never think

puhh, är så jävkla trött! Men imorgon är det lov, och jag klagar inte! Hade ju matteprov idag, och det gick bra. Tro det eller ej, but it did! :) Efter skolan gick jag hem och kollade på Andra avenyn, klippte min lugg lite, åt och chillade.
Imorgon efter skolan så ska jag och Jullan gå på stan och fixa lite ärenden. Bl.a. boka tid till en ansiktsbehandling(min födelsedagspresent till henne!).
Nu ska jag plocka ihop lite på rummet sen lägga mig och läsa lite.


Vanilla Twilight


The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly


trött emelie

åååh, har suttit och kladdat med engelskan, så N U äntligen är jag klar. Hm, halv två..... cp, ska fan upp om typ 5 timmar. Usch! Menmen tur att man bara ska gå 1½ dag till, sen looov! :D
aja, nu ska jag däcka i sängen, pösss

hallå

Är det bara jag som tycker att många sanningar, eller ska man kalla det lögner, har kommit fram på senste tiden? T.ex. Tigers otrohet, Sandra Bullbock's mans otrohet, Ricky Martin som 'kom ut ur garderoben'. Haha, jaja!
Nu ska jag plugga engelska och matte, blir nog hela kvällen! Har ju matteproc imorrn, som jag hoppas jag inte kommer kugga på! +en inlämninguppgift på engelskan, inte så svårt. Börjar med den tror jag, så har jag den klar!

Man känner, eller det gör i alla fall jag, att våren närmar sig. Sakta men säkert. Asfalten är  nästan helt framme och man kan se några få gräsplättar, så himla skönt! Kan knappt bärga mig tills valborg, skolavsluningen, Tunisien, p&l och alla andra godsaker våren och sommaren kommer att erbjuda!
Men jag tänker ibland, ni med kanske, att man lever ju nu med? Varför liksom inte hitta på någpt kul nu? Kanske åka till fjällen eller vad som helst. Bara för att det är snö ute kan det ju inte hindra en från att leva. Eller är det så? Ska man gå i ide på hösten/vintern? Nja.
Men endå, 'Life is what happens to you while you're busy making other plans'. Mycket klokt citat av John Lennon. Man kanske borde leva mer i nuet, och kanske lite mindre i framtiden? Hm, det är något jag ska tänka på i alla fall! ;)

plugg nu, puss

30/3 -10

häjj,
har precis blåst håret och så. Duschade nu istället. :) Så ska fixa håret lite nu, volyma osv. Kanske blir att ha platt hår idag! Om jag orkar vill säga. ;P Jaja, jag hade helt glömt bort att vi har spanska-förhör idag.. Så försöker lära mig glosorna lite nu. Fast gör nog det på datan i skolan också! ;)
Lyssnar på låten jag la ut förrut, Hey, Soul Sister! Den är sjukr bra tycker jag. Härlig. :)
Nej, nu måste jag fortsätta med mitt! Kommer hem efter tre någon gång!

have a nice day!


HEY, SOUL SISTER


take it or leave it

Hur bor du? I lägenhet & hus!
Brukar du komma i tid? aldrig
Hur lång är du? 1.60
Kan du laga mat? Ja det kan jag!
Vad jobbar du med/pluggar du? Går samhäll/ekonomi på mk gymnastiet
Vad har du på dig just nu? Innebandybyxor & linne
Har du någon fobi? Spindlar och massa annat skit
Hade du en bra kväll igår? Nje
Vilket är ditt senaste inköp? vet inte
Var fick du dina senaste pengar ifrån? hehe, pappa
Har du sovit i din egen säng inatt? yes
Vad hade du sönder senast? Ingen aning!
Vem snackade du med senast? Mami
Varm favoritdricka? choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig? vatten
Alkoholhaltig favoritdricka? Jag vet faktiskt inte, det mesta! ;)
När gjorde du senast något riktigt dumt:? Måste väl vart i sommras, eller höstas
Saknar du någon just nu? Ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad? Sjunga no'n stop! kaxa, haha stavas det så?
Någon du hatar? är inte ens värd att nämnas..
senaste person du kramade? papi?
Senaste person du ringde? kommer inte ihåg, emma eller mamma tror jag
Senaste person som ringde dig? emma
Vad drack du senast? vatten
Vill du ha barn? Ja, om tiep 10år!
Längtar du till din nästa födelsedag? nej, för då äre höst! :<
Har rakat dina ben någon gång? är väl ingen grottmänniska heller? :)
Är du sugen på något nu? nei
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? 1, högst!
Använder du hudkräm? Sällan, hellre BUS!
Micro-pop eller poppa själv? Micro-pop
Brukar du baka? Nej, det är jävligt sällan
Röstade du i det senaste valet? Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu? Ganska
Vilken låt lyssnade du senast på? I made it(cash money heroes)-Kevin Rudolf, Lil Wayne, Birdman, Jay Sean
Har någon annan sovit i din säng inatt? nej?
Vad tycker du är äckligt? svek
Har du pengar på mobilen? yes!
Liknar du din mamma eller pappa? papa
Gillar du skolan? Tror du? :)

your winter

hallå!
Sitter för tillfället och spelar lite gitarr. Håller på att lära mig en underbar låt som heter Your Winter(har lagt upp den i bloggen förrut). Har faktiskt kommit långt på en halvtimme. Det svåra är att hitta rätt ackord i tid, haha. Men träning ger ju färdighet så! :) Nu ska jag spela i typ 5-10minuter till sen hoppar jag in i duschen, efter det blir det en kopp té och matteboken! Kanske blir lite spelning också, vi får se. :)

puss!

studiedag!

tjena! läget? med mig är det finfint! Dock har väl även denna dag sina brister. Som t.ex. att det snöat och att jag glömde engelskan i fredags i skolan, och den skulle  vara inne imorgon! Har ju studiedag idag så ska inte till skolan. Jag skulle ju kunna gå dit nu, men vet ju inte om det är öppet. Men jag hoppas Rolf kan ta uppgiften på onsdag, annars får jag väl mejla den.
Aja, nu ska jag ta och göra mig en lowcarb-frukost! Har/ska börja med den dieten. Även om jag säkert tror att ni tycker det är dumt, så är det min kropp, och jag känner att det är dags att ta tag i det nu och bli lite hälsosammare! Siktar på att gå ner några kilon till summer '10. Så när det blivit lite bättrre väder blir det ut och springa! :}
Efter frukosten så ska jag i alla fall städa upp lite, så det inte blir asstökigt på en gång! Sen blir det nog att plugga matte..
(Justjaaaa, lyssna på grymmaste musiklistan nedanför det här inlägget!)
ciaooo



summer of '08?


TOPP 5 JUST NU!


I'M ALIVE

jag har inte skrivit på flera dagar och nu skriver jag klockan halv 2 på natten.. haha, jaja!
Tänkte bara visa att jag lever, och nu ska jag lägga mig i sängen och teckna lite, var ett bra tag sedan nu! och vet ni? Jag har fått 2 nya kusiner! Två tjejer, tvillingar! :) hihi, får väl säga grattis till morbror och helena.
Aja, sängen nu. pusss

me, myself aaaand I

oh my, visst är jag för snygg?! haha, nu väntar historieböckerna. Kommer inte ha något annat än 1;vk på hjärnan, från och med nu!
puss och hej då verkligheteeen, ses om några långa timmar..


nighty

näej, nu har jag pluggat klart för idag! Ska borsta tänderna och ta bort sminket nu, sen hoppar jag ner i sängen. Synd som fan att det är prov på fredag, annars hade jag åkt på clubkväll på kupolen imorgon.... jaja, får trösta mig med lite sommarkläder från h&m istället, det är rättvist tycker jag. Speciellt när jag jobbat sååå hårt med alla prov! ;)

nu säger jag puss & go natt!

it takes my breath away, everytime

jag skulle kunna leva på ljudet av en elgitarr, ryser varje gång! hör själva, åh underbart

lalala

yoe, har precis kommit hem från mormor. Har varit där hela dagen i princip, efter skolan! Har hjälpt henne med att sätta upp någar gardiner osv. :) Men nu är jag hemma och ska plugga en stund nu, förlåt för jag är så tr¨kig på bloggen just n u, men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen också.. ;)

uppdaterar om en stund! puss

tuesday's gone

nu ska jag läsa på lite om första världskriget, sen blir det kyckling till House! Efter det blir det dusch och sängen.
Provet idag gick också helt okej faktiskt, tro det eller ej! :) Jaja, nu ska jag läsa, pussss

stereo love


22/3 -10

Har överlevt ännu en måndag, känns skönt! Jag vaknade när klockan ringde imorse, och var pigg!? haha, sjukt olikt mig! Men bra det antar jag, eftersom jag bara sov ca 5 timmar. Nej, men skönare att vakna pigg än dödstrött! Trotts det kom jag försent.. haha jaja, jag är hopplös ibland jag vet! ;)

Snart ska jag käka mat, sen äta lite b&j till ekologin! Blir också att ladda med grym musik, så jag klarar av att plugga hela kvällen!

 



NU SÅ,

här har ni två låtar som jag vet värmer mitt hjärta i detta oväder, hoppas det värmer erat lika bra!
pusssss


vinterland... igen

nej.. fan heller. Jag vaknar, går upp, drar bort gardinerna och det är ett jävla vinterland ute?!?! va hände med vår och 11grader varmt i skuggan? Blev så jäkla förbannad så jag höll på att spricka! Usch, nej fy fan.
Om det är snö på valborg vettefan vad jag gör. Förra året på valborg var det sjukt varmt! Jag kommer ihåg att vi var hos linnéa och grillade och satt ute och åt i solen, det var underbart.
Är det här något jäkla straff eller va fan? Seriöst, typ 1decimeter snö på några timmar?
what's next?


mhm, NOW we're talking! ;)


fick rejäl magträning av det här

hahahahhahhahahah, seriöst jag dör!!! Klickade in på julias blogg och fick se det här, haha så sjukt roligt! :DD


yoe

Har precis käkat middag med mamma och janne. Var inte direkt hungrig, men tog lite i alla fall.
Uh, känner mig lite ensam. :( Kan inte någon komma och göra mig sällskap? dörfan.
Faaast när jag tänker efter så är jag ju inte alls ensam! Har ju mina kära vänner som väntar, uppgiften'om'barnsoldater, ekologi, läsa'klart'en'bok och massa fler... Så fan heller att jag är ensam. ;) Nej, men usch. Kan inte förstå att jag ska (måste) plugga en lördagskväll. Blir så jäkla irreterad.,

Man kan väl se på bara detta inlägg att jag har tråkigt?! haha....

11grader i skuggan idag!!

Idag har jag städat klart rummet. Bytte till och med ut mina gardiner till mina sommargardiner och puttsade fönstrena. Dammsög och moppade ju också. ;P Så nu är det skinande rent. Nästan i alla fall!
Vettefan vad jag sk ahitta på ikväll.. Blir nog att plugga. Tar fan och dränker mig snart. Städar på en fredagskväll och pluggar på en lördagskväll. oh i love my life! ehh, nej men jag måste plugga. Måste skriva klart om barnsoldater och plugga på ekologi som vi har prov i på tisdag. Har ju också prov på 1 v.k på fredag så blir väl att läsa på det med.
Det är i alla fall mina kassa planer inför min lördagskväll. Kommer det upp något som lockar med tvekar jag nog inte..

Och förresten, jag hoppas ni har dragit upp persienerna eller varit ute. Har ju varit riktig vår ute idag! :D
Dock har inte jag varit ute. Har ju städat, men då har jag öppna fönster och balkongdörren. :)
Men jag tror jag håller på att få något virus eller liknande.. Har lite ont i halsen och vaknade imorse med en förjävlig förkyldning. Dock blev det lite bättre under dagen, men halsen är lika illa. :( Aja, jag ska hoppa in i duschen nu, sen ta en kopp te! :)

later,


inte så långt kvar nu, 82 dagar för att vara exakt!


Ber en bön

uh, blir tårögd varje gång jag hör den här låten. Så himla sorlig, men ruskigt bra.


Hej och hå,

nu har jag städat klart! Eller ska väl damma, dammsuga och moppa golvet också, men det tar vi imorgon. N U  ska jag ta bort sminket sen sätta mig framför en film med lite vindruvor och honungsrostade jordnötter! :}

pusss & go natt!


fiesta

kommer lite festbilder från 2veckor tillbaka, enjoy;

förfest hos jullan!

present till födelsedagsbrudarna, haha

anna & jag

väl framme vart det att skaka rompa!!1

träffade också på jesper & amanda, som hade en röd hand? hahaaa

daaaance

haha, HÄR MÅR VI BRA, eeh speciellt julia..... hahahhah


tack för en skön kväll, loooove

åh, herregud! Jag höll på att smälla av när jag såg en sån här liten skönhet på väg hem från morfar
sooooo sweet, gah me love!

FREDAG!

ursäkta för dålig uppdatering, men har inte orkat skriva något. Har inte haft något vettigt att skriva heller för den delen.. ;P Men nu är jag på G igen, och är på riktigt blogg-humör! lucky you ha? ;) Ikväll, eller ja hela helgen skulle jag tro, blir det att ta det lugnt. Inte festa i alla fall, får se om jag hittar på något annat. Men ikväll blir det en hemmakväll. :)
Efter skolan åkte jag med mamma och handlade lite sen åkte vi till morfar & birgitta, eftersom han fyller 72år idag! Såvi lämnade lite presenter och fikade en snabbis sen fick vi lov att åka för mamma ska till någon kollega ikväll. Så jag blir all alone, men det kan väl vara skönt ibland också.
Men nu måste jag strax börja städa mitt rum.... Ser riktigt förjävligt ut, USCH!
Fast har ont i ryggen, men lovade mamma nu så har väl inget val. :(

dansa salsa!

sitter at the moment och tittar på fuskbyggarna, på tv4! Men efter det blir det sängen. Var i skolan från 9-6.. Pga. att vi hade cubanskafton. Vi dansade salsa, vilket jag tycker var riktigt kul faktiskt! :) Sen kollade vi på en lång film, och min rygg hade redan jävlats med mig idag, så skulle jag sitta på en stol i några timmar, kan säga att det var riktigt pina för mig sista halvtimmen. Fan, måste kolla upp det där, orkar inte med det.. Aja, ska kolla vidare nu.

puuuuuss

dear john

Hade ju spanskaprov idag, gick helt okej, faktiskt! Har inte orkat gjort någonting idag efter skolan.. Har bara tagit det lugnt och inte pluggat ett skit. Skönt som fan! ;) Imorgon blir det en heldag i skolan. Slutar halv 3 och 3 ska jag och min spanskaklass på cubanskafton. Vet inte riktigt vad som väntar. Tror vi kanske skulle få lite käk och dansa salsa? :P anyway
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det lite filmmys, DearJohn! :) Hoppas att den är bra, någon som sett den? Channing Tatum är ju med, så såå dålig kan den ju inte vara.. ;)


coldplay

två låtar av coldplay som enligt mig är några av dom bästa dom har gjort!


Hola

Sitter för tillfället och pluggar lite spanska, har ju prov imorgon! Så blir att göra det nästan hela kvällen skulle jag tro. Samtidigt som jag pluggar, kollar jag på bella&tyra show och växlar mellan coldplay! :)
Finns inte så mycket mer att berätta tror jag, haha. Har en hel del plugg innan påsklovet. T.ex den här veckan, så är det ju spanskaprov imorgon, ekologiprov på fredag så ska en samhälls-uppgift vara inlämnad! Så ska försöka göra klart spanskan nu, dock strular det med hemsidan man pluggar ifrån. Såklart, dagen innan prov.. Jaja, ska försöka få tag på någon hygglig själ som har alla uppgifter! Sen kanske det blir att skriva klart på samhällen. :)

pusss

???

ja, det är frågan..

skola

sitter i skolan just nu, och jag tror jag snart ramlar av stolen.. Är så jävla trött!
aja, ska fortsätta nu, puss!


Here we go again


jullan 17!


Det sista fick hon av mig. Och nej, hon fick inte bara en plastblomma och ett gammalt kort på oss, det står faktiskt lite på baksidan av kortet.. ;) Hon fick nämligen en heldag med mig så ska jag bjuda henne på en ansikts-behandling! :) <3


lördag!

ändrade planer, jag tänke ju sova hos mamma ikväll, ensam. Eftersom vi har besök från Wales. Men stannar ikväll med, orkar inte vara själv! Så det blir att kolla på finalen av melodifestivalen med gänget.
Hhahah, måste berätta. Jag, pappa, cath och carline(?) satt och åt så pratade cath om harly, vart lite fel eftersom hon blandar engelska och svenska.. ;)
:yeah, he is pigg on the evening!

liksom, tänk det själva.. "aah, han är gris på morgonen!"
hahha, ingen annan märkte det ju, fyfan! Höll på att spricka för jag ville ju inte börja garva helt plötsligt.
Nej, nu ska jag lägga in lite bilder!

tjoho

är på g att åka till pappa, kom nästan precis hem också från syrran. Så nu har jag skyndat att packa och snart åker vi. Har ju inte hunnit med bilderna, men kan nog göra det ikväll, eller imorgon, är ju ensam hemma då så har ju ingen bortförklaring då liksom! ;) Äe, nu drar jag
later

juste; grattiiiis anders, hela 25år!

3 månader!

ja, det är precis tre månader kvar till skolavslutning och sommarlov! Sen efter sommarn börjar jag tvåan, fan helt sjukt! Går så himla fort, hinner knappt med att ta in allt som händer. Nej men fan va gött det ska bli med sommar och lov, juni kommer nog ganska säkert vara den bästa månaden! Börjar ju med skolavslutning sen tunisien veckan efter  och sen p&l så fort jag kommer hem, åååååhh! Ibland är jag fan avundsjuk på mig själv.. ;) Haha, nej jag skoja bara

Idag har det varit en sjukt lång dag, som vanligt på torsdagar. Men imorrn är det fredag och jag kan inte vara lyckligare, haha! Nej nu blir det plugg all night long. Hinner ju inte med att ladda upp några bilder idag heller, så det får bli imorgon! hehe
pussss


& grattis till zaisen som fyller 17 idaaag! :D

The weakness in me


I'm not the sort of person who falls in and quickly out of love.
But to
you, I give my affection, right from the start.


min mamma är bäst

kom precis  hem ifrån en jättemysig kväll med mina älskilingsbrudar! Har ätit massa tårta och kakor, spelat jeopardy, skrattat och pratat massor! Blev en hel del bilder, men det tar vi imorgon efter skolan tror jag, för nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en curry pizza! :D Prata om pizz anär jag kom hem, så sa mamma arr vi kunde äta det eftersom hon inte orkar laga någon riktigt mat. Så sen efter det blir det spanska, engelska och 1800-tal.
Jag kunde inte fått en bättre 'det är julias födelsedag'-dag! :D Har varit toppen redan från när jag började dagen! :)


how does it feel?!

Idag är en sjuuukt underbar dag! Vädret är strålande och asfalten har börjat komma fram så det känns verkligen att våren snart är här! :D Sen fyller ju stumpan år(se längre ner) idag också, så ska åka dit och fika med henne och tjejerna och ge henne en liten present. :)
och som grädde på moset så kommer JAY-Z(!!!!!!!) till peace and löööv!
Är så jäkla glad, så jag tror jag dör, jag är död! :D


Jason Derulo - Ridin' Solo


kvalitén är inte den bästa, men det får duga! :}


10-03-10

IDAG FYLLER MIN BÄSTASTE BÄSTIS 17ÅR :D
GRATTIS JULLAN, HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!
DU SKINER UPP MIN DAG, JAG ÄLSKAR DIG!



love u boys!

Sitter för tillfället och lyssnar på min "love u boys!"-spotifylista! Ett litet litet urval av de grymmaste (enligt mig) manliga artisterna, genom tiderna! Jag ska alldeles strax ta en ipren och lägga mig och läsa lite. Blir skönt med en fet sovmorgon imorgon, mhm. ;)

Tänkte bara säga att dagen har varit riktigt händelserik, orkar inte skriva allt. Men kolla in hos mina 'godbitar' (lite längre ner här till höger på sidan!) julia och karolina, så får ni läsa om ett och annat...! ;)
Jaja, vi hörs imorgon, pussss!

wihoooo

Robyn till p&l, CHECK! :D


have a nice day

ååh, fa-an va Jon är snygg i den här musikvideon! Skaplig för att vara 40+

lightning crashes

Jag borde inte alls sitta vid datorn nu egentligen. Eftersom jag som vanligt har sparat allt plugg till söndag för jag "inte haft tid" till det innan.. Så nu ska jag läsa ut boken, skriva resension och skriva klart historiaprotokollet. En riktig trevlig bakfull söndag full med plugg, kan inte bli bättre än såhär! Nej, men jag skulle bara berätta att jag lever, trots helgen. Och att jag har haft det jättetrevligt, speciellt i fredags! Men gårdagen var också något att tacka för.
Nu väntar boken som sagt, sen ska jag plugga konstant tills ikväll, då jag kaaaanske låter mig själv titta på ETT one tree hill avsnitt som belöning för jag varit sååå duktig trots omständigheterna!

love

live before you die

Just nu håller jag på och försöker välja kläder tills i kväll! Ska antingen ha jeans och den blåa 'jackan' jag köpte här om dagen eller en lika blå klänning från gina.. Fick köpa den av syrran för 40spänn så det är nice! :) Det lutar åt jeansen dock, tror jag. För har knappt någor skor jag kan ha till klänningen, eller det har jag väl men inga jag kan skaka rumpa i i alla fall. ;) Lägger upp outfit senare så får ni se vad det blir! :) Sitter och lyssnar på grym musik, som vanligt! Har hittat två nya favoriter, dock är det ju inga pepp-låtar direkt. Men äh, jag börjar peppa om en timme eller två.

later.


uuaaaoh, kill me

har vaknat till liv, och för tillfället står det en enorm elefant på mitt huvud, som jag försöker få bort med lite jos(<--har aldrig lärt mig hure stavas....) men det går inge bra de heller..  Men fy faaaan va värt det var. Ni har väl hört mig säga det tusen gånger förut, men det här var extremt. Den bästa hemmafesten jag varit på, någonsin! Jag kände inte en själ där inne förutom lisa typ, så skönt med annat folk!! Tack så jävla mycket för inbjudan! ;)

Nu blir det bara att ladda om för ikväll! Ska ju till en 16-års fest. Men har gått 'rykten' om att det ska vara lite b? ah jag vet inte. Är väl lite därför man kör två dagar i streck. Utifall det blir kasst ikväll så har vi i alla fall igår att vara nöjda över. :) JA, nu ska jag typ försöka ladda igen med lite frukost om jag får i mig det och ett oth avsnitt! Sen blir det också ansiktsmask, dusch och fix igen! Blir förfest hos jullan med tjejerna sen åker vi ut i dimman...?


Foo Fighters - Times like these


old but gold, en av mina favoritlåtar!
<3

det senaste:

jeansskjorta, GT 199:-

'mjukiskavaj', H&M 249:-

tunn jacka/tröja(?), H&M 199:-
spetstrosor, H&M 79,50:-

massa skit som jag inte orkar skriva upp.. ;)


vilken julia? NORDMAAN (hah, intern skämt)

åh, mina är ben gör ont! Faaast det var det värt.. ;) Shoppade en hel del, men orkar inte ta kort på det  N U, så det får blir imorgon! :) Kom till stan vid 6, så då gick jag och lisa hem till henne och så slingade jag hennes hår. Börjar bli riktigt bra på det där nu jag, haha! ;) Blir bättre i alla fall!

Nu kollade jag nyss klart på Avatar. Haha, den är så sjukt lång, så jag delade upp den lite. Men guuud! Den är lika bra som alla säger! Heeeelt klart sevärd, om någon säger något annat är dom idioter och har absolut ingen filmsmak enligt mig! :) Nu ska jag Nog kika på It's complicated, om det är god nog kvalité vill säga, annars blir det att lägga sig och läsa.

tack lisa och frida för en toppendag! :)


I löööv this song


borläääänge

japp, måste skynda lite nu, för om en timme ska jag vara på stationen med lisa! Ska ju till borlänge med henne och frida, fast hon åker direkt från falun dit! :)  aja, måste skynda nu. Vi hörs ikväll, så visar jag vad jag köpt. ;)
kyssss

yes, please!

H&M
<3

SHUTTER ISLAND

åååååh, vill se den nununu!

FÖRRESTEN!..

Har ni sett vem som blivit en riktigt hottie? Kommer ni håg den lilla killen från 'Tio orsaker att hata dig' ?
Joseph Gordon-Levitt, har vuxit till sig riktigt ordentligt, tycker ni inte? ;)

mh, he's fine!

tisdag

Har precis kommit hem, eller har varit hemma i ca 1timme men ja!
Stannade kvar på emmas jobb och gjorde henne lite sällskap, eftersom hon var helt själv där idag. :)
Nu ska jag ta och plocka ihop på rummet, sen blir det att lägga mig å läsa, haha troligen inte.. ;) Kommer nog att kolla klart på Avatar! ;) fast måste ju läsa ut den förbaskade boken nu innan skolan börjar igen, ska ju ha muntlig redovisning!

Imorgon far jag i alla fall till borlänge med lisa & frida och shoppar, ÄNTLIGEEEN! :D Fy fan va jag ska shoppa, aaah love it! Det blir att köpa mina allra första converse då tror jag! :) +festkläder till helgen. Tror det blir utgång både fredag och lördag! ihih, kommer bli ett grymt veckoslut! Kanske inte söndag dock.. ;)
Fast på fredag ska vi gratta nobbe(mammas särbo) eftersom han fyllde 50år i februari, så ska äta middag osv. Men jag tror nog jag kan smita ivägpå kvällen. ;)

Äsch, nu blir det lite te framför Avatar!


in a hurry

har lite bråttom, ska käka lunch med Emma, fast först ska jag köpa mat. Ska vara där 1-2 så har lite bråttom! :)
later

the ordinary...ehm.. personal

hahahaahahaha, love it! :D

rude boy


GT

 


1 MARS!

idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog bara vara hemma i alla fall. Vill inte gå ut i det här ovädret i onödan..
Tror jag ska köra ett träningspass, låter skönt. Sen blir det dusch och fix. Ska nog städa också, men tror det får bli före träningen! Sen när allt det där är klart så måste jag börja plugga.
Plugg på lov, jag vet. Men vill hellre ha klart ALLT när man kommer tillbaka så man slipper sitta upp på kvällarna då man egentligen behöver en god nattsömn! :)

& vet ni vad jag fick igår förresten? För min namnsdag? Fick lite underkläder & sånna där lackleggings fast med ormimmitation i svart & pengar +lite lakrits :}