laughter


believe it, with all your heart

Har haft  en väldigt ovanligt lång skoldag, men nu på kvällskvisten har den varit toppen faktiskt! Då jag och lisa var på en föreläsning av Mikael Tornving och Pelle Tornell "Magkänsla vs. förnuft"! Jättbra och rolig föreläsning på lite mer än 2h.

Nu börjar dock nerverna krypa fram då jullan kommer hit imorgon för att vi sedan ska sitta framför varsin dator redo att beställa biljetter till världens troligen bästa konsert! iiih, måste få tag på biljetter. Finns fan inget annat. Nu pumpas bruce ur högtalarna och jag läser lite islam då det är prov imorgon!

Ikväll är även sista kvällen i detta hus på typ två veckor. Men det ska väl gå gallant när jag har min älsklingspojke där!

Nu> plugga vidare sen sova så jag vaknar imorgon. Försov mig två timmar idag, hehe..


no retreat, baby, no surrender

Hoppade engelskan idag, inte bra emelie!! Men var så jävla slut i skallen så pallade inte.. Åkte istället med lisa och köpte lite onyttigheter! Men nu blir det andra bullar. Tänkte slira om till träningskläder och bege sig ut en sväng! Sen blir det lax när jag kommer hem, fy satan va gott!

Måste plugga massa ikväll också, surprise huh? Ska även börja packa då jag flyttar hem till pappa i några dagar from. onsdag då dom åker utomlands!

Håller tummarna!

Tänk för att vi kanske får fööörköp, nanananananaaaa! ;) fint!


Woopwoooop

Förfest nu, aaasgött! Nu blir det en grogg eller tolv ;)

Skåååål!


road to Euphoria



Myspys

Ligger fortfarande i sängen fastän alarmet gick av för 40min sen. Men vill inte gå upp! Hör jur det blåser ute och jämför hur mysigt jag har det nu, ni kan ju gissa vad det lutar åt? Meeen jag måste väl..

Ikväll blir det roligheter i alla fall! ;) woopwoooop


lycklig tjeeeej!!!!

En av mina bästa dagar på...nej fan NÅGONSIN! Såg idag på aftonbladet att han kommer till Sverige, the boss, Bruce Springsteeen! Helt galet glad och lycklig och åååh. Har lett hela kvällen sedan jag såg det. Och för att göra saken helt ofattbart underbar är spelningen i göteborg, man ba smälter lite! Kunde absolut inte begära mer än så! Det gäller bara att få tag på biljetter då det är hans enda spelning(tror jag!). Haha, kanske till och med håller det för mig själv för att få större chans att få en själv! ;)

Men ja, idag somnar jag som en riktigt lycklig tjej och drömmer förhoppningsvis om denna vackra dag då vi står där framför världens underbaraste man.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article13982530.ab


Trött tjej!

Ligger äntligen i sängen efter en händelserik dag. Eller ja, jag hade en lektion, lunchade med Lisa på wienan, städa, kolla på hockey, övningskört och färgat håret! Skaplig dag faktiskt! :) har dock inte pluggat (kom på nu:har glömt gjort engelskaläxan......cp).

Nej nu ska jag sooova, fy fan va skönt!


darling, give me your kiss


färgning på G

Har precis varit till ica en snabbis, köpte hårfärg. Är verkligen på tiden att jag färgar min enorma utväxt! Så nu ska jag borsta håret.... Rysningar bara av tanken. Helt klart det värsta med färgningen! uhuu

Politisk filosofi

Visst låter det lockande och intressant? Näe, det är det inte heller.. Hasse pratar på men det går in och ut ur mina öron känns det som!

Hoppas på att få komma hem lite tidigare, har som jag sagt tusen gånger, tusen saker att göra. Vet inte ens om jag hinner till hockeyn.. :(

Längtar till fredag!!!!!


only the sweetest words remain

åh, blir helt varm..

with a whisper we will tame the vicious seas

turning page

världens. segaste. dag.... Håller ni inte med mig? herreguuuud

Har inte fått mycket uträttat idag fastän jag har tusen saker att göra.. Men jag har i alla fall tränat lite. Så nu tänkte jag städa, så jag inte har några distrationer i veckan då plugg står på schemat. Men imorgon är det hockey, mysigt! Sen måste jag färga mitt hår då jag inet hann köpa det idag (och vill inte gå i detta kalla väder). Sen måste jag få plugg gjort.
På torsdag ska jag också plugga järnet och den åker jag till syrran på kvällen. Hon ska få snygga till mina naglar lite! :)


> städa nu!


our breath away

Kikar runt på massa hemsidor och funderar på om man ska klicka hem några gobitar så man blir snygg till hotällä den tredje! Sitter ju som handen i handsken att dom har öppet då jag har huset för mig själv då! ;) Nu lyssnar jag även på massa ny, härlig festmusik! Finns inget bättre än fräsch musik! > HÄR kan ni lyssna på min lista! :)

På fredag blir det utgång igen! Kommer bli skitkul tror jag! På lördag sk ajag först och främst gratta kristoffer som fyller år, sen får vi se om det kanske blir utgång nr2, får dock se hur jag mår! ;)
På söndag blir det nog att gratta brorsan som faktiskt fyller år idag! Stooort grattis! :) Sen ska jag väl klämma in plugg där någonstanns också! hujedamej,... haha

Nu ska jag smörja in mig med lite bus och sedan ta en kopp te! Kanske leta på kläder till helgen också, så det är klart!

 


Bruuuce

Inte varje dag man vaknar upp och får såhär fina nyheter! Bara att hoppas att han kommer till Sverige/Norden! :D


Borlängeee

Har varit med Lisa i Borlänge idag, är påväg hem nu! Tror vi åker in och ser sista minuterna av j20's match! Ikväll blir det spelkväll också, bra lördag!! :D


Morgonmys


everytime she closed her eyes


you did good fedde!

breaking dawn part 1

Imorgon blir det bio med världens bästa, kan knappt väntaaa!!!


When you should be the ground beneath my feet

Har varit ett par hektiska dagar, men äntligen är dom slut. typ. Övriga skolan har jag lagt åt sidan under "uf-hettsen".. Men jag får väl bara skylla mig själv. Så i helgen blir det supermycket plugg! Ska dock på bio på fredag iiih! :D Sen på lördag blir det spelkväll, myspys! :)

Men ikväll har jag läxor att göra, en kropp att duscha, mat att laga och massa annat trams, så får uppdattera ordentligt när jag får tid! :)

Måndagsmys

Hade en supermysig kväll igår hos syrran då svågern fyllde år! Grattis Henrik! :)
Trevligt folk där, jättebra kväll. :)


I remember


Hello my friend, we meet again
It's been awhile, where should we begin?
Feels like forever
Within my heart are memories
Of perfect love that you gave to me
Oh, I remember

When you are with me, I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice


segt

uuh, vill bara hem igen, orkar inte vara i skolan.. Försov mig till halv tio, när jag skulle gå upp åtta.. Tror inte ens mitt alarm gick av..
Aja, har cpont i magen och känner att jag hellre går hem och pluggar igen massa. Dock har jag fittengelska som sista lektion som jag inte varit på på flera gånger nu.. ååååh, jobbiga dag.

söndag..

ja, om man läser mitt inlägg från imorse kanske man förstår att jag inte mått sådär jättebra idag.. Haha, och jag som skulle ta det lugnt, jo tjena. Dock borde jag veta bättre än å säga så, haha.

Idag har jag i alla fall firat pappa, så det blev fullt hus hemma där! :) Men nu ska jag laga lite mat till mamma och mig, kyckling och hemmagjort potatismos, muuuums!

bakis uhuuu

varfööööör?! Fan fortfarande full... kul.. Neeej, nu ska jag ta en dusch sen blir jag hämtad! Lite senare blir det att gå till pappa och fira honom. Solen skiner också, varför är jag bakis dennna dag?!?!?! ååååååååååååååh

Fint!

Efterfest med fint folk :-)


down for whatever

Efter många om och men blir det tillslut utgång! Brudarna är här jag jag har precis knäppt första! ;) Sen drar vi oss mot centrum och vem vet, kanske det blir en tripp till avesta! :)

skål!

Hard work

Plugg och mys med fina människor! Bra fredag, faktiskt! :-)


111111

Sjukt va? och om en timmer och 4min kan man lägga till ytterliggare 4 ettor! Men då är jag på fiket på lunchmöte med brudarna! :)
Så nu blir det att fixa sig och sen kommer lisa och hämtar mig(ihih, grattis till körkorteeeet igen!) sen blir det wienan och plugg hela dagen då målet är att våran affärsplan ska bli klar idag! Vi ska dock lyxa till det lite ikväll och laga god mat tillsammans och sedan plugga vidare! :)

Aja, nu blir det fix!


En vecka senare

Så sitter jag här nu igen :) myyys framför robinsson-finalen!


kom hit ska du få en puss

Efter promenaden gick jag till syrran och blev bjuden på våfflor, blåbär och glass! Supergott!! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite, vill bara att allt ska stanna i typ en vecka, så jag bara kan plugga klart alltihop..


jag älskar dig min lilla vän :-)

I have to let go of your hand

Nu ska jag fixa lite fräsch musik och ut på promenad! Skönt! Sen ska jag hem och plugga lite. Dagen gick superfort idag, hela veckan. Liksom torsdag imorgon! Helgen är fullsmockad med plugg och förhoppningsvis en liten tripp till ludvika, vi får se hur det blir!

tjing,


jag fryser röven av mig och vill ha värme. sommar!

without them you feel like nothing


Rihanna briljerar, som vanligt!


Dag 05 – Vad är kärlek

Världens segaste? Möjligtvis jag.. Men nu kör vi!


Ja, va fan är kärlek? Jag tycker det kan vara allt man blir glad av, allt som får en att må bra! Kärlek är något alla människor behöver. Speciellt människa till människa tror jag.
Det är riktigt svårt att skriva vad kärlek är. För mig är det säkert en helt annan grej jämfört med någon annan. Men som jag skrev om min först kärlek så hyser jag enorm kärlek till min familj, vänner och musik. Dom framför mina bästa sidor.

Men jag tror(vet) att kärlek kan få en att bli en annorlunda människa också, då man blir nedstämd och ledsen. Kärlek är så mycket så jag vet inte ens vad jag ska skriva.

Men detta tror jag på; "Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive."
- Dalai Lama

Tisdag

Hah, försov mig ganska rejält idag, inte varje dag man gör det! Eller jo, jag gör.. Aja är i skolan nu och ska jobba röven av mig! ;)


albin myers

Skapligt härlig kille eller vaaad? Kan knappt vänta tills denna remix släpps!


november

haha, när jag inte skriver bertyder det att det händer saker. Alltså att jag knappt har tid att skriva i bloggen. Haha, men ja.. Jag och anna var ute i lördags, hotellet rättare sagt! Finfint! Sen åkte jag på efterfest där jag kände mindre än en person, typ. Haha, träffade dock några trevliga så hade kul trotts allt!
Vid halv sex gick jag på ostadiga ben hem till syrran och däckade där, haha. Helt okej kväll! ;)

Sen dess har jag vartit död, typ. Skolan idag var nääästan så jag inte orkade(sket dock i engelska... shh!)! Gick i alla fall till fiket med lisa och anna efter skolan och pratade ikapp och hade supermysigt!
Nu har jag varit ute och övningskört, galet kul!!! Men nu ska jag och mamma laga lite tacos, mums! Blir även lite plugg då jag har förhör/prov imorgon.

baby, just c'mon!

Har precis käkat och nu sitter jag och lyssnar på finmusik från hedemora, inte så tokigt faktiskt! Inte tokigt alls!
Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. Sen kommer annis hit och förkrökar lite sen går vi troligen till syrran min, och vidare mot halvan och hotellet! Bra lördag huh? :D


I look into the mirror,
but who's the stranger that starring back at me?


tgif

haha, inte för att det rör mig så mycket men skönt med helg ändå! Dock börjar ångesten växa inför skolan, uuusch. Och för att jag har så lite tid kvar med att plugga ska jag ut imorgon.. haha jag är fan inte klok! Aja, jag och annis drar ut en sväng imorgon, kommer blir awesome!

Nu ska jag köra till pappa, myskväll ikväll med pizza och idol! Fint! ;-)

hemma från borlänge

mamma lyssnar på lasse stefanzzZz.. Snälla rara, vad som helst utom dom! DET är ett band jag är allergisk mot. Haha, usch!

Nu vrider jag upp lite riktig musik och börjar städa och packa! pössss


Torsdagsmys

Sitter atm hos annaofie i soffan och myser framför robinsson! Har precis kikat på massa gamla kort, aaalltid så himla roligt! :D
Blir väl här någon timme till sen blir det hem och vila sig för en shoppingdag imorgon med världens bästa annis! ;)


this could be


When she was just a girl,
she expected the world
But it flew away from her reach so
she ran away in her sleep
and dreamed of
Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise
Every time she closed her eyes

I'm just crawling back to you

Har legat i sängen tills nu, kollat på en sorglig/romantisk film och gråtit lite, hah.. Så jävla grå torsdag så det är helt sjukt. Men nu tänkte jag fan rycka upp mig lite! Tänkte städa rummet så det är fint efter helgen, ska även försöka få lite plugg gjort, uh... Men sen blir det att övningsköra lite(fan va jag älskar det, skulle lätt köra hela dagarna om jag fick!!!) sen ska jag hem och chilla hos syrran lite!

Imorgon blir det borlänge med annis och sen åker jag till papi! Lördag blir det antagligen fest, lutar åt det i alla fall! (och nej, gårdagen kan knappt räknas..)

Nu vrider jag upp bra musik och börjar städa, over n out!

Nu är jag..

hemma... Vill dock vara ute och festa järnet, eller något. haha, ja efter en inte så jävla vild natt är jag nu hemma.. Väntar på en samtal, typ, så kanske man får sova snart! Får i alla fall tacka annis som orkade följa med mig ikväll, guld värt faktiskt!

Är cptrött så om inget händer inom typ 20min däckar jag i sängen. Punkt slut!


utgång a la halvan

Lisa är i götet och julia åker till norge om typ fyra timmar så fan, då drar jag och världens bästa annis ut på äventyr!! Eller ja äventyr.. Halvan rättare sagt! Hon kör på nyktert men jag har börjat pimpla lite vin här i min ensamhet, hihi

Dock är både mor och moster ute där ikväll.. Haha.. Hur ska denna kväll sluta!?


decisions anxiety

Har liiite beslutsångest. Ska jag övningsköra, städa, plugga och träna eller endast kolla på hockey? haha.. För nu ska jag duscha och kommer inte vara helt klar förns om 1-1½ timme, så då hinner jag typ inge mer förns man ska vara i hallen.. cp. Har ju lite ångest över skolan så borde väl göra det, men är helt ensam hemma så det känns ju också sådär...

hm, lutar nästan åt att stanna hemma.. Kanske blir ett ärende på stan då jag vill hämta tillbaka min nya klocka jag glömde i lördags!

Eller nej, haha, va tänkte ni? Klart jag går på hockey! ;)


Veckans babe!

Ryan Gosling, muuuums!

Tror jag snart flyttar till LA och till alla dösnygga killar...


pa2

Ikväll har jag haft supermys med syrran! Vi lagade mat, flygande jakob som är gudomligt gott! Och så kollade på på paranormal activity 2! Tycker nog ettan är bättre dock!

Nu väntar jag på avsnitten från vampire diares, meeeen det går lite för segt för att jag ska hinna se något avsnitt innan jag somnar här i sängen..
Så jag borde antagligen ta och slå upp lite skolböcker då jag kommer tillbaka till verkligeheten på måndag, hujedamej!



haha, kan bara tänka mig hur många av er som blev rädda bara av trailern.. Jag är då en av dom!