ge tillbaka min nyckel! :(

Har nu varit till långshyttan och kollat efter nyckeln på alla ställen jag varit på, men nej. Ingen nyckel. Då ringde vi en bekant till oss som är som ett medium, hon såg först att det var några killar som hade tagit den. Inte för att vara elaka men för att jävlas.. Dock sa hon också att jag skulle få tillbaka den! Men sen sa hon att den hänger på en träkrok eller gren, och så undra om om jag kissat i skogen, och det hade jag ju, så hon sa att den fanns där!
Ska åka tillbaka till långsta imorrn och kolla igen. Hoppas som fan att jag hittar den! Det var ganska skönt att höra att hon såg att jag skulle få tillbaks den i alla fall. Får hålla tummarna nu då!
Nu ska jag plugga.. helvete. Hatar söndagar. Har huuuur mycket som helst att göra, usch!

Sen ska jag åka till mormor med mamma och gratta henne, sen kommer emma och anders hit så ska vi gratta mamma och fika antar jag. :)

....

ja, vad ska jag säga, jag mår väl som jag förtjänar, och lite värre.. Fan har tappat mina nycklar någonstans i långshyttan...
(om någon har hittat eller sett en nyckelknippa med tre husnycklar en cykel- och skåpnyckel och ett ankare, så får ni mer än gärna skriva här eller ringa mig på 076-24 111 49!!!) Men jag ska dit lite senare och kika om jag kan hitta den..
Hade i alla fall roligt igår, för att vara långsta, heheh. Var väl vid bruket i stort sett hela kvällen!
Först var jag ju med tjejerna hemma hos julia och grillade, jättetrevligt! Sen gick Isabelle & Linnéa. Så gick lisa hem efter en stund, så jag och julia åkte till långsta, även om vi bara tänkte vara kvar i stan. Åkte dit vid elva och mötte upp lite hda-folk när vi kom. Sen rullade det på bara. ;P Ska föra över bilderna på datorn nu så lägger jag upp dom sen! :)

lateeeer

kom fram soleeeen

Sitter och är lite stressig, tappade helt och hållet bort tiden när jag kom hem! Så nu måste jag bränan en skiva, springa in i duschen, klä på mig osv. sen cykla iväg hem till julia och fixa resten där. Blir att grilla också, på en gång hoppas jag eftersom jag skippade både frukosten och lunchen idag... Men ja, vi får se om vi åker till avesta eller långsta det beror nog på hur kul vi har hos julia och hur fint vädret är!

trevlig lördag folks! :)

gääääsp

Är så himla trött så ska hoppa ner i sängen på en gång!
Jag har haft en underbar kväll med julia, kommer nog lite bilder imorgon för jag är verkligen dödstrött nu!

GOD NATT

aahw, saknar Norn med favvo-tjejerna<3

It's a mystery to me

Har precis kollat klart på de sista avsnitten av 90210, gossip girl och one tree hill. Varför ska alla säsongsslut vara så sorliga och hemska?! Antingen blir några skjutna eller vådltagna.. Jag trodde först att oth skulle sluta glatt och lyckligt, men i slutet vart det en vändning så jag grät som ett litet barn. :( Säger inte mer eftersom många av er säkert kollar på det också!
Nu ska jag plocka upp lite på rummet(ja, jag vet nu igen..) eftersom jag lovat mami det. Sen blir det väl middag med henne och hennes särbo. Tror jag ska försöka hinna klart med all plugg idag så har jag resten av helgen fri, skulle vara grymt skönt i varje fall! Kanske blir en promenad också, och ta vara på vädret. Har hört att det ska bil regn imorgon..

Vad ska ni göra ikväll? :)

långa torsdagar

Oj va trött jag är! Har varit igång i stort sett hela dagen. Hade en äckligt lång skoldag till klockan fyra och sedan åkte jag till mormor med mamma och hjälte henne lite! Sen vart det att handla och nu ska jag, mamma och emma laga lite mat. Blir kyckling och ris, mums! :) Sen blir det nog att chilla men också lite plugg.

Ha en bra kväll!

better days

Såååå himla underbar låt!

I wish everyone was loved tonight,
and somehow stop this endless fight
Just a chance that maybe we'll find better days


Vilken kväll!

Åh herregud säger jag bara! Visst har jag hört jullan sjunga förrut men inte såhär. Jag och Lisa satt och skakade efteråt, bokstavligt talat! Det var jättefint, och jag spelade faktiskt in! Ska bara få julias tillåtelse först sen kommer den upp här! ;)
Ah, kom ju precis hem och har bara hunnit sätta mig vid datorn och dragit igång en äckligt bra lista på spotify, mycket bra! (dock är det inte jag som har gjort den, så jag kan inte ta någon ära..)
Nu ska jag visa er lite bilder från ikväll och sen ska jag plugga hela kvällen, sen blir det sängen! :)

var lite svårt att ta bilder, men aja! :)


kvällens outfit;


allt är ifrån hm

Ni har väl inte missat?...

Att Bingo och Katrins lilla Ringo har kommit? Jo igår föddes deras son, jag är i alla fall glad för deras skull! :)

onsdag, tjugosjätte maj tvåtusentio

Hej allihopa!
Härlig dag va? Solen skiner och humöret är helt okej! :) Har dock haft huvudvärk idag som har kommit och gått. Men jag måste väl börja med mina övningar jag fått till nacken/huvudet/ryggen, eftersom det är stresshuvudvärk jag har.
Nu ska jag plocka ihop på rummet eftersom jag aldrig orkade med det igårkväll! Sen ska jag fräscha upp mig lite för jag ska nämligen gå och kolla på Jullan och hennes kör ikväll då dom har uppvisning! Bruttan ska nämligen sjunga solo, och det får man ju inte missa? :)

Aja, ha en bra dag!

usch va trött jag är

Jag vet inte riktigt vad det är, men är så sjukt trött! Kanske är det vädret som är den skyldige?
Efter skolan gick jag i alla fall till Linnéa och pluggade med henne och Isabelle. Vi hade lite jobb kvar på våran redovisning vi ska ha på torsdag om övergrepp. Först tänkte vi göra det imorgon men då hade vi redan fullt upp! Men nu är vi klara och det är grymt skönt. Ska bara plugga in det nu så man kan det någorlunda utantill!
Jag cyklade sedan hem, åt och kollade på It's comlicated, helt okej film lär jag säga. :)
Nu blir det att städa rummet igen, för det är stökigt nu igen.. Men jag kan säga att jag mycketmycket hellre städar varjde dag än att plugga, jag lovar! Fy fan, inte min grej alltså. Visst, vissa saker är intressanta men vissa saker tål jag knappt! Hur ska jag orka plugga vidare i 5-6 år efter studenten? herregud

Aja, städa nu sen plugga

dancing with you in the summer rain


God morgon!

Har varit uppe ett tag nu men har suttit och pluggat! För tillfället är det spanskan som gäller. Och jag har ju historiaprov idag, dock så är det samma tid då jag har redovisning.. crap! Aja, får höra med Anna hur jag ska göra.
Börjar ju klockan tolv idag och har bara tre lektioner, så det är skönt!
När jag kommer hem blir det att plugga, har äckligt mycket jag inte gjort som ska vara klart! Det är sjukt hur mycket man missar då man är sjuk..
Nu ska jag göra mig iordning och käka lite frulle/lunch, hoppas ni får en bra dag! :)

i love college


från lördas'


HEJ

Efter skolan idag gick jag och köpte ett par solglasögon, snygga va?! Det får bli en liten belöning eftersom jag ska plugga sjukt mycket idag, måste börja nu om jag ska hinna klart tills imorgon.. Har ett historieprov, en redovisning, flera inlämningsuppgifter och glosor, trevligt eller hur? :)
Så nu vet ni vad jag ska göa idag/ikväll/inatt! Jag får peppa mig med att det är mindre än 18 dagar till skolavslutningen nu!

uh, är egentligen inte på bra humör alls just nu, men vill verkligen inte prata om det så vi sätter punkt här.

uppdaterar senare ikväll

it taking over

I'm more than just an option
Refuse to be forgotten
I took a chance with my heart
And I feel it taking over

update!

Hallå, och sorry för den dåliga uppdateringen, men ni vet ju hur det blir varannan helg.. :)
I fredags åkte vi ju till Martin och grattade honom(som egentligen fyller 20år imorgon)! Vi fick galet goda hamburgare och tårta! Riktigt mysigt. Vi kom väl hem runt tio halv elva, då vart det lite tv sen sängen!
På lördagsmorgonen vart jag väckt, av syrran som ringde och sa att hon skulle komma förbi eftersom det var så fint  väder! Jag hoppade upp och kollade ut och hon hade så rätt så! Underbart väder, riktigt sommrigt. :D
Jag invigde mina blåa shorts och tog lite frulle på verandan. När Emma kom blev det solning tills vi skulle åka till borlänge. Jag hade bestämmt mig redan från början att jag inte skulle köpa så mycket, åtminstone inte för dyra grejer. Det blev två leggingsjeans, ett par svarta och ett par marinblåa, MIN SVARTA LÅNGKLÄNNING<3(som för övrigt sitter grymt på, lite lång bara! ;)) och ett puder!
På lördag eftermiddag åkte jag med pappa, catherine och harley till farmor & farfar, fikade och myste som vanligt! :) Kom hem ganska sent så det blev tv och sängen ganska fort.
Och idag har det varit sånt äckligt väder. Jag gick inte ens utanför tröskeln, bokstavligt talat! Eller ja, jag gjorde ju det när jag åkte hem till mamma, men ja.. Jag har inte gjort något särskillt alls idag. Kollat på Jersey Shore hela dagen typ, hahaha.. galet program!

Nu ska jag duscha och sooova. Har en liten sovmorgon imorrn till 09.50. Bättre än inget, eller hur?! :)

ps. bilder från i helgen kommer imorgon! ds

JAAA!

ALLT VAR PERFEKT, +ATT MIN JUMPSUIT OCKSÅ HADE KOMMIT! :D
Så jäääkla glad just nu, det enda som var lite drygt var att bikiniöverdelen var en storlek för stor.. :( Men hm, kanske kan gå endå, orkar inte skicka tillbaka den. Men aja, annars har ja väl inget val?
Så nu fick jag i alla fall hem:
En skitsnygg bikini
En jumpsuit
Ett par glasögon
Turkost nagellack
Jeansjacka
+mammas klänning!

NU ska jag städa fort, sen packa, duscha, måla naglarna och fixa så jag är fin tills ikväll! :)
TREVLIG HELG!


Hallå!

Sitter för tillfället i skolan på Data. Slappt som vanligt! :) SÅ passar på att skriva lite här.
Efter skolan åker jag och tar ut mitt paket från H&M som kommit! :D wiho, passar perfekt nu när det är helg och jag ska på kalas ikväll! :} Eftersom min systerson Martin fyller 20år på måndag blir det att gratta honom nu istället. Presenten är klar, nästan i alla fall! Jag åker ju till pappa nu idag, så åker dit med honom & catherine.

Jag är i alla fall superhappy över att kläderna har kommit! :D Men nu ska jag inte köpa så mycket mer kläder, eller jo, i helgen men det är det sista! ;)


valentine


<3


sommarens sammanfattning

Vet ni? Snart är det bara(om några timmar) 21 dagar kvar till skolavslutningen! :D OCH 26 dagar kvar till TUNISIEN! wihooo, min juni kommer gå jättefort säkert, dock bli asssgrym!

Kolla här:
11 juni -  skolavslutning och studenten, bara två år kvar! :}
14/15 juni - catherine & pappa fyller år = tårtaaa
17-24 juni - Tåget till Arlanda går 06.20, Tunisien here we come!
25 juni - midsommarafton! Troligen släktträff för mamma fyller 50! Kanske blir Leksand också
28 juni-4 juli - PEACE & LOVE!
5-30 juli, jobbaaa 7-16, wiho..

Så ser min sommar ut, på ett ungefär! :) Är ganska exalterad, eller ja inte så lite heller! :D:DD
Nu ska jag plugga järnet, nu när det är slutspurt får man ligga i! ;)


orientering är hemskt.

ja, fan va allt gick snett idag alltså.. För det första så förstörde jag mina vita reebock skor när jag råkade kliva ner där det 'var lite mjukt' så hela mitt underben försvann och jag blev helt lerig. :( För det andra hade någon j*vel tagit ner stationernna eller vad man säger, så man såg ju dom inte. För det tredje var jag rädd för ormar, spindlar, myror, bjönar, vildsvin och alla andra djur som kunde komma.. För det fjärde så sög det bara, j*vligt hårt. MEN vi klarade det till slut dock tog det ungefär 2 timmar. På 3.9km...
På kvällen åkte jag & mamma till Emma och lagade mat. Så sjuuukt gott! :) Sen hoppade jag in i duschen och dom gick på fotboll en sväng! Sen åkte vi hem och ja, har inte hunnit med så mycket mer än att tagit en kopp thé. Min hals gör fasligt ont. Igen.. Men jag ska intala mig själv att jag inte håller på att bli sjuk(även om jag är säker på att jag kommer bli det). Jag har inte ens blivit helt frisk sedan sisst jag var sjuk?! va fan? :( Nej, inte kul, ska ju till borlänge i helgen så då kan jag inte var sjuk.

Nu ska jag sova bort alla baciller, GOD NATT!

min aaarm!

Var lite 'rädd' idag över att ta sånt där stickprov i armen MEN det gick ju galant! Fick dock lite ont, men det hör väl till? :) Fast nu gör den också ont, speciellt när jag sträcker ut den. :(
Nu vet jag inte vad jag ska göra, typ göra mig i ordning lite bättre och ta på mig lite tåligare kläder eftersom det är orientering.. Men orkar inte vara hemma och göra ingenting så då kan jag lika gärna dra till skolan.
Ikväll blir det kanske massage, vi får se! Måste ju plugga järnet nu alltså, har prov IMORGON på allt vad jag kan om 1900-talet.. aoch!

Aja, smell u later ;)

åh, herregud!!

Har just varit på ett av de drygare passen jag varit på. Någonsin! Men det var riktigt riktigt skönt att vara utomhus istället för en instängd gymnastiksal. Så nu ska jag tvinga mig själv att gå med syrran varje tisdag!
(För er som undrar börjar det 19.00 på vasaliden, tisdagar! Utan avgift.)
Nu blir det en snabbdusch, tonfisksallad, smörja in mig med lite BUS-kräm och sedan sova så jag ska orka springa i skogen imorgon.

trevlig kväll allihopa!


ååh, vad jag saknar stugan i foskros!

COMMANDER


TISDAG

Äter just nu lite yoghurt och müsli för att få lite enrgi till gympan som är som ungefär en timme! Vi får hålla tummarna på att det blir uppehåll, skulle vara så skönt att vara ute och träna!
Efter skolan gick jag med Lisa, Julia & Robin eftersom han skulle jobba passade vi på att köpa lite glass. :> Riktigt gott!
Imorgon blir dte att åka till doktorn, ta lite prover. Så tänker inte gå till skolan överhuvudtaget, dock är det ju orientering(....) klockan tolv på brunnsjöberget. Så ska väl cykla upp dit då i alla fall! Fy, vill verkligen inte det, så sjukt trökigt.. Men men, jag får väl se det som motion dåååå.
Nu ska jag byta om och peppa med lite musik, sen åka till syrran och går till gympan med hene! :)

take care

phu!

oj, det är riktigt varmt ute! Har precis kommit hem från en morgonpromenad i det underbara vädret. Riktigt skönt ute. Dock hade jag klätt mig lite tokigt. Långbyxor och svart tjocktröja, så det blev lite svettigt kan jag säga! ;)
Aja, nu blir det dusch och fix, sen tar jag cykeln till sytrran och äter lunch. Eftet det blir det skola!

Hoppas ni får en trevlig tisdag! :)


kan det bli mer sommar än håkan?


1 månad kvar till TUNISIEN!

Dagen har varit både underbar och lite mindre underbar! Dock mest underbar lär jag säga, absolut!
Vädret har varit obeskrivligt! Så j*vla underbart så det är sjukt. Spelade fotboll på idrotten idag ute i stekheta solen, jag svettades som en gris, haha! Men jag klagar inte. ;)
På lunchen åt jag och lisa på stan. Sen kom resten av gänget, så satt vi ute i solen och fikade lite. :)
Annars så har dagen varit riktigt skön! Efter skolan gick jag till Emma och Anders en sväng.
När jag kom hem tog jag direkt på mig nya bikinin och satt mig i solen. Vid sju så tog ju som sagt jag och mamma en promme till Emma och fick jättegod fika! :) Det har blivit så himla grönt ute nu, och dofterna är så underbara! Dom påminner mig om skolavslutningen, det brukar ju dofta såhär då. love it

Aja, nu ska jag krypa ner i sängen. Blir troooligen en morgonpromenad imorgonbitti, eftersom jag har sovmorgon till tolv! Tänkte att jag kan göra något vettigt för en gångs skull när jag väl har tid! ;)

GO NATT!


idag var det gunvald (också känd som ragnal) modell! :>
<3

ps. det mindre underbara idag var att jag hade äckel mensvärk till och från hela dagen.. :(

GT


Det är så sjuukt mycket kläder jag vill ha NU!
Bl.a. de här, dock är dom två till vänster slut.. Men jag funderar faktiskt på den högra klänningen till skolavslutningen! Jaja, vi får se hur jag gör. :)

sooool

Har precis varit ute lite i solen här på balkongen, så himla skönt väder! :D
Pressade lite egen apelsin-jucie, riktigt smarrigt. Men nu ringde syrran så jag och mamma ska ta oss en liten promenad i det fina vädret och gå hem till henne nu! Skulle bli bjudna på lite kladdkaka hörde jag! ;}

later!

grym helg!

Gårdagen var i alla fall riktigt rolig/trevlig/underbar, ja grym helt enkelt! Vad var det jag sa? ;) hehe
Aja, vi började kvällen hemma hos hampus, var där ett bra tag. Körde öl-spelet, dansade, gjorde charader och skrattade en hel del! När klockan närmade sig tolv gick vi ut på stan för att möta lite fler folk. Jag och tjejerna hoppade in i en bil, och körde några 'raggarvarv' haha....
Efter det blev det fest hos min tremänning! Var trevligt, dock lite segt eftersom alla drog när det blev slagsmål utanför.. :P Tillslut drog ju vi också. Stod ute på gatan ett bra tag! Åt langos, så himmelskt gott som fyllekäk! Haha, eller vad säger du Linnéa? ;)
Sen halv tre drog jag mig hemmåt. Gick bra, dock kom det två harar som skrämde livet ur mig! haha.. :(

Sen idag, kom syrran och Anders hit! Vi kollade på Edge of darkness, sjukt bra film! Se den!
Sen vart det fix, och så åkte vi till min kusin Jesper som fyllde 17år igår! Så vi åkte dit grattade honom och fikade, jättetrevligt! Efter det gick jag och emma in till pappa en snabbis(eftersom dom bor grannar!) tog en kopp kaffe där med, sen åkte vi hem och ja, nu sitter jag här!
Känner att mitt huvud snurrar och magen kurrar. Kanske inte så konstigt, nät jag inte ätit på åtta timmar.. :P

Aja, hoppas ni haft en bra helg!


fler bilder finns på fejjan :}

BESTÄLLT!


dock så kommer klänningen v.28, dvs i mitten av juli.. vi får se om jag orkar vänta så länge!


åååh, underbart väder!

Har precis kommit hem från stan! Jag mötte upp lisa, krolina och linus så gick vi till lappens och köpte lite glass :} free for sure, höhö ;) Var riktigt härligt! Efter det vart det stan och markanden, dock samma gammla skit som vanligt. :P Sen gick i alla fall jag och lisa till vasaliden och kollade på när damerna spelade match! :)
Sen gick vi och mötte kaorlina och linus igen, jag fick min laddare och så gick vi upp till linus lägenhet en snabbis!
Så nu, 4timmar senare är det dags att hoppa in i duschen, igen! Blir ju dyngsur så fort man går ut i solen, visst är det härligt?! :) Jaja, så ska duscha nu sen möta upp tjejerna och sedan dra vidare till hampus. Kommer bli en grym kväll, känner det på mig!

puss
s

ett år sedan, idag!
en oslagbar kväll

GOD MORGON!

Vaknade för en halvtimme sedan och nu sitter jag här och solen skiner in i rummet, love it! :D
Pratade nyss med lisa också, vi ska ses halv ett, så det är bäst att jag sätter fart nu om jag ska hinna. :) Det blir att gå på marknaden, som är i stan över helgen, med henne och karolina sen blir det också lappens! :}

puss

not afraid

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

<3

stay wide awake

Har haft en riktigt trevlig kväll med mami! :) Vi åt ju som sagt tacos som var ruskigt gott och sedan så kollade vi på en film som heter Den siste temlepriddaren, var riktigt bra! Både jag och mamma är lite sålda på sånna där filmer. Mysterier och massa skit! ;) Men det var jättemysigt att ha en kväll med mamma i alla fall. :)

Imorgon blir det nog fest-/mys-/grillkväll! hehe, vettefan vad vi ska göra, men blir antagligen fest. :P Jag och brudarna ska (förmodligen) hem till hampus, så jaaa. Men det blir nog en riktigt skön kväll! :) Men blir nog ganska lugnt för mig tror jag, är ju fortfarande lite sjuk och nästa vecka ska vi ha orientering i skolan? haha, kill me

NU ska jag smörja in mig med BUS så jag inte ser ut som en blekfis imorrn,
PUSSS

better be true!

Om det är sant, kommer jag vara lyckligast i stan imorrn! ;)

fredagsmys!

Just nu håller jag och mamma på att laga lite tacos! Vi ska nämligen ha myskväll ikväll. Äta gott och kolla på en film. :) Ska bli riktigt trevligt, men ska fortsätta hjälpa till nu! puss

just human


grymt låt av carpark north!

:)

Får säga grattis till min Linnéa idag, och alla andra Linnea'or såklart, haha! :)
Grattis på namnsdagen darling!

jag & linnéa

usch, vilket väder!

Såhär ser det ut utanför mig just nu. Regnar gör det också, även om det inte syns på bild!
Nu får solen ta och komma tillbaka tycker jag! :)

gårdagens outfit


dreaming about forever

Har suttit och spelat lite gitarr nu efter maten, och också tagit en kopp kaffe & choklad!
Nu ska jag lägga in lite ny musik på luren, sen ut på en promenad på onsdagskvällen. Ska bli skönt att komma ut lite känner jag!
När jag kommer tillbaka blir det nog en film eller lite mer gura spelande, vi får se hur jag gör!

Alors on Danse

hiss eller diss?
själv tycker jag den är helt OK! :D

NU..

..ska jag städa mitt rum, sen blir det väl antagligen käk och en lugn kväll.
Vi får se om det kanske blir en promenad och plugg också!

H&M


Mina inköp från helgen:


1. En vit/blå randig kavaj, cubus
2. En cerise kjol, H&M
3. En turkosa/svart stor ring, H&M
3. En silvrig stor ring, ginatricot
3. Ett par örhängen med svalor på, ginatricot
4. En vit stor tröja med strass på axlarna, H&M
5. En svart/vit kjol, H&M
6. Ett par marinblå shorts, cubus
7. En svart bolero/kofta, H&M
8. Ett par korta vita skor, skohuset
9. En cerise stor blomma som hårspänne/brosch, H&M

& sorry ännu en gång för dålig kvalité! :>



Har precis kommit hem från stan!

Efter två ynka lektioner gick lisa med mig till apoteket så köpte jag som jag sa hostmedicin och plåster! Efter det vart vi så sugna på fika, så de blev det istället för solning! Riktigt trevligt :)
Fick ju också tillbaka min kamera idag, dock inte laddaren så kan inte ta kort endå. Fast jag ska få den i helgen. :)
Men nu tänker jag ta kort med mobilen, orkar inte vänta! ;)
Så kolla in igen om en liten stund så har jag lagt upp vad jag köpte i måndags på kort. :)


forever & always


Lite dålig kvalité, men jaja! :)


God morgon!

Sitter at the moment fortfarande i min morgonrock, så ska börja fixa mig nu om jag ska hinna göra klar mig! :)
Har som sagt endast två lektioner idag, skönt! Efter det går jag till apoteket och köper lite mer hostmedicin, jag har redan druckit upp den gamla, haha. Ska också köpa plåster till mina hälar, skavsår.. :( Aja, sen funderar jag på att gå och sola lite, vi får se hur jag gör. :) Men nu ska jag göra mig klar.

kraam

go natt

näe, orkar inte med dagens idag, får bli imorrn! Nu har jag skrivit klart referatet och ska sova i min underbara säng. Sovmorgon till tio och så har jag endast två lektioner, wiho :D Sen får man långhelg, mycket skönt! Ska försöka friskna till då, hatar att vara hostig. :( Fick hostattack på np idag, såklart.. Satt och skakade för jag ville inte hosta, usch det var hemskt. Men det provet gick bra i alla fall, hehe

sova nu, puss

the sun is shining

Tyvärr har jag inte min kamera hemma just nu eftersom Karolina fick låna den när hon var på Lady Gaga! Men jag ska påminna henne om den imorgon! Så då kommer jag ta kort på mina nya kläder. :)

Helgens uppdatering:

På fredag kväll åkte jag till pappa med Emma, så beställde vi pizza as usually! Åt pizza och kollade på tv. Var det vi gjorde, kollade på en film också tror jag (haha, mitt minne är inte att lita på!).
På lördagen kom Daniel som var hemma över helgen med Ida på besök, trevligt att trräffa dom, speciellt Ida som jag inte sett på Gud vet hur länge! Lite senare kom också Ann-sofie, Emma och Kristoffer. Vi fikade och pratade lite. :) Åt kvällen åkte dom hem och jag, pappa, Cath & Emma åkte ut till Husby, eftersom m,in Farmor fyllde 87 igår! Så då var släkten från Örebro där. Så det vart fullt hus hemma hos Farmor & Farfar! :) Vi åt supergod mat och fikade. Jag undrar om laga-mat-skillsen går i släkten, haha! Hela pappas sida lagar mat som gudar. SKulle tro att det kommer från Farmor, hehe. ;) Aja, vi åkte hem ganska sent och då var jag så trött så gick nästan och la mig på en gång.
På söndagen hann jag bara gå ner för trappan så kom Daniel till oss! Vi åt frukost och sedan skulle han tvätta sin bil på pappas gård. Så då satt jag mig med Harley ute på trappen och kollade på när han och pappa slet, haha! :)
Var väl ute ett par timmar i alla fall, riktigt skönt dock liet kallt.
Dagen rullade på bra och Daniel åkte hem, fast kom tillbaka lite senare med Ida. Vi fikade, igen! Och jag har druckit ovanligt mycket kaffe i helgen! För dom som ville veta det. ;)
Sen på kvällen åkte jag till mamma. Och där var Emma & Anders så vi kollade på Shutter Island, inet den bästa film jag sett, men helt OK!

Och sorry för denna uppdatering, jag vet själv hur drygt det är att läsa sånt här, haha. Hoppas ni överlevde!
Nu måste jag fortsätta med svenskan, ska skriva ett artikelreferat, visst låter det kul? nae..

ps. blir nog en 'dagens' sen, dock med mobilkameran. Ska försöka hinna med att ta det om dagarna nu


isn't obvious that I love you

hih, kolla vad jag nyss såg på blogg.se! Den 13e oktober släpper Håkan nytt!!! :D
Dagen blir bara bättre och bättre, det är en sak som är säker


beautiful day!

Har nästan precis vaknat, eller ja för en halvtimme sedan! Och som ni säkert vet vid det här laget, så har jag ju sovmorgon på tisdagar. :) Så nu ska jag börja fixa i ordning mig, blir nog att ha lite nya kläder på mig idag skulle jag tro. :> Aja, måste börja nu om jag ska hinna äta lunch sen också! Men när jag kommer hem blir det en uppdatering som jag lovat. ;)

vi hörs!

nothing else matters


So close, no matter how far
couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters


shopaholic? - inte alls..

Jaa, har haft en grym dag. Har faktiskt växtvärk i benen, lite mindre grymt..
Nej, men efter skolan åkte jag nästan direkt med Mamma och Emma till Borlänge! Vi började med DollarStore och sedan Rusta, där köpte Emma 2 stora resväskor till henne och Anders som dom ska ha till Tunisien! :)
Sen vart det såklart kupolen, men vid det laget så var det ganska sent så vi fick bara runt 2timmar där. Men visst hann vi med mycket endå, inte allt jag ville men mycket i alla fall!

Det här fick jag med mig hem;
En cerise kjol, H&M 99:-
En svart/vit kjol, H&M 149:-
En svart bolero/kofta, H&M 149:-
En turkosa/svart stor ring, H&M 19,50:-
En cerise stor blomma som hårspänne/brosch, H&M 49,50:-
En vit stor tröja med strass på axlarna, H&M 149:-
En silvrig stor ring, ginatricot 99:-
Ett par örhängen med svalor på, ginatricot 49:-
En vit/blå randig kavaj, cubus 299:-  tack mammi!
Ett par marinblå shorts, cubus 149:-
Ett par korta vita(converse-aktiga) skor, skohuset 169:-  tack mammi!

Nu ska jag sova, eller nej... det ska jag inte alls det, ska plugga spanskaglosor, wiho! blääeu
SEN blir det i alla fall att gå och sova, ska blir sjukt skönt. ORkar inte med att berätta hela helgen nu, tar det imorgon istället! haha ;)

KRAM

sånger i mitt huvud

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig



äckelhosta :(

jaaa, har fortafarande den förbannade hostan. :( Inte kul. Har förkyldningenm kvar också, mycket härligt..
Men nu måste jag gå och sova om jag ska orkar upp imorgon! Ska till borlänge efter skolan också, så behöver all energi jag kan få! Men när jag kommer hem blir det en uppdatering över vad som hänt i helgen! :)


puss & god natt!

mellanmååål

har precis kommit hem från skolan och tagit mig lite att äta! Visst ser det gott ut? Hårdmacka, keso och gräslök! :)
Nu ska jag äta upp det, sen städa lite och packa. Skolan idag gick ju ganska bra trotts hostattacker..


Ååååh, vet ni? :(((( Är aaaasförbannad! på H&M... Jag beställde ju en hatt därifrån, men nu var den tydligen slutsåld? Kunde dom inte skrivit det LITE tidigare? ursäkta men fan vilka f*tthuvuden dom är, heheh.
Jaja, så nu måste jag försöka hitta en ny och få den inom 40 dagar, för jag ska fa-an ha en i Tunisien!

take care

fredag!

har bara matte nu, sen äntligen fredag! Har varit en riktig dryg vecka för mi, puh.. Haha, skämt å sido
Åker till pappa ikväll och i helgen träffar jag troligen brorsan igen, trevligt!

pusss


sommarplaner

- åka till göteborg
- sola på klippor
- gå på en festival eller två
- få fjärilar i magen
- träffa nya människor
- bli brun
- bada mitt i natten
- ha många grillkvällar i kvällssolen
- köpa och bära fina kläder
- fiska
- festa tills solen går upp
- lära mig spela gitarr lite bättre
- ha jävligt kul
- pussas i regnet
- träna
- ha biomaraton #2
- bada näck
- lyssna på bra musik
- åka båt



I now pronounce you Chuck & Larry

Har ni sett den filmen? Haha, jag såg den nyss(har dock sett den förrut)! Alltså jag skrattade fan igenom hela filmen, sååå himla rolig! Eller så är det jag som har dålig humor.. Faast nej :D
Åh, älskar den! Fast när jag skrattar låter det som att jag dör, typ, hahahha sjukt!

roaches are so eewwy
<3

fortfarande sjuk

japp, är fortfarande kvar hemma och är sjuk som aldrig förr.... :( Vi får se om jag kanske orkar gå till skolan imorgon, beror på hur jag mår då. Men vill egentligen till skolan för man missar så sjukt mycket och jag pallar inte att vara hemma dag ut och dag in. Är ju lite skillnad när man är van att gå till skolan varje dag och så är man hemma nu och gör, ja ingenting. Nej nu ska jag ta mig lite thé och youghurt får se om min hals vill bli lite bättre! Sen blir det nog att kolla på Glamourama eller något annat skit!

lateeer



haha, såhär ser det ut hos mig just nu. typ

så häääär kul har jag just nu!


hahaha
NEEEEEEEEEEEEEEE


the room is spinning...

uh, känns som att jag ligger och dör eller något. Min hals gör inte lika ont idag men har fått en rejäl hosta och huvudet dunkar.. Jag somnade klockan åtta, ÅTTA(!!!!!) igår, så sov jag till åtta imorse då mamma ringde, nejfan ingen skola för mig!
Jag hoppade över NP också, men ska väl åka till skolan snart och göra ett annat prov som jag var sjuk på förrut.
Men ja, så mamma skjutsar mig till skolan vid typ tre.
Så nu ska jag i alla fall plugga lite mer, äta och göra iordning mig!

hoppas ni mår bättre än mig, kram

håller på och bli sjuk..

eller egentligen är jag sjuk, har svinont i halsen och har haft det hela dagen! Nu när jag kom hem trodde jag att jag skulle svimma när jag kommit innanför dörren.. uhh, om jag inte blir bättre tills imorgon blir det bara att gå till skolan på morgonen eftersom vi har nationella prov i engelska sen gå hem och sedan komma tillbaka vid tre då jag har samhällsprov..

aja, ska äta nu, sova lite och sen plugga
kram

måndaaag

Var ju som sagt hos brorsan igår, var jättekul att träffa honom igen! :) Förhoppningsvis blir det snart igen! Vi gick tom. ner till munkarna, dock såg vi inte en kotte! Men det var trevligt endå.
På kvällen hos daniel åt vi världens största bullar, och jag hade knappt ätit något överhuvudtagetså på dagen så vi beställde lite pizza när vi kom hem! :}

Nej nu måste jag skynda, skola nu och jag har äckligt ont i halsen.. :(

på väg ut

Nu åker jag iväg till borlänge, ska fixa lite ärenden där sen åker vi till brorsan! :)
vi hörs ikväll!

ps. lyssna på Johnossi, dom är grymma, ska se dom i sommar faktiskt! ;)
puss


En cirkel har inget slut -så länge vill jag vara din vän.

-Nanny Svärd

 


only human

hallå!
Kom precis hem från Jimmy, vi har varit där och grattat honom eftersom han fyllde 22år för några dagar sedan! :) Så nu har jag proppat i mig så sjukt mycket.. Eller ovanligt mycket för mig när jag är bakis i alla fall.
Ikväll blir det att stanna inne tror jag. Ska plugga lite senare hade jag tänkt och nu tänkte jag spela lite guitar! Var ett bra tag sedan nu, men först ska jag klippa naglarna så jag kan spela! ;)

take care!

lallalala

nu ligger bilder från igår uppe på fb om ni vill se dom! :)
nu ska jag nog äta något riktigt fett och sen kolla på en film!
Blir väl att hoppa in i duschen sen också, eftersom vi ska till jimmy min kusin och fira honom

later

Hurricane


1 maj

älskar ni att läsa era fylleinlägg lika mycket som jag? haha, nej..
aja, gårdagen vart flopp. Två år i rad nu, det är sinnessjukt! Nästa år blir det då fan inte att gå ut, anntingen utomlandsresa eller myskväll hemma! usch, verkar inte som att det är mening att jag och mina tjejkompisar ska gå ut på valborg? Visst vi har jätteroligt innan, när det bara är vi tjejer men ah...
Anyway, kom nästa precis hem, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Kolla på alla bilder från igår haha.. ska också vänta på julia som kommer hit en sväng efter inventeringen! :)

aya, later

pääääst

nej föfan.. tänker nog aldrig vara ute på valborg igen, måste vara en förbannelse över denna dag.
seriöst, fega jävlar det finns alltså. äckligt

nu säger jag inte mer, och att jag är hemma innan ett, säger väl allt?
nej, fy! godnatt