Gott nytt år!

Yes, om fyra timmar är det 2012, känns ju helt galet! 2011 har gått sjukt fort men visst har jag haft mina stunder!
Barcelona i våras med tequila och arga taxichaufförer, skolavslutningen då jag kom in på hotellet överlyckig!, kvällar i säter vi inte glömmer, blev av med min Gbg-oskuld och hade det ytterst underbart, många 18års fester inklusive min(hihi), bodde hos Lisa i någon vecka och hade sommarens bästa dagar där med fester och fint folk, en galen(!!!) halloween och såklart juldagen som mest bestod av en svettig glad Emelie på dansgolvet! Att ha festat till klockan 06, 08 osv har också varit obeskrivligt roligt! Speciellt med mina underbara vänner vid min sida, och det hoppas jag att dom förblir kommande år, även om vi spenderar våra nyår på separata håll!

Vi har i alla fall precis ätit oxfilé och ska strax äta lite efterrätt! Har blivit bjuden på en fest ikväll i Idre också, så vi får se om jag åker dit! ;)

2012, det är då Det händer, wohooo, here I come!
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! :D


Underbart

Snö och sol här uppe, underbaaart! :D


On our way

Nu är vi äntligen på väg mot Idre! Fint väder idag, hoppas det är fint i fjällen också! :)


Idre imorgon!

Halsen är fortfarande riktigt svullen men nu är då väskan packad och jag är hos pappa! Klockan 08.00 bär det iväg till min efterlängtade stuga i Idre, fy fasen va skönt! Ligger i sängen och myser med min lilla sötnos framför en film. Blir att lägga sig tidigt ikväll så jag kanske sover mig frisk! :)


hp

Visst kände jag på mig det igår. Svullen i halsen och förkyld, woho! Bra start på det nya året.. I nuläget känns det som att man kanske skulle stannat hemma igår, men mina tjejer gör kvällen värd! :) Nu ska jag göra en löjligt stor frukost till mig själv och sätta på tredje Harry Potter, haha! Tur att datorn kan följa till fjällen, HP är min lilla drog atm! ;)

Sen ska jag städa rummet så det är fint när jag kommer hem. Ska väl även börja packa! :)

jag saknar det som inte finns

Efter borlänge satt jag ju som sagt på harry potter, efter halva somnade jag in som en liten bebis. Himmelskt skönt! Dock börjar jag få ont i halsen så har köpt lite halstabletter nu. Har även hunnit hem till morfar, mormor och emma! Vid halv elva kommer lisa hit och förkrökar lite, sen kommer annis och hämtar oss så vi slipper regnet, guld värt! Dusch nu!

Jag ska vara helt ärlig. Det är jobbigt, skitjobbigt. Så det ska bli otroligt skönt att åka till fjällen nu och slippa alla idioter från den här stan. Sen vill jag bara ha vår, peaceandlove, utomlandsresor och belgien. åhååå


4 dagar...

Bandsläpp om fyra dagar, wohooo!


kareokekväll, haha

Alkholist eller bara rentav ung och dum?(håller på ung å dum ;)) Jadu, en utekväll mer eller mindre spelar väl ingen roll? ;) När jag väl blivit pigg igen kör vi igen, haha.. Så det blir halvan ikväll med tjejerna då jag tror jag skippar nyår i hålan och kör norrut mot fjällen! :) Skapligt skönt!

Igår var jag i avesta med systrarna och kristoffer, på vägen hem köpte vi även lappens och käkade hos pappa. haha, så underbart! Hittade en del både igår och idag så lägger väl upp det sen.
Nu ska jag slå på harry potter(haha, har laddat ner alla filmer så nu har jag börjat om från början) och försöka vila upp mig, är riktigt trött! Sen blir det en promme till syster och sen hem och duscha och fixa!

you don't understand my point of view

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr


dagens

Dagens låt : Tha Clash - Train in vain
Dagens frisyr: utsläppt med torrshampo, haha
Dagens smink: De vanliga
Dagens smycken: klocka
Dagens skor: Nya kängorna
Dagens händelse: Borlänge med stumporna!
Dagens planer: Shoppa järnet
Dagens vill ha: Sol, glada miner och många fynd! ;)
Dagens saknad: Sommaren
Dagens tråkigaste: Flott hår, thank God for trorrshampo, hah
Dagens finaste: Mina fina vänner
Dagens dricka: juice
Dagens köp: Det får vi se!
Dagens mat: Två rostmackor till frukost!
Dagens sjuka: Trött som bara den
Dagens kärlek: Bra musik och bra vänner
Dagens mående: Lite trött, men glad över att träffa tjejerna!


åh va jag mår braaa

Har ont i magen för jag har sån jävla ångest. Kompis det går bra nu! Fortfarande helt slut från igår/inatt/imorse, så återkommer om min jul när jag blivit människa igen.

pössss

Bästa julklappen?

Haha, tack Martin! Denna vann jag i julklappsleken, perfekt ju?! Woopwoooop ;)


julaftonsmorgon

Vilken härlig morgon, eller hur? :) Sol på julafton, underbart!

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta en löjligt stor julfrukost och fixa till mig. Om en timme ungefär bär det av hem till pappa och träffar släkten igen. Känner på mig att den här helgen kommer blir tipptopp!

Jag ville bara säga GOD JUL alla fina, hoppas ni får en toppen dag! :)


julafton 2010


Mys

Är fortfarande hos syrran och har det supermysigt! Ska strax traska hem och sova, dödstrött efter denna långa dag!


Uppesittakväll

Sitter just nu hemma hos Ann-Sofie &henrik och spelar Bingolotto! Både andra syrran och brorsan är här samt fler mysigt folk!
Har haft en lång dag dock en mysig sådan! Såhär dagen före dopparedagen börjar julkänslorna krypa fram, superhärligt! :)


have yourself a merry little christmas



dan före dan före doppardan

Ingen julkänsla här heller. Längtar mer till juldagen än julafton?! Det är fan illa.. Jag älskar ju jul! Bara en dag kvar nu så får förhoppningsvis lite julkänslor imorgon.
Detta händer imorgon:
Julhandla 08.00....
Lyssna julmusik, all day long
Dammsuga, moppa golvet och tvätta fönster
Ärenden på stan
Köpa en present för 100:- till julklappsleken hos syster
Färga håret/utväxten
Fixa kläder till lördagen
Och somna till en julfilm och hoppas på under!

Nu blir det ännu en julfilm att somna till, ska ju för fasen upp med tuppen! Tur att jag sov 13½h inatt.. ;)


ja svävar upp o i väg, hela världen e min


låt alla mina sinnen släppas ut där allting e ljust


gogogooo

nu jävlar ska det storstädas, JULSTÄDAS!!!!!!! kör ba kööör

21 december

Sitter hemma hos syrran och äter lite julfrukost. Julskinka och senap på macka, supergott!
Ska ta det lugnt en stund till sen ska jag nog traska hem och fixa på rummet. Måste städa och slå in de sista julklapparna. Funderar på om jag ska göra julrim i år, om jag kommer på något bra vill säga! ;)


Love, it taught me to lie



There's still a little bit of your taste in my mouth
There's still a little bit of you laced with my doubt
It’s still a little hard to say what's going on


toppendaaaag!

Har haft en heeelt underbar dag med mina fina flickor! Efter avslutningen i kyrkan med skolan körde vi på en gång till borlänge och käkade världens goaste thai och shoppade lite. Jag köpte dock bara julklappar utom en shower-gel som luktade underbart!
Nu är jag hemma och tänkte städa lite innan jag åker till syster och fixar klart presenten till pappa! Kanske man ska sova över också? Har ju för fasen JULLOV! Helt galet skönt, finns inet ord som beskriver hur skönt det är! Åh, superglad!


imorse!

Julavslutning

Sitter nu i skolan och vi ska strax gå till kyrkan och ha våran sista julavslutning! Liiite sorgligt är det, men life goes on.. Haha ;)
Sen blir det Borlänge en sväng med två fina tjejer! Bra tisdag!


fan ja


vilken färg har själen älskling?

Natten till idag blödde jag näsblod tre gånger.. haha, vilket slutade med några få timmars sömn. Så stannade hemma idag och jobbar med det sista uppgifterna. Och nu känns det som rätt beslut då mamma nyss kom från akuten, hon fick tydligen åka in med ambulans imorse! Orkar inte dra hela historien, men hon mår bättre och jag är glad att jag är hemma och gör henne sällskap! :)

Nu ska jag fortsätta jobba med uppgifterna sen ut och skotta för att kunna åka till mormor och städa åt henne lite!


glad över att det blir en vit skolavslutning och en vit jul över huvudtaget! :)

Dear santa,

-LP-skivor
-Munspel
-Platt/Locktång
-Pengar till körkort
-Tatuering
-En bil, hihi
-Pengar till utomlandsresor
-Böcker
-Peace & Love biljett
-Matböcker


Nothing's changing anyway

They press their lips against you
And you love the lies they say
And I tried so hard to reach you
But you're falling anyway

Bakis

Chips, cola, täcket och ögongodis i filmen one day, skön söndag!


woopwooooop

Nu sk ajag ta mitt pick och pack och gå till julia detta äckelväder, sen blir det käk hos linnéa och förfest. Grymt! Och dom duktiga damerna vann mot borlänge, sa ju att det skulle bli en toppendag!! :D Så jävla skönt! Aja, nu måste jag skynda!


wild ones


God morgon?

Vaknade för precis fem minuter sedan. Antar att det visar hur lite jag sovit i veckan(anledningen till varför jag försovit mig varje dag..). Vaknade och kände mig riktigt utvilad och glad. Jag satt på radion och den spelar bara fina låtar och jag känner på mig att det komme rbli en toppendag!

Nu ska jag fixa mig och stoppa lite i magen och sedan traska ner till vasahallen och kika på innebandymatch med julia. Damerna har (typ?) seriematch mot borlänge, så det blir nog hårda tag idag! Spännande!!
Sen hem och duscha dra på sig klackarna och åka på förfest, great!

ps. Suuuupernöjd med håret, michaela är en underbar frisör! Känns väldigt kort, men ack så skönt! 

Tgif

Sitter just nu på hårstället och ska strax klippas! Ska bli otroligt skönt! Sen blir det en slapp skoldag följt av shopping i Borlänge. :) skaplig fredag!

Tjing!


you don't have to save me

Kom nyss från en toa med ett nerblodat handfat.. Min näsa och jag kommerinte överens dessa dagar. Har haft näsblod tre gånger idag varav en gång var i skolan, guuu så kul...

Aja, har i alla fall vart hos syrran och lagat mat ikväll, har öven pluggat lite. Fy fan, är helt slutkörd nu för tiden. Men imorgon ska jag ju klippa mig i alla fall! Och åka till borlänge med världens bästa annis! :D Sen på lördag blir det först match-kik och sen utgång. Helgen kan bli rätt bra ändå! ;)

äe, nu måste jag sova. God natt!

under your spell



I don't eat, I don't sleep,
I do nothing but think of you.

You keep me under your spell.


Lång dag

Ja, den här dagen har varit sjukligt lång.. Dock gick vi sluta en timme tidigare så jag och Lisa åkte upp till fiket och tog oss en varsin räkmacka, supergott!
Sen har jag bara varit hemma och pluggat å pluggat.... Två prov imorgon, stort engelska prov och psykologiprov! Fy faaan, jag kommer dö av trötthet, för nu ska jag fortsätta med psykologin, buhuu.. :(

Förresten! Sett min fina syster i tidningen idag? :)


before i die..


requiem for a dream

Nej fan.. Nu trotsar jag mig själv och kastar plugget i väggen. Jag måste sovaaa, helt död idag.
Har beställt klipptid idag i alla fall, var på tiden va? Ska bli så jävla skönt!


there is no antidote

Nu ska jag plugga så jag stupar! uuusch, ska dock bli satans skönt när det är klart och när man får det förjävla efterlängtade jullovet. Sitter verkligen som handen i hansken, inte en dag försent!

Peppar till SHM nya låt som är sjuuuk, antidoooote!


skit i hon som prata bara..


forget your boyfriend

gaaaah!!

svalkar vinden

Men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen,
så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

Jag saknar det som inte finns, och sprider ut mig själv i vinden.
Bara du kan bära det som gör så ont i mina ögon.

flightless bird

Jag antar att jag får skylla mig själv.. Har knappt fått en blund, aldrig ens somnat ordentligt inatt. Så måndagen blir ett jobbigt kapitel, fy fan!
Och så är ju uppe nu? Har sovmorgon till 10.. Vad ska man göra liksom? Kan inte sova för då komme rjag aldrig komma upp igen. Äh, gör en ordentlig frukost och myser lite i soffan. Helt ok ändå!

pusss!


lalalaaa

adrenalinet pumpar av ovetandet, nu blir det nattäventyr!

> Pumped Up Kicks

fiiint hsk!

Ja, fy fan vilken skön vinst! HSK klara för allettan, gratulerar! :) Spillde tom. kaffe på mig när det blev mål, så uppspelt var jag! hahhaa ;)

Nu blir det plugga heeela kvällen, har en vecka på mig att göra tusen uppgifter. Så bli inte förvånade om jag är kass på bloggen! Dock vet jag inte huuur jag ska konsentrera mig. Har tusen olika känslor och tankar så det blir lite svårt.. Men bara att bita ihop!


Söndag

Hade en toppenkväll igår, supermysig! Berättar mer senare ikväll! :)
Nu har jag ätit lite frulle och kikat på skidor med pappa. Ja, dom har äntligen kommit hem! Fick lite gott godis och en mysig Trinity Collage tröja! Och jaa, lilla Justin Joseph Flynn har ny kommit till världen! Får gratta plastbrorsan John och Amy! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta mig och råplugga och sen klockan 16 blir det olidligt spännande hockey, hsk-Surahammar! J-20 vann ju igår då håller tummarna för vinst idag med! :)


Update:

Näsblod, 4 gånger idag.... Kommer aldrig somna..


Cpdag

Sedan i torsdags har jag haft färgglada, sprudlande och livfulla dagar! kollat på spännande hockey, blivit låtsasfaster, till en liten kille några hundra mil bort, glada festdagar, mysigt folk på besök och massa mer.
Nu, en vecka senare, är det mesta grått, jobbigt och tröttsamt. Denna dag började underbar, men när jag kom till skolan svullnade min hals och förkyldningen blev värre och värre. Sämsta dagen på länge nu! Blödde näsblod tre gånger på typ 2 timmar, TRE! Blev arg och tjaffsade med jobbigt folk och fått ig på prov.

Love life <3


Uuue

Har engelska så passar på att klaga lite extra! Dagen har varit lång och jobbig då bakfyllan fortfarande sitter i.. Men fan, kul hade vi ;)

Ikväll blir det dusch, mys och massa plugg till psykologiprovet imorgon!


drömmer lite bara..


utgång!

Nu blir det en promenad i detta skitväder sen duscha och slira om till festkläderna! Blir förfest här hemma sen troligen halvan och hotellet. åååh, så jävla pepp!!!! Ikväll ska jag inte vara nykter för 5 öre! ;)

skål!

vilken dag!

Hade knappt tre lektioner idag, varav en var ett prov(vilket sög balle..)! Har varit ute och gått med harley och juliet. Sen nu på kvällskvisten åkte vi med några pojkar på hockey i Falun. Huuur  spännande match som helst, roligaste matchen för i år va? Dom vann med 4-5, så ni vet! ;) Sen har jag bara chillat här hemma.

Nu blir det fan sängen snart, ah det visar sig! Imorgon blir det hotellet i alla fall, skaplig helg!

she doesn't mind


1 december

Hade knappt en lektion idag, bara med företaget då! Ganska skönt ändå, kunde jag komma hem lite tidigare till Harly också! Gissa om han blev glad när jag kom hem?! Haha, ah vi tog i alla fall en långpromenad och så har vi käkat lite. Nu tänkte jag lägga mig i ett kokhett bad och plugga lite spanska!

Imorgon är jag inte helt hundra på vad som händer, skola blir det i alla fall en stund!


Nu när det är december och allt tycker jag snön får komma!


citybird

vill inte ens prata om gårdagen, så ni vet.....

Funderar om jag ska vara lite snäll mot mig själv och trösta mig med dessa pjuks! Snygga va?