finare än snus

ba åtta månader kvar, fiiiiint! :D


Måndag

Har varit på fotografering nere i sveaparken med HEJA UF idag på förmiddagen. Gick gallant, stort tack till våran duktiga fotograf! :)

Nu sitter jag faktiskt och kikar på Barnen i bullerbyn, lite nostalgi såhär på lovet! Nu ska jag strax fixa lite käk till mig sen lite senare ikväll blir det att träffa tjejerna igen för att prata om företaget och våran utveckling osv. :) Bra härlig dag!

halloween 2011

gårkvällen var helt underbart bäst, haha. Hade så äckligt kul! Vi var ju som sagt först i vikmanshyttan, var där från typ 23 till 2-3? Sen packade jag och lisa in oss i en smockad bil med en förjävligt hög bas, haha darrade på rösten när jag pratade! ;) Sen vart det jetlag ett tag med lisa och massa stenade människor, haha, men ack så kul vi hade! :)

Sen åkte jag med en drös fulla killar i en limosin runt i stan, haha och fy fan va jag skratta, sjukt! Sen hamnade jag vid "söder" och gick väl därifrån vid tre idag!
Hade i alla fall värkdens bästa halloweenkväll, så jävla gött! Nu är jag dock äckligt trött då jag typ inte kunnat sova inatt. Så nu ska jag slagga, skööööönt!


ps. bilder imorrn ;) Kanske lägger upp någon film också, vem vet!

SCARY monsters and nice sprites

jaja, nu är jag på förfest med världens bästa!!! Ska åkA mot v-hyttan om ca en timme, hihi fasen va kul vi ska ha ikväll!

PUSS och glad jävla halloweeeeeeen! :D

stressssss

Nu är en stressad emelie hemkommen från borlänge. Hittade allt jag letade efter förutom skor, men är supernöjd i alla fall! Hittade två bh-set, bumper och skärmskydd till luren, en assnygg klocka och ett halsband till ikväll!
Nu ska jag springa in i duschen och förhoppninfsvis hinne rjag stoppa något i magen innan jag åker och förkrökar med tjejerna!

Gissa vad jag ska vara ikväll? ;)

varför finns det inga kvoter för idioter?

Idag har jag varit helt borta. Känns som att jag är sjuk, men det är jag inte! Hela dagen har det känts som om det står en förjävla stor elefant på mitt huvud. Ipren hjälper inte heller.. Kan kanske påverkas av vad jag ätit idag vilket är nötter och mandariner.. Antar att det är stressen över uf och facebook som visar sig. Har även förstått att jag inte kommer få tillbaka min facebook, känns bra.. (känn den jävligt stora ironin!)

Nu ska jag strax åka upp på stan och göra lite ärenden och sen åker vi och hämtar emma så handlar vi lite god mat och lagar det hemma hos henne, mys!


utmattad tjej!

Det här har varit den bästa och värsta dagen på väääldigt länge. Nu ska jag däcka framför en film och försöka tänka på något annat.. usch, va arg jag är!Men öppet hus gick gallant i alla fall. Så det känns superskönt! :)

Idioter

Bara så alla vet är jag hackad på fb, jävla fittaaaaaa


öppet hus!

nu börjar nerverna krypa fram! Försov mig lite idag, men har tur då mamma också börjar nio! Nu måste jag ta en ipren och försöka stoppa något i magen.
Väskan är i alla fall packad så det är bara att fixa sig lite, skönt!

Så ikväll klockan 18-21 är det öppet hus på Martin Koch, ni är varmt välkomna! :)

effektiv dag!

Ni ska bara veta hur hög min puls är! Den har legat på 150 hela dagen, nästan! ;) Nejmen har hållt igång heeela dagen. Kom liksom hem nyss! Men har haft det jätteroligt och det känns superbra att man varit effektiv och har allt på plats tills imorgon. Bara montern som ska fixas lite.
Åååååh, kommer blir så jäkla roligt! Är så nervös så jag vet inte hur i all världen jag ska kunna koncentrera mig på engelska nu och imorgonbitti. För jag har bara engelska på morgonen sen har vi the day off för att kunna fixa till öppet hus! Skapligt skönt!

Aja, nu måste jag plugga engelska. Sjukt mycket som ska göras! hej o hå..


Här är i alla fall våran framsida till boken. Och >HÄR kan ni gilla oss på facebook! :)

HEJA UF!!!!

harley, mitt lilla yrväder!

Igår var det precis två år sedan jag fick hem mitt lilla yrväder till hund! Världens bästa och världens snällaste, har och vill aldrig någon något illa. Han har betytt och betyder fortfarande jäääättejättemycket för mig! När jag saknade min andra fyrbenta vän fanns han där, min lilla älskling!


satan i gatan..

.. va snygga pjuks! Om jag inte gör slut på alla pengar i helgen blir det nog att beställa dessa skönheter! dööör


Tintin och milou

Har sett att dom gjort en animerad film på TINTIN, åååh så kul! :D Det var ett av mina favoritprogram som liten, så det ska bli riktigt roligt att se den, verkar faktiskt jättebra! Så till hösten och vintern blir det en hel del biobesök tror jag! ;) Med filmer som breaking dawn, tintin, en dag och massa andra spännande filmer!


på bio i stan 4/11! :)


Engelska

Sitter på engelskan och det känns ganska patetiskt att vara här och göra sånt jag kan jobba hemma med.. Menmen, efter skola åker jag med mamma till mormor och fixar lite. Sen ska jag fan plugga järnet. Vill ha så lite som möjligt att göra under lovet.
Guud kan inte säga hur jääävla stressad jag är inför torsdag! Ett tips till nästa årets ungaföretagare, använd tiden väl! Se till att ha småsakerna klara, typ visitkort osv. Allt bara krånglar när man har lite tid....
Sen är det ju inte bara uf som får mig stressad, fan hela skolan.. Ujuj

MEN, svenskan gick bra, tack å lov :) äe nu måste jag jobba!


måndag

uuusch va trött jag är! Råkade sova en extra timme, kan bero på att jag inte la mig förns vid två inatt.. Hah, aja. Bara att rycka upp sig, mycket som ska göras idag! Ska troligen ha redovisning på engelska och bokcirkel om en bok. Har inte ends gått igenom papperet om boken.. hujedamej, får la se vart detta slutar!

21 oktober

Har precis kollat klart på The hangover 2. Och fyyy fan vilken härlig film, skrattade så tårarna rann! :D Åh älskar sånna där sjuka filmer, alla som inte sett den måste göra det, punkt slut! :D

Nu ska jag packa väskan blåsa håret och bege mig till papi! Helgen är full med saker som ska göras. Ska bl.a. börja med montern, gå på second hand, pluggapluggaplugga! Men ikväll blir det BARA chill, fint!


beslutsångest

nu börjar det snurra lite i skallen.. Ska man gå på jetlag eller halloweenfest i vikmanshyttan? Jobbigt det blev nu, såg att sista förköpsdagen är idag för festen i v-hyttan.. Attans då, någon som vågar skriva vart dom ska på halloween? Fan alla har ju skrivit i att dom ska på båda, vill veta vilka som ska vart juuu!


thank God it's friday

Är de bara jag eller blir ni också skitsura, asså riktigt sura när någon väcker er? haha, låter så jävla töntigt men idag bleb det så.. Jag vill fan sova tills jag vaknar! Aja, lika bra så jag hinner med lite idag. Har en del plugg att städa undan! Men först, frukost!!!


va fan ska man klä ut sig till på halloween? Vill inte vara det jag var förra året! Men kanske det jag var 2009! hm..

saknar det

Jag saknar barcelona och tunisien. Jag saknar badstränder med höga vågor, god mat och goda drinkar, varma nätter, inga bekymmer, dansgolv, härligt folk, värme, sol och inte en tanke på denna stad. åh det saknar jag!


what goes around comes around

Stressen har nu tagit över min kropp. Så får bli hemma idag. Känns som att  jag sovit typ två minuter inatt, huvudet gör ont och allt snurrar, även kroppen gör ont.
Skönt på ett sätt att kroppen säger ifrån. Skönt så jag kan vila upp mig tills nästa vecka som kommer blir sjukt stressig då det är öppet hus på torsdag! Men sen är det äntligeeen lov! Inte en dag försent!

Nej nu ska jag knapra ipren och krypa ner i sängen!

all roads lead home

ah det går lite segt att blogga nu. Men har så sjukt mycket i skolan jusrt nu så jag vill bara gråta! uuusch, jobbigt som fan
Dagarna springer förbi och jag hinner knappt med att andas. Så ni kan ju gissa hur mycket plugg jag hinner med? UF tar upp så sjukt mycket plats både i och utanför skolan. Riktigt jobbigt rent ut sagt.. Hoppas på roligheter efter och på lovet!

Jag kom hem för cirka en timme sedan. Skönt.. Kom även på nu att jag har redovisning IMORGON på ENGELSKA... Alltså snälla rara skjut mig. Någon?


ps. det enda roliga som har hänt var att igår beställde jag studentmössa, DET var skönt kan jag säga!

 


Lååång dag

Ja herregud vilken lång dag! Har gjort sjukt mycket! Har bl.a. Beställt studentmössa(!!!!!), vart i Avesta och kollat på tapeter till montern, vart i vasahllen och "hyrt" några ungar(haha) och nu på kvällen har jag bakat hemmagjord pizza med syrran och fixat klart visitkorten! +en hel skoldag! Så nu är jag värd att krypa ner i sängen och sova! Skönt med sovmorgon imorgon också. :)

God natt!


Bara att bita ihop

Uh ja.. Vaknade imorse och kände på en gång att jag var på god väg att bli sjuk. Har tagit tempen och den visade tydligt feber. Meeen idag har jag tusen saker att göra! Så ska pallra mig till skolan i alla fall. Får väl gå hem om jag blir jättedålig!

Pösss


the river

För 31 år sedan släpptes ett av världens bästa studioalbum, The river. Bruces femte album, albumet som har gjort under för mig! Som en liten hedring spelas endast bruce i högtalarna ikväll. Sen skulle jag också hållit ett tal om honom idag, men tyvärr så glömde jag alla papper hemma. Så det får bli på onsdag istället!
Fy fan, den karln ska jag se en vacker dag. Det pirrar i magen bara jag tänker på det, sinnes.

Nu ska jag försöka plugga fastän jag är dödstrött.. Måste vara detta mörker som gör mig så sjukt trött!


monday morning

Inatt drömde jag om jul, imorse kollade jag på en julfilm och nu lyssnade jag på julmusik... Haha, mer än två månader till julafton. Men jag har sagt det förrut och jag säger det igen, får något konstigt julrus i oktober, alltid! Kolla bara i arkiv de två senaste åren, haha..

Nu blir det att trampa till skolan, är lite pirrig. Ska ju gå på en kurs idag mellan 14-17, marknadföring! tjing

oh, vilken härlig da'

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att baka en kladdkaka eller något för att ta med till pappa sen! Jag och emma drar dit denna härliga söndag! Tror nästan att jag skippar hockeyn, blir för stressigt och så tycker jag det är lite synd att sitta inne i hallen när det är så sjukt fint väder. :)


dagens!

Dagens låt : Caotico & Tove Styrke - Brains Out
Dagens frisyr: uppsatt!
Dagens smink: Brunpuder, ögonbrynspenna och mascara
Dagens smycken: örhänge och klocka 
Dagens klädsel: Leggings och en t-shirt
Dagens skor: converse
Dagens händelse: Ska till papi snart i det finfina vädret!
Dagens planer: Duscha> baka> hem till pappa> hem och plugga
Dagens vill ha: Inge plugg, haha
Dagens saknad: Min misse såklart, saknar honom varje dag
Dagens tråkigaste: Har ont i min läpp
Dagens finaste: Solen, haha är superglad över att den börjat komma fram igen!
Dagens dricka: Cola
Dagens köp: Ingenting, än så länge :)
Dagens mat: Tacos till frukost, haha
Dagens sjuka: Läppen svider.. :(
Dagens kärlek: musik, höst, sol och härliga vänner och familj!
Dagens mående: Tipptopp!!! :D



So much fire that it burned my wings


Fina söndag

God morgon solstrålar! ;) lever ni? Ah det hoppas jag, jag mår trotts omständigheterna finfint! Känner dock att huvudvärken lurar... Nej nu blir cola och chips framför en ruskigt bra film, gött! :)


everybody's staring at me

Ganska lugn kväll ikväll. Faktiskt! Brudarna förgyller kvällen som vanligt! Ah, kvällen var både rolöig och mindre rolig så jaa, helt ok! :)

Nu blir det att sooovasovasovasova, ska sova! Om ni inte förstod det så ska jag sova nu! Plugg och hockey imorrn, plus och minus där med va!

God nattttt


utgång

yes, nu har vi haft förfest och ska ni åka mot halvan. Rena lyxen att ha en chaufför! :D Aja, utgång med världens finaste tjejer nu, puuuuss!


woopwoop

Matchen mot Falun var huuur spännande som helst och tjejerna var superduktiga! Blev tillslut 7-7 och måste nämna att min fina och duktiga vän lisa gjorde FYRA mål! ;) Skitbraaa!

Nu ska jag städa upp här hemma lite sen kommer tjejerna och så blir det förkrök här sen halvan, woopwoooop! :D


lördaaag

ujuj, jag är uppe med tuppen idag(eller ja, tack vare min väckarklocka).. Men om man ska vara fin får man lida pin! För igår skulle jag egentligen färga min groteska utväxt, men då blev det en spontan promenad på två timmar istället. Så nu har jag färgat håret lite fort, sen blir det att skölja ur färgen, fixa mig lite och så klockan tolv ska jag vara i vasahallen och heja på tjejerna med julia! :)

Ikväll blir det möte med företaget, innan förfesten, då vi har lite saker att prata om +att jag har en del goda nyheter och berätta! ;) Aja, nu måste jag skynda!

13 oktober

Efter en iskall promenad blir det nu lite te, spanska och sen sängen, ska bli superskönt! Även skönt med fredag imorgon, vilket betyder att det är lördag i övermorgon! ;) Är supertaggad!!!
Annars blir det en heeel del plugg i helgen. Ska hålla en redovisning på engelska på måndag som ska vara 5-7min... Herrejösses.. Kommer dö. Men sen har jag massa annat jag ska få undan också. Dock blir det att avvara två timmar på söndag tror jag och kika lite hockey(daladerby juu!), vi får se hur plugget har gått helt enkelt.

Aja, te + spanska nu!

life is your creation

Den här veckan har det varit mycket snack om tomorrowland mellan mig och tjejerna. Så, förhoppningsvis släpps det en drööös med sjukt bra artister i januari och förhoppningsvis får tag på några biljetter. Får hålla tummarna rejält då dom tog slut på FEM dagar förra året.. Ska bli sååå jääävla kul, herregud finns inte ord för hur mycket jag längtar!


happy/confused

Ja, idag har jag undrat huuur jag kan spela spotify i min mobil? Men nu såg jag, jag har tydligen premium?! Haha, vart jag nu fått det ifrån. Skulle tippa att det är pappa som är en ängel, annars har jag absolut ingen aning? hahaha, lite paff jag blev

Dagen har varit mysig, få lektioner sen några ärenden på stan följt av chailatte+ morotskaka på wiernan med lisa! :) Annars har det inte hänt speciellt mycket, eller ja, fick sjuuukt äckligt bra på judendomen. Är superstolt!

Nu ska jag städa rummet sen plugga undan lite skit, puss

dom små, små orden är svåra ord

Lååång dag med skola, wiernan och möte med företaget! Känns lite roligt att säga "företag", haha.
Nu borde jag plugga för fulla muggar och det ska jag tametusan göra, ska plugga klart svenskaskiten idag!!! Måste det, orkar inte ha kvar det.
I veckan blir det ganska fullt upp, men till helgen blir det utgång, ska bli gött! :> Är lite på depphumör ikväll = deppmusik ur högtalarna. Vet varför, men ändå inte. haha, konstig jag är! Nu blir det plugg all day, all night, what the fuck....


take on me, take me on

Tror jag har fått en så kallad "bloggtorka".. haha
Så nu blir det ett kort inlägg för jag är helt slutkörd efter helgens bravader!
I torsdags var det en heldag i Falun då det var kick-off för alla unga företagare i dalarna. Grymt bra föreläsare, bl.a. Paolo Roberto. Jäklar, han fick mig att rysa ett flertal gånger! På fredagen blev det ludvika med fint folk och lyssna på fin musik, suuupertrevligt helt enkelt!

Igår fick jag min efterlängtade telefon av pappa och cath, superstort tack!<3 Sen blev det husby en sväng > hem igen, på förfest > halvan > efterfest! Kom ju inte hem tidigt nu heller kan jag säga. Har sovit max två timmar inatt, så är lite trött nu! Och som grädde på moset har jag plugg som ska vara klart IMORGON! åhå, va härligt. Jag borde ju egentligen sova... :(

Aja, plugg nu sen ska jag faaan sova, skönt med sovmorgon i alla fall!


I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG


2011-10-07

Blir bara ett kort inlägg tyvärr! För nu åker jag till pappa, sen om en halvtimme kommer julia och hämtar mig så bär det av mot Ludvika för att lyssna på hennes syster sjunga/spela på trettifyran! :) Uppdaterar vad som hänt i veckan senare.


this world will see

Dagen har varit sjuuukt lång, orkar inte berätta nu för är så äckligt trött! Ska bara lägga mig framför tv'n en stund sen blir det sängen, fy fan va skönt! :)




I did, I've done everything that I wanted
and it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know,
I was here...


reach for the stars

Både jag och jullan har kikat på denna video ikväll - jag har dock sett den förrut! Men jisses vilken kvinna hon är! Man får se sidor av henne man kanske inte brukar se, och man får även se bakom kulliserna till ett album. Vilket för mig är som julafton! Jag skulle dö för att jobba inom musiken.
Men Beyonce, fy satan vilken bra kvinna och förebild hon är! Hon är så klok och vis, en kvinna att respektera! Får ett konstigt men behagligt rus när jag ser detta. Jag blir peppad och får lust att erövra världen! To run the world! ;)


sista meningarna, ååh får rysningar!!!


Keeps me searching for a heart of gold

Skola gick bra idag, allr var som vanligt bara! Nu ska jag strax käka sen pluggavidare om judendomen, prov imorgon! Kanske hinner med att spela lite på munspelet också, vem vet! Har ju faktiskt lärt mig Neil young - Heart of gold, utantill! Och jag är skitstolt och glad! ;D



you kiss my lips and save me

helgen har varot heeelt galen! Helt galen. På fredagen var ju jag och lisa ute tills klocka 6 haha, och jag skull eta det lugnt! ;)
Lördagen blev det massa äventyr med tjejerna sen förfest hos juliet med massa trevligt folk! Åkte sen på innebandyfest sen blev det halvan tills stängningsdags och sedan efterfest igen, haha. Kom hem halv 8.. ;)

Nämen helgen i stort sett har varit sjukt rolig! Och det har jag mina fina vänner och tacka för, lavjo!
Idag fick jag bli hemma pga av ont i magen och huvudvärk (fortfarande bakis alltså, haha).. Men imorgon blir det skola och plugg.

Nu blir det sängen och sova några timmar, skönt som fan. Trött som bara den! uhh

så himla skönt att komma hem 06.00

ujujuuuuj!

Komma hem klockan 06 var inte enligt mina planer, haha.. Men men! Hade en väldigt trevlig kväll med tjejerna, dock fick anna och julia dra för jobb och andra grejer. Så jag och lisa körde vårt egna race och hamnade på någon efterfest i stan efter halvan. Haha, så kan det gå!

Nu ska jag sova av mig allt, har en spränghuvudvärk och ska upp om typ, 7 timmar, skönt.... Nejfan, otroligt taggad inför imorgon, ska bli så ruuulit! :D
Fick en hel del gratulationer ikväll av bekanta och ja.. inte så bekanta. haha, men det var kul

aja, nu ska jag sova! pusss