make a wish

Kom nyss hem och har lagat lite käk. Är vrålhungrig! Kan va orsaken till att jag är lite bitchig, hehe.. Så sorry tjejer om ni märkte det ikväll, det var inte er jag var irreterad på! Men nu är i alla fall tältet på plats hos lisa! Har även shoppat idag ju, hittade en hel del och är cpnöjd!

Nu ska jag käka upp framför en film helt ensam! Dock kommer jag väl inte vara det dom närmsta nätterna. Imorgon blir det nog att cykla till affären så fort jag vaknat och köpa lite hårfärg. Har inte haft tid med det under helgen.. Sen färga det då, sen blir det fix, stan och sedan möta upp någon från göteborg? :) Kommer bli en bra dag imorghon med, det känner jag på mig!

puss & god natt!


lager 157

God morgon solstrålar! :D Nu blir det shopping i sågmyra med lisa, syrran och anders! Och ikväll blir det att sätta upp partytält! ;) Kommer bli en bra dag idag!

pusss

vart jag mig i världen vänder


inte kul..

Jag trodde heeelt seriöst att han var död. Men tackar fan för internet nu kan jag andas ut! Kom fan en tår där..

"There is a report circulating in several blogs and social networking sites that singer-music producer David Guetta is dead.

According to david.guetta.swellserver.com, Guetta dies in tragic car crash. He was pronounced dead at the scene by paramedics responding to the single vehicle accident.

Highway Safety Investigators have told reporters that David Guetta was driving a friend’s vehicle and during driving Guetta lost control and rolled the vehicle several times killing him instantly. It was reported that the car was traveling at a speed of 95 miles per hour in a 55mph zone at the time of the accident.

But upon further checking, the news turned out to be a hoax. Yes, it maybe true that David Guetta got into a car accident, but he is very much alive. Thanks Heaven for that!"


opposite of adults

äntigen fredag! Eller vad är det man säger? ;) Mja, för mig är det väl inge speciellt är ju ledig minst 4 dagar i veckan, typ! Ska dock åka till papi idag! Men först är dagens planer att:
Leta go musik för en ny lista
Packa väskan till pappa
Städa lite
Sola
Duscha
Fix


Ja, vissa har det bra! ;) Att solen skiner gör fan allt tusen gånger bättre. Är så äckligt lycklig just nu så det är nästan olagligt! Jag har ett lyckorus i kroppen som sitter i sedan ungefär en vecka tillbaka. Och jag antar att det kommer öka nästa vecka, för då får vi troligen finbesök från götet! Hur bra låter inte det?!



onsdag

ojoj, vilken fin kväll jag hade igår! Skrattade så jag grät ett tag! Men det var en väldigt blandad kväll, känslomässigt! Både med skratt, tårar, glädjeskutt och deeptalk. Älskar er tjejer hejdlöst!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för en arbetsdag. Ikväll ska jag vara barnvakt åt tobias och andreas, sötkussarna!

actions speak louder than words

Idag har jag faktiskt varit i västerås på det nya ikea, galet stort! Käkade även lite där, mums! Köpte en byrå så jag kan ställa LP-spelaren där, köpte massa mer smått också, satt finfint!
Nu blir det käk sen hem till julia och kika på alla bilder fårn göteborg, kommer bli great!


bilder från götet

haha, ta det med en nypa salt! Har väl fler, men det är inget som visas här! ;>


sigh no more

Igår var jag alldeles för trött för att skriva på bloggen. Men helgen var sjukt bra. Finner fan inte ord för hur bra den var. Och jag vet inte, men jag tror fan jag funnit min framtida stad! Trots att jag inte hann se sååå mycket av göteborg stad är jag helt såld. Inte bara på staden utan människorna, så jävla välkomnande! Så underbart! Hemresan ska vi dock inte tala om.. Men när vi väl var hemma en timme senare än beräknat var det så grått på himlen. Jag sa det att vädret speglade lite hur jag kände. Lååångt bort kunde man liksom se ljuset och solen, men det var så långt bort. Och då var vi hemma från lyckliga göteborg, och vi ville dit igen på en gång men ja, det var så långt bort. Haha, aja! Är strax där igen ska ni se! ;)

Kommer strax upp lite bilder, blev inte så jättemånga men ajaa!


göteboooorg

yes, nu bär det av! En helg i götet med två underbara tjejer, finfiiiint! Hörs på söndag, puss!


butterflies

häej! Nu kan jag säga att magen pirrar, och inte så lite heller! Om två timmar är vi påväg, känns underbart! Nu blir det lite mat, duscha, fixa mig och kolla så att allt är med.


let my shoes lead me forward

Som säkert inte så många av er vet, hehe, så fyller jag 18(!) i september. Och ja, jag vet att det är över två månader tills min dag. MEN, jag kan inte undgå att fundera på vad jag ska ha på mig första gången jag är på krogen, lagligt! Just nu kikar jag på skor och vill ha ett par riktiga killerheels. Och har hittat en hel del som jag tänkte dela med mig lite av. Kommentera gärna! ;)




best thing i never had

fan va jag har ont i min rygg! Att sova på soffor är inte så snällt mot min rygg.. Aja, idag har jag som sagt putsat fönster. Herregud va lortiga dom var. Tog flera timmar kändes det som och då har jag två fönster.. haha
Nu på kvällen har jag varit med syrran. Vi lagade fläskfile, potatisklyftor och sallad. Guuu så gott det var. Kikade på film och hade det supermysigt!

Nu är jag ensam hemma i hela huset. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Kan dunka musik utan att oroa mig över att det stör någon, duscha sent på kvällen och ja, riktiga lyxen med andra ord!!! ;) haha, nej men..
Nu ska jag fixa klart i fönstrerna sen skriva packlista!!!!

fade into darkness

Nu ska jag tvätta mina fönster och dammsuga lite, känns behövligt! Drar igång avicii också, blir bäst så! ;)



countdown

Kvällen har nu gått ut på att jag legat i sängen och kikat på massa rea på nätet. Herregud va mycket fint det var? Ska absolut beställa lite efter göteborg. Samt har jag lyssnat på Beyoncés nya album. Och jag säger bara det, den kvinnan, herregud. Kan ju säga att det inte direkt är en slump att hon har fått 16(!) grammys! Lyssna och njut!

Nu ska jag sova, god natt!


rooster?

Nu har jag precis vinkat av lisa och julia. Vi har "planerat" lite över kommande helgen, det vill säga Göteborg! ;) Dock blev det mer snack än planering, haha ovanligt.. Nejmen, det kommer bli äckligt roligt!
Imorgon nlir det lite städning. Har liksom inte något vwttigare att göra. På onsdag ska jag käka middag med syrran, torsdag blir det att träffa brudarna igen och gå igenom vem som tar med vad och när vi ska ses osv. Sen på fredagen ska jag bara cecka av så allt är med, sen bär dte iväg till götet, kanske blir lite fest också... hm, vem vet ;)

Nu ska jag kolla i min nyinköpta chic-tidning. Kalla mig tokig, men jag funderar faktiskt redan på min  garderob till hösten. Ganska mysigt och inte alls jobbigt om jag ska vara ärlig!


Ni kommer göra helgen grym!


little bad girl


oh, he did it again, David!

hp7

Dagen har varit riktigt bra! Vaknade som sagt ganska sent, men sååå jääävla skönt att sova ut. Helt sjukt! Men sen istället för stugan blev det att åka till farmor och farfar, är väl inte dte bästa att bada när jag är på bättringsvägen(äntligen!!!). Sen blev det lite bio med emma och anders. Vi såg sista filmen av Harry Potter. Åhåhåå, den är så jääävla bra. Helt galet, tycker det är bästa filmen i hela serien nästan. Typ Del 1 och 2 tillsammans. <3

Nu blir det te, lite mer ELLE och så ska ögonbrynen noppas! ;)



good for the soul

God morgon! Jag skulle tippa på att jag mår liiite bättre än vad de flesta mår idag. Men jag klagar då inte, jag har sagt att jag ska spara mig till göteborg och visst gör jag det! Kommer bli galet där, herregud! ;)

Nu käkar jag lite sen frukost och snart kommer emma och anders så bär det av till ann-sofies stuga, härliiigt! Sen blir det troligen husby en sväng. :)

later


the moment I treasure


it never gets old

x4

Ni vet varför jag knappt bloggat de senaste dagarna. Men nu är jag hemma igen, hos mamma. Allt kommer i sin ordning. Håller för tillfället på att packa upp allt. Sen ska jag bara mysa. Lite ELLE(+interiör), lite musik, lite vin och lite räkor. Helt ok kväll! ;)

Peppar för götet om mindre än en vecka, skaaaapligt! PUSS


malo

Igår blev det några timmars jobb i affären, sen hem och chillade järnet med sötnosen! Tog ett kokhett bad igårkväll, behövdes kan jag säga, guuu så skönt!
Nu hade jag tänkt städa och fräscha till mig lite sen ska jag möta upp lisa vid fyra.

Dahlbäck och avicii dunkas ur högtalarna och jag sätter igång med städandet!



spend your cash

Dagen har rullat på bra. Har umgåtts med lisa och det har varit grymt! Nu ska jag fixa mig lite och gå ut med harley en sväng, sen blir det att trska över till min kusin joakim som fyllt år, så vi sk agratta honom, treeevligt! Imorgon blir det jobb några timmar sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får la se.

pysss


the key to happiness

Regnet igår var inte direkt något att hurra för. Fortafarande dökvavt.. Aja, ska gå och möta lisa nu så ska vi gå till resebyrån och kika lite.

lateeer

söndag

Jag vet att jag har varit lite seg här i bloggen på sistone, men det beror nog på att jag har bott hos pappa sedan i tisdags. Han och Catherine är på Irland just nu och har varit på bröllop. Så då bor jag här och med Harley. Har gått riktigt bra hittils, är dock fortafarande sjuk så det svider väl lite men jag överlever!

Just nu ligger vi i sängen och har precis kikat på mona lisas leende. Dagen har varit väldigt bra. Har spenderat den med lisa, vi har kollat vandrarhem och har käkat gott! Sen har jag hjälpt moster med datorn lite, blev även bjuden på glass och jordgubbar och vem tackar nej till det liksom? ;)  Sen blev det en promenad med min fyrbenta älskling i solnedgången. Braaa dag!
Kvällen igår spenderades med anders och kristoffer, vi grillade och chillade hos kristoffer. Skapligt!

Om 12 dagar är jag förhoppningsvis i göteborg och träffar finfint folk. Kommer bli awesome kan jag lova! Nu blir det lite tv sen sova.

uppdaterar imorgon, over and out


O' children


Hey, little train! Wait for me!
I once was blind but now I see
Have you left a seat for me?
Is that such a stretch of the imagination?


hundratusen ögon stirrar

Juste, det med bilder, dom ligger uppe på facebook. Så om ni inte är vän med mig där är det synd för er! ;)

Bjussar på en i alla fall! ;)

music is my boyfriend

För en vecka sedan tänkte jag att peace & love 2011 skulle bli året då jag fick se alla artister jag ville se. Spelschemat och artisterna var helt otroliga och det fanns inget som kunde stoppa mig. MEN, under festivalens gång fick jag motgång efter motgång och jag blev lite (läs: mycket) less och besviken.
För det första blev jag rejält sjuk och hade knappt ork att andas. Jag festade med feber och det blev inte direkt bättre. Så där rök min ork att springa mellan varje scen. Sen är det ju det att jag och alla mina vänner inte har exakt lika musiksmaker och vi prioriterade olika. Jag missade 3-4 band som jag verkligen verkligen ville se.
Men jag har sagt till mig själv nu att nästa år prioroiterar jag musiken högst, festa och svina kommer därimot ganska långt ner på listan. Nästa år hoppas jag på fler storslagna band och ännu bättre väder.

Ibland är jag så satans lycklig att jag bor där jag bor. Borlänge och p&l ger mig liksom möjligheten att förverkliga några av mina drömmar. Är galet tacksam!


Veckans babe!

40år, men vem fan bryr sig? Mark Wahlberg's looking good!


monsters

"We stopped checking for monsters under our bed, when we realized they were inside us."



Deadmau5 live @ peace and love

det här kommer jag leva på lääääänge. <3


död mus

Alltså, jag är mållös. Deadmau5 var verkligen över mina förväntningar. Det är helt ärligt det bästa jag har sett. Och jag gissar på att det är dte bästa jag kommer se på den här festivalen. Såååå jäääävla grym. Och ni som INTE var där, fan jag lider med er alltså.. ;)

Idag mår jag sämre, hur det nu är möjligt. Igår hoppade jag med förkyldning, halsont och feber. DOCK skrek jag inget, tills deadmau5 kom då, då kund ejag faktiskt inte bärga mig. Men jaghar faktiskt inte så ont i halsen idag, förkyldningen dock, uuuuusch.
Åker upp med kristoffer och syrran o co. vid fyra. Sen hämtar pappa oss inatt, klarar inte av campingen i dessa dagar!

Aja, nu blir det dusch, käk och fix. Sen bär det iväg, hujedamej


bilder från: http://www.rockfoto.nu/artists/deadmau5/20110630/14801/photos/111823