...

Sorry för att sidan ser så fucked up ut, men blogg.se's nya "system" suger balle.. Vet inte varför det ser ut som det gör! Man det ska förhoppningsvis fixas snart! :)

Nu ska jag ut och sola! hih

fredaaag

Idag är det fredag och jag är på sjuuukt bra humör! Jag har käkat lunch på stan med mamma, samt fyndat på rean! Nu håller jag på att packa till pappa. Ikväll ska vi äta middag på Husby värdshus, det blir spännande då jag aldrig varit där. :) Syrran och Anders blir med också!
Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Förhoppningsvis kanske någon utgång? :) Ah vi får se helt enkelt.
 
Igår tvättade jag min mormors fönster och bytte gardiner. Besökte även pappa en sväng och tog en kopp kaffe. På kvällen blev jag hämtad av min fina vän lisa och så satt vi oss i sveaparken med lite smått och gott och smidde planer... Och mina brudar borde bli lite rädda när jag skriver så! ;) haha, kommer dock blir sjukt kul! :D
 
Ha en grym helg allihopa!
 

the longer the waiting

En av mina absoluta favoritlåtar. Den är så jäkla fin så jag ba gråter. Texten är helt underbar! Bara lyssna och njut, magiskt!
Oh, the longer the waiting, the sweeter the kiss. It’s better my darling, I promise you this. The next time I hold you, I’m not letting go. We will give up the ocean forever, I know. Forever I know
0 Kommentarer

soool

2012-07-25 17:00:35 Allmänt
Sitter just nu INNE hos syrran vi deras feta dator och kikar runt på tennisrackets och tänkte beställa hem ett och lite bollar när jag kommit hem! Jag älskar att spela tennis, men gör det konstigt nog aldrig! Men nu har Lisa kommit igång med det också så då har jag någon att spela med! :D
 
Och idag är det riktigt varmt och soligt och jag kan bara älska det! Håller tummarna för att det håller i sig tills Hökarfesten! Har hört att det skulle hålla i sig till söndag, men vem vet! Nu ska jag vara snäll och städa lite i lägenheten sen åka och handla lite käk!
Och om någon (jag känner) vill ses eller hitta på något får ni höra av er för jag håller på att dö av tristess!!!
 
0 Kommentarer

hon vill va blind

2012-07-23 17:29:04 Musik
 
2 Kommentarer

wild but cute

2012-07-23 17:23:47
0 Kommentarer

23 juli 2012

2012-07-23 15:23:27
 
Jag har vakat många nätter, förhandlat med mig själv
Jag har sagt "du borde lämna denna mannen nu ikväll"
Det tog allt för många år, för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu
0 Kommentarer

säter & norn

2012-07-22 22:30:41
I fredags blev det lite spontanutgång med lite folk och åkte till säter. Träffade schysst folk, drack och sådära!
Så på lördagen var man gaaanska sliten, men som tur var skulle jag med tjejerna till norn. Och fy helvete vilken underbar kväll/natt/morgon! Några grannpojkar kom över med båten och det blev snapsvisor, nattbad, fiske, fylla och pinsamma berättelser.
Och vi ska såklart inte glömma att vi skrev en egen låt, haha! Håll utkik så kanske den kommer ut här, om ni har en väldig tur! ;)
Har varit riktigt trött idag, då jag typ sovit 10h totalt i helgen och druckit och härjat! Så ska krypa ner i sängen strax och lyssna på bra musik sen sussa. Imorgon blir det solarium och hårfärgning, då jag inte hann det innan helgen.
 
Tack alla härliga människor som jag träffat i helgen, guld värt! Behövde en sån här helg! :)
 
Såhääär trött är jag! Ögonlocken blir tyngre för varje sekund!
0 Kommentarer

Dagen låt

2012-07-19 22:51:07 Musik
Blir helt kär i slutet..
0 Kommentarer

summertime sadness

2012-07-19 22:48:12
Hallå mina kära bloggläsare, haha..
 
Jag ber om ursäkt för en riiiiktigt kass uppdatering. Men ja, fast jag säger att jag blir tokig för jag inte har något att göra har jag ändå varit helt fullbokad den här veckan och är det resten av helgen med.
Imorgon ska jag pyssla om mig själv lite tänkte jag. Ta en långpromenad, färga håret och sola lite solarium. Imorgonkväll blir det troligen utgång, åker även till pappsen! På lördag åker jag med ett gäng härliga tjejer ut till Linnéas stuga i Norn! Ska bli sååå mysigt och skönt att träffa alla (nästan i alla fall) igen! Känns som en evighet sedan!
 
Annars har jag varit med Lisa i veckan. Vi käkade på wiernan, hade picknik i spöregn och massa annat tok, haha! Har även varit i Falun med syrran och Anders och spelat minigolf. Också hälsat på pappa lite!
Idag har jag varit på IKEA med mamma och våran granne Karin! Hittade det jag letade efter och är toknöjd!
 
Nu lär jag sova.. Dödstrött och slut efter dagen som varit. Och imorgon väntar ju fler roligheter! :) God natt!
Min brorsdotter Ida och jag på studenten! :)
 
 
0 Kommentarer

adhd-skalle

2012-07-15 14:38:02 Musik
Hedemoras stoltheter! Riktigt bra låt och riktigt bra musikvideo. Ångrar inte lite att jag sa nej till att vara statist!
 
 Hökartorget - ADHD skalle
0 Kommentarer

To fly

2012-07-14 23:39:24 Bildblogg

0 Kommentarer

hemma bäst

2012-07-12 16:01:45 Allmänt
Efter en helt underbar vecka i grekland med sol och stekheta dagar är jag hemma. Faktiskt ganska skönt! Det tär på kroppen att bara ligga och slappa i solen hela dagarna, konstigt nog!
Under veckan har jag läst ut TVÅ tjocka böcker. Vilket är väldigt obanligt för att vara jag. Första och andra boken i twilight serien. Dem är ju helt otroliga, kan inte sluta läsa. Så nu har jag kommit in i en twilight-dvala, igen. Så nu ska jag strax åka hem till syrran så ska vi ha twilight maraton, ska bli nice, är helt slut efter den långa resan inatt!
 
Uppdaterar senare med lite bilder och så :)
 
åh, längtaaaar!
0 Kommentarer

snaaart

2012-07-02 16:31:48 Allmänt
Två dagar kvar, sen flyger jag till Grekland! Wohooo
0 Kommentarer

framtiden & drömmar

2012-07-02 00:55:38 Allmänt
Ja, nu efter studenten har vi hela världen framför oss. Vi kan äntligen göra det vi verkligen vill göra och kämpa oss fram till våra drömmar. Det är snart en månad sedan jag stod där med vita mössan och jag börjar nu förstå att jag inte kommer gå tillbaka dit i höst. Fastän jag inte har något att göra (förutom småjobb) är det kaos i min hjärna. Det finns så himla många saker jag vill hinna göra innan jag skaffar familj osv.
 
Jag vill vara volontär både för djur och människor.
Flytta hemifrån.
Jag vill få en rejäl utbildning som sjuksköterskaoch hjälpa folk ännu mer.
Jag vill resa. Först och främst till usa, kenya, italien, england.
Jag vill vara au pair i något annat land.
Vill även kunna jobba med musik på något vis. "Det finns ett språk som alla i hela världen förstår, som är universellt. Det är musiken" som Paul Rusesabagina sa så fint på peace and love. Vilket jag tror på till 100%.
 
Så just nu jobbar jag för att få några av dessa drömmar uppfyllda. Jag vet att det säkert låter lite fjantigt och att det låter som att jag är värst fredsmänniskan som vänar om miljön och är riiiktigt grön. Men ja, även om jag VILL vara det så är jag inte det. Men jobbar på det! ;)
När jag skrev en uppsats om min livsåskådning i skolan i våras skrev jag att "jag vill lämna den här platsen till något bättre, än var den var när jag fann den", och det är det jag vill kämpa för! :)
 
0 Kommentarer