We all need saving

Come on, come on, you have got to move on
This is not the you i know
This isn't real, it's just all you can feel
And that's the way that feelings go
And whether or not it's right or wrong
You'll do what you will do


huvudvärk

Sitter förtillfället hemma hos syrran, kom hit för ca en timme sedan. Ska ju på kör om typ en halvtimme så orkade inte gå ända hem.. ;) Har dock sån jävla huvudvärk trots ipren så jag vet inte om jag pallar.. Har haft huvudvärk sedan igår, så det är lite jobbigt. Antar att det är spänningshuvudvärk, dock tror mamma att det är för jag stressar i skolan och så.. Kan fan hålla med om det, har så jääääävla mycket nu så jag vet fan inet vart jag ska ta vägen.

Dagen började i alla fall med push och frukost i vasahallen. Sen har dagen varit helt okej! Jag gick med lisa och julia till wienan, haha konstigt.. Vi pratade ut lite också, så det var skönt! :)

nu ska jag plugga lite, ehh..
later!

The Yacht Week Worldwide Launch Tour 2011

Någon som har lust att bjuda mig på en resa? ;)


Give me everything



grab somebody sexy tell 'em hey
give me everything tonight


hm

åhh, jag vill beställa!!


magsjuka?

Ja, idag blev jag hemma.. I natt runt halv tre vaknade jag av sånna jäkla magsmärtor så jag trodde jag skulle svimma! Fy fan, men kunde somna om i alla fall, men när jag vaknade hade jag fortfarande lite ont. Och eftersom det går magsjuka så fick jag bli hemma idag, utifall.
Nu har jag dock inte ont(tack vare iprenen), så ska plugga och städa lite på rummet. Förhoppningsvis kommer jag till skolan imorgon, då det blir att åka till romme! :)


jag och juliet för några år sedan!

söndag

Sitter för tillfället hemma hos emma och anders. Håller på att pluggar lite, har så jäkla mycket i skolan så det är sjukt! Vi håller på att ladda hem Narnia 3, vi såg dock den på bio i höstas men den var riktigt bra så vi ser den nu igen! ;> I veckan blir det väl skola som vanligt, dock inte på tisdag då det blir skidor i romme hela dagen! Håller tummarna för att det är sol!!

pusss

bildbomb!

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag har köpt de senaste veckorna då jag inte visat något över huvudtaget!
I stockholm köpte jag inte så jättemycket, det blev en grön vårjacka, ett leopard-halsband, en klocka, massa basplagg och hudvårdsprodukter.


Sen var jag och shoppade med brudarna en snabbis! Hittade en vit kavaj, en klänning, en ring och örhängen.


Mamma köpte en jättehärlig somrig klänning till mig i veckan!


Sen var vi och shoppade idag då mamma tyckte jag behövde skor! Kom hem med två par skor, ett kort linne och en kort tisha! +lite smått!


ps. som vanligt ser allt betydligt mycket bättre ut när dom sitter PÅ! :>

troubles will come and they will pass

Jag tror aldrig jag fått så många dåliga nyheter inom loppet av 24h.. Jäklar alltså, verkligen ALLT på samma gång! Det känns lite som det där "glaset med vatten" man har som ökar om det blir jobbigt. Men som vi "vanliga" inte så ofta märker av. Det känns som att den är på snäppet att bli full och forssa över kanten. På gränsen att man bryter ihop och helt enkelt inte orkar med allt skit. Om det kommer upp något mer så vet jag inte riktigt vad jag gör, fy fan.. Gårdagen räddades av min underbara vän som jag aldrig kommer släppa. Det blev pizza, let's dance, fotbad, skratt, våfflor, glass och mycket mera. Toppenkväll med fina människor!

Nu ska jag kolla om det finns några fler hunk-filmer än Never back down, burlesque och step up-filmerna. Så om ni har något förslag så får ni mer än gärna dela med er! ;)

the only way to bring me back

hej och hå.. Imorse var jag då fan inte glad och känner mig fortfarande ganska konstig i skallen, tankarna snurrar som aldrig förr. Fick en rejäl känga i magen, bildligt talat. Men det är tur att jag har finfina vänner som står bakom mig!
Nu ska jag packa lite, sen kommer Stina och hämtar mig och Julia så blir det pizza och mys hemma hos dom ikväll. Skönt att komma bort och tänka på annat när ens liv är kaos.

Men imorgon blir det troligen Hunk-kväll, uuuuunderbart!



.

jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
dö, bara dö


make a deal with God

Nej, blev inge borlänge för mig idag. Det skulle blir så jäkla sent så då skulle jag knappt hinna plugga. Men jag och lisa har pluggat sen skolan nu, hon åkte precis hem. Dock lagade vi mat och åt första timmen, men annars har vi pluggat(haha, och skrattat och pratat lite såklart!).
Nu ska jag ställa mig och diska och börja städa mitt rum så mamma blir glad när hon kommer hem. Sen blir det ytterliggare lite plugg sen sängen! Fan va duktig jag är idag! :>

pusss

hihi, skolavslutning i nian, -09!

pllllll

Alltså snälla.. Jag ÄLSKAR peace&love's line-up för i år, jag gör verkligen det! MEN nu kan dom väl ge sig? Jag kommer aldrig hinna med alla band jag vill se.. :( Hittils finns det 20 band jag vill se(kommer säkert fler), och ska jag hinna med alla på 3 dagar? tveksamt! Flera av dom kommer säkert krocka i schemat också.. Men, jag tycker det får vara nog nu! ;)


träningsvärk

Är så jäkla mör i kroppen så det finns inte! 2 pass(push och kick-boxing) på en dag tar verkligen på kroppen om man inte är van, vilket jag ju inte är.. Men det var i alla fall superskönt att träna imorse. Nästa vecka blir det push och bubbelbad efter det, ännu mer mys!

Nu ska jag fortsätta med plugg, sen duscha, snart kommer mamma hem med ica-sallad och sen blir det fa-an sängen! Dock kommer jag antagligen inte komma upp imorgon pga träningsvärken.. Haha, jag fick redan på förmiddagen, illa!

Imorgon blir det troligen lite shopping. Om jag orkar, hehe.. Annars nätshoppar jag. ;)
Nej, nu ska jag plugga!


typ 11 veckor till sommarlov :D

morgonpass

ja, herreggud jag är UPPE! :D Klockan var satt på 05:50 och jag är vaken, är det inte helt otroligt? :D
Nu skajag byta om sen åka ner till vasahallen för ett morgonpass med push. Emelie och Lisa gör mig sällskap, mysigt!

pusss


JAJAJAJJAAAAAA

nej,. nej nej nej.... det är FAN INTE SANT, BOB JÄVLA DYLAN KOMMER TILL P&L!!!!!11
sitter fan i skolan och hyperventilerar, andas så jag knappt får någon luft och skrattar av glädje.
kan inte fatta dte, omg.,....


the ghost of tom joad


<3


my my, hey hey

En av världens bästa låtar? Ja, skulle faktiskt tro det!
Lyssna på munspel-solot, det kan väl inte bara vara jag som får rejäla rysningar?


rock'n'roll is here to stay

the streets of my town

Oj, var ett tag sedan jag blogga nu. Inte på hela helgen i allla fall.. Fy skäms! ;)
Nej men, ni som varit med ett tag vet att det ofta blir såhär varannan helg, då jag åker till pappa! Men nu är jag tillbaka igen, haha! Dock har jag huuuur mycket som helst i skolan, herregud alltså..

Dagen har varit en sån där underbar dag som man aldrig vill ska ta slut. Jag och lisa orkade inte med filmkunskapen på eftermiddagen, så vi gick till wienan, konstigt va?! hahah.. Efter en stund kom julia och gjorde oss sällskap.
Vid stängningsdags åkte jag hem med emma och anders och fick gott käk av mamma och så hade vi lite nostalgikväll! Kollade på en film när emma var liten, haha, så himla kul, kan aldrig få nog av sånna filmer alltså! Moster gjorde oss även sällskap!
Åh, tänk vad familjen kan göra en glad! Så jäkla mysigt!

Nu ska jag plugga, hejs!


ps. barca om 2 månader!!!


fredag!

åh fy fasen va skönt med helg! Dock inte speciellt skönt att det är snöoväder ute... :( Jag som hoppade på en mer vårig helg! Men icke.. Förhoppningsvis har det smällt bort tills nästa vecka redan. Klarar fan inte av mer snö.

Nu blir det skola till hlav 3 sen fika och sen till papi! :)

Dag 3 - mina föräldrar

ojoj, hade nästan glömt bort det här. Men nu fortsätter vi! ;)



Det är faktiskt sjukt svårt att skriva sånt här tycker jag! Mina föräldrar är nog två av världens finaste människor jag vet. Dom separerade när jag precis fyllt sju år på hösten, och jag och min syster flyttade ut med mamma efter nyår. Jag tänker dock inte berätta varför, hur och alla dessa detaljer, för då kommer jag nog sitta här hela natten..
Men som barn var det inget jag tänkte på, inget jag blev ledsen över. Jag förstod helt enkelt inte vad det betydde. Men jag antar att det var bäst så, det är inget för en sju åring att behöva gå och tänka på.

Men min pappa, åh vart ska jag börja? När jag var liten var han min förebild. Då han hade jobbarbyxor och snickrade hemma skulle jag inte vara sämre. Jag drog på mig mina hängselbyxor och skitade ner dom, tog mina mini-handskar och drog igång att hamra, haha.. Pappa är väl den som är ganska fåordig, jag antar att det kan vara därifrån jag har fått det. Jag har även fått tidsoptimismen från honom.. ;)
Han älskar att vara i naturen. Att vara ute och plocka svamp, fiska eller bara vara i sommarstugan, det är nog då han mår som bäst!
Dock jobbade han väldigt mycket och var bara hemma torsdag-söndag, då sprudlade det i kroppen och jag sprang och mötte honom.

Och min mamma, henne är jag närmst av mina föräldrar. Hon dömer ingen och har ett stort varmt hjärta. Min mamma är min förebild idag då hon har haft det svårt i livet, men än i dag står hon på egna ben och arbetar framgångsrikt med barn(på förskola och som föräldrarutbildare). Hon är väl den spralliga, musikälskande mamman som älskar att sjunga både med barn och i kyrkan, då hon är kristen!
Min mamma skämmer bort mig totalt med kärlek och allt vad det ingår. Hon tar emot alla med öppna armar och ser ingen som bättre eller sämre.

Mina föräldrar Janne och Anne-Marie, min mamma och min pappa. Er älskar jag utomordentligt!

Veckans babe!

Seann William Scott, yummi!


my feelings for you

puss på dig tim för du tar house till en gaaaaalen nivå, puss


love like

Herrejösses vilken fin dag det har varit idag! Solen har skinit heeela dagen, ända sedan imorse då jag drog upp rullgardinen! Har heller inte sett ETT moln på himlen, underbart eller vad?

Skoldagen har varit ovanligt bra(trots att två av mina fina vänenr inte var i skolan..)! Jag och tjejerna åt på akropolis, kycklingfilé med potatisgratäng och curry, mums!

Efter skolan gick jag och lisa och solade lite på meddo, myyys! Man kan verkligen drömma sig bort när man ligger där i värmen, så jäkla skönt!

Nu ska jag göra en smooothie!


05:45

åh herregud. Imorgon ska jag verkligen gå upp med tuppen, bokstavligt talat! 05:45 ska jag vara uppe och vara redo för push 07:00, haha, om jag känner mig rätt blir jag hemma. Men ska verkligen försöka komma upp!

Nu ska jag fortsätta med engelskaplugget, kika på house sen SOVA och får lite energi inför morgondagen! pösss


ps. är så otroligt avundsjuk på karololina, sola åt mig är du gulli och ha så jävla kul nu! :D


in between dreams


så jääääääääääävla hemskt

Jag ska fa-an bli djuraktivist! Vilka jävla männsikor det finns, skäms ju för fan att vara av samma 'ras'..

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp
(VARNING! Riktigt starka scener!)

bilder från gårdagen

Ja kvällen blev väl som vi hoppats, en toppenkväll för julia! För oss som är -18 sög det rätt hårt.. MEN förfesten och middagen var toppen! Den lilla överraskningen som vi då hade till Julia var en middag med alla tjejerna på en och en halv. Jäääättemysigt! Sen fick hon ett armband också från baglady(köpt på mur&kamin!), som hon blev jätteglad över!
Här komem rliet bilder från kvällen;


cheers, drink to that!

EN  JÄVLA TIMME KVAAR!

Shit, haha.. Kanske ska hoppa in i duschen nu? Tur att håret är fräscht fortfarande! Snart kommer lisen hit sen ja, hur mycket ska jag skriva egentligen? Ska ju fira julia ikväll och vi har ju en liten överaskning till henne. Så ni får inte heller veta! ;) Inte förns imorgon i alla fall!

Nu måste jag städa lite fort sen duschen - fix - ****** - alkohoool

12 mars

Nu har jag fixat klatr mig och ska gå och gratta anders som fyller 26 idag! Sen blir det hem och städa det sista, dusch a och fixa sig inför kvällen, sen all in!!!! ;)

hahaah, grattis anders! :>


music is my medicine


peeeeepppppaaaaa!


oki?

Tänkte bara påminna alla vad jag försöker leva efter för motto. För i den här staden kan ju folk få för sig en hel del skit..


you can't start a fire without a spark

Nu är håret färgat, smyckena beställda och nu väntar bara lite plugg i sängen med en kopp te och mysmusik!

God natt!


the party is in my head

h-h-h-hej. Så har jag låtit idag, har stammat hela dagen känns det som, hahha.. Nej kan fan inte prata idag alltså.
Dagen har gått ovanligt fort trots långdag! Dock måste jag erkänna att jag bara satt och lyssnade igenom min spotifylista och kollade på bilder sista lektionen.. ;) Måste ju peppa inför lördag! :D
Och jag rekomenderar min lista, den är awesome! Jäkligt mycket electrichouse och rnb, men äntä de bästa så säg? ;) haha
festis <--den ultimata festlistan

Nu ska jag käka lite kladdkaka och te framför twilight! Sen åker jag till syrran och färgar håret och beställer lite smycken. Imorgon blir det borlänge med b-rudarna! :D

chocolate covered cherry

hello! Igår gick jag på ipren hela dagen, var i alla fall hemma pga favoritveckan! aja, kan inte göra mycket åt det så. Men idag mådde jag lite bättre så jag pallrade mig till skolan igen!
Dagen gick skapligt fort, efter skolan gjorde jag och lisa lite ärenden på stan tills på lördag(då vi ska fira att bästa jullan blivit myndig!!!!!)! Sen hann jag i stort sett bara hem och byta om lite, sen iväg på kör. Jag tror säkert många av er tycker det låter.. hm ja, vad vet jag? lame? Men jag kan inte bry mig mindre, för jag kan fan känna hur endorfinerna sprider sig i kroppen av det, galet skönt!

Nu ska jag jobba som en tok, har en spanskauppgift som ska vara klar tills imorgon och så ska vi diskutera "consumerism" på engelskan så måste läsa på det också.. uh


jag vill ha vår nuuuuuu!

go emelie!

jag måste ha något fel i skallen alltså.. Jag har ju för fan PROV imorgon?! Har jag plugget eller? nä
highfive!

haha, alltså det är fan skrattretande. Enda andledningen jag kommer på till varför jag inte gjort det, är för att det är så jääävla svårt, så jag försöker inte ens.. Gud va jag känner mig duktig! Nu antar jag att jag.. NEJ, nu SKA jag plugga. hej då

In your atmosphere

En av världens mysigaste låtar, en av världens mysigaste artister!
pusss


ååångest

Söndag, jag hatar söndagar.. :( Imorgon är det skola, i övermorgon prov på något som jag verkligen inte förstår, på torsdag ska spanska'boken' vara klar och i veckan ska någon idrottsuppgift vara inne(som egentligen skulle varit inne innan lovet..).

VARFÖR har vi lov för? jo, kaanske är det för att man ska få en paus från skolan och vila hjärnan lite? Eller det är i alla fall min uppfattning om lov! Va fan får vi så jääävla mycket att göra under EN vecka ändå då? Kan någon svara mig det? ååh, blir så matt på allt som har med skola att göra, bläääh.

Jag var bortrest i TRE dagar under det här lovet, ändå känns det som en hel vecka för vart fan tog alla dagar vägen?!
Äe, jag orkar inte. Nu blir det solsidan!

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West


a dream come true!

Jag läser flera bloggar om (oftast)svenska tjejer som flyttat till USA. Jag läser speciellt om en tjej som åkte dit för att studera inredningsdesign i LA, gissa om jag är avundsjuk? gah, kanske blir det eller något liknande efter studenten då! Skulle verkligen vara a dream come true!

Här kan ni läsa hennes blogg!

sthlm review

Tänkte berätta lite vad vi gjorde i stockholm +lite bilder! :)

Vi åkte dit på tisdag eftermiddag och kom dit en timme senare pga försenat tåg.. När vi kom dit försökte vi hitta på första spårvagn som skulle ta oss till djurgården, skansen. Där hämtade en kille upp oss och skjutsade oss till huset vi skulle få bo i.
På en jättemysig liten ö kallad Beckholmen bodde vi då i två nätter. Onsdag morgon vaknade vi med strålande solsken och alla var på toppenhumör! Vi åkte in till stan vid halv tolv och var där tills 7-8. På kvällen gick vi till en jättemysig thairestaurang och åt supergod mat!
Torsdagen blev det ytterliggare lite shopping, åt lunch på centralen och väntade in vårat tåg. Dock fick jag och julia byra sittplatser flera gånger på tåget pga att vi satt oss på andras platser.. Men det gick bra tillslut och jag var som sagt helt död när jag kom hem, dödstrött!

Men jag hade tre underbara dagar med jättefina vänner. Förhoppningsvis blir det en till resa snart! :)



Hälften av bilderna har jag snott från karolina! ;>

don't let me fall


dödstrött

satan i gatan va trött jag är, fortfarande helt död. Trots allt soffhäng.. Åkte till syrran och gjorde henne sällskap lite, kollade på dumma mig, så underbar film! Nu blir det lite spiderman 3 och te i sängen!

God natt!
& tack tjejer för tre underbara dagar!


ps. fan vilka jävla idioter det finns i den här staden alltså, ni borde skjutas...

home sweet home

herreguuuud va trött jag är efter bara tre dagar hemifrån! Storstaden suger verkligen ur all energi känns det som, haha. Kom hem för knappt en timme sedan och ska slänga mig framför nya oth, 90210 och GG avsnitten!

Resten av lovet blir troligtvis plugg... kul

vilken underbar daaaaag!

fin morgon, fin frukost, fina vänner, finfina bandsläpp, snart fin lunch, snart stockholm! åhå, klarar inte av all lycka!!! :D