tell me why I always fall for your type


so who am I to judge you on the past

Har precis kollat klart på Despikable me, så jääääkla söt film! Åh, ni MÅSTE se den! Nu kikar jag runt på lite bloggar och ska strax sätta på Stylisterna på kanal5.se/play. Sen blir det nog lite städning, en kväll som denna då jag är HELT fri från läxor, prov och skolan över huvudtaget! Otroligt skönt! Sen ska jag läsa nya PLAZA tidiningen. Ska bli skönt med en slapp måndagskväll. :>


quoate

we all die. the goal isn't to live forever, the goal is to create something that will.

- chuck palahniuk

finfin söndagkväll

har haft en helmysig kväll med mamma, emma och anders! Jag och mamma bjöd på lite mat. Fläskfilé, potatisklyftor, hemmagjord bearnaise och en uuuunderbar sallad.
Nu är jag dödstrött.. fattar inte, jag som sov så mycket inatt. Aja, ska hoppa in i duschen nu, sen sängen!

mumford & sons


love you long time

icke sa nicke. pallar inte fest. Men det blev en underbar kväll ändå :D Jag och tjejerna är hemma hos jullan och har en girls-night-in! Har precis käkat gott och ska nu börja blanda dippen till chipsen, glassen är framme nu också! Ikväll antar jag att det blir en hel del tjattrande här hemma då alla fyra har mycket på gång och mycket i tankarna!

ha en bra kväll och helg, puuuss!



äre fest eller?

nu är jag riktigt mätt och belåten. Lagade lite tacos till mig och mamma när jag kom hem, gottiii
Nu kollar jag på klänningar, kjolar och en outfit till ett bröllop jag ska gå på i sommar, mitt FÖRSTA! ska bli skapligt kul :D Nu tänkte jag städa mitt rum lite. För tror det eller ej kanskekanske det blir fest här hemma imorgon, får la se om någon ska ut då! Om folket går ut på lördag gör väl jag likaså! haha

pussis



onsdag

Sitter för tillfället hemma hos Emma och kollar på My lif as LIZ. naaw, hon och bryson är sååå söta!
Nu väntar jag bara på Anders som är ute och går? Vi ska i alla fall vara på mur & kamin klockan sex, men aja, han kommer väl strax!
Vi hämtar upp emma och åker och handlar. Jag ska köpa hårfärg och täcka den gräsliga utväxten jag har. Sen ska jag (emma) hämta ut sminket från elf! :D Ska bli skapligt skönt att få lite kvalitésmink som är bra för huden.
Blir nog här hela kvällen eftersom mamma slutar så sent. Blir väl en del plugga också, engelska prov imorgon!

nu kom anders, ciao!


barnvakt

herregud vilken dag! Började tolv, egentligen, men hade tydligen ingen svenska idag heller... Så det blev bara prov för mig idag, och det gick faktiskt bra! För en gångs skull känns det bra!
Efter provet, kvart i två, gick jag med tjejerna till wiernan! ovanligt! ;) Satt där tills klockan fem och har precis kommit hem och käkat liiite sen lunch.. haha, ska åka upp till moster nu och vara barnvakt åt pojkarna!

lateeeer



ps. HÅKIS TILL P&L :D


troubles will come and they will pass

Om ni inte kollar på klippet så är ni out of your minds, ett av världens alla klipp inom musik jag uppskattar starkt. Så fint innehåll så jag tror jag dör..
SESESESESESE


Tell the world that I'm coming home




If you ever lost a light before, this ones for you
And you, the dreams are for you

the rhythm of my life

Inge skola idag heller. Känns som att jag håller på att bli galen efter 4-5 dagar instängd på mitt rum.. Nu när man är sjuk vill man (i alla fall jag) hellre gå till skolan. Är så jäkla drygt att bara sitta inne. Men imorgon blir det allt skola! Ett prov om ergonomi och så redovisningen! Men jag har laddat batterierna så det ska nog räcka ända till sportlovet i alla fall! ;)

Ska strax plocka ihop lite på rummet då det ser förjävligt ut efter att ha varit här 24/7 i flera dagar. Sen ska jag plugga, duscha och dricka hostmedicin! Kanske blir att beställa hem lite kläder ikväll också! ;>

later

jag vill ha sommar och sooool

a good life

Sometimes there's airplanes I can' t jump out,
sometimes there's bullshit that don't work now.
We are god of stories but please tell me,
what there is to complain about?

hostaaa

förlåt, skulle ju börja skriva på min lista.. Men har inte haft någon ork i kroppen alls! Jag tänkte ju gå till skolan i fredags men då hade jag blivit jättedålig under natten, fått 2-3 timmars sömn pga feber och jag var helt slutkörd. Men vi fick i alla fall skjuta upp redovisningen tills på tisdag, tack och lov! Sen har jag bara legat hela helgen. Var så dålig i fredags så mamma ville ringa och kolla så det inte var influensan eller så. Men som tur var sjönk febern och nu mår jag bättre. Har dock fått världens hosta på köpet.. Inte trevligt då det håller mig på natten nu. Så nu lever jag praktiskt sett på min hostmedicin som smakar lakrits, mums! ;)

aja, nog om det. Ska kika på eat, pray, love nu och försöka blir bättre! Blir nog inte mer uppdatering idag då jag vill förbereda mig på skola imorgon.

puss

verkligen inte enligt planerna..

Gissa vad? Har bokstavligen legat hela dagen. Gick upp nyss för första gången.. Såklart är jag sjuk. Förkyld, halsont och huvudet ska vi inte ens prata om..
Visst har jag turen att bli sjuk dagen innan the big final aka. redovisningen. Fan alltså, flera veckors arbete och slit i onödan? Nej, hur jag än mår imorgonbitti går jag till skolan. Tänker inte låta några baciller hindra mig. Jag får väl gå hem igen i värsta fall!

Nu ska jag dö lite till här hemma och fundera på om jag någonsin kommer somna inatt.

- it's so FLUFFY


moment of truth

Jag tänkte haka på alla andra bloggare här med en lista! För varje dag som går ska jag alltså berätta något respektive dag. Börjar imorgon, spännande!

Dag 01
– Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


healing hands

Dagen har bara flygit iväg idag tycker jag! Känns som att eftermiddagen gick superfort!klockan är redan tio liksom! Aja, jag klagar inte för jag är dödstrött..

Under kvällen har jag funderat lite på hur jag ska göra med mina väggar. Sedan jag möblerade om mitt rum (i sommras) har det fattas några små detlajer. Men nu har jag kommit på det faktiskt! Både av inspiration och fantasi. Jag ska flytta min stora new york tavla så jag har den ovanför sängen och så ska jag sätta upp massor av tavlor , ramar och speglar där den satt innan, ovanför soffan. Fick lite inspiration av Joel Dittmer. (se foto)



Sen har jag och mamma pratat en hel del om lägenheten också. Så nästa projekt blir på sport lovet då vi målar om köket och kanske köper någon ny möbel?
Vi funderar också på om trappen ska bli ett av årets stora projekt.. Kanske blir att ta tag i det i sommar eller något i så fall. Det får vi se lite närmare.
Och äntligen ska jag måla om min walk-in-closet! Får dock blir senare i vår. Blir att röjja en hel del så jag får väl ha en lite bloppis eller något! haha

A secret garden


lördag

inte vart det världens längsta sovmorgon, men tio timmasr får väl räcka! Nu ska jag fixa klart mig sen bvär det iväg till avesta för lite shopping!

a girl gotta do, what a girl gotta do! ;>

such a headache

åh herregud, känns som att mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst! Har haft smyghuvudvärk från och till hela dagen. Men nu slog det till ordentligt! Skulle tippa på att det är min kropps tecken på att den behöver mer sömn och lugn och ro.. Så nu ska jag ta en ipren, läsa lite och försöka sova!

Åh, imorgon ska jag sova ut. Rejält!

Veckans babe!

Stephen Dorff, yummi!

don't wanna know if you are lonely

Helg igen. Som sagt, det går så jävla fort! Det står väl inte på förns vi står där med vita mössan! :> Kan ju alltid hoppas! Dagen har varit tröttsamt lång, men är äntligen hemma.
Helgen kommer erbjuda på plugg. MYCKET plugg. Bara plugg.. Dock blir det att städa nu (guu' va kul!), sen käka tacos, muuums! :D

Kanske blir roligheter imorgon, men det får vi allt se då!

adventureland

haha, såg precis världens skönaste film. Adventureland -Rekommenderas!

alldeles, alldeles underbar


smälter....


Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

oups!

Vaknade nu... Börjar klockan nio och jag ska gå, vilket tar tjugo minuter när det är så här halt! Fy fan, haha.. Sattsar på spanskan sen halv elva istället! Så nu ska jag käka lite fort och fixa mig. Ser ut att bli en fin dag idag, hääärligt! Har saknat solen! Orkar inte med detta mörker längre. usch

pusss

onsdag

snälla? Ska det fortsätta såhär kommer resten av tvåan bli awesome, haha! Nej, men förmiddagen var väl sådär med engelska och geografi. Men efter lunchen började jag, sofia och karolina arbeta med vår presentation till västa vecka. Vi har hjälpt ett företag att komma på fötter,(dock är alla på låtstas!) så vi gjorde bl.a. lite reklam! haha, sjuka vi äääär
Om ni går i min klass är ni lykligt lottade, för nästa veckan kommer ni få ett gott skratt vill jag lova! Höll väl på med det till tre då det blev lite teori på idrotten.

Nu ska jag dra upp volymen och städa upp lite, sen köra ett träningspass!

the little things

Jag hatar att säga det, men första skoldagen - not that bad!

Första skoldagen idag, gick skapligt fort! Ganska chill också. Först NK i två timmar, sen lunch och sv då vi bara kolla på film(dock kollade ingen, bara pratade.. hehe), sen idrott som jag och karolina inte var med på sen blev det företagsekonomi med en fika  de sista minuterna för ANNA som fyller arton bast idag!!!! herregud, grattiiis :D

Efter skolan gick jag och lisa till apoteket. Jag köpte världens goaste och bästa hudkräm och bus(även den bästa!), så jag gick därifrån lite mycket fattigare.. Sen gick vi och kollade till missarna, nanaki och shiva! gull
Strax efter det var vi hungriga och gick med raska steg mot thaien<3, gick hem till robins nya fräsha lägenhet och käkade. Skitsnygg!

Nu har jag precis målat klart mina naglar och ska smeta på mig lite bus framför ett o.c avsnitt. Därefter blir det sängen tror jag, fick inte mycket sömn inatt, tack vare den jävla plogen.....


fika

fixad och klar för en fika med b-rudarna! Fikar för presentkortet vi vann på pepparkakstävlingen! ;D Imorgon är det första skoldagen på tre veckor, det går så jäääävla fort!!

PUSS

five months


I can't tell you what it really is,
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe

breath me

Ja, jag är tillbaks efter en väldigt slapp helg som gick alldels för fort om ni frågar mig! Som vanligt bloggar jag nästan aldrig när jag är hos pappa, men nu är jag på fötter igen! Dock börjar skolan på tisdag. Eller visst är det så? Så jag inte är helt fel ute?... Ska bli ganska skönt faktiskt att komma in i rutin igen, annars känns det som jag bara sover hela loven, gör hellre lite nytta.
Nu ska jag ta mig lite att stoppa i magen, för jag är absolut inte trött än! Dock borde jag lägga mig snarast om jag överhuvudtaget ska vakna på tisdag! Sen ska jag plugga lite, ja prov nästa vecka, vilken överaskning!


en liten bild från julafton, och jag kom nu på att jag inte visat dom bilderma? :o
får bli imorgon eller i veckan dom kommer upp här!

work

god morgon!
ja tänka sig att jag ärr uppe i tid nu igen. Vilket inte betyder något annat än jobb! 12-18
Sov hos syrran tills idag, blir bäst så tänkte jag eftersom jag hslipper gå hundra mil i snöstorm.. haha
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig, fixa lunchen och så sen går jag ner till affären. Ikväll åker jag till pappsen, vilket jag längtat efter. DOm har ju skaffat x-box kinect, skitkul! Speciellt med Dance!

aja, got to go!

Animal

what are you waitin' for?

göra stan..

nyvaken emelie som gärna legat kvar i sängen några timmar till.. MEN måste hinn amed allt innan jag möter upp julia klockan ett på stan! Nu bir det en dusch-> fix-> gå till emma-> möta julia-> göra stan-> äta lunch-> plugga!

Det är i princip det jag ska göra hela dagen. Plugga. Loven går fan för fort..

puss!

take nothing for granted

Fan va jag hatar att lägga upp bilder... Både på bloggen och facebook, haha. På bloggen tar det sjukt lång tid! Och på facebook ska man tagga varje litet ansikte som är med på bilden... SKönt att det är klart kan jag säga!

För övrigt har det varit en lite konstig kväll. Något hände idag, något jag inte kommer skriva om här, men något tragiskt.. Fy fan, vill bara säga att man aldrig ska ta någon för givet.

Nu ska jag sooova, ska upp i skaplig tid imorgon! Ska luncha med julia och även plugga en hel del! God natt!

Nyårsafton 2010-11


Fler bilder finns på facebook!


Juldagen 2010


Fler bilder finns på facebook!


slö dag?

Hallå! Hm, ja vad fan har jag gjort idag då? Euhm, kollat på o.c, kollat på o.c och... ja! kollat på o.c!  haha, har inte gjort ett piss! Har inte ens klätt på mig idag? haha

Nu ska jag äta varma mackor och kolla på The Social Network! Efter det blir det bilder från juldagen och nyårsafton, och det vill INGEN missa! ;)


revelation..

Jag kan inet riktigt förstå allt det här.. Jag ska se några av mina mest älskade artister i år. Det är liksom ögonblick som jag drömmer om. Det är guld värt, kan inte tacka p&l tillräckligt! Haha, herrgeud, jag är helt extas!
Journey kommer till peace & love! åh guuud. Att foreigner är inte heller så jättetokigt!

Nu ska jag göra lite lunch, pussss!

u-n-d-e-r-b-a-r-t

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, menar dom allvar?!!
Jag gick in på p&l's hemsida och såg världens bästa band på framsidan!!!
JAG ÄLSKAR PEACE AND LOVE OCH DESS BANDBOKARE

önksar dock att Steve perry eller Steve Augeri fortfarande var sångaren..
Men den nya är också superduktig!

nightmares

Herregud va trött jag är.. Blev inte mycket sömn inatt heller! Flera olika sorters madrömmar heeeela natten. :( Från att bli kidnappad av ett psyko till att bli jagad av zombies.... Och så vaknade jag tusentals gånger. :(
Har även slitit häcken av mtig idag på jobbet. Eftersom någon trevlig prick hade haft sönder två rutor på nyårsafton bara för att jävlas +att vi hade inventering så det har varit fullt upp hela dagen i princip! Dock gick vi hem vid fem, vilket var galet skönt!

Jag tänkte faktiskt lägga upp alla bilder från juldagen och nyår ikväll men jag är för trött för det nu, haha.. LOVAR att dem kommer upp first thing tomorrow!

puss & god natt!



ps. jag saknar sommareeeen!


dreaming is believing

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf


ny header !

Fint va? Min syster är för go! Tack syrran! (Tryck F5 om det inte syns!)
Var ju på Narnia; Kung Caspian och skeppet i gryningen, ikväll. En toppenfilm! Första filmen är fortfarande bäst tror jag, men den här filmen var inte långt ifrån! Verkligen en sevärd film!

Nu ligger jag här bredvid syrran och ska strax sova. Imorgon blir det jobb, inventering!

aja, god natt!

110102

God morgon! Riktigt skönt att sova ut måste jag säga. Dock la jag mig så sent så har bara sovit åtta timmar, jag brukar sova typ 13 om jag sover ut.... hahaha

Aja, nu ska jag göra i ordning lunch och kolla lite på o.c! Sen blir det dusch och fix och det blir troligen att gå hem till pappa en sväng. Ikväll blir det bio också. Narnia!

lateeer

Vem är det som sätter gränser?

Vilken kväll! Jäklar va underbara mina vänner är. Jag och tjejerna har ju som sagt varit hemma hos mig ikväll. Tagit itu med 2010 och satt upp mål inför 2011. Vi har skrivt vår-, sommar- och höst/vinterlistor! Saker som vi ser fram emot och saker vi vill göra. T.ex. att grilla för första gången, första doppet, massor med 18årsfester, utomlandsresor och en drös till!
Det känns riktigt skönt att det är nytt år, eller hur? En ny början(inte för att alla säger det, utan för att jag menar det), ett nytt år som jag välkomnar med öppna armar!

Men som sagt, kvällen har varit toppen! Kunde inte tänka mig så mycket bättre än så. Eller jo, där ljög jag..
MEN vi hade superdupermysigt! Vi åt kex och ost, vindruvor, räkor och tjattrade på som vanligt! Har även sett Easy A, vilket för övrigt är en film som jag rekomenderar!

Nu har tjejerna åkt hem och jag sitter och lyssnar lite på death cab, funderar på att sova, läsa i min spännande bok eller se en film. Step up 3 för att vara mer specifik! uhm, svårt val!

god natt!


ps. bilder från juldagen och nyårsafton kommer upp inom en snar framtid! :>

2011

hej och hå.. Första dagen på 2011, vad ska man säga? Ah, jag kunde mått bättre om man säger så.
Gårdagen var lite av en katastrof men hade riktigt kul tillslut endå! Vi började kvällen i Robins gamla lägenhet(som för övrigt var helt tom pga flytt, haha) där vi satt på golvet, spelade spel och härjade som vanligt!
Sen närmade sig tolvslaget och vi rörde oss mot centrumrondellen, där det var massa folk. Dock inte så många som det brukar vara.. Och det var då det började gå utför och det vart lite fööör känslomässigt men det gick över efter lite prat och så.
Sen så traskade vi heeeela vägen hem till Olof och Filip på efterfest. Bastade och hade det riktigt nice! :) Jag och Julia kom väl hem runt halv 6, trötta, snöiga och helt sprängda, haha..

Nu har jag vart hos Robin och hämtat mina grejer och äntligen kommit hem. Efter igår visste jag varken vart min kamera eller min ena handske var.. MEN tack och lov hade Josefin min kamera och konstigt nog hittade Julia min handske alldeles nyss när hon var på väg till en pizzeria?! haha, men allt har kommit tillbaka och det känns jävligt skön-t lär jag säga.

Ikväll blir det myskväll hemma hos mig. Det var inte bara jag som hade en tuff kväll igår, så det blir lite tröst-mys-prat-filmkväll ikväll!

Nu ska jag gå och dra ut mina ögon och lägga dem i ett glas med kallt vatten..