bitch city

taggar till på morgonkvisten!

solig söndaaag

Sitter just nu med tandblekning och bus samtidigt som jag städar och slänger ihop en ny musiklista tills imorgon! multitaasking vaaaa?

Idag har jag inte gjort ett skit förutom sola, lyssna på musik, tagit en promenad och skrivit klart min studentinbjudan! :) Blev grrreat!
Även fikat och ätit gott! Blev hembjuden av syrran på smörgåstårta, mööööms! Sen har jag gjort massa ärenden som att hämta vår grill, köpt mat tills imorgon och massa annat. Och nu håller jag som sagt på att städa då vi blir här imorgon. Ska bli sååå jävla kul! :D Sen får vi se om vi kanske åker ut till Grådö eller något, det visar sig! :)

Nu ska jag städa klart sen lär jag sova!


that wasn't me

älskar den här låten, om ni ville veta liksom! :>

in the hearts of men


slut tjej

Hade skriftliga nationella i morse, gick helt okej!
Resten av dagen är jag varit cp allergisk och är det fortfarande. Det rinner som vatten i näsan, halsen kliar och vi ska inte ens tala om hur många gånger jag ha nyst idag.. hujedamej

Så är olidligt trött atm. Men har plugg, som vanligt. Så ja, nu blir det plugg. "woho".

topp sex

Tänkte tipsa om de bästa filmerna enligt mig! Det är här bara sex av sjuuukt många andra bra filmer. Men det här är några som man MÅSTE se innan man dör. Det är en salig blandning, men ack så braaa!

Almost famous

Inspelar sig på 70-talet och dess musik. <3 En ung kille som försöker bli journalist får hänga med ett band på turne och han får leva ett liv han inte är van vid, men som han gillar starkt!

 


Walk the line

En sann film om Johhny Cash's liv. Droger, alkohol och hans underbara musik och karriär.


Ray

Även detta är en sann film, om Ray Charles liv som en blind pianist och hur han tar sig från botten till toppen, så jäkla grym!


Greet street hooligans

Handlar om en West Ham United klubb i uk. En film och vänskap, lojalitet och slagsmål, och hur det kan bli om man inte backar när man borde.


The pursuit of happiness

En sann film om hur en pappa gör allt, ALLT, för sin son. Så underbar och stark film så jag ryser in this moment när jag skriver om den!!

 

Nyckeln till frihet

Ja vad ska man skriva? Världens bästa film! Den handlar om ett fängelse och vänskapen och livet som skapas innanför murarna. Vad blir livet utanför fängelset när man suttit i fängelse längre än vad man har levt? Magnifik är ordet jag söker.

“Remember Red, hope is a good thing.
Maybe the best of things. And no good thing ever dies.”
- Nyckeln till frihet

 


Nämen!

Tusen dagar senare än alla andra, MEN JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA! :D Har haft så äckligt mycket att tänka på så glömde, konstigt nog, bort att hämta den. Men idag, hihi, idag fick jag den. Och det känns fööööör bra, gjorde min halvkassa dag!

Detta firas med att städa och plugga..


go natt

Är nu äntligen hemma efter en lång dag! Nu väntar sängen och te till Green street holigans, mums x2!


“I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air."

komsiii


böcker

Klickade precis hem dessa två; Alla får ligga och Isabellas hemligheter. Hjälpböcker så det bara skriker om det, haha.. Nejmen har hört bra om båda böckerna så det får bli min läsning efter studenten helt enkelt. När jag steker i solen eller något! ;)


(haha, döm inte boken för sitt omslag.. Eller titel rättare sagt!)

Nytt

En studentklänning och en långklänning rikare, nöjd tjej!


we should


Ludvika

Är framme i Ludvika nu efter många om och men! Här är det vinter igen och känns la sådär! Men blir ändå bara att mysa i soffan. :) snart blir det pizza och antagligen nå bra på tv. Kanske till och med lite bubbelbad? Hm, jag har det ganska bra trotts allt! :>


som jag hade dig förut


Feels good at first
Som jag hade dig förut
Ships in the night
^

bal- & gymplaner

Har precis kommit hem från g-berg och Herrgården. Träffat dem som ansvarar där och pratat hur schemat kommer se ut. Vad vi vill ha, vad vi vill att dem ska göra och vad dem vill veta av oss osv. Kommer blir sååå jäkla bra! Ni kommer definitivt inte bli besvikna (ni som kommer)! Mer information om sista anmälningarna kommer upp inom kort(innan veckans slut) på facebook sidan. Även lektioner för vals kommer upp inom kort!
Nu när man varit där och fått se hur lokalerna ser ut (som är väääldigt stora) och fått veta hur allt kommer gå till kan man verkligen få upp en bild hur all tkommer se ut. Längtar som tuuuusan! Kommer blir så himla roligt!

Nu ska jag ta något att käka sen ska jag trampa mot stan för att få introduktion på Må Bättre! WOHOOO!


en bild på matsalen

Come on, stay

Although everybody know how it would end up with me saying please, saying stay. Stay with me, you don't have to go


gyllenhaal

dör va snygg du är jake..

musical climax


uuuuääk

hur jävla f*ttig är inte skolan? seriöööst
i denna sekund hatar jag skolan så jävla innerligt. Jag får lite sömn, tack vare skolan, jag får ångest och ont i magen, tack vare skolan, jag blir stressad och smygröker, tack vare skolan, jag får ont i huvudet, tack vare skolan och stress, jag hinner aldrig städa mitt rum, tack vare skolan. Vad fan kan detta vara bra för? :(

Jag vet, om jag hade liiite bättre framförhållning och diciplin på mig själv så skulle allt gå ihop? Men nu har jag inte det, och hur fan gör jag då? Kan någon underbar person förklara det för mig?
Jag vet att jag kanske prioriterar saker framför skolan. Men det är inte min stil att sitta inne varje dag/kväll/natt och bara plugga. Jag vill liksom leva nu också? Inte leva i framtiden och säga "om jag får mvg på det här provet är min framtid ljus, om jag får g dör jag"..
MEN jag beundrar dom som faktiskt får livet att gå ihop. För jag är ett snepp på att ba bryta ihop. Så äckligt jobbigt är det.

haha, ja ni.. Mina nattinlägg spårar alltid. Men nu vet ni;
Jag hatar skolan. :))))

nytta med nöje

Har precis kollat på Sons of Anarchy med snygga Charlie! Nu är det bb, men pluggar faktiskt samtidigt. Har ett seminarium imorgon om religion så finslipar det lite nu.
Har ju beställt hem blekning till tänderna då jag vill vara snygg och fräsch till balen, studenten och sommarens bravader! Har haftf i det i en halvtimme ikväll, får lite ont i käkarna men jag får la bita ihop! ;)

I veckan väntas som sagt seminarium, presentation med en lärare som jag antar hatar moi.. Har även ett möte angående balen (och ja, det kommer ut flera datum inom kort), på fredag har jag inte bestämt mig än om jag ska åka till Ludvika och bo där en natt eller om jag blir hemma.. hm, ja ja vi får se hur det blir!

inköp till våren

Funderar på att köpa in detta till mitt rum, ta bort mitt skrivbord som bara står och samlar damm.. Länge tänkt att jag ska köpa en fotölj/schäslong till mitt rum. Så tror det blir att köpa detta snart! Dock svider det lite i plånboken och som en arbetslös student borde jag väl hålla i mina pengar, men jag ser det mer som en investering till min kommande lägenhet! ;)


nicki minaj

Nicki Minajs nya album är g-r-y-m-t! TRYCK HÄR för att lyssna! :)

plugggga

Nu har jag bitchslapat mig själv, bildligt talat, och sätter igång med rester och plugg! Kaffet är kokat, musiken strömmar ut högtalarna och mobilen är utom räckhåll på ljudlöst. Nu jävlar!!!!!!!

what's your story?

Lär ju ba se dessa nu ju!

who started it

Pluggar religion(/läser tidningar) till denna mysiga låt av Laleh. Efter en promenad känns det bra med mjukisbyxor och en kopp te!


Now he says God in conscious
No wonder we get lost, all of us.
And I say, we're with stars soon precious
And this world is just a process... ain't it?

helgen

Helgen har varit toppen! Fredagkväll åkte jeg till pappa med emma, blev pizza och mys. Sen hämtade tjejerna mig så satt vi oss nere i sveaparken med varmchoklad, kladdkaka och massa annat gott!
Igår vart det chill på förmiddagen sen åkte vi hem till farmor och farfar och käkade lunch och fikade. Jättetrevligt! Sen under kvällen blev det film och plugg. Blev utbjuden men tackade nej, då jag varken hade lust, dricka eller tid för den delen.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tänkte gå upp tidigt idag men det gick inte så bra.. Kommer väl få ta smällarna i veckan då det blir en chock att gå upp så pass tidigt, tur man börjar med en sovmorgon!

Nu blir det att sätta på en bra film och plugga lite.. Mindre än 8 veckor kvar nu, får tänka så, så jag orkar med skolan. Helt jävla slut fastän jag haft lov. Blir bara stressad under loven och får ångest för jag inte pluggat tillräckligt.. uuäk

dreams


lya i sthlm

Om det nu blir så att jag börjar på den där skolan jag tittat på, lär jag nog flytta till storstaden. Stockholm rättare sagt då skolan ligger där. Jag har kikat på lite lägenheter. Hittade en jag gillade supermycket! Den ligger på östermalm, 2rok på 55kvm, högt i tak, balkong, kakelugn(ar), tvättmaskin och ja, det mesta man vill ha! Priset? 4,2 mille, get real emelie.... haha :(


Torsdag

Vakna nu. Mitt rum är så ljust så jag får ont i ögoneen, glömde dra ner rullgardinen.. :( meen lika bra, tänkte egentligen bara sova till tio idag, gick ju bra!
MEN ja, solen skiiiner, jag hör fåglar, fiskmåsar, vilket får sommarkänslorna att spöka! Nu blir det god frulle sen städa> plugga!


sometimes


lallalalove

76 dagar til käääärleeek

är jag helt frisk?

Okej. Jag är 18, going on 19, och är inte ens det minsta sugen på alkohol, fest, efterfest osv (eller bakfyllor för den delen). Innan jag fyllde arton var det ett sjujävla sug, men nu? När jag får dricka lagligt och allt såntdära är det inte lika roligt..
KAN vara för att hdas utbud av krogar är segt och.. ja, tråkigt! KAN vara för jag är less på stan och människorna i den =ingen anledning att vara social...

äääe, alltså jag vet inte. När jag fyllt arton drack jag så mycket så jag vet inte om jag fördrack mig helt enkelt. Men jag dricker ju fortafarande, om det är något speciellt! För snart vankas bartömningen i sälen, sen blir det maj och en av bästa brudarna fyller 19, balen, summerburst i gbg, studentveckan och sist men inte minst; STUDENTEN! Men då får jag i alla fall umgås med vettigt folk och i andra städer så då blir det helt plötsligt ett sug! ;)

aye, ville bara berätta.. Haha, kanske jag är en torr, tråkig tonåring eller bara någon som väntar på det bättre!

Mumssss

Hemmagjort mos, hemmagjorda hamburgare och sallad, jag klagar inte! :)


jobb

Har haft en toppendag med lisa! Lunch på wienan, glass, utflykter till ingenstans och massa skratt. Underbart :D

Nu ska jag åka och jobba till halv 8, sen ska jag ta tag i det sista med garderoben och ska även försöka plugga lite. Blir nog att läsa om en skola jag funderar på också. Fick hem brochyrer idag som jag skickat efter, så det blir nog att läsa om det en hel del också! ;)


Kaos


rensaaa

Nu ska jag rensa min garderob, kommer bara ta tusen år.. Men sätter på lite musik och kör på!


untz

Ja, fy fan. Det är inte bara lite surt utan förjävligt! Började typ gråta när jag såg att det var slutsålt.. Men får satsa på summerburst i år då! Och förhoppningsvis en tripp till belgien 2013..

Nu ska jag fixa håret lite och sminka klart mig sen bär det av hem till Linnéa och käka gott, sen korkar vi upp! Senare blir det som sagt hotällä, hoppas på en grym kväll! :)

uuuntz

glad jävla påsk...

tror jag skjuter mig själv.......... :(

say goodbye to the past

Taggar inför morgondagen, waaah!

Shoppaaa

Hade en jättetrevlig kväll igår! Skitgod mat och trevligt sällskap, jag klagar inte! :)
Nu blir det frulle och fix för om en timme bär det av mot Borlänge för shopping med Anna och Lisa! :) ikväll blir det middag hos Emma, mys!


Middag!

Nu blir det att färga håret sen skynda hem till Ann-Sofie och familjen på middag, trevligt!
Imorgon blir det shopping och ytterligare en påskmiddag. På lördag blir det party och hotellet med bästa brudarna!

 


you should climb on board


To another planet, to another destination
Must be my drink, must be something I took
But you should climb on board


ord.


hemlig kavaljer?

Är helt slut i skallen, men har öppen balkongdörr så ska väl förhoppningvis blir lite bättre snart! Sitter för tillfället och kollar på flugor och bröstnäsdukar till min hemliga kavaljer, haha.. ;) Ingen som går på min skola i alla fall, så mycket kan jag la säga!
Men ska sluta med det nu och kasta ihop en tvätt, sen börja plugga religion, hujedamej! Men snart lov, får ha det i tankarna! EN jobbig dag kvar sen blir det några underbara middagar och utgång i påsk, låter finfiiint! :)

nationella prov

Har kommit hem från skolan, lagat mat och käkat så nu tar jag en ipren och sätter mig och skriver ett tal om protestmusik. Helt okej faktiskt, dock inte så kul att det är svenska nationella och att det är imorgon.. Och jag har inte ett klart tal än. Känns la bra..

Drar igång lite protestmusik då och börjar skriva helt enkelt!

I don't hate you, no

I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save.


hemma bäst! eller?

Jag är nu hemma efter en toppenhelg som jag sent kommer glömma! ;) haha, herregud..

Sitter redan och planerar NÄSTA resa till Sälen då det är bartömning! Haha, kommer bli sjukt! Men ska bli välli roligt. :D
Att komma hem igen (till verkligheten) känns väl sådär då prov väntar i veckan.. Känns lite segt att börja plugga det första man gör när man kommer hem. Men har lovat mig själv att jag ska få titta på lite livespelningar(<3) innan plugget så jag har energin!

NU >RA, live at Rock am Ring 2010
SEN>Turism, Religion, Engelska och Svenska... puh!


puss på min framtida man! ;*