Let's get the party started

tjenaaa!
Blir ett snabbt inlägg nu för har inet tid att skriva. Ska bränna en skiva nu sen åker jag till syster och fixar i ordning där. Blir att förfesta där med tjejerna. Sen lite senare åker vi tll festen!
Jag lovar att det kommer bli asgrymt, det kommer jag se till i alla fall.. ;)
Kameran blir med, då imorgon får ni se hur min kväll va! :)

PUSS & GLAD HALLOWEEEEEEN!


halloween!

Har precis vaknat nu typ. Emma och Anders har precis kommit hit med deras kattunge, så ska gå ut lite med dom på gården nu. :)
Sen blir det att käka och duscha!

bjuder på en skön låt!

come away with me

Nej, nu ska jag sova! Blir att sova ut lite imorgon tror jag, om man ska orka med kvällen.. ;)
Kanske att Daniel och Ida skulle titta förbi? Vi får se hur det blir. På kvällen blir det i alla fall att fixa sig med brudarna, sen pardiiie!  loooovley

god natt,
glad halloween!

Förresten!

Vill ni tjäna ihop lite poäng och byta ut det mot presentkort?
Klicka HÄR och bli medlem! (bli medlem och få 50p direkt!)


en vanlig fredag?

Haha, tänkte berätta lite om vad som hände idag när jag skulle och shoppa med mamma och lisa!
Först åkte vi till Smedjebacken för att fixa lite fint på mormors mans grav. Sen åkte vi iväg till borlänge, så släppte mamma av mig och lisa för att jag skulle hämta en ny stav till tungan! Men då kostade det tydligen (90)pengar. Så vi fick lov att försöka hitta på mamma, men hon svarade inte. Jag ringde och ringde. Tillslut ringde hon upp. Eller det trodde jag i alla fall! Var en kvinna som frågade om det var min väska.
Jag: va?! vart är du?
Kvinnan: hm, jag jag heter blabla och har hittat en väska på kyrkogården här i smedjebacken. Är det din?
Jag: oj! Nej det är min mammas


Och så pratade vi på lite, sen så fick jag och lisa leta efter ett bankomatuttag så jag skulle få låna pengar utav henne! Men då hittade vi ingen så fick lov att gå in på en mataffär och ta ut. Sen ringde plötsligt piercing affären!
- Hej det är mamma! Jag har tappat bort min väska. Vart är ni?

Hahahaha, så mamma skjutsade oss iallafall till köpcentrumet så åkte hon tillbaka och hämtade väskan. :)
Riktigt äventyr alltså. Men det löste ju sig tillslut iallafall!

JUSTJA! Ni vet hon tanten i Inlåst, hon med slingat svart/grått hår? HON var där!!!! Jag och lisa höll på att kissa på oss! haha :D Men kanske inte är så konstigt om hon bor i grannstaden. :P Men endååå, vi vart till oss som fan ;)


:)

Vart fan nå shopping alls idag. Det enda jag köpte var smink, och det gills inte! Blir så sur när man inte får hem sig nå kläder.. :P Menmen, ska nog klicka hem lite sen iallafall! ;)

Kommer berätta lite mer sen ikväll (eller imorgon). För nu är julia och lisa här! Har precis käkat skitgod sallad, mums!
Nu ska vi ut på lite bus! Haha, som vanligt.. ;)

pusss

shopping

hallååå, nu åker jag till borlänge och shoppar lite!

vi hörs!

30-10-09

Nu är morgondagen planerad i alla fall!
Ska väl gå upp runt elva, sen kommer mamma och hämtar mig klockan ett. Då hämtar vi Lisa, så bär det iväg mot Smedjebacken för att fixa vid min mormors mans grav. Sen åker vi direkt till Borlänge. Byter ut min stav i tungan, sen shopping! :D
Som sagt, en pälsväst(troligtvis nurå), skor och foundation står på min lista.

Äe, nu blir det sängen. Slår nog på tv:n en stund och läsa i chic först, så man blir ordentligt trött!
puss & god natt


fint va?
från tidigare idag


vad ska jag ha på mig?!

Halloween närmar sig och jag har fortfarande inte bestämmt mig vad jag ska ha på mig..!

1. HIPPE



2. PIRAT(+en ögonlapp!)




3. 40-TALS BRUTTA (ja, klänningen sitter lite snett, därför ser det lite.. roligt ut!)



Nå vilken ska jag ta? Jag får beslutsångest snart!
Kan säga att första outfiten lockar mest. Vad tycker ni om det?


Inlåst

Har precis kollat klart på Inlåst. Det kom faktiskt en tår där. Tycker serien är riktigt bra och att dom har gett dom här ungdomarna en otrolig chans, att börja om på nytt! Nästa torsdag är det sista avsnittet, det ska jag absolut inte missa!

Om ni skulle få börja om. Börja om allting från start, skulle ni göra det då?


nu blir det debatt på svt1! ;)

ändrade planer

Vart inge shopping idag! Lisa skulle inte få sina pengar förns imorgon så vi åker då istället. :)
Så nu ska jag ta och städa mitt rum som ser ut som ett helvete, rent ut sagt.. Hur kan jag lyckas stöka till det så jävligt, på en gång?! haha

Som sagt nu blir det att städa. Kanske ska diska också, så blir mami glad! :)


,,,

hejhej,
har precis kommit hem från affären och begravningen. Var hur fint som helt, och den här gången kunde jag verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Det flödade som bara den. Men det var iallafall jättefint! :') vila i frid Conny
Nu orkar jag knappt sitta vid datorn, har så ont i huvudet. Jag skulle ju egentligen med lisa och karolina på stan, men hade varken lust eller ork. Så nu blir det att läsa mina nya tidningar tror jag. Ska iallafall ta det allmänt lungt ikväll. 


några av de finste låtarna var med, så svårt att hålla tillbaka tårarna..<3


over the rainbow

Visst är det skönt att vara helt fräsh? Nyduschad, och peelad/scrubbad för att få igång cirkulationen, de stimulerar ju vävnaden och får bort orenheter. Man blir så himla mjuk sen också! :) Har precis smörjt in mig, dock med bus-kräm. Vill blir lite brun till halloween känner jag.
Nu ska jag måla mina naglar. Fixa håret ska jag också göra! Blir att volyma lite idag, så jag inte behöver göra allt imorgon.
Sen ska jag välja ut nå svarta kläder tills imorgon, får se vad jag hittar på.
Var faktiskt lite tveksam med att gå på begravningen. Jag har ju bara varit på en förut. Även om jag bara träffat han som dog några få gånger gjorde det så ont! Ont att se mina nära och kära gråta och vara förstörda. Det är ju lite likt min situation nu med. Men när mamma berättade några minnen som vi haft med honom, så bestämmde jag mig för att gå.
Som t.ex att han hjälpte oss när mina föräldrar skiljde sig. Att dom tog oss till sin stuga så vi fick prata ut lite och också tänka på annat. Jag var ju så liten då, men jag kommer ihåg det mesta.
Det är ganska tufft för mig(eller det var det sist iallafall) att vara på begravningar. Pga. att jag hatar, hatar verkligen när folk ser mig gråta. Vet inte varför. Som när jag var på min första och enda begravning höll jag gråten i halsen, fick en klump och väntade tills jag kom hem.. Får se hur det går imorgon.

Aja, ska fortsätta med mitt nu!
sen blir det house klockan 21.00 (fan att man inte har tv.8 ;))



what goes around, comes around

Har precis kollat klart på en film. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Känner mig riktigt ofräsh. Så ska bli skönt med en dusch! Efter det blir det nog att städa lite på rummet, kolla på kläder tills imorgon (vad har man för kläder på en begravning.. :s svart?) sen blir det nog allmänt lungt. Kanske ska ta tag i lite plugg. Vi får se om jag har orken, men skulle vara skönt att få det överstökat!

Börjar faktiskt bli lite smått panikslagen om vad jag ska ha på mig på halloween. Eller jag har två outfit's, mycket orginella, men jag orkar inte sticka ut och jag har ju inte behövt köpa något alls till dom. Eller, kanske ska köpa ett halsband, men that's it! :)

Jag ska ju till Borlänge i veckan. Ska både byta piercingen(till en kortare) och shoppa lite. Såg att vero moda har klubbkväll på torsdag, så tänkte passa på att ta allt i ett! Jag ska först och främst kolla på en pälsväst/-jacka, skor(?), eventuellt en mc-jacka och ett halsband då.+en foundation. Kanske blir lite mer, har dock inte så mycket pengar! Har ju bara studiebidraget.... :( Men aja, bättre än inget? :)

date med duschen, right know!



har ni testat den här nya från Nivea? Jag fick ett litet prov-exemlpar med i ELLE. Den var riktigt bra tycker jag.
+Att den luktade otroligt gott!

I ♥ christmas (haha)

Är det bara jag som blivit helt crazy!? Gissa vad jag gör just nu? Jo, lyssnar på julmusik & tänkte snart kolla på en julfilm, hahha! Kanske liiite tidigt, men vem älskar inte julen? Jag älskar den. Den mysigaste tiden på året, helt klart! Det enda man kan störa sig på är snön. Ett ganska vanligt 'problem'. Jag vill ha snö på jul, punkt slut!
Snön är ju det som gör julen! Men man kan ju inte göra något åt det. Är bara att hoppas! :)

Julfilm nu, pussss ;)


hemskt ju!

God morgorn! Vaknade för en stund sedan, så satt jag mig här vid datorn som vanligt. Kikade på blogg.se's startsida, så fick jag se ett klipp om en tjej som tagit vaccin för influensan. Så blev det som ni kan se, inte som det skulle. Jag trodde först det var en bluff, så hon skulle få pengar osv. Men sen säger dom ju att läkarna konstaterat att hon hade fått en sjukdom. Usch, så tragiskt!
Jag kan iallafall säga att jag inte kommer vaccinera mig..!



26 oktober

Visst är Harley underbart söt?!
Nu ska jag iallafall kika på brüno. Har fan aldrig blivit av att jag sett den, men har precis laddat hem den så nu blir det av iallafall. ;) Efter det blir det sängen, har knappt sovit något alls sedan vi fick lov, så imorgon ska jag sova ut som fan!

puussss


söt va? :)


Harley ♥

jag dör

ååååh, scorett har nog höstens snyggaste skor!!


 

mycket treeevlig helg!

Seriöst. Klockan är typ fem på eftermiddagen och det är kolsvart utomhus! Går så sjukt snabbt. Känns som det var igår man gick i shorts och linne. Om liksom två månader är julen över. Två månader går sjukt snabbt ju! September och Oktober har bara flygit förbi. Och om två månader och sex dagar är det 2010, gaaalet!

Aja, i fredags var ju jag som sagt och målade ungar i centrumgallerian, från 18-20, efter det gick jag med tjejerna och käkade lite. Sen kom jag hem och så fick jag reda på att vi skulle kolla på en valp på lördagen!
Så vi åkte lördagmorgon till Eskilstuna för att kolla på en liten dvärg pudel. Slutade med att han följde med oss hem. Åh, han är så himla söt! Ska be Emma skicka lite bilder sen. Jag har bara tagit med mobilen, så man ser inge bra.
På lördagkväll gick jag iallafall till Lisa och hade det ruskigt roligt! Kom lite folk och de var riktigt trevligt! ;D
Kom väl hem runt halv ett och så gick jag och la mig på en gång nästan. Var grymt trött. :p
Söndag hände det inte särskillt mycket. Blev att mysa med Harley och så åkte vi till Farmor och Farfar och visade upp honom lite. ;) Sen åkte jag hem till Lisa på kvällen för lite filmmys med henne, Karolina & Julia. Hade riktigt mysigt!

Kom väl hem runt 16 så ska strax äta lite tror jag. Har ju bara ätit pizza igår och chips och glass idag.... hehe
Blir gott med lite riktigt mat!
Håller på att kika på lite kläder på nelly också, vill så gärna beställa.. hmm, vi får se hur jag gör!


:DD:D

hihi, en ganska konstig känsla att nu vara HUNDÄGARE!
Fick reda på det igår när jag kom till pappa att vi skulle till Eskilstuna och kika på en valp, så åkte vi dit imorse. Sen slutade det med att lille Harley följde med oss! Grymt söt är han. En liten svart dvärg pudel. :)
Har ju ingen sladd här oss pappa, så kan inte lägga ut bild förns jag kommer till mamma. :P

Ska äta typ nu, sen kommer sara och karolina så går vi till Lisa!
Ska fixa mig lite nu, pusss!


trött...

vem är det som har höstlov nu då? Jo, för det har jaaaag! Så jävla skönt att kunna sova ordentligt igen.
Lovet känns mer än behövligt nu. Har pluggat varje kväll den här veckan (pga. att typ allt skulle in innan lovet!) +att till idag så hade vi svenska ord, svenska uppsats, engelska och samhällsprov! Kändes lite väl mycket igår när man försökte plugga allt man kunde.. aja, nu är det över, har dock med mig massa plugg hem så jag kan plugga över lovet. Eftersom när man kommer tillbaka blir det matteprov...haha, suuuck

Anywayy.. Efter Öppet hus gick jag till Emma en stund, sen hämtade mamma mig så åkte vi hem och kikade på Inlåst! :) Nu blir det snart sova, är så jävla trött. Fast blir väl att ligga och läsa eller något först.
Egentligen så skulle ju jag till Borlänge imon och byta piercingen, men varken jag eller Lisa orkade(eller hade råd) att åka till Borlänge. Så åker nog i veckan istället! Imorgon vid typ 4 så ska jag till Sara med Julia och Lisa och planera inför Larssa! :) Sen vid 6 ska ju vi måla ungar på stan. Jag och Sara ska ju sitta i CentrumGallerian (så kom inte dit, hahah!) och måla. Så får vi 200kr för två timmar, lätt värt! Sen på kvällen åker jag hem till pappa. :)

aja nu blir det nog sängen,
sov gott!


öppet hus

har precis fräshat till mig lite, ska åka tillbaka till skolan nu för öppet hus! :)

lateeer

Priscilla Ahn - Dream

Sååå fin!


i-lands bekymmer

Jag är desperat ute efter en pälsväst och/eller en pälsjacka. Någon som vet någon snygg? :)
Jag har kikat runt på flera sidor som h&m, asos, gina, ellos, chicy osv. Men hittar ingen som är riktigt 'WOW!'. Det är liksom den känslan jag vill ha. Haha, så ja. Det är lite svårt att hitta en bra som jag vill ha!
Eller det finns ju en. Från VILA. Men har bara sett den ur en blogg, så jag får väl kika på MQ eller något om dom har den! (ja, det är den västen som är längst ner på bilden!)
Men jag undrar om det är riktig päls. För det första vill jag inte ha riktig päls(även om det är snyggare) & för det andra så tror jag faktiskt att jag inte FÅR ha en riktig. Haha!
Jag: Mamma, jag vill ha en päls!
Mamma: Va?! nej!
Jag: Jooo!
Mamma: Men inte en riktig?
Jag: Hm, nej!



Men som sagt, jag vill inte en en riktig päls! Jag såg en riktig päls i våran garderob för några år sedan. Min reaktion var: 'AAAAAH! NEJ VAFAN HAR VI ETT DJUR I GARDEROBEN FÖÖR?!' hahaha!


Jag vill också ha ett par skor! Här är några snyggingar jag hittat. Åh, är dom inte snygga? :D
Men jag har ju sån hög vrist, så kan vara lite svårt att hitta skor som passar min fot. Men Jag åker nog och shoppar så fort jag får studiebidraget! Då kan jag iallafall prova så allt sitter som det ska. För om man skickar efter kan det ju bli så tråkigt att det man skickat efter ser helt fel ut på i verkligheten (tro mig, jag vet)!  Så jag känner att det är säkrast att shoppa på plats! :) (Fast måste säga att det är grymt skönt och praktiskt att skicka efter från internet!)

*puh*

nej, ingen magsjuka. Tack å lov!
Sitter just nu på datan, ska alldeles strax börja. Efter skolan blir det i alla fall att åka till mormor och städa lite. :P

pusspuss

magsjuka?

uuue... jag var ju hos pappa och catherine i söndags. dom hade haft magsjuka..
min mage är inte okej just nu... :s vill fan inte blir sjuk, speciellt inte med magsjuka! Nu går jag och lägger mig och kikar på film :(


100 höjdare - Pontus "Pontiak" Johansson


haha, så jävla skön!


"Pontiak":
-pojkar? glöm inte att blåsa ut ljusen!
-80-TALET! vart tog du vägen?
-..det var lite om kärlek å dää
-DU ÄR SÅ HIMLA SNYGG, som en ängel utan vingar, bakom.. ryggen!
-DU ÄR SÅ SÖT, som en prinsessa och jag är prinsen som vill ha... kungariket!
hahahaha! ♥

Årets blogg!

visst var det rätt som vann, absolut! Foki är mer än en värdig vinnare! STORT grattis!! :D


BLOG AWARDS 2009

är det bara jag som är riktigt nyfiken på hur det gick för bloggarna på blog awards 2009? men vad ska man göra? det är bara att vänta tills imorgon helt enkelt, haha ;)
Skulle gärna varit där, hade varit grymt tycker jag! Men vem skulle inte vilja vara där? :P


17 oktober,

Haha, har inte hunnit skriva förns nu. Eller ja, hunnit och hunnit. Har inte orkat helt enkelt.
Jag och lisa kom väl hem runt halv 2 igår natt. Var så jääääävla kallt ute.. GICK hem i blåst och regn från andra sidan stan i skinnjackan... usch! :(
Vi kom hem till mig i alla fall så pratade vi massa, sen somnade vi.
Vaknade typ ett. Var egentligen tänkt att vi skulle gå på innebandy då. Men vart så sent och det var så kallt ute. Dock orkade vi gå ner till donken för lite frukost/lunch. haha! Sen gick lisa hem till sig och jag till mig.

Gårdagen var bäst i alla fall! Hade suuperkul som vanligt, synd att inte isabelle var med bara, hade varit kul att vara hela 'gänget' för en gångs skull. Är så sällan nu för tiden..
Aja, jag kom försent till att börja med. Sen lagade vi tacos! Käkade, sen kikade vi lite på idol och stimmade med musik, haha
tack tjejer för en underbar kväll som vanligt<3

låter bilderna tala för sig själv!







<3


Soldiers of Jah Army (SOJA) - You don't know me


repeat! ♥

middag med tjejerna!

heyy,
nu är jag klar för en middag med mina bruttor! lovely
Kommer nog hem sent, så får bli uppdatering imorgon med bilder osv.! :)

pusspuss

natti natti

nu ska jag borsta tänderna osv. sedan krypa ner i sängen och läsa lite i min ELLE tidning! =)
imorgon blir det att handla lite käk med brudarna. Så ska vi var hos Julia imorgonkväll och mysa lite. Det behövs känner jag.<3

puss & godnatt!


clothes

Här kommer dem, kom dock inte ihåg priset på de 'gamla' plaggen. hah


Svart kofta, Next(Vero Moda) 180:-


Svart spets linne, Next(Vero Moda), 160:-


Vit T-shirt med knappar, Next(Vero Moda), 80:-



Topp, H&M


Grå bolero, H&M


Puderrosa tunkia, Vero Moda,


Svarta fodrade stövlar, DinSko, 399:-



DAGENS!

kommer det snö inatt?!

brr, det är riktigt kallt ute nu för tiden! Får se på nyheterna/vädret sen hur det ligger till. Om det kommer snö inatt eller inte.
Nu har jag fixat bilderna på mina nysate inköp i alla fall. Tog plaggen från när jag shoppade sist i borlänge också. Så ska bara lägga in dom nu och fixa lite. Hehe

Sen ska jag hoppa in i duschen och sen klockan nio ska jag bänka mig framför tv:n, Inlåst på tv4!
Så efter det blir det att fixa tills imorgon. Ska också prata med mami om hon åker till ludvika imorgon eller hur hon gör. Isåfall ska nog jag och tjejerna vara här då! :)

aja, dusch nu!


shopping i hedemora!

Idag efter skolan gick jag med Lisa, Julia och Frida till Next, eftersom jag har presentkort där! Köpte iallafall en lite längre vit t-shirt med knappar vid bröstet, ett svart spetslinne & en super(billig)mysig svart kofta. Haha, dock har jag fortfarande 380kr kvar där! Så får väl gå in någon dag igen sen. Kan lägga ut bilder imorgon. Så brukar det låta, men inga bilder kommer upp, haha. Men jag lovar iallafall att det kommer bilder imorgon! ;)

Nu ska jag plugga lite engelska sen sova! tänkte prova på en '(går)dagens' också, haha!



GÅRDAGENS



DAGENS


hallå!

nu ska jag ladda hem Johan Falk, dom är sååå bra! åh så blir det lite käk till det.
Efter det ska jag ta tag i pluggandet, ja idag igen.. Har prov på företagsekonomi imorgon. Och på torsdag har jag engelskaprov.. usch

Idag har det varit riktigt kyligt. Skulle faktsikt inte förvåna mig om det skulle börja snöa nu snart!
Är det bara jag som tycker att sommaren tog slut väldigt fort? och att hösten kom väldigt fort? Men jag klagar faktsikt inte. Jag älskar hösten & vintern! Eller dvs. om det finns snö på backen.. ;P

anyway,
film nu, puss!!

Peter Murphy - I'll fall with your knife

den gjorde mitt liv lite bättre än va det redan var, enjoy!

<3

nu är emelie riiiktigt glad!

life is pretty damn good right now!


in life every ending is just a new beginning

Blir att plugga klart allt till och börja med, sen duscha och fixa allt tills imorgon. Funderar på att gå upp riktigt tidigt imorgon så jag hinner med en promenad innan skolan. Skulle vara skönt. Har också hört att det är grymt bra träning! Så vi får se om det blir en vana och får hoppas att jag kommer upp i tid.. Jag är ju ganska hopplös i sånna här fall, men ska verkligen försöka imorgon.
Nu tänkte jag iallafall kika lite i mina tidningar. Sen blir det att isolera sig med historian.


Jag visste det, eller kände det på mig. Det är ingen bra söndag idag..
-vila i frid

pluggsöndag

Hej allihopa!
Har vaknat nu (eller ja, för en timme sedan,) ska göra i ordning lite frukost nu, eller brunch kanske man ska kalla det.
Igår vart det ju som sagt att gå till Sara och kolla på fotbollsmatchen. Jävligt sur match, usch!
Men vi hade iallafall hur jäääävla kul som helst! (kommer bilder sen!) Beställade också Lars Winnerbäck biljetterna till Gävle den 5 december! wiho, fy fan va kul det kommer bli<3

Nu blir det som sagt lite käk, chilla framför en film och sedan måste jag ta tag i pluggandet....
aja nu kurrar magen, pusss!


lördag!

ja, har sovit ut ordentligt. Vaknade runt ett, så det var grymt skönt!
Igår kom ju som sagt julia och lisa hit. Vi käkade thai och myste framför idol. Sedan gick vi ut på en promenad. Efter en stund ute, kom vi till sveaparken och märkte att det var värsta rökigt. Så kom vi så vi såg sveaparken och såg att det lyste upp jättefint! Dom hade flera hundra marchaller på alla gångar och stigar i parken! :') Vi gick ett varv och sedan satt vi oss i rutschkanan och bara kollade. Så himla mysigt!
Mamma berättade att det var för räddabarnen. Man kunde köpa en marchall, så skulle dom skriva namn på den och tända. Mamma köpte den t ex. när hon klippte sig. Men gud va fint det var!<3

Nu ska jag åka och handla lite med mamma, sen blir det fotbollskväll hos Sara med brudar, underbart!
pussss

     

skin, skin som den sol du ääär

ååh, har haft en underbar kväll!
Orkar inte riktigt berätta allt som hände. Kan ta det imorgon istället när jag vaknar. Är så himla trött nu..
Har iallafall haft det jättehärligt med brudarna.
Ni som var på stan nu på kvällen kan nog förstå vad jag pratar om. Blev helt kär, sååå fint! :')

aja, nu ska jag hoppa i säng. Tack brudar för en oförglömlig kväll<3
puss!

fredagsmys

Nu har precis lisa och julia kommit hem till mig. Vi ska alldeles strax beställa lite thai-mat!
Blir att åka hem hit igen och käka sen. Efter det blir det ut på äventyr.. ;) haha

i helgen blir det nog att ta det lungt. Har inga planer, så får se vad som händer.

nu ska vi beställa, pusss!



mina snügga brudar! ;) <3


times like these

tack å lov. Så flyttade våran lärare uppgiften tills på måndag! Gud, hade annars legat begravd i papper just nu. Och skulle nog gjort det all night long, ehe.. ;p men som sagt.

Har kikat klart på de nyaste från 90210, GG & oth. My love, haha! usch va jag är beroende. Snart kommer det väl hem en lapp med böter på 25.000. hahah, kanske inte lika kul då. Men alltså, jag vet ingen som har fått hem det. Och jag laddar hem typ varje dag?! lite sjukt. men ajaaa, bra för mig iallafall ;)

Nu ska jag städa mitt rum, duscha och måla min naglar, som ser förjävliga ut rent ut sagt!
Sen blir det nog att plugga lite matte, och sedan sussa tidigt ikväll. Känner att det blivit lite för sent dom senaste dagarna..
aja, ska sätta igång nu så det inte blir försent igen. ;p

pussas!


Lars Winnerbäck - Ett sällsynt exemplar

bästis!

<3

jag älskar sena promenader, när det är mörkt och kallt

sitter och lyssnar på larssas nyaste album. Fan riktigt bra! Dags att börja lyssna lite nu, eftersom i december bär det av! Till gävle(eller leksand?) och kollar på honom. Kommer bli så grymt jävla underbart. Åka dit med massa härliga människor. Blir inte bättre än så! :)

Nu har jag iallafall kommit hem från en prommis med julia och lisa. hahaha, har fan alltid lika kul med er bruttor!<3 Lär vi göra om!
Jag trodde det skulle vara ganska kallt, regält kallt. Men icke, var hur skönt som helst! Blåste lite kallt, men ändå skönt. :)
Nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna lite på larssa och plugga......... Fan vad jag hatar historia. Speciellt nu. Fattar noll. ååh, så sjuuukt tråkigt. kommer inte ha nytta med det?! aja, inget att göra åt det, bara att bita ihop, right? ;p


kysss

B&J

yes, i söndags vart det inte att kika på macth alls! Åkte till borlänge istället, tredje dagen i rad. haha! köpte dock inget.
På kvällen sen åkte jag med emma till pappa & cath eftersom dom åkte till Irland i måndags för två veckor. Så ålte dit och fikade lite och prata! Åkte också i papis nya bil, asssnugg!
En sån är fast typ mörkgrå. Älskar att det är taklucka, haha!


Veckan har gått ganska seegt. Men var sjukt kul att träffa Linnéa & Julia igen. Känns som dom varit borta i evigheter! Skönt att ha dom hemma igen! Kan knappt vänta tills vi drar utomlands i vår/sommar! :D <3

Nu ska jag iallafall äta lite mer ben & jerry och försöka ladda ner lite. Sen blir det nog lite städa och plugg! Känns som vi har galet mycket just nu! Bara jag som känner så?!
aja, puuuss!

tidig? eller kanske väl förbered? haha

har precis pratat klart med lisa i telefon. Vart en ganska lång stund, 101min för att vara exakt! haha
har snackat lite om halloween, vad man ska klä ut sig till! Har en hel del alternativ nu faktiskt! Jag har iallafall ett alternativ helt klart! Men jaa, är fan inte såå långt kvar nu faktiskt! Hellre förbered än ja, oförbered.. ;)

Nu ska jag fixa min piercing, som fått en broskbildning, så ska göra rent med saltlösning. Sen borsta tänderna och göra rent ännu mer. ;P Sen blir det fan sängen, vart så sent igår. Så blir att sova nu, schöönt!

puss & go natt

haha

dem bästa bilderna typ.. vart gansk amånga men jag behåller dom t ror jag ;)












myslördag

kom typ nyss hem. Lisa var ju här, eller först köpte vi lite chips och dipp, sen hem till mig och så kollade vi på Män som hatar kvinnor. Efter det gick vi ut, skulle träffa karolina som var på fest. Men vart bara att prata genom ett fönster typ., då alla tjata på oss om att komma upp.. haha, mjukisbyxor, jävligt fett hår & pratar som nå jävla.. ah jag vet inte vad, haha, nej tack! Så vart att stå på gatan och prata lite, sen gick vi tillslut hem till varandra. ;p
Hade iallafall riktigt kul ikväll, så skönt att ta det lungt ibland!

Imorgon blir det att kolla på damernas match mot Långshyttan(!), 13.30. Vettefan om jag kommer gå själv eller hur det blir. Ah, vi får se. Nu ska jag nog prova mina nya kläder, kanske ta kort om jag orkar och lägga ut. Sen blir det iallafall att borsta tänderna & göra rent piercingen sen sova. åh, fan va skönt<3

pösss

lallala

är hemma nu iallafall! haha, måste vara nått fel på oss alltså.. Har missat bussen typ 3gånger nu?! hur fan lyckas vi?
aja, ringde mamma, så kom hon och hämtade oss. Sen åkte vi hem så lagade jag lite soppa. Åt lite i borlänge också, fast bara en mellan pommes och en halv cheese, så var hungrig när jag kom hem. haha, pch ni kan ju tänka er att det tog lite tid att käka..
Hittade iallafall tre tröjor, ett par byxor, ett par stövlar & hårspray. Lägger ut bild/pris imorgon kväll tror jag, så får ni se! :)

Fan alltså, min tunga är fortfarande värsta fetingen! Får väl suga på en isbit sen. För nu ska jag gå och möta lisa, så ska vi köpa lite snacks sen hem till mig och mys framför film! Låter perfekt tycker jag.


puassshej!


det är inte lätt när det är svårt

sitter just nu som ett mongo och försöker äta lite yoghurt. Börjar redan tröttna på det..
aja, ska strax åka till borlänge med lisa. tåget går halv 12 så måste skynda lite n u!
När jag kommer hem blir det nog lite bilder från när vi piercade oss, är grymt stolt fan! ;) haha

pusss


:D

hallå!
nu är jag och lisa fan piercade!! :D Gjorde fan inte ont alltså. Lite läskigt bara. Och drygt nu... Har ju bara ätit frukost idag. Sen nu är tungan fett tjock, så gör det ont om jag tuggar eller något, så kan varken äta eller prata..Eller jag kan ju prata, men låter sjuukt!

Imorgon åker jag och lisa till borlänge och shoppar. haha, vettefan hur jag kommer må (eftersom alla säger att dagen efter är värst?!) men vafan!
Blir nog att ha lite filmmys på kvällen också! Men alltså jag tvekar regält på att jag kommer kunna äta alls imorgon..? isåfall kommer jag faaan dö! uh.
Nu ska jag borsta tänderna och göra rent piercingen, sen ta en ipren(om jag kan) och sen sova!



och ni som behöver bevis? varsegoda!
(jag ser helt fucked up, men ni kan ju bara ana hur nervös jag var?)


' sweet sixteen

jaaru, då var man sexton, fyan va fort det går..! känns riktigt bra iallafall, övningsköra nu fan!
Ja, igår efter skolan så gick jag och lisa och solade. Sen gick jag hem till kristoffer, var där kanske 1-2 timmar sen gick jag hem (mitt cykelhjul hade fått punka, så gick med cykeln hem..). Satt på kaffe och fixade mig. Sen kom Farmor & Farfar, sen emma & anders tätt följd av ann-sofie & kristoffer! Vart fika och prata! Riktigt nice
Fick bl.a en ny kamera(tack å lov), pengarpengarpengar, klippning, presentkort och lite smått & gott!
tack<3

Idag efter skolan gick jag och solade, lisa hängde också med, dock solade hon inte! Vi var kvar på meddo ett bra tag och prata om vem som skulle ringa till crossroads, blev tillslut lisa! haha, så ringde hon och prata lite, men vi ska ringa imorgon innan skolan vid lunch tänkte vi. Eftersom vi har sovmorgon till 11.50! :D
Det blir en tungpiercing (troligtvis) imorgon!! Fan är lite nervös. Men om man kollar på den här videon (haha, ja, jag har kollat på hur många videos som helst! vill vara lite förbered på vad som kommer hända;)) så verkar det inte farligt alls ju! eller hur? aja, kommer blir asssnice, jag tar i tungan och lisa i ögonbrynet! gött


(jag känner inte dom på videon,  har bara tagit den från tuben.)


På lördag blir det att åka upp till borlänge igen! Jag och Lisa ska shoppa. Haha, fast jag kommer säkert må piss.. :P alla säger att dagen efter är värst, att man tom. kan få feber och så... men fan, jag ska shoppa iallafall! Har längtat som fan, och nu har man ju pengar. ;)
Söndag blir det att kika på match. Mina brudar möter Långshyttan, och det kan man ju inte missa?!

Nu ska jag städa min garderob tror jag. Haha, jag orkade inte städa mitt rum så noga i veckan, så kastade inte alltihopa i garderoben (y) hahah
Ska också kolla på biljetter till larssa! :)))


pössss