Vågen - 2013

Vågen 23 september – 22 oktober
 

Året överlag: Efter regn kommer sol, kära Våg. Om någon haft en prövande tid under de senaste åren är det helt klart du. Dags att få medvind – och 2013 lovar stort. Resor och kärlek är två områden som man ofta hoppas på höga chanser i – och du verkar få jackpot i båda. De föregående årens tuffa törnar har utrustat dig med ett högst lovande självförtroende och allt verkar möjligt. I skuggsidan ligger ekonomin och en del familjerelationer, men det kan vara ett pris värt att betala för att få njuta av alla de äventyr som väntar.

 

Kärlek: Att våga i kärlek är viktigt 2013, och du tycks dras till fritänkande och till viss del excentriska individer. Det här är lite olikt dig, men kanske nyttigt för att utmana din tendens till att lätt bli lite för beroende av din partner. Kanske lockas du av dessa sidor hos andra för att också kunna ta till dig dem själv. Inte helt fel tänkt… Nya relationer, eller relationer som förvandlas och förnyas, är starka i år.

 

Mest romantiska perioder: Februari bjuder på intellektuellt stimulerande romantik, men det är först i mars som det verkligen hettar till och blir passionerat. Ändå är det bara början. I maj blir det än mer magiskt. Juli blir både varmt och generöst, i mitten av augusti dras andra till dig och sista helgen i augusti kan bli riktigt hett. Även oktober kan bli intensivt, eventuellt med en romantisk tripp på programmet.

 

Jobb och skola: Du har blivit så van vid att jobba hårt att du plötsligt knappt behöver jobba alls för att åstadkomma lika mycket. Plötsligt börjar andra se ditt hårda arbete, engagemang och din potential och troligtvis kommer du uppleva en förändring i andras attityd mot dig. Njut av det här, men tänk också på att utnyttja det till din fördel.

 

Resor, flytt och förändringar: För de Vågar som funderar på att resa i år är det här mitt råd: do it! För de Vågar som kommer resa i arbetet, eller som kanske inte planerar att resa alls – enjoy it eller vänta du bara. Du tycks drivas ut i världen på ett eller annat sätt. Se upp för våren dock, då det kan bli svårt att finansiera dina planer. Pengar är ett känsligt område i år, så var varsam med din ekonomi så gott det går.

 

Fokusera på detta år: Att våga satsa på det du verkligen längtat efter. Inget verkar kunna stoppa dig nu.


Det är nästan lite läskigt hur dem kan ha så många rätt! HÄR kan du läsa om hur just ditt år ska bli! :)

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback