Maria

jaaa, grattis till alla Maria idag, inklusive mig! :)

Idag har varit en riktig slappsöndag! Jag '& harley gick och mötte Emma vid ett, då satt vi på War of the Worlds, sen käkade vi med papap & cath. Satt också på Collateral, för jag hade varken sett någon utav dom två med Tom Cruise. Men hann bara se 20min , för då skulle vi åka till husby!
Jag frågade också farfar några frågor om hur dom levde på 1900-talet, eftersom jag ska göra ett reflektions protokoll om Sverige på 1800-talet. Så ska vi kunna se skillnad från 1800-1900-talet!
Sen vart det fika och ett mycket spännande skidtittande, och yes, ännu ett till brons! :D
Så nu kom jag väl hem till mamma vid halv 10- 10. Så nu ska jag ta mig lite te och fortsätta att kolla på Collateral! :)

Efter det blir det sängen, är så himla trött!  puss & go natt

l-o-v-e


Take my thoughts for what they're worth

Sitter och lyssnar på some awesome music! Tänk att bara en låt kan göra en så glad, ledsen, arg, eller whatever, få tillbaka minnen och känslor! Skulle inte klara av en dag i mitt liv utan det.

Gårdagen var jättetrevligt i alla fall! Åkte till romme, så kom vi till travbanan vid halv 6. Då gick vi till vårat bord där resten av gänget väntade! Åt förrätt, varmrätt och efterrätt, mycket gott! :D Så kom det in champange eftersom Tremans har sponsrat romme trav i 25 år nu! :) Fast jag fick ju inget pga åldern.. :b
Sen hämtade vi lilla harley hos annsofie som varit hundvakt, eller ja harley är ju faktiskt inte så liten längre. :)

Idag har vi varit och kollat på massa möbler och hundmat i avesta! Ska ju köpa sängar och massa till de nya rummen! :) Dock kollade vi bara, fast hundmat hittade vi på i alla fall! ;) Sen har vi ätit hemma nu, så jäääkal gott! Vet nog ingen som är så bra som pappa att laga mat! Alltid lika gott! Sen kollade vi på MF också, som vanligt ganska lama låtar. Men tycker nog att Anna & Neo var bäst ikväll!
Nu blir det nog en film i sängen, är så himla trött!

& förresten, det var 1+ idag. Så jag trodde det skulle bli töväder. Men nu snöar det som fa-an och det kommer det göra i flera dagar. Nästa vecka skulle det snöa 4 dagar i streck... Fy fan, jäkla snö, försvinn!

times like these

ååååååh, SPORTLOV! :D så jäkla gött, sitter mer än fint.
Har precis kollat på ett avsnitt att oth, as usually.. ;) Så nu ska jag börja packa till pappa, för om 35min åker jag dit! Sen åker vi nästan direkt till romme trav tror jag, så ska vi nog käka där och kanske tjäna en slant på hästarna? ;) Hahah, nej, inte för min del i alla fall. ;)

Så nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna fixa mig också! :) pusss

it makes me happy


blir så jäkla glad av den här låten! okej, sätt på den och vrid upp volymen, och se själva! :D

trött emelie

hej! är riktigt trött efter en pluggnatt, en lååång skoldag, och en lång väntetid på akuten.
Ja, hade ju idrotts prov idag, som förhoppningsvis gick bra, en engelsk muntlig redovisning som jag tror jag bra? och ett spanskt läx förhör, gick sådär.. Efter skolan gick i alla fall jag och lisa upp på stan, så köpte jag en ny stav till tungan, en liten diamant på kulan, hihi ;) Sen ringde mamma och sa att hon skulle till avesta, för att åka till akuten. Hon har ju varit sjuk hela veckan och så blev det värre och massa jag inte orkar skriva, så kom vi väl dit vid fem och kom inte iväg förns vid 7.. Och då satt jag där med hungrig mage. :( Men shit va olika folk man ser bara av att sitta i väntrummet..
Anyway, vi kom hem så åt jag ica-sallad<3 framför oth, åt också en kexchoklad! :} Nu ska jag fixa kläder tills imorgon, sen ta en snabbdusch och kanske ett till oth avsnitt, kanske. Dock vill jag nästan sova på en gång. ;)

take care

Save me from myself

fan va dum jag äääär... blir så matt. Har glömt alla mina anteckningar OCH boken i skolan om doping, och vi har provet imorgon, lyckat!... cp

Så nu ska jag försöka leta upp nyttig fakta på internet, men annars får jag väl säga som det är till Mattias. SEN måste jag börja läsa i min engelskabok, för Rolf är så himla gullig och låter mig, som han vet inte har läst ut min bok, redovisa imorgon redan.. Fan alltså, imon vill jag bara sjunka ner under jorden och gömma mig hela dagen. Har ju också en drös med spanskaglosor, jippi..
Om det skulle vara en till vecka skulle jag vara så jävla död, tack gode gud för lov! <3 (haha, tackar gud rätt ofta nu för tiden har jag märkt..) Har inte ens hunnit med att kolla i tidningen jag fick av mamma igår. :( Men men, EN pluggkväll till, sen får jag minsann vila mitt stackars huvud!

nu ska jag plugga tills jag storknar, puss

loveu

Kom precis hem och titta vad jag hittade på mitt rum! Har jag en go mamma eller? :D



sovmorgon

Så himla skönt med en sovmorgon! Börjar klockan tolv, så ska jag möta lisa kvart i! Ska nog kolla på ett oth avsnitt innan skolan, har ju faktiskt tid till det! :)
Vi ses vid tre, pusss

Hear you me

Sitter helt tårögd, kollade precis in på Lisas blogg och hittade ett klipp hon hade lagt ut. Gå in och kolla! Ni gör er själv en tjänst, jag lovar! Ryste över hela kroppen, usch så fint! :')

Idag har.. inte varit min dag direkt. Vaknade klockan 5 imorse av sånna jävla smärtor i magen. Ja, som sist var det också det jävla trevliga veckan som lurade.. Så var jag vaken och kröp på väggarna fram till 7 ungefär, då kom mamma in och sa att hon inte skulle till jobbet för hon hade en ögoninflamation. Gick i alla fall upp och tog en ipren, försökte sova lite. Men sen vid 8 vaknade jag igen, smsa lisa att jag inte skulle komma. Så har varit hemma idag. Smärtorna har kommit och gått, tack gode gud för smärtstillande! Har kollat på oth all day, sovit och läst lite, men i stor sett bara legat framför oth.
Har också försökt få reda på om dom lagt ut sommarjobb, men jag hittade inget. Ska höra med pappa om det i helgen, får se om han kanske kan fixa något!
Är också klar med min debattartikel om sommarkatter, vart supernöjd! Får hoppas Liselott är lika positiv.
Nu håller jag på med typ sjuttielva saker samtidigt. Skriver mållistor, försöker skriva om typ förbjuden kärlek, bloggar, läser bloggar osv osv.
Men N U ska jag läsa lite, har en massa saker på G den här veckan, är bara att välja vad man ska göra, inte en lugn sekund skulle jag tro att jag kommer få över.

Längtar galet tills på fredag, blir att fira sommarlovet höll jag på å skriva....om det vore så väl, men sportlovet i romme och kolla på trav, äta gott osv! :) Aja, ska läsa nu

Bjuder på en killer'låt

weekend is over

Blev nästan precis klar med mitt rum. Har storstädat, vilket var väldigt nödvändigt! Sjukt skönt när man är klar.
Annars idag så har jag inet gjort särskillt mycket, kollat pblir det sängen direkt efter, ska bli galet skönt, nybäddat och allt! ;)

puss

hallå

har kommit hem från pappa nu, kom väl för en halvtimme sedan kanske. Var riktigt trevligt tycker jag, annsofie, martin och kristoffer kom också! :) Så vi fikade och myste.

Är ritkigt sugen på att festa ikväll, men har inte skjuts tror jag, dessutom drar vädret ner suget regält! Så det blir myskväll ikväll tror jag! Har beställt hem en B&J, så är det ju MF så det ska jag nog kolla på. Blir nog att dra hem en film också, hade laddat hem Triangle, vilket var en jävla besvikelse. Trodde det skulle handla om bermudatriangeln men då var det nå annat dåligt skit.. Aja, ska leta vidare

JUSTIN BIEBER - ONE TIME

ganska bra låt! eller?
riktigt bra för att vara en 94:a..

lördag!

usch vilket väder det är här! Riktig snöstorm! :s
anyway, så ska jag strax åka till pappa så kommer släkten dit, ska vi fira emma igen! :) Blir väl där några timmar i alla fall.

later

When I'm gone


I think i've died..

..and gone to heaven, at least in my dreams.. ;)

http://www.boohoo.com/

19 februari

Hallå alla läsare(haha, okej det där lät jävligt töntigt..),
har kommit hem från skolan, hade faktiskt en helt okej dag! Även fast jag hade två prov! Först ett dataprov som en 3åring skulle klara av, sen nk provet som jag tror gick riktigt hyffsat! :) På lunchen kollade jag också när vårat dam skollag spelade innebandy mot Leksand, Hedemora vann med 7-0.. :D

Och vet ni? Idag är ingen vanlig dag, för det är min syster 23 årsdag! ;) haha, så många grattis till henne. Klockan sju åker jag och mamma hem till henne och anders så ska vi käka lite gott. Sen som efterrätt blir det jordgubbstårta och cupcakes som jag och emma bakade igår. :> Så ikväll blir det att vara hemma hos emma, blir troligen att kolla på Let's dance också!

Nej, nu ska jag ta en date med duschen,
see yaa!


grattis emma! :)

Who says

Sitter at the moment och lyssnar på John Mayers nyaste album Battle studies, så underbaaar! :)
Har skrivit en hel del ikväll. Bl.a min debbatartikel om sommarkatter, så halva den är väl klar ungefär. Sen har jag pluggat spanska. Jag sket lite i nk'n, kommer bara läsa igenom den innan jag ska sova, sen kör jag gärnet imorgon istället.. ;) Nej, nu blir det tonfisksallad och ett oth avsnitt!

pusss

EMANUELA DE PAULA


home from school

yes, har kommit hem nu. Eller jag slutade ju halv 2 så har varit hemma en bra stund. :)
Just nu sitter jag med nymålade naglar. Målade på ett av mina nya nagellack, ljusrosa!(MAVALA, Riga 56) Har också ätit lite och kollat på ett oth avsnitt! Såklart glömde jag och jullan bort min laddare, men jag SKA komma ihåg det imorgon så få ni se vad jag köpt! ;) (därför jag inte gör dresscode heller eller så, fast kanske försöker få en hyffsad bild med mobilen senare.) Idag blir det att plugga gärnet bara, har naturkunskaps-prov på fredag och spanskaglosor tills imorgon. Så det ska jag plugga.. :P

later

YOUNG FOREVER


BOKAT & KLART!

hihii, jaaa! :D ÄNTLIGEN
17juni åker jag till Tunisien med la familia för att fira mamis 50årsdag (20juni), kommer blir grymt skönt. Dock blev det ett helt annat hotell men det var grymt det med! ;)

PUSSSSSSSSSSSSS


Fettisdagen!

Ja, idag är det minsann fettisdagen, och min bästis namnsdag! Grattis JULIA! ;>
Idag har jag sovit ut, gaaalet skönt. Börjar klockan tolv som jag jämt gör på tisdagar, ska gå och möta lisa om lite mer än en timme. Sen tre timmar senare går jag nog hem till sis'. Mamma kommer inte hem förns typ tio ikväll, så jag fördriver tiden hos emma istället! :) Eller ja, jag  måste plugga men det kan jag ju lika gärna göra där!

Jaja, ska ni käka semla idag? Vi får se om jag kommer göra det, kanske om jag blir bjuden i så fall! ;)


Have you heard?

Alice - I wanna live(Pitchline Extended)

rubrik?

Hemma, äntligen! Skönt som fan. Dock inte så skönt att jag har ett fett sugmärke på överläppen.... Ser ut som jag blivit slagen, kommer troligen sitta i sig i några dagar också, wiho..
Aja, whatever. Efter skolan köpte jag present till syrran som fyller 23 på fredag! :) Sen åkte jag och mami och handlade lite. Vart så jäkla irreterad då det var en tant framför oss, hon hade handlat för sisådär 800kr och hade inga pengar på kortet.... Så ringde hon någon som skulle överföra pengar osv. Stog fan i kön assslänge, sen fick mamma (& jag) damp så vi bytte kö, hehe!
J U S T  N U sitter jag och lyssnar på lite schysst musik, ska nog ta och plocka ihop på rummet lite också, orkar inte få det stökigt på en gång igen. Sen kommer emma och anders om typ 2timmar så så blir det middag och så ska vi beställa resan till Tunisien. :D Alltså juni kommer slå ALLA månader fan. Börjar med skolavslutning, tätt därefter Tunisien och när jag kommer hem blir det p&l på en gång! gött med andra ord. ;)



sommaren -08?

måndag

uuusch, orkar inte gå upp såhär tidigt nå mer.. Nu blir det i alla fall skola, sen slutar jag vid 4, så ska nog gå upp på stan och fixa lite grejer. :)

later

Eric Saade - Manboy

Självklart kollade jag också på melodifestivalen i lördags!
Tyckte det var helt rätt som gick vidare, tyckte mest om Eric Saade. Dock är hans låt lite väl lik Måns Zelmerlöw's tidigare låtar, men den var riktigt bra tycker jag! +att han är ju inte direkt hemsk att titta på. ;) Tror jag inte är ensam om jag säger att jag är lite smått avis på Molly Sandén.. ;>


you can BE my manboy


Alla ♥ - dag!

Har inte bloggat på hela helgen, har inte orkat, har lite bloggtorka tror jag. Men blir att jag bloggar mycket mer hemma hos mamma än hos pappa! Vet inte varför.. ;P
I fredags vart det pizza och Let's dance, som jag börjar tröttna regält på! Dock är Solsidan en hitt! ;)
På lördagen sov jag ut lite, sen åkte jag med syster och anders till borlänge och shoppade lite. Hittade inte mycket alls, men funderar på att åka dit i veckan, någon som är på? Anyway, hittade i alla fall en svart/vit randig kofta med knappar från veromoda typ 249? Sen ett ljusrosa och ljusgrått nagellack 45:-/st från åhlens! :)
Sen myste jag bara vid tv;n på kvällen. Vart en ganska tidig kväll, var så jävla trött, har varit det hela jävla helgen..

Idag vaknade jag upp(ganska tidigt, vid tio) och såg hur fint väder det var ute! Solen sken och himmlen var klarblå. Jag låg kvar och drog mig sen gick jag upp och tog en date med duschen, mycket skönt! Sen ner och åt en riktigt god frukost! Sen kom emma förbi en sväng, vi kollade på en film, en gammal kärleksfilm sådär på Alla hjärtans-dag, Hitch! Sen tog vi en promenad i det fina vädret med yrvädret Harley. Så underbart!
Sen käkade vi och vid 4 åkte vi hem till farmor och farfar, fikade lite och så. Sen nu är jag hemma hos mamma och vi har tittat på resor, så ikväll ska mamma prata med hennes särbo, så imorgon beställer vi, wiho!!! :D
Kan ärligt säga att jag hade en ruskigt bra Alla hjärtans-dag, även fast jag är singel! Fick också lite choklad av både mamma och pappa & cath! ;>

love, E

plugg

tja!
sitter och lyssnar på lite sommarmusik<3 Känns som jag typ har slut på bränsle för vintern, att det tagit slut och behöver vår nu för att överleva.. :( buhu, hatar snön just nu! usch

Anyway, imorgon efter skolan går jag med brudsen och köper lite musslor och gott, sen far vi hem till Lisa(?) och lagar till dom och äter :) Vi får se om jag går direkt till pappa efter det eller om jag går hem till mamma först. Har inte bestämmt mig än, vi får la se hur länge jag är hos lisa, om det blir länge går jag till papsen på en gång! Så ska väl packa nu utifall! Ska packa i min nya (fejk-)Chanel bag. Tyckte den var snygg faktiskt! Fick ju den och en prada-väska av mamma. +en mascara och lakritspipor.<3 Julia kunde icke ta med kameraladdaren idag, så får väl bli en bild på söndag eller något. Om jag inte tar en bild med mobilen då. ;b

Nej nu ska jag fortsätta plugga lite. Har matteprov imorgon. Har sjukt mycket nu innan lovet. Har FEM inlämningar/resecioner(och jag har inte ens börjat läst i dom 2 böckerna, at all..). Jaja, får läsa på som f*n i helgen helt enkelt.. Klockan nio blir det dock en paus, MadeinSweden då ju!
PUSS


Favvos just nu!


HaitiRocken

Har ju som sagt varit på en liten konsert i aulan på skolan. Var riiiktigt bra tycker jag! Skulle kunnat betala dubbelt faktiskt! Banden var asgryma och gjorde jättebra covers. Ni som inte var där.. ni missade något, big time!
Vart så glad av att se det, känner att jag älskar mitt liv just nu, haha. Min första livekonsert -10, kan inte vara annat än nöjd! Kostade ju som jag sa tidigare 40kr, inklusive fika! Så vi fikade i matsalen och så höll allt på tills klockan nio ungefär. :) Tycker det var en ruskigt bra idé att göra den här konserten, och ge pengarna till Haiti.

Har precis kommit ut ur duschen, ska ta och sova nu!
juste! MAMI har kommit hem från Egypten, brun som en pepparkaka..
Visar nog imorgon vad jag fått. :> (om julia tar med min kamera-laddare till skolan vill säga.. ;))

huvudvärk

hey, håller på att göra lite mat. Sedan blir det att lägga sig i sängen framför oth. Har så jäkla ont i huvudet, har haft det sedan tolv. :< Så ska försöka få bort den nu, iprenen jag tog för några timmar sen värkte ju inte ett piss... Vill bara bli pigg tills klockan 7, eller ja halv 7! För då ska jag gå och titta på Haiti-Rocken. En konsert med lokala band som spelar, de kostar det 40kr för inträde, så går pengarna till Haiti. +att man får fika också! ;)

Aja, ska laga klart maten nu
later

5 sanningar

jag ska börja med innebandy igen till hösten
jag saknar sommer så otroligt mycket
jag är ganska blåst, men tycker inte om när folk antyder det
jag ska bli barnmorska
jag håller på att spricka av längtan till peace & love (och europe)


HEJ

Guuuud vilken underbar dag! haha :D Igår var riiiktigt trevligt! Hoppas att gästerna hade lika trevligt som jag. :)
Ja, som sagt kom det lite folk till mig igår. Efter två innebandy matcher gick jag och jullan hem och fixade/städade lite. Sen droppade folket in. Och vi drack lite och pratade minnen och hade det allmänt trevligt helt enkelt! Spelade också lite spel, haha! Sen gick väl dom vid ett eller så. Så då gick jag & julia och la oss nästan på en gång.

Sen nu vaknade man av att solen sken in. Är så himla fint väder! Vi ska nog ta en promenad sen, kanske ska in och sola på meddo också om dom har öppet. Blir ingen bio ikväll i alla fall. Blir att plugga istället.. ;P
Nej nu ska vi ta oss en god och stor frukost!

take care,
PUSS

god morgon!

Fan, idag känns det som en ruuuskigt bra dag! Är på riktigt toppenhumör! Jag och julia ska nu börja fixa oss, sen äta lite lunch! Vid 12 går vi upp på stan så ska jag in på Stina's. Ska köpa lite nagellack, ögonbrynspenna och kaaanske en parfym. :) Efter det går vi ner till vasahallen och kikar först på herrarnas match osm börjar klockan ett.
Sen så spelar damerna halv 4. Så kommer vara där en hel del idag. Sen när jag och julia kommer hem blir det att städa. Måste göra det om vi ska våga ta hem någon.. ;) haha

(kan fortfarande inte fatta att Europe kommer till p&l... ;))
pussssss

älskar livet just nu

ihihi, fy fan nu är jag suuuperglad! :D aja, tänkte berätta lite om dagen och helgen nu. :)
Idag fick vi sluta lite tidigare, halv 2 faktiskt. Så efter det gick jag och jullan till ica och köpte hem lite nödvändiga saker, så som ica-sallad, godis och nötter, haha! ;) Sen kom vi hem, kollade på 2 oth avsnitt och sedan däckade vi totalt. Vaknade av dom jävla telefonerna som ringde. Seriöst ringde nog 6pers på kanske 10min? Såklart när vi hade det skönt och sov. Fast var nog ganska bra endå, annars kanske vi hade sovit bort hela kvällen..
Nu ska vi strax börja göra iordning maten. Blir hasselbackpotatis och köttfärsbiff. :}

Annars ikväll så blir det att mysa ordentligt. Blir kanske att kika på Let's dance, någon film och äta lite onyttigheter. ;) Så ska vi väl plugga lite också, blir i alla fall en lugn kväll, kommer blir gött!
Sen imorgon har julia och tjejerna match, så funderar på att gå ner och kika. På kvällen kommer det lite kompisar hit. Blir väl att chilla och kanske kolla på melodifestivalen? :)
Söndag blir det troligen bio, men vi får se hur det blir med det!

pussss

SAY WHAT?!

Jag och jullan höll på att smälla av! SERIÖST, Europe kommer till p&l!!!1
Fan galet, kommer blir en sjujäkla festival, det är ett som är säkert! :D

skolan

Sitter i skolan just nu, har inte orkat/hunnit blogga över huvudtaget. Men jag får ta igen det när jag kommer hem, slutar vid 2 så jag bloggar då!

later


ändrade planer

japp, ändrade planer. Jag åker inte och handlar idag, för anders låg hemma och mådde inte alls bra. Fick höra att pappa är hemma, men jag har faktiskt också ont i huvudet.. Tar nog det imorgon efter skolan eller något. Så är nog hemma ikväll. Ska diska och dona lite här hemma. Sen kommer julia hem från sin kör om ca. 1 timme! Så då är det skönt om allt är klart. Ska också duscha och fixa naglarna tror jag. :) Blir att ta en ipren nu, sen diska..

later


ehe, charmigt!..

DAGENS/GÅRDAGENS

- dagens outfit

svart tröja & jeans, H&M

- gårdagens outfit

topp, vero moda

Sarah Dawn Finer - Standing strong

Tycker den är riktigt bra. Refrängerna i hennes låtar är så maffiga, det är så jäkla härligt! :D
love it!

I've lived and I've learned, I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be free


onsdag 3/2 -10

hi guys!

jag & julia har precis ätit middag och kollat på ett oth avsnitt, våran dagsvana nu för tiden. ;) vi ska alldeles strax ta och börja plugga lite. Lite senare, kanske vid sex, så åker vi och handlar hem lite mat med anders(& emma?). :) Ska också skriva upp en lista vad vi ska handla in. Blir nog att handla så vi har i helgen och så också.

På fredag blir det i alla fall mys med jullan skulle jag tro, lite god mat och mys framör en film eller så. Sen på lördagen blir det nog fest. Om vi inte hittar fest så ska vi nog vara här hemma och dricka, typ 4-5 tjejer bara. :) Så det kommer bli najsiii :D

Jaja, vi hörs senare med dagens och så!
CIAO

dancing with tears in my eyes

Julia är nu på träning, dock komemr hon hem om typ en halvtimme, så jag ska börja med maten. Blir typ, falukorv och makaroner. haha! Det är lätt. ;) Sen vet jag inte vad vi hittar på, kanske lite house eller oth. Vi får se, blir en tidig kväll ikväll. Ska upp tidigt imorrn ju. Fast slutar halv 2 så det är gött. :) Inte lika gött att jag nyss tappa min kamera i golvet, så den gick sönder.......fitta. aja, lite tejp kanske fixar det? hm, så kanske blir en dagens sen.

Aja, ska börja med maten nu så den är klar när hon kommer!
pusss



KE$HA


sovmorgon!

Nu har jag och julia vaknat och käkat frukost. Anna smsa och berättade att vi inte har någon samhäll, så då börjar vi alltså 1 istället för 12! :D Så jag och julia har slappat lite, men nu ska vi börja fixa oss. Sen käka lite lunch, möta upp lisa och gå till skolan för nk och spanska. :)

kommer hem vid tre, ses då!
pusss


förresten, här är rummet hos pappa..

hallå

Nu har jag kommit hem ifrån skolan, och här hemma är det helt tomt(förutom katten då), mamma åkte till stockholm/arland klockan 16.00 så jag sa hej då till henne imorse innan hon gick till jobbet. Dom kommer sova på arlanda-hotell, eftersom deras flyg till Egypten går tidigt imorgonbitti!
Så nu väntar jag bara på jullan, som flyttar in hos mig tom. tisdag tror jag! :D Kommer blir galet mysigt, hihi!
Ikväll vet jag inte vad vi hittar på, ska väl i alla fall laga lite mat. :)

Nej ska försöka snygga upp lite på mitt rum nu innan hon kommer!
llalalater