fääääääääst

är med mina älskilngbrudar nu! bästa ever, lover det  alltså!
Nu ska vi strax gå och träffa karolina, linus, robin och co hos någon annan!
hoppas ni har det grymt bra och mår bra, fööör jag vet att jag gör de!

treeeeevlig valborg ännu en gång folks! :D

hemma!

nu är jag hemma och har väl varit det ett tag. Ska börja städa nu för vid fem kommer brudarna hit! :D Just nu är det strålande sol(och några ynka moln) på himlen. Jag hoppas innerligt att det kommer hålla i sig och INTE att det blir monligt, grått och regn.. Det får det inte bli!

Nu vrider jag upp volymen och börjar städa,
bjussar på en låt :)



hoppas på sooool

ja, jag sitter alltså i skolan just nu! Har gjort klart alla uppgifter på Datan så passar på att skriva lite nu eftersom jag lovat att ha en bra uppdatering idag! ;D Ja, har inte haft världens drygaste dag idag kan man säga, eller först två långa lektioner, engelska och historia! Hyffsat slappt. Sen nu har vi data och slutar om ca. tio minuter! Då blir det troligen att gå till ica med brudarna och handlar lite mat tills ikväll! :) Håller tummarna för att det blir sol!!!

Aja, uppdaterar när jag är hemma!
lateeeer

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

En passande låt för idag! (dock ska ju vädret bli dåligt ikväll men..)
Blir nog en hel del uppdatering idag skulle jag tro, slutar kvart i ett.
trevlig valborg! :)

here we come, here we go, we gotta rock
easy come, easy go, now we on top
feel the shot, body rock, rock it, don't stop
round and round, up and down, around the clock

galen dag, galen vecka

Ja, jag vet att jag haft dålig uppdatering men har varit mycket senaste tiden. Men nu är jag väl på benen igen, dock har jag en fullproppad helg också, heh..
Anyway, kom nästan precis hem ifrån körskolan och den tre timmar långa kursen. Tack och lov för en fika-pause! ;) Men det är väl gött. Så får jag köra om några dagar, trevligt! :D

Efter skolan idag gick jag med lisa och fikade, vart ganska lång fika eftersom vi skulle vänta på mamma som skulle skjutsa hem oss. Men hon var sjukt sen så vi stod och väntade ute en bra stund. Då hände det vi fan aldrig trott skulle hända.... haha, galet! Det är det enda jag säger, sjukt galet. Seriöst, jag stod fan och hyperventilerade på stan, haha tror lisa också gjorde det!

Nej, nog om det! Imorgon är det valborg och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för kläder. :( Sen har jag ett väldigt roligt engelskaförhör på 100 glosor tills imorgon, wiho! Jag som knappt pluggat..!
Dääärför ska jag lägg amig och göra det nu,

pussss på er

TJOGOSJUNDE APRIL TVÅTUSENTIO

Hallå!
Är på lite bättre humör idag. Sitter just nu och lyssnar på lite musik, och ska strax börja plocka lite på rummet. Vid halv 9-9 så kommer Emma och Anders! DOm ska bl.a. lån ainternet men så ska emma hjälpa mig förha min utväxt! :) Skönt att få bort den.
Efter skolan gick jag med jullan och så köpte jag en parfym, och så köpte vi glass<3 så viasde jag också emma och anders lägenhet så hon fick se den! :)
Juste, tiden hos skolsyster gick väl bra antar jag, men ska beställa tid på vårdcentralen imorgon för att göra några tester.. Hoppas på det bästa!

Aja, ska börja med rummet
LATER


den här köpte jag idag, om ni ville veta! ;)


trött!

nej nu måste jag vila mitt stackars huvud, har haft ont sedan jag kom hem från skolan..
skolsyster imorgon 10.05, sen blir det att plugga i skolan med julia!

GOD NATT

härliga dagar va?

Kropp hittad i hönsan

bild: dt.se


times are changing

Jag vaknade i morse, och hade ett pirr i magen, eftersom det inte är långt kvar till valborg! Jag gick upp utan att streta emot(haha, yeah right), nästan i alla fall! Dagen flöt på riktigt bra!
Det var nte förns nu när jag satt mig vid datorn jag blev nedstämd, förbannad kan man också säga.
Jag har hittat en sjukdom på internet, och alla mina symptom som jag har haft de senaste veckorna pekar med stora jävla pilar mot den. Inte kul

Nu ska jag städa, kanske blir en promenad också för att komma på andra tankar..


Kan inte beskriva hur mycket jag saknar den där tiden, känslan
Det var vi fem mot världen.

puhh

kom precis innanför dörren. Tidigare idag bjöd Linnéa med mig på afrodans, grymt skönt och svetigt! Har inte svettat så mycket på jättelänge! Så det  var sjukt skönt. Sen bestämde jag mig för att ta en powerwalk. Så nu har jag varit riktigt duktig tycker jag! ;) Ny blir det ica-sallad, yummie! :}

sen blir det dusch och plugg, kraam

ps. hönsan har spolat, alltså isen här borta! :D

promme med liiiisa

mja, kan ju inte låta huvudvärken förstöra mitt sociala liv, eller hur? nej så nu ska jag ta en promme med lisa, skönt att komma ut lite! :) Tog en ipren för en halvtimme sedan, har dock inte verkat än.. Men lite frisk luft kan säkert göra susen! :)

pusss

hallå där,

igår efter matchen, som för övrigt slutade 7-6 till ljusdal..... Vilket vi fan inte gillade! anyway, efter matchen gick jag med jullan hem, hon skulle sova själv hos nicke, så jag sova hos henne. :) Dock gick vi på stan först och mötte bl.a. några gamla (och nya) klasskompisar, lite lamt men endå riktigt trevligt!
Jag och julia var väl hemma vid 1-2? Då tog vi lite glass och sen söööv vi !

Annars idag har jag inte gjort mycket alls heller. Jag är nästan helt säker på att det är min syn som gör så jag får så himla ont i huvudet. För idag läste jag kanske 2timmar eller något, sen åkte jag och mami till mormor direkt efter och då fick jag spränghuvudvärk och har det fortfarande.. Äe, inte lätt när det är svårt

nu ska vi strax käka sen har jag bara ETT kapitel kvar i min bok, skönt men endå tråkigt, haha
pusss

åh, vilken härlig dag!

Idag mår jag betydligt mycket bättre, är fortfarande lite tung i huvudet men det bleknar lätt när man är på dethär humöret! :) Men jag vet inte riktigt varför jag har sånna problem med huvudvärk? Jag har ju tänkt på synen, allergi, sömn- och vitamin brist! Men tänk om det skulle vara typ.. en hjärntumör? :s Nej, hoppas inte det i alla fall! Jag tror det mest lutar åt synfel, men jag tycker inte jag har något fel på ögonen, för det märker man väl? eller?
Aja, ska kolla på synen på tisdag tror jag, då ska jag nämligen till skolsyster.

Men som sagt är jag på riktigt bra humör idag, underbart! För det första hade vi endast 2 lektioner idag! Och dom var inte direkt krävande.. Sen vart det gott käk i skolan, lasagne! :} Idag har det också varit bra väder, blåst lite men solen är framme, och det är det som räknas! ;) Fast börjar mulna lite nu ser jag.. Ajaa
Kvällen kommer inte att göra det sämre heller (förhoppningsvis) för då ska jag dra till vasahallen och kika på innebandy, då IBF kvalar till div. 2 . Ska bli skapligt kul! Så då kommer jag nog inte hem förns ganska sent, typ nio. Då blir det nog att chilla. Kanske plugga. Men jag är lika glad för det!
Nu ska jag städa ihop lite på rummet vilket kan behövas, om ni hade varit här så skulle ni förstå vad jag menar..

Trevlig helg allihopa!

ps. endats 48dagar till skolavslutning, hallelujah! ;)


rawr

puhh, höll på att trilla av stolen när jag såg att sveriges snyggaste kille/man(?) var på framsidan på blogg.se! Och vart ännu mer förvånad (& glad!) när jag såg att han var MQ's nya modell.
Åh, tur för mig och alla er andra som tycker Joel är en riktig hottie, känner mig redan lite bättre! ;)

bilden är tagen från Linda

uh

mår äckligt dåligt.. Har så ävla ont i huvudet så det är inte sant! Vaknade med det, så tog jag en ipren för typ en timme sedan, och den borde väl börjat verka? eller hur lång tid ska det ta egentligen?!
ah, som ni förstår är jag heller inte i skolan, trots att vi har ett prov och en redovisning, så klarar jag nästan inte ens att vara vaken för det gör så ont. Ska försöka sova lite, om jag kan, jag brukar vara hopplös på att somna om när jag väl gått upp en gång.. Aja, om inte jag somnar om blir det kanske en film eller läsa.

hoppas ni mår lite bättre än mig i alla fall,
peace.

om jag kunde drömma

usch va trött jag är, men det är väl som vanligt antar jag! Sa till mamma igår att jag skulle sova som en gris i helgen, och det ska jag fan göra! haha
När jag gick hem efter skolan var det äckligt kallt! Shit, är typ 2 grader bara. :( Jag vill ju ha vår nu och 15grader, minst!
Har i alla fall ätit och myst lite, nu ska jag läsa en stund och så börja plugga samhäll.. Fy fan, känns som man kommer faila imorrn asså.. 'har inte hållt på med det här ämnet (EU & FN) nå länge alls, och så är dom ju ganska stora så ääe.. Dock gick svenskan bra idag! :) Aja, nu blire min älskade 'Om jag kunde drömma', jag kan knappt sluta läsa, måste sätta alarm för jag ska sluta. Det är sjukt, men den är så speciell, underbar och beroendeframkallande! Älskar den, och ni som inte läst den. GÖR DET



Baby remix's, love it!


God morgon!

Kom nyss ut duschen, är ju tisdag idag och det betyder sovmorgon till tolv! :) gött
Nu ska jag ta en ipren, klä på mig och fixa mig. Ska också fixa lunch sen borde jag gå igebom nk'n igen innan jag g år och möter lisaa!
Jag kommer hem vid tre, då vet jag inte riktigt vad jag kommer att hitta på. Eller jo, plugga.. Haha, herregud. Det känns skrattretande hur mycket vi har? Aja, lyssnar på Vi mot världen(ni vet albumet av lorentz m.sakarias? fabulous!) och kommer på bättre humör! Jag förstår inte att jag aldrig tröttnar på det albumet? Men, det är magnifikt helt enkelt! ;)

pusss

rude boi

juste! haha, blev typ kallad hora idag av pisse-nisse, nilsson eller vad fan han nu heter.. Ni vet han den där äckliga lilla gubben som ser ut som ett troll och som står utanför skolan hela dagarna? haha

- Vad tar du i timmen? ööhj, VAD TAR NI I TIMMEN??

och jag och lisa som drog ner tröjorna lite extra när vi gick förbi honom, så han inte skulle kommentera något, eftersom det inte är första gången han 'pratat' med oss.. Hah, har också blivit kallad svartskalle? jaja, han är inte klok den gubben
usch

det känns som att skolan är mitt liv just nu..?

Har varit lite dålig/tråkig uppdatering här i bloggen, men jag får skylla på skolan, har så himla mycket så hinner knappt med att andas!
Efter skolan idag läste jag bara, i flera timmar, och väntade på att mensvärken skulle gå över, men tror ni? nej
Hade planerat att gå på gympa med Linnéa klockan 7, men så vart det ju inte.. Sen från halv 8 -8 så har jag tränat till nk'n imorrn! Har redovisning med Julia om olja! Tror det kommer gå galant faktiskt, är riktigt pepp! :)

Men nu är jag dödstrött, som vanligt dårå, så ska borsta tänderna nu, läsa och slutligen sova!
puss på er



saknar det!


ben harper's gudomliga röst!


aj aj

uuusch, har en fruktansvärd menvärk! tur att man slutade lite extra tidigt idag! Dock borde värken gå över snart, eftersom jag nyss tog en ipren. Aja, ska lägga mig och läsa lite och plugga i massor!

juste, idag kommer lite kläder hem till mig från h&m! :D wiho

god natt!

Åh, är ruskigt trött efter helgen! Känns som att klockan är betydligt mycket mer än tio.. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min bok, som jag i praktiskt taget läst i hela dagen! :)
aja, god natt med er!

ps. bilder från klassfesten ligger uppe på fb nu! :)

:)

bilder från klassfesten kommer senare ikväll på fb, så kikade in där efter nio så får ni se! ;)


mitt lyckopiller

Förlåt för dålig uppdatering, men har varit så himla trött! Klassfesten i fredags var sjukt kul, det måste vi verkligen göra om! Blir troligen igen om en månad. :D
Jag tänkte inte lägga upp så många bilder här, det får ni se på fb i så fall! :) Men tack iaf sp1, +några få till för en underbar kväll! Golvet skaka, och det är bokstavligt talat! Var sjukt, när man satt i soffan skakade ALLT. haha

Igår åkte jag i allafall till pappa vid lunch, dom var på företagsgalan så jag var hundvakt. Lisa kom också och gjorde mig lite sällskap under kvällen. :)
Idag har jag inte orkat gjort ett piss. Är nästan tröttare idag än var jag var igår.. hm, aja. Kanske ska ta en promme med min lilla bebis. :) Och då menar jag såklart Harley. ;)
Har ni någon gång upplevt att ett djur gjort er superlycklig? Det har i alla fall jag gjort, och hela min familj tror jag! Ända sedan Harley kom hem till oss har alla i min omgivning blivit mycket gladare, inklusive mig!
T.ex är det en grej jag har tänkt på! Våran grannes katt, Sixten, han var jätteblyg i början och jag hade inte klappat honom fören harley kom. Det var nästan som att Harley gav honom självförtroende eller något! Numera är Sixten en gosig katt som är bästa vän med en hund! :) Så himla gulligt, han är verkligen ett lyckopiller!

Jaja, promme nu, sen blir det troligtvis att plugga en hel del, sjukt mycket i veckan..
kram


full rulle

ja, har varit i gång praktiskt taget hela dagen! Efter skolan gick jag med julia och lisa på stan, så fixade vi lite ärenden. Sen åkte jag hem och bränt 4skivor  tills ikväll och nu är det håret som står på tur. Har dock småbörjat lite, volymade det nyss. Så nu ska jag göra det ännu större! Sen blire att hoppa in i duschen(såklart ska jag inte duscha håret då!), packa och sen åka vidare till julia där de andra brudarna är. Blir ännu mer fix där. Sen förkrökar vi och vid halv 9 åker vi ut till klassfesten! :) Kommer bli en grym natt, I promise you that

Nu ska jag fortsätta! :)

freeedag!

Sitter för tillfället på dator-lektionen. Har inte rikitgt börjat än så passar på att blogga lite!
Jag sitter och oroar mig för det jäkla vulkanutbrottet, eller ja, molnet rättare sagt. Vi skulle egentligen få besök på måndag från Irland. Men jag antar att dom kommer att få ställa in det. Eftersom nästan hela norra europas flygtrafik är inställd.. Dessutom ha jag läst att det kan hålla på i månader, om inte år! Och jag ska jag faktiskt åka till Tunisien om inte så länge. Om två månader för att vara exakt. Och jag hoppas innerligt att det är över tills dess..

Men nu ska vi börja, skriver mer när jag kommer hem!
pusss

hot stuff

åååh, känns som jag skulle kunna svimma. Är så himla trött så det är fan inte klokt! Var dödstrött vid halv nio....
Men har haft sjukt svårt att sova de senaste dagarna. Karolina sa att det kan bero på fullmåne. åh, jag som brukar älska att lägga mig och sova, haha. Nu är det bara en pina av timmars tänkande.
Men men! Har suttit hela kvällen, och då menar jag hela kvällen, med ett projekt som jag och julia ska redovisa på fredag. Så nu är vi nääästan klara med det. Har bara pyttelite kvar. :) puuh

Men än får jag inte sova. Måste hoppa in i duschen och sen fixa lite med håret, sen läsa och SEN sova..

Aja, puss

knocked up

Blev dålig update idag, sorry..
Hade sovmorgon tills klockan tolv, skönt! Efter skolan gick jag med julia till lekia så köpte hon lite svart sprayfärg tills på fredag, jag köpte 2nya block till skolan och så köpte jag en träningskort! :) Vi köpte glass också, twister<3 Godaste glassen när det är varmt, helt klart!
Sen gick vi i alla fall upp till henne på svedjan, och skulle plugga. Men allt sket sig så det blev inge plugg över huvudtaget (vi ska dock ta det imorgon istället).
Jag åkte hem runt halv 7, så då kollade jag på kläder till fredag. Ska vara utklädd till KISS, ah bandet. Tror jag har hittat en perfekt outfit! :) Sen har jag bara klingat på gitarren hela kvällen. Har precis börjat på en ny låt. Låter förjävligt nu. Men som sagt, övning ger färdighet!

Nu ska jag lägga mig och läsa, sen sova,
god natt!

bjuder på en skön låt

måndagsmys!

Nu har jag äntligen kommit hem! Efter skolan gick jag nämligen till emma och hjälpte dom lite i lägenheten, så var vi och handlade lite så nu är jag hemma och ska chilla och bara ta det lungt! :)
Ska göra i ordning avocadon jag köpte, sätta på en film, blir troligen The bounty hunter! Så ska jag ha lite måndagsmys, trevligt! :)

Ha det bra, kram!

mums!

nattinatti

nu sätter jag på en film sen blir det att sova! Skola imorgon, uh..
aja, god natt!

söndag

hehe, kanske har varit lite tråkig uppdatering nu för tiden. Men det känns som att bloggen inte direkt är prio 1 när det är sista helgen innan alla dessa långa skoldagar! Nej, men ah.. haha

Sitter at the moment och lyssnar på musik, som alltid. It's my passion! ;)
Gårdagen spenderade jag i myskläder och så chillade jag mest, åkte ju som sagt till farmor & farfar en stund. Sen när man kom därifrån kollade vi på film. :)
I dag har det varit strålande fint väder! Så himla skönt när solen kommer fram. Och det var faktiskt runt 20grader i solen, inte illa pinkat! ;) På eftermiddagen åkte jag med pappa, cath & harley till brosan och kollade hur han hade det. Var mycket trevligt att träffa honom igen. Så fikade vi lite och pratade. Kom faktiskt inte hem för så löngde sedan. Hem till en tom lägenhet. Mamma borde ju komma hem vilken sekund som helst egentligen. Hon är nämligen hos min morbror och lämnar lite presenter till tvillingarna Hanna & Alma! :)

Aja, nu ska jag fixa i ordning tills imorgon!

20 dagar kvar!

hallåj, sitter och lyssnar på 'some aaawsome music, riktigt gött haha
sov ut ganska skapligt idag, var dock upp till typ halv 3. Jaja, men har fan inget att skriva känns det som.
Hm.. Känns som jag kommer vara lite sur idag när typ alla jag känner ska på 70-80tals fest ikväll och det är på hotellet med 18års-gräns.. Fast på fredag smäller det, klassfest! Och vet ni? det är bara 20 dagar kvar till valborg :D

Men nu måste jag lägga mig och läsa. Som vanligt har jag sparat allt plugg till sista minut. ovanligt? nae
Sen blir det  i alla fall mat och så åker vi till husby, pusss


superstar

Tjeena!
Vaknde runt halv ett idag, skönt att äntligen sova ut lite! Annars har jag bara sovit mellan 6-8timmar/natt.
Nu ska jag hoppa in i duschen och frächa upp mig. Vid 6 åker jag hem till pappa och tillbringar helgen där. Blir antagligen att plugga en hel del i helgen, som sagt..
Aja, trevlig helg!

disneyland after dark


the fourth kind

Ska väl packa upp nu, från alla äventyr jag vart ute på antar jag. :) Sen borde jag lägga mig och läsa lite i boken som ska läsas klart under lovet! Ska väl plugga lite annat också, har en hel del prov, redovisningar och inlämningar när vi kommer tillbaka.

Ett ord tre bokstäver, UFO.
haha, det här komme säkert låta riktigt sjukt, men jag börjar faktiskt undra! Efter jag sett den sanningsbaserade filmen The fourth kind, så är jag inte så säker längre på att det inte finns något annat än människor.
Ni som tänker att det är skitsnack kan väl tänka om igen, efter dom sett filmen. Jag blev fan riktigt skraj!



8/4 -10

Nu är jag hemma, riktigt skönt! Faaast har haft jättekul med lisa och karolina!
Dock när jag skulle bränna filmer igår funkade inget, så vi gick hem till robin så fixade han lite filmer. :) När vi väl kommit hem så satt vi på The Decent, ruskigt bra och så jävla äcklig! Så den ska ni se om ni gillar att skrika, för det gjorde vi, haha i alla fall jag. Sen kollade vi på Taken, som också var aaaassbra, handlar om typ trafficking.
Men dom filmerna tycker jag ni ska se om ni inte redan gjort det! :)

Nu ska jag se på en sann film, The fourth kind! Emma sa att den var jättebra, så hoppas på det!


bild från The Decent

dagens inköp!

1. Ett vitt oversize linne, hm 49,50:-
2. En svart mc-jacka, hm 399:-
3. En döskalle-ring, glitter 79,90:-
4. Svarta solglasögon, glitter 79,90:-
5. En grå lite längre tröja, hm 99:-
6. En svart bikinitopp & trosa, hm 79,50:-/st



shopping

Har alldels nyss kommit innanför ytterdörren, men ska åka igen om ca. 2 timmar igen, hem till karolina! :)
Nu ska jag lyssna på lite go musik, ta lite kort på mina nya snygga kläder! Och sen bara varva ner lite, känner att huvudvärken lurar, hm. Blir antagligen att ta en ipren igen då..

Jaja, nu ska jag försöka komma in på en nedladdningssida som bara jävlas för mig :(
är bara att fortsätta försöka antar jag.
& btw, tack tjejer för en grym kväll igårkväll. Vi pratade no'n stop i 6-7 timmar, utan att överdriva! Vi skulle kolla på film, men vi hade för mycket att prata om, haha! :)
<3


tack för en underbar dag snyggingar! :>

onsdag

Nu håller vi på att fixa oss för fullt och ska alldeles strax gå ner och käka lite frukost! :) Så ska vi väl dra runt 11.30 så åker vi till borlääänge and 'shop till we drop! ;) gött med andra ord
Kommer väl inte hem förns vid 6-7-8 snåret. Då blir det hem och ladda om för skräckfilm-kväll hos karolina med henne och lisa! :D
Jaja, frulle nu
Ha en bra dag, det vet jag att jag ska ha i alla fall! :)

hallå

har fortfarande det stressigt! Har haft fullt upp de senaste dagarna, det gäller att inte tappa tempot! ;)
Jag tycker faktiskt det är rätt skönt att ha massor att göra, hellre det än att sitta hemma vid datorn, rastlös! nejtack
Jag åkte direkt från moster till stan och mötte upp Julia i alla fall, så fikade vi lite, jag köpte en ny ögonbrynspenna och så solade vi! Sen gick jag och köpte glass till mig och syrran så sprang jag upp till dom och så spelade vi lips och började kolla på en film, som dom sa var assssbra. Tror jag ska ta med den till karolina(?) imorgon! :D
Anyway, nu är jag på G och ska strax åka till Linnéa för myskväll med gamla godingarna! :) Sover där också, sen imorgon åker vi till Borlänge och har en heldag där med brudarna, underbart!

aja, måse packa nu!
ps. min huvudvärk kommer tillbaka hela tiden. måste vara något fel, mamma funderade på synen? hm, blir kanske att beställa tid hos läkare eller liknande nästa vecka om det fortsätter!
PUSS

ds

rush hour

och nej inte filmen, haha! ;)
vaknade av ett sms imorse, av syrran som undra om jag skulle med hem till dom och hjälpa med flytten. Så jag hann bara äta frukost så kom dom och hämtade mig! Så var jag där tills klockan 20.00, och nu kommer jag nästan precis ut duschen. Ska strax åka iväg, igen! Dock hem till min moster som hade lite problem med barnvakt, så det är klart man ställer upp! :) Ska alltså sova där tills imorgon. Så får jag lunch där, sen ska jag möta upp Julia på stan till klockan 14. Då har hon nämligen fått sin FaceSpa, och då ska vi, eller i alla fall jag, handla lite på stan(har gammla presentkort från min födelsedag & jul!). Mysigt! :D

Nu ska jag slänga något i magen, sen kommer Annika!
Take care, puss!

movienight

Emma & Anders har precis åkt hem till sig. Vi har ätit fläskfilé och fikat lite. Så kollade vi på filmen Push. Tycker den var riktigt bra! Dock måste det komma en tvåa, för slutet var liksom inte ett riktigt slut. Men den var helt klart sevärd! :)
Snart blir det mer film på tv4 nu 22.15. The contract, har aldrig sett den förrut, hoppas på att den är bra!


det var på tiden må jag säga!

ååh, vet ni vad jag nyss läste i jullans blogg? Klassfest bokat den 16 april! Fy va kul det kommer bli. :D
Det kommer nog bli asgrymt!


why?

varför slutar vi inte skolan en vecka tidigare?!?! vill åka på Sweden Rock............ bajs
skulle kanske kunn ahinna 2dagar men det ligger ju långt åt h*lveteee :(


haha, det är mycket jag vill nu.. ;)

monster

Är lite sugen på att åka på Lady Gaga 7 eller 8 maj. Någon som vill med? :))))


coming out of my speakers


I ♥ H&M

Juste, jag & mamma beställde lite grejer från h&m igår! Det här beställde jag i alla fall;

yä, another day, another way!

Ny dag, nya tag! Haha, fan det lät töööntigt men what the hell. ;)
Vaknade för kanske en timme sedan. Efter en god nattsömn, eller ja, blev ju väckt av någon som ringde inatt... Men förutom det så! :)
Idag, eller ikväll kommer Emma & Anders hit och äter påskmiddag. Mysigt! Men dom kommer ju inte förns i eftermiddag.. Så jag har en hel dag att döda! Ska äta lite frulle nu om en stund, sen tror jag det får blir en promenad i det fina vårvädret! :D

lateer

KIDS, cover


upp&ner

För mig, känns det nästan som att det här min Långfredag.. Inget, verkligen ingenting går som jag tänkt mig. Allt är bara upp&ner. Jag hade planerat min dag och jag var asglad imorse. Men nu har hela planen krashat och jag vet inte vad jag ska göra? Inte ens solen får mig glad.
Ikväll blir det andra planer i alla fall. Myskväll med Bästa. Det enda positiva med den här jävla påsken!


Why did you left me?
Or worse, reject me?
Please, tell me what I did wrong
Please, let me take it back

påskafton

har precis käkat lite påskfrukost! Nu ska jag snart ta en dejt med duschen och sen fixa mig osv. Ska också ringa pappa. För jag & Emma tänkte åka till dom vid ett och säga Glad Påsk! :)
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer! Vad händer?! Brudarna och jag har intre dirket bestämmt något, men är sugen på att gå ut! Hm, får se om vi hittar något först och främst. :)

Aja, GLAD PÅSK!

river flows in you

Har klingat på gitarren nästan hela kvällen. Gjorde en pause när jag kollade på New Moon och solsidan! ;)
Men nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa 'om jag kunde dröma', underbar bok!

puss & godnatt!

långfredag

Har nästan precis kommit hem. Mamma & Janne hämtade mig hos jullan, sen åkte vi hem till emma och anders och kollade lite mer på nya lägenheten! :)
Så nu är vi hemma och ska börja göra lite påskmat. Så nu ska jag hjälpa till.
& jag klarade tyvärr inte av att lura julia, överhuvudtaget... hm, får komma på något tills nästa år då.. ;)

pusss

oldiiie

april, april din dumma sill..

jag kan lura dig vart jag vill! Nja, haha, jag verkar inte vara någon höjdare på att luras.. ;) haha, menmen! Har ni blivit lurade av någon än då? :) Förutom mig då, som ni verkligen trodde på först! ;)
Anyway, så har jag precis käkat med julia, stina & christer! Och nu håller julia på att städa sitt rum, haha. Och springer emellan för att kolla på gamla bilder från 7-8-9 tiden! :>
Vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut, bara att den kommer vara med jullanbabe!!
Försökte lura henne igen nyss, men hon gick inte på det.. :( hm, får fundera ut något magnifikt så när hon minst anar det smäller det till! haha, update på det kommer väl under kvällens gång.

lateer


förresten!

visste ni att jag ska flytta? ja, till avesta.. hm, mamma och ja ska flytta till ett litet hus där! :) Skönt men endå drygt med pendlandet! aja, jag får väl anpassa mig. :P

puss

rastlös med huvudvärk

hallå, har varit hemma ett bra tag nu. Vi hade tydligen bara TVÅ lektioner idag, så vi slutade alltså 11.10 :) Haha, vissa har det bra! Dock har jag haft huvudvärk hela dagen, så himla drygt.. Men orkar faktiskt inte klaga nu när jag har LOOOV! :D
När vi slutade gick jag och julia till Hud & Kroppsboden och bokade tid för julia för en Face-Spa! Sen gick jag till syrran och hon hade precis fått nyckeln till den nya lägenheten. Och fy helvet va snyggt dom fått! Allt är ju nyrenoverat och så himla fint och stort! Så där kommer dom nog trivas! :) Var där kanske en timme, så kom mamma och hämtade mig, för vi skulle lämna ett papper för inviduella val, som smartass som jag är glömde hemma. Men så sprang jag in med det i skolan, sen fick jag skjuts hem! :) Så nu när jag är hemma vet jag inte vad jag ska göra?! Jag har ju helt städat rum och inga läxor eller plugg! I och för sig så kan jag dammsuga och så. haha!

Pratade nyss lite med Julia. Så sa hon att jag kan få komma till henne ikväll, eftersom jag blir helt ensam ikväll för mamma ska ut! Och jag vill inte sitta inne ensam vid datorn första lovdagen! Så blir att käka middag hos henne och ha myskväll! Låter perfekt tycker jag! :) Så åker till henne vid halv 7 ikväll.
Men nu ska jag nog dammsuga lite, ta på mig mysbyxorna, ta en ipren och kanske sätta på twilight för sjuttielfte gången? hm, ja låter bra! :)

take care,
kysss