Onsdagsmys

Haloumi, avokado, fetaost, ölkorv och cola, möööms! Nu blir det film och sen sova, är dödstrött!


"va? den lyser i mörker!"

Ja, vart ska man börja? Världens bästa kryssnig? Jaaa! Gick dock alldeles för fort, helt sjuuukt! Från 00-04 gick timmarna huuuuur fort som helst! Vet fan inte vad jag ska säga, förutom att det var några av mina galnaste 24 timmar i mitt liv... hahahh
Kommer lägga upp lite bilder ikväll. Blev dock inte så jättemånga men men!

Nu ska jag försöka bli människa igen (om möjligt...), sen åka och äta lunch med syrran! Och sen blir det jobb mellan 16.00-19.30, efter det ska jag hem och chilla järnet, har fan ont i hela kroppen (men det var sååå värt det).

lateeer

Herrejösses

Efter 24h på en sjukt galen båt är jag hemma nu igen. Tyvärr! Somnade halv åtta i morse och fick inte mycket sömn så nu blir det min efterlängtade säng<3

Uppdaterar när jag vaknar! :)


min balklänning

Fin va? :D


idag smäller det!

Vaknar med halsont och förkyld. Alltså det här händer inte! :( Så nu proppar jag i mig frukter, vitaminer och smärtstillande, haha.. SKA fan blir frisk på 5 timmar. För då sitter jag på bussen på väg mot stockholm och båteeen. Kommer blir äckligt roligt!

Aja, mer om det senare! ;) Nu ska jag fixa mig lite sen möta upp tjejerna och göra lite ärenden på stan. Efter det blir det att komma hem, duscha, packa det sista och andas lite. :)


TAGGAAAAAAAA

euphooooria

Har haft en väldigt bra bakisdag! Eftersom jag inet orkade gå hem till mig halv 5 imorse så traskade jag hem till emma och anders. Så sov på soffan där inatt! Vaknade upp med spränghuvudvärk och fortfarande full, kändes bra.. Att shota hb på efterfester är kanske inte en sån bra idé ändå?......

Aja, vädret har varit underbart och har varit med emma nästan hela dagen! Vi gick hem till pappa och satt på trappen en sväng i solen med älsklingshunden! Myspys!
Sen kom mamma och hämtade mig, så vi åkte och handlade lite grejer till mig som jag ska ha på bussen. Haha, tänk om 24h, då är jag på båten och dricker goda drinkar och dansar röven av mig! :D Kommer blir sjukt!

Har även hittat min balklänning!!!! Inte alls vad jag hade tänkt mig, men det blev nästan bättre! Lägger upp en bild imorgon så ni vet vad ni (som ska på balen) inte får köpa! ;)


life is rough so you gotta be tough

Får gratulera på 80-års dagen, Johnny Cash!


(och ni som inte sett filmen om hans liv, walk the line, gö deee!)

Fäst

Jävla jobbig dag, men nu är det förfest med världens finaste b-rudar! Snart hotällä! ;)


my taste in music

>2012<

Jag nu...


True

Läskigt men det stämmer jävligt bra..


underbara lördag! eller?

Vaknde med tipptopp humör idag. Fick sova ut som jag ville och vaknade av att fåglarnan kvittrade, haha. :) Meeen, det höll såklart inte. Fick en nyhet och allt ba vände.. Orkar inteee. Men ska försöka göra det bästa av dagen ändå. Även om något jobbigt lurar i tankarna.

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen blir det att åka hem till emma och pappa en snabbis! Ikväll blir det att dansa med flickorna och ebba gold. Kan blir ganska bra ändå! ;)

Glädjs åt att ha en bakisdag med brudarna imorgon och att på måndag åka iväg på studeeentkryssning! :D



Titta..

Titta vad jag fick hem med posten idag! Åh, nu blir det att kolla på skolor i något vaaaarmt land, wohoo! Bra start på sportlovet :D


so cuuute


våååår

Har varit en superhärlig vårdag idag! Solen har skinit nästan hela dagen och snön bara smälter och smälter. Så jäkla skönt ju! :D

Nu blir det att städa upp på rummet och sedan sätta sig och plugga det sista nu. Ska bli otroligt skönt med lov! Kommer ha så skönt och roligt. På lördag blir det hotellet med b-rudarna och ebba gold, grymt? Sen studentkyssning med massa tokiga ungdomar på måndag, grymt? Nästa lördag vankas det 25-års fest, grymt? Skulle nog säga det ja! hihi, städa nuuu!



tack H&M!!!


houuuse

Är helt slut efter att ha tagit hand om massa barn.. Kan berätta mer om det senare. För nu pluggar jag på mitt engelskatal som handlar om house musik! Så house rullar på här hemma och jag försöker lära in mig talet.. Önska mig lycka till!!

Lägger upp en duktig och snygg fedde le grand, han e grym!


i-landsproblem..

har rast till 14.55, så fördröjer tiden med att kika på balklänningar.. Herregud säger jag bara, kommer aldrig kunna bestämma mig. Finns ju ett helt haaaav av klänningar. Jäkligt jobbigt... I-landsproblem<3

Ska väl göra lite nytta också och jobba på mitt tal. Sen blir det nog att åka med mamma till västerby och hjälpa henne med lite jobb. puss!

Föreläsning, städa & plugga

Tänkte försöka mig på att städa mitt rum. Var ett tag sedan det var såhär stökigt! Får damputbrott när jag kliver på saker och ramlar osv.. Blir dock en snabbis nu för om 25 min lär jag traska mot Hemköp för att sedan åka vidare till Falun på en föreläsning, av Johan Larsson Rädda barnen! Ska bli riktigt spännande!
Sen lär jag plugga idag också, 5-7min tal på engelska på torsdag, kul!..


young, wild & free

Kommit hem från en kompis precis och tänkte sätta mig och plugga. Meeen, är dödstrött.. Men jag måste fan. Sista veckan innan lovet, så om en vecka får jag sova!

Nu blir det spanska, svenska och engelska, just got to löv languages..


If no one ever tried,
We never would`ve known to fly

tagggaaaa

Taggar för att bussen går om precis en vecka mot studentkryssningen, wohooo! :D 


måndag

Bra härlig helg, berättar mer om det ikväll! För nu blir det dusch och fixa för skolan!

äntligen helg!

Riktigt härlig solig fredag idag! Underbart! Ikväll blir det att åka till pappa och troligen vara hunvakt till min bebis. Imorgon blir det plugg + borlänge och på söndags vankas det födelsedagsfirande och förhoppningsvis hockey! Ska klämma in plugg i varje ledig sund i helgen, sjukt mycket nu.

Meeen, skapligt skönt med helg. Stort plus att jag får träffa gullet ikväll! :*


Beachparty

Gissa vad jag gör juuust nu? Kollar på mina sommarkläder till studentkryssningen då det är beachtema! Em sommrig topp kan jag väl i alla fall bjuda på? Annars skulle jag nog vara svartklädd! Haha :) festmusik och sommarkläder framme, ååååh vill ha sommar NUUU!


over 'fore it started

Är precis hemkommen efter en väldigt lugn skoldag. Efter knappt två lektioner är det ändå skönt att vara hemma! Hade bara religion på förmiddagen> jobbade lite med uf och balen på rasten> egentid på rättskunskapen, skönt! Just nu strålar solen och är supersugen på en promenad. Jag har dock inte tid med det då jag har lite skolgrejer att göra. Eller ja, MYCKET! Och sen ska jag bort senare ikväll så måste jobba på nu!

First up: engelskaglosor och uppsats!


feel this


for the ladies


14th february

Ingen undgår väl denna dag? Alla hjärtans dag. I år har jag varit konstigt emot denna dag. Ser jag choklad, kort, rosor och gelehjärtan i affärer hånar jag det. Har faktiskt aldrig hänt förrut. Vet inte om det är för att jag är äldre, att jag växt eller för att jag kanske rentav saknar den där känslan? Fjärilar-i-magen-känslan? äe jag vetti tusan!

MEN, jag har försökt gjort det bästa av denna dag. I skolan köpta jag kladdkaka, efter skolan åt jag med en bästavän, har kryat på min sjuka syster med kärleksmums och har inte varit ensam en enda stund idag. Förns nu. Eller ja, mamma är ju i köket, men ni fattar.. Men inte fan kan jag sitta och deppa här heller? För det första har jag mycket läxor att göra, för det andra tänker jag inte vara så patetisk och tycka synd om mig själv. Och för det tredje har jag min fina musik. Har precis satt på en fin platta av bruce, tunnel of love. Lite kärlek blir det la ändå idag!



house

Har pluggat, skrivit och läst om house heeela kvällen. Äntligen en lagomt rolig uppgift, lite jobbigt att allt ska vara på engelska bara men ajaa. SKa hålla tal och skriva en uppstats om genren house, riktigt roligt faktiskt! Om jag nu vill jobba med detta i framtiden är det la bra att jag kan dess ursprung och skapre? Absolut, spännande också ju!

Ska la jobba vidare med min powerpoint nu sen börja plugga lite spanska!


sportamore

Beställde lite träningskläder igår från sportamore. Ett dösnyggt svart/vitt linne som man kan vända utochin och ett par vita hummel shorts. Wihooo, ska köpa ett kort till tränningsverk så jag kan börja träna på riktigt nu. Och nu menar jag det fan. Har latat mig alldeles för länge! Ska bara bli frisk först, men förhoppningsvis kan jag börja nästa vecka. :) Funderar på att åka till borlänge en sväng i veckan och köpa ett par nya träningsskor också. Mina innebandyskor är inte något att komma med..


nostalgitripp

I helgen har jag i stort sett bara varit med familjen och sovit ut. Fredagskvällen lagade jag god mat och hade trevligt sällskap. Lördagen sov jag ut och städade rummet lite. På kvällen åkte jag med mamma till emma och anders som också har legat sjuka hela helgen och lagade lite tacos till dom och oss. Medans vi åt kikade vi på melodifestivalen och skrattade även så tårarna forsade! ;)

Idag har jag bara kollat på en film, duschat och fixat mig och grattat min fina kusin Isabella som fyllde 17 år den 8 februari! :)
Har även haft världens nostaligitripp i helgen så har kikat på några disneyfilmer, så jäkla kul! ;D

Nu blir det kontoret och wallander med baugetter och tzatsiki, möms!

Såg bl.a. min favoritfilm.. :>

sad but true

Hur sinnesjukt är det inte att jag drömde att en artist hade dött? var dock en svensk och inte Whitney Houston. För om ni inte redan hört det har hon avlidit i Beverly Hills i helgen. Riktigt tragiska nyheter en sån här fin söndagsmorgon! Vila i frd.



inspiration


before I die


you surround me like a waterfall



Veckans babe!

Jake Gyllenhaal, mums! ;)

funderingar över framtiden

Jag tror jag talar för de flesta som tar vita mössan i vår, att man börjar bli ganska stressad. Jag vet ju bara hur jag känner, men jag hoppas att någon mer känner likadant. Jag börjar få panik för vad jag ska göra efter skolan. Ska jag fortsätta studera eller ska jag börja jobba? Och vad ska jag studera och vart skulle jag kunna få jobb? Mja, det är sånna där tankar som flyger runt i skallen på mig just nu. Jag har börjat fått intresse för en utbildning, men är inte helt hundra än! Och jag vill verkligen vara det. Jag vill inte ångra mig senare i livet och önska jag gjorde något annat, något bättre.

 

Nu sitter jag här ute i kylan då jag egentligen bör ligga inbäddad inomhus med raggsockor på. Men nu sitter jag ute i solen, med mössa och glajjer på. Riktigt skönt är det! Och på tal om glasögonen så köpte jag dessa i barca. Där upplevde jag några av mitt livs bästa dagar(dock mina fötters värsta..(;)

 

Då går tankarna om man ska åka ner dit. En vän till mig vill göra det, så man kanske ska haka? Jag vet inte. Men jag vet att jag var lycklig där. Och att jag kan få möjligheten att lära mig prata flytande spanska är något jag skulle vara evigt tacksam över.

Ja, som sagt. Jag vet inte hur det blir. Men jag hoppas att det allt börjar bra och slutar ännu bättre. Att livet inte är en dans på rosor har jag förstått bara efter tiden på skolan.

 

Jag vet att man får uppförsbackar och att det känns tungt. Men sen när man är på toppen känns det verkligen ända in i tårna. Vad vet jag, jag är bara 18 bast. Har inte varit utanför Hedemoras gränser ensam. Men det kanske det som är bra? Vad vet jag hur det slutar. Den som lever får se.

 

Nu fryser mina händer så ska pallra mig in igen. Även om det var ruskigt skönt här ute i den klara luften! :)

 


Sjuk

Ligger just nu i soffan och kollar på Nyhetsmorgon. Helt slut idag med smärta i både hals och huvud och feber på det... Satan i gataaan va fan. Men kan inte göra annat än att krya på mig så mycket jag kan!

 


Mums!

Precis lagat hemmagjord pizza med mamma. Nu sitter vi och kollar på oth säsong 1 :) är skittrött så blir nog en tidig kväll, lite plugg först bara sen sängen!


charlie brown


So we'll run wild oh
We'll be glow in the dark

too late, or just in time

Sitter i skolan och är helt slut efter 45min här. Har halsont, är förkyld och tror jag har feber.. Kul. Men ska fan stå ut idag och sen efter skolan blir det stan och köpa mediciner och vitaminer, håller tummarna att det inet är försent att bota än! Känns i nuläget som att morgondagen kommer bli ett helvete.. MEN ska hålla tummarna som sagt och hoppas på det bästa.

Nu: Fortsätta med min uppsats som sekter
Ikväll: Hemmagjord pizza

strength

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Känns som att det är en förkyldningen på G. Igen. Så imorgon drar jag till apoteket och hälsokost för att köpa lite vitaminer och sån där skit ni vet. Har veeerkligen inte råd att bli sjuk igen. Tiden i skolan är jävligt dyrbar om man inte vill komma tusen år efter... Så ska göra mitt bästa för att inte bli sjuk. Skulle dock inte vara superkonstigt om jag blev det då typ alla mina vänner är/precis vart sjuka, pappa är sjuk och alla baciller i skolan..

Aja, bums i säng!


end war

if we don't end war, war will end us.
- H.G. Wells

I'm too young to be wise

Så skönt att man försov sig idag då jag igår fick hem brev från skolan att man får indraget studiebidrag om man skolkar. Okej, jag är inte världens ängel gällande skolan, men herregud. Kommer bli jobbigt... haha, för jag och tidiga mornar är inte å leka med. Försover mig minst en gång i veckan, och det är MINST!

aja, kan inte göra något idag. Får lära mig att lägga mig i tid och få lite diceplin på mig själv. Aja, nu blir det oth och plugg i väntan till nästa lektion!

Bakfull tjej? Jo..

Ja, gårdagen lär jag tacka för! Hökartorget gjorde en otroligt grym spelning, skitbra! Sen shake'a jag ass bredvid min vapendragare och sen kom två pinglor till, awesome! Så tack alla tjejer för igår!

Idag mår jag väl sådär. Och med sådär menar jag fruktansvärt... Hallt från jag vet inte vart, huvudvärk, magont, yrsel och ångest. Kämpigt att ligga på topp! ;) nejmen alla shots, alla öl, alla fyllesms och alla pinsamma danser var värt det! Puss på mina tjejer och syrran o co. för ni är la bäst!

Extra creed till min fina syster som är så förbaaannat go och köper 4st LP-plattor till sin lillasyster! Billy Joel x2, europe och Bryan Adams, vadå kap?! Så ja, gissa vad jag ska göra resten av kvällen? ;>


Förkrök

Första ikväll blir med syrran, raspberry daiquiri! Mums!


I'm not asking much of you, just sing with me

Vilken superhärlig lördag va? :D solen strålar för fullt och ikväll vankas det roligheter med fint folk! :)
Kom precis ut ur duschen. Färgat håret och fräschat till mig lite! Jätteskönt! Ska strax äta lite mat sen fixa naglar och fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, hm, alltid ett mysterium..


<3

Har jag en bra mamma eller? Den bästa skulle jag nog säga! Fick världens snyggaste halsbandet från Edblad idag, tusen taaack! <3


don't you come here and say I didn't warn you

Sitter just nu på sista lektionen på en fredag, skapligt skönt lär jag säga! Sen blir det bara roligheter framöver. Efter skolan blir de lunch med anna på fiket skulle jag tro. Sen efter det blir det att kika på hockey med tjejerna, kom igen nu hsk!!!

anyhow, åker även till pappa ikväll. Sen imorgon blir det att sova ut och sen fest och hotellet, kommer bli grymt! :) Efter 1 vit månad (och en vecka!) ska det blir galet kul att dansa lite! ;) Liveband också, oturen börjar vända, wooop!

godnatt

naj, skippar allt jag planerat ikväll. Hela min kropp säger emot. Har huvudvärk så in i bomben och är sååå jävla trött! Kom på mig själv att jag nickade till... Det betyder att emelie ska sova. Och ja, dte ska jag göra. Fasen så skönt med sovmorgon också. Lovely!
Måste bli bättre till helgen för då blir det fäääst med annis, wuhu! :D

Nu: sängen, godnatt!

to a poet

Herrejösses, blir tårögd av den här låten.

Now I miss you more than I can take
and I will surely break
And every morning that I wake
god, it's the same

utmattad och hungrig!

Är precis hemkommen. Helt slut!

Efter några ynka lektioner (tog en liten sovmrogon imorse.. he he) gick jag hem i iskallt väder.. Åt lite, fixade lite sen bar jag iväg ut igen. Och ja, kom nyss hem från där ja var.
Har varit en ganska händelserik dag faktiskt! Fixat balen med lisa och anna och även satt upp affischer i skolan, hihi! :) Sen massa annat som jag faktiskt inte kommer dela med mig to you strangers! ;}

Nu ska jag göra lite mat, sen funderar jag på att sova en sväng och sen duscha. Eller duscha först, kanske skönast! Sen blir det nog att åka iväg en sväng, får se om jag orkar bae.. :)


Haha...

Känns bra att vara innelåst i sitt egna hus.... :( tur man har en snäll mamma som kommer till undsättning! :))


"Man! The only animal in the world to fear.”

åhåå, smäller AV va söta dom är! Ler när jag ser allihopa, enjoy! :D


Sötester

Har slutat och sitter just nu hos syrran och äter kycklingsallad med fetaost, supergott! Har även en lunchkompis, som fjäskar till sig lite kyckling, tur att hon är så söt! ;-)


back to school

Nu blir det en ynka liten religion lektion, sen slutar jag! Vilket är cpskönt, lite mjukstart på min första dag. Sen drar jag til avesta och kika läget lite, great day! :D

Ikväll ska jag fika/äta hos syrran, ska även prata om en och annan tripp till sthlm på en konsert! :}