vaaalborg!

hey,
jag och lisa sitter och pratar lite här hemma hos mig. har nyss varit på lappens och käkat glass, riktigt gott!
haha, fick dock lov att smita iväg i 'förtid', så jag glömde min cykel.. haha, så vi ska strax gå och hämta den igen! ;)
sen blir det hem och kika på vilka kläder det blir ikväll. duscha och fixa sedan drar jag till linnéa (om det blir där).
& vädret är uuunderbart! jättevarmt och härligt, så gööött!

vi hörs,
puuuss!



omgjort

omgjort i bloggen, F5 för update ;)

lalallaa

ah, har kommit hem från falun nu, eller ja, det var ett tag sedan, men ah. Vi åkte aldrig buss hem, utan emelie och linnéa var ändå där, så vi fick skjuts av dom. riktigt schysst! :)

det här hittade jag:
en gul klänning/kjol, vero moda 160:-
ett par jeansleggings (dock sånna jag redan har, men), vero moda 280:-
en marinblå trekvarts'tröja, gina tricot 149:-
ett linne med massa mönster/färger på, gina tricot 129:-
lösögonfransar, kicks 65:-

har nyss kommit hem ifrån ica. Har handlat hårfärg, kött och saker tills imorgon! åååh, kan knappt bärga mig, kommer bli huuuuuuur bra som helst! gah, underbart!!
nu ska jag käka med mamma och emma, sedan blir det att lägga i färgen i håret. Sen blir det nog att prova lite kläder & plugga till spanskan.. uh, fifan! prova kläder blir ett nöje men, ja spanskan därimot..
från en sak till en annan.. jag har också köpt en lite present till den vi ska grilla hos, bara för att vi är just där! ;)
nu är det hockey också, hejja sverige! blir säkert att ha sverige-tröjan imorgon(om dom vinner). hahaha, dock är det inte den enda orsaken till att vi har det.. jag(& flera stycken till) tycker det är aaastöntigt att vi inte får ha sverige-tröjor. då blir vi tydligen kallade rasister? yeah right.. klart jag älskar sverige, alltså hockeylaget, fotbollslaget och alla, det är väl därför jag har tröjan? inte för att visa bah; yoe, det här är mitt land, svenne tills jag dör, sverige är bäst osv osv.. ah, blir lite sådär piss off när jag tänker på det där..
men nu blir det mat och lite hockey!

puuuuuuuuuuss!


provade den, men köpte den aldrig..
får se om jag köper den i blg istället!

faluuun

eyy, har nyss vaknat och ska ta och stoppa i mig frukost nu och sedan fixa mig i ordning mig och möta upp julia och lisa! :) 11.50 bär det av till falun. ska käka när vi kommit dit sen blire shoppaaaa! wihoo
måste skynda lite nu, vill ju inte komma försent. ;)

take care,
kyssie!

tisdag

jag sitter och lyssnar på lite pepp-musik och kikar på kläder. Är pepp som fan inför imorgon då jag, lisa & jullan drar till falun och shoppar loss! blir en heldag i falun. men när jag kommer hem blir det att rensa lite i hallonbuskarna, som jag har lovat mamma. 
& torsdag kommer också bli awsome! Blir att grilla hos någon av oss, vet inte riktigt vem än, men jaa. :) sen blir det att kika på brasan sen drar vi vidare nånstanns, ååh kommer bli gryymt kul!
nu har jag precis oljat klart det sista på golvet ute också, skönt att ha det klart nu iallafall.
men ska jag ta en räkmacka nu och kika vidare på house!

& just so u know, i don't care, at all!
pusssss

pussycat dolls - top of the world

 
(y

auktion Tanzania

har precis lagat middagen och käkat, nu sitter jag och kikar på the city, galet bra, tycker jag!
idag har jag varit hos tandläkaren med klassen. Det gick bra förutom att jag hade ett litet hål, men det fixade dom på en gång, så det var riktigt bra! :)
hade ju inge nationella idag heller.. jag som hade fått för mig det. Men tre pers i klassen gjorde idag, så ja.. jag blir väl i mitten någon gång eftersom jag ligger där i klasslistan.
aja, har som sagt nyss ätit, ska ut nu på stora balkongen och fixa med möblerna, flytta om och sopa lite där ute så ska jag olja golvet sen när jag kommer hem från vattengympan! ja, jag ska dit med lisa & manda. ska åka om en timme, så ska fixa det där nu sen packa osv. och cykla iväg till vasahallen! :)

på onsdag är vi lediga pga. att det är auktion Tanzania. Så vi ska jobba hemma så vi får en hundring som vi då skänker till tanzania. Men då tar jag det idag istället! Så jag, lisa & julia sticker till falun på onsdag och shoppar häckarna av oss! Ska försöka hitta något som jag kan ha till sista april, ah får se vad jag hittar på. :) ååh, kommer bli en perfekt vecka! veckan började bra med häärliga nyheter också! ;) hahahahha
fast jag tycker dock det är lite onödigt och småtattigt att vi går halvdag på torsdag.. fast är väl så alla ska kunna betala in pengarna till auktionen.
men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna med allt!

kysss!

give it to me!

åh, har suttit med Cath's hemsida hela dagen och är äntligen klar! haha, lite drygt är det faktiskt..
ja, iallafall så sitter jag och lyssnar på världens sommarlåt! eller jag får iallafall värsta sommarkänslorna. Veronica Maggio-17år.. ao, lovelyyy!

igår jobbade jag ju som sagt mellan 11-13 vilket gick bra! Efter det hämtade catherine mig och emma så åkte vi och handlade lite. Så fort jag kom hem ringde jag bella, så kom hon över också! :) Vi snackade på som vanligt och så. trevligt var det! Sen kom ann-sofi (syster) också med kristoffer och martin! 

mot kvällen åkte vi ut till farmor och farfar i husby.
ja, farmor ställde som vanligt fram sju sorters kakor. såå mysigt! :)
kom väl hem runt halv tio, så jag satt mig framför teven och myste med chirre och kollade på rocky balboa. :)

ooch jag längtar till det blir shoppaaa! ååh, om man tittar på gina's hemsida är det så jäkla mycket snyggt jag vill ha, titta bara! gud så snyggt! hm, men ska åka och shoppa någon dag i veckan iallafall! :)
imorgon blir det np-matte muntligt. Får väl se hur det går.. Och så är det tandläkaren, på onsdag är vi lediga och på torsdag går vi halvdag (?). fredag lediig. softt, ja. den sista blir det väl att gå ut antar jag, blir att ha förferre hos julia sen går vi nånstanns där det är fest! haha,, men nu ska jag packa ihop mina grejer, ska strax åka hem till mamma!

pusss!



skär ner på godsakerna

haha, är såå stolt över mina tånaglar! haha, intressant va? ;) skitsnygga ju!
aja, har iallafall varit och grattat jimmy och bella nu! Vi köpte små glas till jimmy och en skål från mateus. Till bella köpte vi en puma parfym m. body lotion och shower gel. :)
Vi blev bjudna på både smörgåstårta(ååh, så gott!) & vanlig hemmagjord tårta +hundra olika sorters kakor! ;}
blev kvar där tills halv åtta då jag och emma traskade över till pappa. Vi beställde mat på direkten. Vart pizza, dock sallad för min del. Försöker skära ner så mycket som möjligt på godsakerna! Dricker vatten eller mjölk istället för juice eller dricka, gör mig en smoothie istället för något annat sämre i skaferiet. Är ganska stolt faktiskt! Har lyckats ganska bra. I skolan äter jag också mest grönsaker! minst halva tallriken har jag bröjat med. :)
resten av kvällen har jag bara slappat och tagit det lungt. Är jättetrött, så blir att krypa ner snart och sussa. Ska jag upp ganska tidigt eftersom jag ska jobba imorgon, börjar elva, men ska vara hos emma halv elva. Så måste gå upp runt nio om jag ska hinna! :)
Efter jobbet ska jag ringa bella och höra vart hon är någonstans. Vi ska nämligen ta igen lite. Vi var sist för två veckor sedan, och jag som lovade att vara med henne på lovet, men då vart allt så konstigt. Så ja, vi tar det nu istället!
men nu känner jag hur ögonen bara vill lägga sig och hur gäsparna lurar.. dags att sova med andra ord!

go' natt,
puuuuss!

vååår!

ah, nu håller jag på att packar. ska strax åka och hämta emma, sen åker vi och grattar kusinerna! :)
efter skolan gick jag och mamma och köpte present till bella och jimmy. ååh, har varit såå varmt idag! eller det är det fortfarande. Så himla härligt! ska bli lika fint till helgen också ju.
lallalalove it!

jag köpte också jättesött nagellack, lite hallonfärgat, målade nyss det på mina tånaglar, åh så snyggt! ;)
imorgon blir det iallafall jobb som sagt, 11-13. Efter det blir det kanske att umgås med brudarna och spela lite kubb och grilla? :) ah, uppdaterar mer om det sen isåfall! nu måste jag fortsätta med packningen.

trevlig heelg,
pysss!

first day on a brand new planet

hejhej,
har varit en väldigt soft dag idag. först hade vi np prov i matte, gick väl som det gick. kunde inte göra bättre än mitt bästa så, ah.. vi får la se hur det här slutar. Kändes ganska okey iallafall! :)
Resten av dagen satt jag i caféterian vilket var himla långtråkigt. var ju lite musikcafé dock men ja, fast fick ju sällskap då & då också! haha, gu' va vi skratta!
På lunchrasten gick vi ut på skolgården och satt oss, så himla fint väder! Måste vart över 20+ i solen! ihih, hörde att det skulle blir runt 19grader i skuggan(?) till helgen också. Så det får bli att packa ner soammar kläderna till pappa eftersom jag åker till honom imorgonkväll.
Först ska vi åka til morbror och gratta mina kusiner. isabella som fyllde 14år i  februari & Jimmy som fyller 21år  idag! ihi, grattis! blir att ta två flugor i en smäll alltså! Efter det traskar jag över till pappa(gården bredvid).

På lördag ska jag jobba med emma på mur&kamin mellan 11-13 tror jag.. Sen ska jag nog vara med bella en stund.
men nu måste jag få min skönhetssömn(ehe, yeah right).

god natt!


23 april -09

Dig:
1. Hur lång är du? - 1,60?
2. Vad vill du bli när du bli stor? - ingen aning..
3. Har du långt hår? - jorå.
4. Vilken hårfärg har du? - mörkbrunt
5. Sminkar du dig? - jaa!
6. Har du haft sex senaste månaden? - yes
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? -svart & vit
8. Har du kysst någon idag? - nej

Familj:
1. Bor dina föräldrar ihop? - nej.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - lika
3. Hur många syskon har du? - tre systrar & en bror
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? - haha
5. Vem i din familj stör du dig mest på? -beror nog mest på humöret,. ;p
6. Vilken familjemedlem är snällast? -
7. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? kommer inte ihåg

Kompisar:
1. När var du senast med nån kompis? - jag var en liten stund med julia idag (bara på vårdcentralen men..)
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - juliiia
3. kompis med längst? - linnéa & julia
4. Vem känner dig bäst? - brudarna
5. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? - Nje

Kläder:
1. Vad har du på dig nu? - bh, trosor, strumpor, linne & mysbyxor
2. Har du bytt om idag? - ja.
3. Favorittröja? - en svart från kalmar(, gina tricot) :}
4. Klädesplagget på andra könet? - kläder?
5.Har du gett bort kläder någon gång? - ja
6.Har du ångrat ett klädköp nån gång? - japp
7. Vad använder du för skor? - har börjat med sommarskor nu, men det är typ alltid olika :)

samhällskunskap

nu är jag hemma, eller jag har varit det ett tag, men först nu som jag skriver. Dagen har varit ganska okej, det enda som var lite kul var vattengympan på idrotten som lisa & amanda höll i. Även fast jag har världens träningsvärk i hela benen så var det riktigt kul(&drygt!). ;)
Slutade iallafall vid tre, så då skjutsade mamma hem mig för hon skulle ändå till en kompis då.
så nu är jag hemma och vet inte alls vad jag ska hitta på.. Ska iallafall göra en smoothie nu och blir väl att sätt apå en film, sen mysa med matteboken! np i matte imon.. uh, kill me now!
kommer suga så jäävla hårt! aja, jag kom iallafall in på samhäll (y
är väl bara preliminärt just nu, men det stod på sidan att alla kommit in så, jaa. :)
aja, film & smoothie nu!


pusstjaaa!

another day, another way

äe, nu skiter jag i det här! ska fan inte låta mig bli nertryckt, nej fifan!
ni kan skita i mitt senaste inlägg! nu ska jag städa klart på mitt rum eftersom jag fick förhinder igårkväll. Ja, städa och rensa min garderob sen  plugga spanska.
Vrider upp volymen och kör på tills jag storknar.

Never look back in anger, aiight?
nu ska jag tänka positivt ;

valborg
stockholm med niorna
skolavslutning
sommarlov
midsommar i leksand?
p&l
norn
& hela sommaren med tjejerna, kan inte bli så mycket bättre!
<3

idiot..

hm, ja.. vad ska man säga om gårdagen. var den värsta i mitt liv. ja hoppas du är nöjd din jävel!

sitter just nu hemma och lyssnar på typisk arg musik som in flames.. det gör mig starkare. för det behöver jag verkligen.. fattar inte hur jag kunde bli så förstörd?! jag kände i just det ögonblicket att jag lika gärna kunde hoppa från ett fönster, jag kände mig verkligen värdelös!
aja, nog om det.

nu ska jag fortsätta peppa mig och kanske sätta på en film. men blir väl dock en film jag sett, vågar inte ladda hem nå mer nu när jag hört flera som fått hem böter på 25 000, haha, inte så kul..
 

puss!


tjugonde april

sitter i träningkläderna, fortfarande.. men jag orka inte duscha riktigt än. jag tar det när jag har städat klart på rummet istället!
ja, som sagt har jag och linnéa varit ute och sprungit lite, vart bara 2.5 men bättre än inget, riight?
men jag får sånna problem när jag springer. :s så jävla drygt. för det första får jag ont i min cprygg som jämt krånglar, min axel, min cpbenhinnor som jag hatar.. och fick ont i hjärtat :(( jag fundera på om jag fick nå hjärtklappning eller liknade, usch! ajaa, ska börja städa och hålla på på rummet nu, mamma tjatar som aldrig förr så är ingen idé att slingra ur det..  fattar inte hur mitt rum blir stökigt efter en dag? sjukt
blir att plugga lite hkn också, ska lämna in uppgiften om lägenheten imon. haha, hörde av linnéa att hennes slutsumma blev 8000, haha, jag ba: min soffa kostar 7000.. hahah! jadu, men jag vet vad jag vill ha. ;)

som sagt funderar jag på att dricka en sån där diet i typ två veckor.. ska nog börja tre veckor innan skolavslutningen isåfall. fast mamma är lite osäker på det där, men om jag tjatar lite till så går hon säkert med på det. ;)
men nu måste jag städa vidare, måste hinna plugga & duscha också ju!
pussss!



springa!

ja, nu har jag kommit hem ifrån skolan och ska strax ut och springa med linnéa! blir härligt att komma igång och springa. tänkte börja på mornarna nu (om jag orkar). Så får se hur det går.

idag har vi haft sex & samlevnad hela dagen från typ nio till ett, sen hade vi matte och så slutade vi. Ganska soft och go dag med andra ord. ;)
åhåå, blir bara mer och mer kär i min klänning från stylebystars! Den är underbar, vill bara ha hem den nu och se om den sitter fint på, inte alltid dom gör det heller.. men då är det bara att leta vidare!

nu ska jag ta en ipren, käka och möta upp linnéa.

kyss!

avslutningskläder

ja, sitter fortfarande i myskläder, har inte riktigt vaknat känns det som.. solen är påväg ner och jag jar inte ens varit ute än! haha, en typisk söndag för mig.
har legat och degat i min säng och kikat på film, bakde nyss chokladbollar också! Jag och mamma ska strax åka hem till emma och anders så blir att ta med dom dit och fika. Hon har precis fått sitt förråd som varit upptaget förrut, så hon har haft en röra sen hon flyttade in (& det var första mars) så det blir nog skönt att få lite ordning på allt.

åh, jag är så otroligt shopping-sugen! gaah, fick lite summerfeelings och kikade på avslutningsklänning på sidor som nelly, stylebystars, chicy, asos m.fl. men ja, hittade en vit liten pärla på stylebystars, en ganska kort, enkel men snygg klänning. Den var inte så dyr heller, 449:- .
Jag ska ha antingen en vit kläning med färgstarka accessoarer eller tvärtom. Men lutar faktiskt åt en vit klänning!
Blir nog att klicka hem den där och kolla om den passar över huvudtaget! Får verkligen hoppas på det.

Nu blir det att fixa mig och sen åker vi till emma & anders som sagt. Sen blir det hem och fixa allt tills imorgon då skolan börjar. Är ganska skönt tycker jag, komma igång som vanligt och så. Monarna är ju det som inte funkar för mig, men finns inte så mycket att göra åt det.. & funderar på att ta en diet i några veckor, men hinner inte prata mer om det nu!

take care
puss!


fy skäms på mig!

aho, känns som att sommaren aldrig kommer.. men när jag kollade ut på sjön idag såg jag att nästan all is har smält. Så den börjar nog närma sig lite iallafall. ;)

haha, kan bara tänka på studenterna och alla andra som åkt med kryssningen idag! fyyfan va jag är avis, gaalet!
nått mer som är galet är att jag reagerade på en kommentar jag fick på inlägget om peace & love.. jag läste om mitt inlägg och fyfan va egoistisk jag kände mig! jag tänkte på att det skulle vara en 'plåga' att bo vid ett lägenhetsområde, men tänk på dom stackarna.. Liksom gud! ha en festival utanför dörren är nog inte så trevligt.. Inte få ro på en vecka, ljud nätterna långa. Sorry iallafall för det, my bad!

igårkväll började jag kika på twiligt (som jag sett hundra gånger!) men orkade inte titta klart igår eftersom jag skulle upp ganska tidigt. Så jag tittade klart på den i morse. Men ja, jag gick upp tidigt för jag skulle hjälpa moster i ishallen på loppis! Jag kom väl dit strax efter elva och var kvar där tills det var slut(klockan tre).
När jag kom hem slappade jag och så käkade vi tacos lite senare. Nu sitter jag här, sista kvällen på lovet som man skulle kunna hitta på något. Men nej, jag sitter här hemma vid datorn och ruttnar.. usch!
och ju mer jag tänker på hur underbart folket på kryssningen har vill jag bara spy! men om tre år, då jävlar! fyfaaan va kul det kommer bli! haha, att se tre år i framtiden kanske är lite väl, hm ja jag vet inte, men ja. :d
fast blir väl att åka några gånger innan också, bara att det inte är just studentkryssning.

& sommaren, fiifan vart är du? :}
tänk att sitta och grilla i linnéas sommarstuga(haha) vid sjön och åååh. kommer lätt bli en underbar sommar!
det enda som jag stör mig på är att det inte blir någon daldans, det suger. även om det inte är det bästa med sommaren. men va fan, det är ju det bästa hedemora har att komma med så.. men nu? nej inget alls! uh, blir ganska lätt matt på den här staden. nu ska ja fortsätta ha lika tråkigt som jag haft hela dagen typ. Kanske blir att sätta på en film, vi får la se..



kissses
aaand I kind of miss you,



Robbie Williams - Angel

gaaah!
är det bara jag som ryser eller?

 

I sit and wait
does an angel contemplate my fate
and do they know
the places where we go
when we're grey and old
'cos I have been told
that salvation lets their wings unfold
so when I'm lying in my bed
thoughts running through my head
and I feel the love is dead I'm loving angels instead..

myskväll!

heyy,

igår på dagen var jag ute och gick med jullan och linnéa. På kvällen sov jag också hos julia +lisa dårå. Iallafall var gårkvällen riktigt trevlig, mer säger jag inte! ;)
idag vaknade jag av mamma som ringde efter typ fem timmars sömn.. så jag kunde inte somna om heller. Jag gick och strosa hemma hos julia medans hon och lisa sov till ett. Då pratde vi lite och sedan åkte jag hem vid halv två.
Kom hem och städade upp lite på rummet, bytte sängkläder osv..
Sen gick jag ut med linnéa och gick, så for vi hem till henne för att lyssna på håkan(linnnéas pappa) som var på radio. haha! massa snack vart det absolut också! :*

Moster hämtade mig från linnéa, så åkte vi till ishallen. det är ju loppis där imorgon. så jag hjälpte henne plocka upp grejerna och fixa, blir att stå där imorgon iallafall. Funderar på att dra dit till elva. Men vi får se hur jag känner imorgon!
Men nu ska jag äntligen äta lite! Det enda jag ätit idag är några få jordnötter (y

puss & smeek!


tappa matlusten?

cp, jag var nyss klar med mitt inlägg, så råka jag trycka bort allt.. uh, typiskt mig! haha

iallafall, igår gick jag & julia och köpte p&l-biljetter, iih can't wait!
sen gick vi en runda på stan så köpte vi en varsin sallad och gick hem till henne och käkade. Efter en stund kom linnéa också, så vi pratade en massa, som vanligt.
Vi gick till ica för att köpa b&j's också, men när vi väl var där ville ingen ha.. istället ville dom ha pommes, så gick till mcd en sväng, jag drack dock bara vatten & tuggade tuggumi<3 det enda jag får i mig just nu.. jaa, har mått så här sedan salladen igår.. Har inte varit hungrig, och tappat matlusten helt. Fick tvinga i mig några tuggor nu till lunch, men uh, trodde jag skulle spy, bara lukten av det får mig att rysa.. :( min mage kurrar dock lite, men vill inte äta, eller jag blir ju äcklad, så är inte så lätt..

iallafall, så gick vi hem sen till julia, fast linnéa gick hem. Men jag och julia satt vid datorn lite. Sen kom en kompis och hämtade mig, så åkte vi hem till honom och kikade på film. Sen skjutsade han hem mig vid halv 4.
Men ja, kvällen var riktigt trevlig! :)
nu väntar jag bara på att julia ska komma hem från falun så jag kan sticka till henne!
så nu blir det bara att vänta några timmar..

pusssas!


peace and loove!

yes, idag ska jag och jullan gå till turistbyrån och köpa biljetter till p&l. åh, herregud va härligt det kommer bli!
dock är det ett minus att dem kanske ska byta ställe å vara på.
t.ex att campingen ska vara vid värsta lägenhetsområdet där typ massor av utlänningar bor.. Inte för jag har något emot dem(även om det låter som det) så jaa.. jag får bara för mig att det kommer bli fler våldtäkter nu. eftersom dom som bor där kommer få gratis inträde till camping och så.. hm, aja.
det blir nog roligt iallafall, hoppas på det! ;)

ja, så ny ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. sen går jag och möter upp julia på stan.

kysss!


lallala

resten av dagen har jag spenderat med min underbara kusin, bella.
vi har ju inte träffats på jättelänge! eller på släktkalas och sånt men inte riktigt vart. men det var jättekul att träffa henne igen. vi har pratat tonvis vill jag lova! Vi ska iallafall ses inom kort på påsklovet.
jag har lite ont i halsen jag också, är rädd att jag ska bli sjuk.. Jag vet flera orsaker varför jag kan ha ont, men jag hoppas att det är inte är långvarigt.. usch nej, jag ska då inte bli sjuk!
-men 'johan, han lever han...(haha, don't ask)

men nu funderar jag på att sätta på en film, Marley and Me, ahhhw, fyfan va jag gråter till den filmen. den är bäst om man gillar gråtfilmer(!!!), absolut! Ja, nu ska jag sätta på den och sen blir det sängen.



pyyssss!


öland & påsk!

jaa, har inte skrivit sedan innan vi for iväg till öland. Men vi hade det jäkligt bra. Jättemysigt!
Besökte borgholm's slott och så var vi i Kalmar och shoppade, ruskigt bra vecka har det varit. Fast liite drygt var det att åka buss i 9timmar, men va gör man inte? ;)
Kanske kommer lite bilder sen, om jag har ork vill säga..

Annars har jag firat påsk hos farmor & farfar i husby. Kusinerna från örebro och allt var det är var också där.
Elsa (mitt kusinbarn) måste vara den sötaste ungen jag sett, herregud så söt !
Jag kom väl hem runt nie, så stack jag ner till munken där linnéa & co hade grillat. Men det vart ganska trökigt så vi stck hem till julia sen stan. Tänkte gå ut, men hittade ingen fest så naae. Gick hem tillslut och jag var inte ett dugg trött så jag satt och tittade på tv till sent, sen vid tre gick jag ut och pratade med en kompis en stund, sen hem och sooova. :}

Idag gick jag och Linnéa ut och gick en sväng, runt stan och sedan träffade vi på Julia och Lisa, så vi följde med dom till munken och så satt vi på bryggan en stund och pratade. Sen gick vi hem igen, så nu sitter jag här. När jag borde sitta där ute i det underbaara vädret ! varmt som sjutton är det också! Men iskallt på nätterna, uh trodde jag skulle dö igår-natt :s
aja, nu vette fan va jag ska hitta på, blir nog att gå ut och sola tror jag.

take care,
pusss!

Jose Gonzalez - Heartbeats

 

old but gold!

öland!

iiiih, imorgon bär det aaav! Öland väntar, men första blir det en snabb stockholm-shopping.
Det kommer lätt bli en underbar vecka!

Nu sitter jag och äter lite youghurt och juice och sminkar mig samtidigt. Ska strax åka till sågmyra och shoppa lite på Lager 157. Jag åker med Emma och Anders, men Julia ska också med. :)
Kvällen igår var väl liiite boring. Jag och Julia gick till skolgården där vi träffa massor med folk. Lite kul var det iallafall.. ;) I'm not gay! haha, fan va vi skratta! Var lite på donken också med lite folk. Gick sedan till kingen. Eller ah, vi stod utanför. Svinkallt.
Sedan vid ett eller något gick vi hem. Hade iallafall ganska roligt, skrattade en hel del vill jag lova! ;}
& innebandy-brudarna som är på cup just nu i örebro är i semifinal!! fy fan va kul! Är bara att hålla tummarna här hemma. ;)

Men nu måste jag fortsätta fixa mig, sen när jag  kommer hem ska jag packa inför imorgon.
Kan blir ett inlägg ikväll.


kyssss!



01/04 -09

åh, börjar bli lite nervös inför måndag.. haha. men vad kan gå snett egentligen?(eller ska jag säga tvärtom?;}) nej, men det går nog bra, hoppas på det iallafall. :)

och mamma skulle ju opereras idag(för hon har diskbrock) men hon var bättre idag så hon behövde inte det. Får väl hoppas att hon läker så snart som möjligt bara! :)
nu ska jag göra klart hk-uppgiften om att flytta hemifrån som jag ska lämna in imorgon. För jag och julia blir ju inte här nästa vecka, så då hinner vi inte lämna in det innan lovet.
men nu måste jag börja om jag ska få sova något.

pusssss!