I don't wanna be your cornerstone

Åh, jag har så jävla tråkigt.. Håller på att dö här hemma helt ensam. Och fryser gör jag också! Fan vilken cpkväll. Blir så jäkla rastlös efter ha varit ute och festat och hållt igång. Funderar på om man ska ha en riktig jävla deppkväll. Om någon vill hitta på något, säg till!


Fan alltså, det här är jobbigare än vad jag trodde..

seriöööst, ut ur mitt huvud!

I don't believe that anybody feels the way I do about you now


halloween 2010


fler bilder finns på facebook!

dansar aldrig nykter

Kvällen var a-w-e-s-o-m-e! Fy fan va trevligt det var. En av de bättre kvällarna, absolut! Visst är det vissa delar man skulle vilja glömma, men var så jävla kul endååå.
Nu ska jag och julia gå ut på en promme och så köpa riktigt flott käk! ;)

Vi hörs, och tack för igår!

the night is young and so are we


vad gör vi? - NU KÖR VI!

TAGGA!


happy halloween!

Idag gäller det! Nu ska jag käka lite frulle och fixa mig, sen gå till syrran och hämta en klänning och lite fler grejer. Sen blir det städa, äta sen all in! ;) Kommer bli awesome, later


Mot borlänge!

Yes, ska strax gå till bussen. Nu jävlar ska det shoppas! ;)

pusssss

teenage dream

Gissa om jag är glaaad? Dagen blir fan bara bättre och bättre! Dagen började med körkunskap, därefter tre timmar rast.. Sen engelska-test. Mja, inte såå roligt kanske, haha. Men JAG HAR JU FÖR FAN LOV! Eller ja, efter ikväll. För då är det öppet hus. Har dock en hel del att göra ikväll. Ska ta reda på en hel del om UF. Och eftersom dom är typ tolv stycken kommer det nog ta hela kvällen. Så kommer varken hinna med att se debatten eller danserna.. aya

Imorgon är det fredag och jag och lisa åker och shoppar rumpan av oss, underbaaart!
Lördag är det halloween och det blir det f-e-s-t, kommer blir grymt! gissa vad jag ska klä ut mig till? well, you'll see it on saturday!
Nu ska jag ringa lisa sen springa in i duschen.
tjing!

See you soon

Några av Peace & Love's första bandsläpp! AWESOME

genom eld


wops!

ajdå, försov mig idag.. yäyä, nu blir det fix sen skolan!

tjing,

i will try to fix you


Ring 0939-100 00 25 så skänker du 25 kronor till Bröstcancerfonden. Kostnaden dras på din telefonräkning. Uppringningskostnad tillkommer.

go kväll!

Ja, idag kom skolfotona.. Ska jag vara fullt ärliga är jag ganska nöjd. Dock ser jag litte flottig ut i ansiktet, men whatever! Dock vet jag inte om jag vill lägga upp det här.. hm, äe vi får se!
Slutade en timme tidigare idag, vilket alltid är underbart! Nu ikväll blir det lite gossip girl och naturkunskap. Prov på onsdag, och jag kan inte ett smack. Dags att börja plugga med andra ord!

ciao

yummi!

hur kan jag missat det?

Jag måste vara segast i världen. Jag har väntat och väntat på nya avsnitt från gg, oth och 90210! SÅ FINNS DOM UTE NU? Så jäkla typiskt att jag ser det dagen före ett prov... Men jag ska nog tillåta ett avsnitt från en serie. Det måste väl endå gå bra? Bara ett! Eller två.. ;)

Helgen har varit asgo som vanligt. Berättar mer imorgon, nu blir det att bänka sig framför datorn med böckerna i högsta hugg!

open your heart


but if you don't fight for your dreams, then who will?

Bara så ni vet så ska jag plugga värdelös matte nu. Har ett värdelöst prov imorgon med värdelösa siffror och bokstäver. Tack och hej!

it's tuesday and I'm in love


all I want for christmas is you

”Är det bara jag som blivit helt crazy!? Gissa vad jag gör just nu? Jo, lyssnar på julmusik & tänkte snart kolla på en julfilm, hahha! Kanske liiite tidigt, men vem älskar inte julen? Jag älskar den. Den mysigaste tiden på året, helt klart!”

Ja, så skrev jag för nästan så precis ett år sedan, den 27/10. Och gissa vad? Jag gör exakt likadant nu. Jag får något konstigt julsug i oktober. Jag sitter och lyssnar på julmusik med tända ljus och kollar på julklappar. Haha, lite tokigt kanske men va fan?
Visningarna idag vara i alla fall jätteroliga. Eller roliga och roliga. Man gick runt i ett hus och kollade, haha. Men jag tycker sånt är ganska kul faktiskt!

Nu ska jag plugga lite sen blir det faktiskt en julfilm! ;)
pusss


husvisning idag

Sitter för tillfället och käkar lite frulle. Och måste fixa mig samtidigt för vi dka åka alldeles strax!
Kvällen igår var underbar, och det menar jag verkligen. Först käkade vi typ en köttfärs/taco gratäng, sen blev det en riktig maffig marräng/chokladtårta. Mycket gott! Sen spelade vi charader, drack vin och skrattade så vi grät. Åh ja, det kallar jag en lyckad girls night in!

Aja, nu måste jag rusa. Ska se på 4 hus idag, iih, spännande! :D

♪♫♪



When you smile,
the whole world stops and stares for awhile


learning to fly


lördag

haha, jag vart inte glad igår när det snöade kan jag säga! Det är ju bara oktober? Ska vi ha snö i 3-4 månader eller? Nej tack! haha ;)
Idag har jag varit hos syster en sväng, gjort lite ärenden på stan osv. Nu ska jag städa klart mitt rum och kolla lite på oth. Ska försöka fördriva tiden så mycket som möjligt så jag kan åka upp till svedjan någon gång!

ciao

INTE ÄN!!!

inte snö än va fan.....

stjänorna finns här

Hallå! Sitter här med otroligt bra humör. Känns underbart! För det första så var jag jääääätteopepp på skolan idag. För igår glömde jag alla papper till provet som vi hade idag. MEN det gick faktsikt gallant! Mja, gallant kanske är att ta i. Men det gick helt klart bra! Så det gjorde min helg faktiskt! Sen är det ju helg, underbara helg. Älskar helg!
Har ganska mycket att göra faktsikt. nu ska jag städa hela mitt rum, för det ser förjävligt ut. Sen laga god mat och äta då. Så ikväll blir det nog bara chill. Imorgon ska jag åka upp till Julia för hon och lisa har kokat ihop något hemligt för mig och tjejerna, så vi får la se vad som väntar imorgonkväll...
På söndag ska jag på husvisning! Två hus, ett i falun och ett i gävle. Jag ska även klämma in en hel del plugg i helgen också. Som vanligt alltså..

Aja, trevlig helg!


Här är ett av dom husen vi ska se på!

here I go again

jaa, jag är hemma. För tillfället. Åkte hem på lunchen för att hämta idrottskläder och käka lunch, dock blev jag kvar pga. cphuvudvärk som fortfarande ligger och lurar sen hade jag mensvärk också.. Inte kul alls, så jag stannade hemma. Men nu har jag sovit lite och tagit ipren, ska nog ta en till nu innan jag går tillbaka till skolan. Ska med julia hem och plugga sen åka på kör!! Haha, jadu. Jag ska börja med jullan. Dock är jag ju liet ringrostig i halsen. Inte så liten heller.. Men får väl helt enkelt träna upp den! En gång i veckan ska jag i alla fall vara med. Dvs. om jag nu fastnar för det, men det tror jag. :)

Nu ska jag traska iväg till skolan och hämta läxor och möta upp jullan!

jag kunde inte låta bli..

haha, fick ett sånt p&l-sug från bilderna. Kunde inte låta bli att söka och drömma mig bort..
Är jag den enda som får rejäl gåshud av det här?!
Kan ärligt säga att ögat glimtar lite sådär extra just nu. Dessa härliga minnen vill jag aldrig glömma bort!

varje gång du möter min blick

Ja, vart ska man börja? Har miljontals saker att få klart i skolan innan lovet. Vilket känns förjävligt rent ut sagt. SÅ för att klara av dessa veckor ska ha mängder av skoj, eller? JA. Börjar imorgon, lill-lördag it is! Löv it

För övrigt är mitt rum kaos. Igen. Så ni kan ju bara gissa vad jag ska göra nu och resten av kvällen? hm, ja. Städa mitt rum och sedan plugga järnet! Vi får de hur det blir med programbytet också, syon på onsdag! Bakis och mysig kommer jag också vara, haha förhoppningsvis.. Nej då! ;) Men vi hoppas att det ska gå enligt våra önskemål. Håller tummarna!
Annars är jag bara pist off, typ hela tiden. Vilket betyder att månadens härligaste vecka är på G. lovely, kunde inte blir bättre..

Möjligen att jag tröstshoppar när jag pluggat klart. Hmm frestande!

FÖRRESTEN! Fan snart halloween, vad ska man klä ut sig till?!


halloween -09

tlött

Kom nyss ut ur duschen, nu ska jag mysa med geografiboken sen sooova! Fasen så trött jag är..
Förresten! Har instralerat min skrivare nu, vilket betyder att bilderna från min engångkamera är inne på datorn(och redan på fb!), så snart kommer dom upp här också! :}

natti!

plugghelg

hallå, har precis skrivit ut lite fakta om Heliga Birgitta, då jag ska skriva om henne i skolan. Så ikväll blir det att läsa! Hehe, men det känns skönt att ha en grund att stå på på måndag när jag börjar skriva.
Nu ska jag fixa till mig lite i håret sen ta en promend med Harley i det fina vädret, underbart ju! :)
Efter det ska jag plugga engelska och geografi.

tjing!

det står nog inte på förns det ser ut såhär ute, brr!

Jag fick låna en ängel



Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag
Du togs bort från mig alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel för en stund

1000

Detta är mitt tusende inlägg faktiskt, haha! :)
Nu har jag packat väskan, och väntar bara på att pappa ska komma och hämta mig. Ikväll blir det chill hemma i soffan skulle jag tro. Det ska bil väldigt skönt kan jag säga. :}

trevlig helg!

fotrfarande i skolan!

Sitter fortfarande i skolan med skolarbete! Men ska strax åka hem och packa och åka vidare till pappa!

Vi hörs, puss!

i'm waiting for it to happen, but it just doesn't

Provar just nu kläder till imorgon, eller ja, jag är klar nu! Kanske låter lite skumt att göra det dagen före, som om det vore något särskillt att gå till skolan? Haha, men jag måste faktiskt göra det dagen innan, annars om jag gör det på morgonen får jag beslutsångest och kommer försent till skolan.. Oftast är det så att jag byter i den sekunden jag står vid dörren, hahha...
Aja, imorgon är det helg, sååå jääävla skönt! Dock blir det vit helg, måste plugga.. Men ska bli skönt att ha en chill-helg också!

NU: Ocean's eleven, på kanal 6!


would you die for the one you love?

Lite mycket musik nu va? Men det är alltid gött! :}
Har inte hänt något särskillt idag faktiskt. Eller jo, men inget jag tänker nämna här..
Efter skolan hjälpte jag syrran med ett skåp från second hand, jättefint! Dock hjälpte jag kanske inte till såå mycket, haha. Kollade väl mest på.. ;) Sen var det mening att vi skulle åka till borlänge, men det vart inget med det.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga  mig i sängen med plugg. Kanske dra hem en bra film? Äe vi får se. :)

God natt!


hurts


So you change your mind
and say you're mine.
Don't leave tonight,
stay.


Olle Hedberg ♪♫♪



jag tog en kula för dig & fick en smula tillbaks


gubben i lådan

Sitter för tillfället hemma hos Emma, uppdaterar min spotify-lista som jag har här på hennes konto! HÄR kan ni lyssna på den.
Har nyss haft omprov från svenskan också, gick hyffsat med tanken på att jag inte hade pluggat, AT ALL! Hade glömt bort det totalt.. Men men!
Nu ska jag ta något att stoppa i magen sen vänta på mamma, så åker vi till mormor. Jag ska hjälpa henne lite i "trädgården".

ciao!

how do you stay sane in an insane world?

Kom hem från robin och lisa för en stund sedan. Dom har fått två underbara, söta kattungar! Shiva och Nanaki. :) Efter skolan gick vi och köpte thai och så gick vi dit och har varit där sedan dess!
Var ju först där på lunchrasten en snabbis och kunde inte hålla ögonen ifrån dom, sååå gulliga och små! Skulle ju egentligen till polisen på lunchen också, men icke!

Lyssnar jag på lite go musik och ska strax lägga mig med läxan, sen blir det dusch och fix inför morgondagen!
Nu- vatten! är så himla törstig!

bilder från gårdagen


underbar vecka!

Kan helt ärligt säga att den här veckan har varit en av dom bästa på jääääkligt länge! Har fått slutat ovanligt tidigt i skolan, jag har klippt mig, jag har fyllt år, jag har shoppat och jag har haft en underbar festkväll! Och idag hade jag en soft bakisdag med jullan och karolina! :)
I torsdags, på min födelsedag, hade jag fullt hus hela kvällen. Från halv 5 till halv 11 hade vi gäster, så man kan säga att jag var en aning trött. Men jag hade en toppendag i alla fall!
På fredagen vart det shopping med lisa, underbart! Kommer lägga upp bilder på det sen.
Igår så var jag och grattade mormor som sagt, sen fest på kvällen. Det var g-a-l-e-t. Har nog aldrig haft en sån skön kväll som igår! Det började med en underbar förfest hemma hos linus med tjejerna, rökte vattenpipa och drack lite. Sen vidare till en go fest i huset bredvid. Riktigt skön stämmning och humöret var på topp kan jag säga!
När klockan närmade sig halv två traskade jag, hampus och julia till café de paris, som var stängt.. S hampus och julia ville bada. Hahaha.. Jag vägrade dock. MEN när vi väl var vid hönsan var jag först i och det var gött som fan, haha! Sen drog vi på en asgo efterfest och vi gick hem klockan sju imorse, haha! DET kallar jag lyckad kväll!

Äe, nu ska jag kolla på film och sen sova, mitt huvud och min fot tar kål på mig!

jävla skön


shake my

Hallå! Är hemkommen från mormor och efter ett x antal samtal blir det fest! Eller mysfest, vad vet jag. Men det kommer bli asgött i alla fall, det vet jag! ;) Måste ju fira att man har fyllt år!
Nu ska jag packa, hjälpa till med maten och sen åker jag upp till jullan! Hinner dock inte uppdatera vad som hänt de senaste dagarna det får blir imorgon, då jag förhoppningsvis är för sliten för att ens stiga upp. ;)

pöss

We gon' sip Bacardi like it's your birthday
And you know we don't give a fuck
It's not your birthday!

crazy train

herregud va skönt det är att sova ut! Nu ska jag fixa klart mig sen åka hem till mormor eftersom hon fyller år idag! :) Kommer uppdatera när jag kommer hem. Puss


fest eller myskväll? tough decision