Sälen baby!

Framme i underbara Sälen med fina flickor! Kom hit igår kväll, lång väg men vi klara't! ;)
Idag har vi utforskat Tandådalen lite, lagat superlunch och druckit vin i solskenet, låter ganska bra va? ;) nu blir det chill ett tag, sen väntar bastu, god middag och sen korkar vi upp tills Veronica Maggio på Ice nightclub!!! löööv it!


audience of one

Igår var jag lite... pessimistisk. Men idag är jag då fa-an INTE det! :) Startar dagen med god frukost och ett avsnitt av satc sen fixa mig till RA. Tre lektioner sen hem, packa, peppa och sen bär det av till Säleeeeeeen! woho!


swinging life away

prov imorgon, ont i magen. Snälla rara skjut mig?

Vet inte om det är stressen, oron eller ångesten som får mig att må illa och få ont i magen. Skolan tar verkligen kol på mig just nu. Spansk grammatik imorgon, vilket jag suger på och har alltid gjort. Så varför pluggar jag inte nu? Nej, som alltid när jag pluggar blir det samma visa. Jag lyssnar på musik, läser om artister/låtar/festivaler/osv, kikar på livespelningar och sånt där. Att sitta i en skolbänk och lyssna, plugga och läsa om sånt som jag inte ens tycker är viktigt eller är intresserad av känns ju förjävla onödigt enligt mig själv(även om jag vet att man behöver en bra utbildning..). Då jag lyssnar på musik från när jag vaknat tills jag somnat är ju såklart för jag älskar det mer än något, och brinner för det så himla mycket! Och jag ska kämpa stenhårt för att kunna få jobba med musik en vacker dag! Om det blir om tio veckor, tio månader eller tio år skiter jag i, bara jag får jobba med det någon gång.

Nu lär jag plugga så jag inte kuggar i spanskan..

ps. SÄLEN imorgon, min livräddare!

I’ll follow your voice


It's nothing simple when it comes to you and I

regardless of the beat


Go on alone, 'cause I won't follow.
This isn't giving up, no this is letting go
Out with the old dreams I've borrowed
The path I call from here on out will be my own
The path will be my own

duktig tjej..

Eller inte! Jag är egentligen supersuperstressad över skolan. Har äckligt mycket innan lovet nu. Har för det första spanskaprov på fredag som det MÅSTE gå bra på och det har jag inte pluggat ett dugg med idag.. Nej, jag sitter och kollar på live-spelningar och kikar i modetidningar, haha.. Fan sorgligt hur odisciplinerad jag är!
Som grädde på moset är jag så j*vla trött så jag håller på att somna atm! Så nu blir det en dusch sen göra engelskaläxan och plugga spanska!

Ska bli så j*vla skönt att åka till Sälen!!


Snyggtim som jag ska se om preeecis 13 veckor, dööööör

I love you more than I can say


Solnedgång & Sälenplaner

Sitter just nu på balkongen och myser till en rosa solnedgång! Tänker att livet är rätt ordentligt jävla bra (förutom läxor, prov nationella prov osv)!
Om precis elva dagar släpps biljetterna till tomorowland, det är VÅR och plusgrader, nio veckor (imorgon) till balen, typ tio veckor tills studenten, troligen Sälen i helgen med fint folk, 13 veckor till pal och döbra spelningar and so on! Låter inte detta bra då vetti tusan!

 


studiedag

Studiedagar är fan det bästa jag vet! Behövde veeerkligen det idag! Sov till 12 och stannade i sängen till typ 13.30, så himmelskt skönt. Sen har jag bara kollat på trädgårdsmöbler och växter till verandan/balkongen. Jag älskar att man kan börja kolla på sådant nu. Att fixa på balkongen och plantera är rena lyxen för mig, tror det eller ej! Jag tycker det är jättekul och blir helt lugn av det.

Aja, nog om det! Nu ska jag sätta på Rise against livespelning (igen) och börja tvätta mina fönster och byta gardiner. Sen blir det att dammsuga och tvätta golven. Lär plugga lite också! Kvällen kan vara bokad också, om jag har orken!

Nu väntar fönsterna!


Funderar på att köpa sånna här loungemöbler. Såå snyggt!

rise against

Om deras spelning på pal blir minst lika bra som denna dör jag som en lycklig tjej!

Audience of one, 28:14
Prayer of the refugee, 48:35
Swing life away, 53:54
Give it all, 01:06:59

Helgen

Har jobbat, köpt lite nytt till rummet, ätit god lunch med härligt folk, grillat och gått ut med mina favoriter - DET kallar jag en bra helg! :)

 


2års kalas

SJukt bra kväll! Men ni vankas det 2-års kalas för mina tvillingkusiner, Alma & Hanna! :)

later


grillpremiär!

Har haft en heeelt underbar lördag! Men än är den inte slut. Nu åker jag till tjejerna och tänder på grillen sen blir det utgång! Uppdaterar imorgon, puss!

come let go


svävar på moln

Är fortfarande sååå himla glad! Vädret är underbart, har sovmorgon idag och det är FREDAG! Kan det blir bättre eller?

Efter skolan blir det  jobb till 18 då systrarna är i stockholm på mässa. Så ska jag klara av butiken helt själv.. Men det ska gå bra hoppas jag! :) Åker nog till pappa en snabbis ikväll också och pratar om hur deras resa varit!
Imorgon blir det grillpremiär med mina favorittjejer. Ska även fira att mässan är över och att flera av oss fick priser! :) Kan bara blir bra!

Nu blir det fix och sedan en härlig promenad till skolan med bra musik i solskenet! :D


glad tjej!

Jag är heeelt slut efter en lång dag som faktiskt gick väldigt fort! En dag med blod, svett och (glädje)tårar. Det känns grymt! Har precis kommit ur duschen och ska ta mig något att äta.

Men jag kan försäkra er om att jag kommer somna som en glad och superlycklig tjej ikväll(som dock har väldigt ont i benen)! Dagen har gett så himla mycket och jag bara ler! Det är en underlig känsla det där. Att först stå i montern helt ovetande och sedan springa(!!) till scenen och veta att man ska upp och ta emot ett pris för man vunnit ANDRAPLATS i produktutvecklingspriset. Där flera jätteduktiga företagare tävlat. Det känns ganska mäktigt! Och jag är supernöjd över vår andraplats och kommer visa upp mitt diplom stolt! :)




:D

Är sååå jävla glad!!! :D och stoooort grattis till mina fina vänner, Awake UF som vann Dalarnas BÄSTA UF!!! :D


.


jag har blivit utmanad!

Emma har utmanat mig. :) Jag ska nämna 5 saker som jag tror att ni inte vet om mig. + utmana 5 andra sen!

1. Jag dagdrömmer suuupermycket!
2. Jag älskar psykedelisk musik.
3. Jag drömmer fortfarande om att gå på Manhattans gator en vacker dag.
4. Jag har en vinylspelare på mitt rum som jag faktiskt lyssnar på!
5. När jag var på Bali när jag var cirka 5år hade jag en låtsaskompis.. haha.

(De utmanade blir informerade via deras blogg)


Saknar även sommaren (och studenten) något otroligt!

Reg. Mässa

Har vart i skolan tills n u.. Men så blir det när det vankas mässa. 07.45 går bilen först mot Borlänge sedan till regionala mässan i Falun! Kommer bli en väldigt lång dag! Men ni är mer än välkomna till vår monter, Heja UF! :)


you da one

Efter snart en vecka (ja, ni läste rätt) instängd börjar det krypa riktigt ordentligt i benen. Har haft satc som hjälpt distrahera mig. Men nu börjar det blir riktigt jobbigt. Men tänkte gå igenom min garderob lite då det blir loppis med systrana i april! Så ska försöka få bort så mycket som möjligt!

Nu vrider jag upp musiken och börjar rensa..


2012-03-20


my day


vårens "Jag-ska-ha"

Ett par Ray Ban Aviator
En klocka i roséguld

Färgglada trekantsbehåar
En ny och snygg keps
En ny väska till vardags
Nya smycken
En färgglad handväska/kuvertväska
En jeansväst
Låga converse
Kläder i aztec
En donut (Och nej inte en munk.. Till håret!)
Blodrött läppstift


 


ny header!

Tackar min fina syster för min nya header. Tryck på F5 om ni inte kan se den! :)

natti!

Efter en helt ok lördag (fortfarande instängd) tänker jag nu lägga mig i sängen och kika på Sex & the city. Ska bli galet skönt! Håller tummarna att jag får sova lite inatt. puss!


inspo- Gillian Zinser


epic motherfucker

Ska bli ett reeent jävla nöje å se dessa två i sommar, waaaah!

Emergency call this is our code red
Put your hands up high put them in the air
You know what we do and we do it well
In a world full of lies we live to tell

feberfri lördag

Jag vet, världens kassaste blogg. Men när jag är så här äckligt sjuk som jag varit pallar jag inte göra annat än att titta på film och sova. Kollar facebook när jag vaknar sen lägger jag mig igen och ja, gör i princip ingenting. Så nu har jag varit inne i mitt i rum i typ tre dagar och har inte gjort ett piss! Har inte orkat pluggat fastän jag har big-test på måndag i rättskunskap..

Idag skulle jag även vara med på ett superviktigt möte i borlänge med företaget men nej. Eftersom jag hade feber igår fick jag tacka nej. Tur är väl det då jag har hostat hela natten och knappt fått en lugn stund förns halv fem. Men har fått höra att mötet gick g-a-l-l-a-n-t! Vilket är jätteroligt! Hade sett fram emot detta möte men såklart kommer influensan och hälsar på igen, great timing!

Aja, nu ska jag plocka upp lite på rummet och försöka få lite fart i mitt liv igen, nu då febern är borta, så underbart!!! Sen blir det en dusch och kanske äta något. Har levt på vatten och hostmedicin de senaste dagarna..



SHM - greyhound

och dom gör det igen, dör.

sjuk, igen..

åh herregud. Vaknade upp med skyhög feber så stannade hemma idag. Sov cirka 16timmar i natt, vilket var förjävligt skönt! Nu har febern lagt sig lite men kollade nyss tempen och hade fortfarande feber, skönt....
Nu ska jag kika på en film och sen försöka stoppa något i magen, hara bara ätit en varma koppen idag. Har aldrig haft sån här jobbig hosta, fy fan va jobbigt det är. Ont gör det också, känns verkligen som att lungorna typ blöder.. :(

Nu ska jag krya!

J*vla hosta

Redan igår började jag känna att hosta var på väg. Kände när jag gick till skolan att det intevar någon bra idé.. Efter första lektionen gick jag hem till syrran. Hostar så jag får blodsmak.. :( så måste bli frisk, pronto! Imorgon ska jag till Uppsala, och i veckan väntar jobb, möten och ska hundvakt. Lär bli frisk nu!
Klunkar lite hostmedicin, kikar på disneyfilmer och hostar ikapp med Anders som också är sjuk.


Fynda!

Fyndade idag på bokrean, supernöjd!!!


never take it seriously

Never take it seriously, if you never take it seriously, you never get hurt, you never get hurt, you always have fun, and if you ever get lonely, just go to the record store and visit your friends."

Söndagsnöje


Nostalgitripp

Nostalgitripp sisådär ett halvår tillbaka!


föreläsningar, middagar & lapdance!

Har varit grymt seg med bloggen i helgen! Men har bott hos syrran sen i torsdags då mamma har varit på båtmässa i sthlm. Men nu har jag ätnligen kommit hem och ska packa upp och städa lite så det är fräscht!

Fredagen bestod av en drös med föreläsare. Riiiktigt bra talare, speciellt Elaine Eksvärd (läs hennes blogg och hennes fina ord om vår skola >HÄR<) som pratade om hur man "snackar snyggt"! För mig var det otroligt spännande och en toppenföreläsning!
Efter Elaine blev det Mikael Anderssons tur! Han har skrivit boken "Armlös, benlös men inte hopplös", då han föddes utan varken ben eller armar och kan ändå köra bil själv, klä på sig själv, spela bordtennis osv. Han pratade om att man ska tro på sig själv och tro på att man kan klara allt bara man vill! Väldigt lärorikt och intressant!

Sedan var det en kille som hette Markus som var dansös och en fd. elev från mk-g!
Och sist men inte minst kom Navid Modiri som var en helskön kille! Han berättade lite om hans liv och att han bestämde sig för att testa en ny sak varje dag. Så han skapade en blogg(>365saker<) och skrev vad han gjorde. Han pratade om hur man inte behöver följa andras förväntningar, att man ska göra det man vill och inte låta andra påverka ens beslut. Han var också döbra!


Lördagen: Gick på stan med Emma & Anders och köpte mat från fiket och åt hemma. På kvällen firade vi jullan som blev 19 år igår! Det blev god middag på halvan följt av alkohol och mello hos Emelie! Sedan vandrade vi ner till en hockey-lagfest. Jag och linnéa fick en lapdance av en kille, behöver jag säga mer?
HAha, nejmen efter en stund där gick vi till halvan där jag blev dötrött! Så gick hem vid ett, skapligt nykter(faktiskt).

Långt jobbigt inlägg nu! Men lägger upp några bilder som summerar helgen senare. Nu blir det att städa, puss!!!



KONY 2012 - we will fight war!

herre min g.... Såg nyss på den där filmen alla delar på facebook. Jag kan säga att det kom fler än en tår och tankarna far runt som en orkan i skallen. Så. sjukt. jävla. hemskt. Men fanimej på tiden att något händer!
Snälla se den bara.


Dag 06 - Min dag

Den ultimata dagen i mina ögon skulle vara något som detta:

Det är sommar och jag vaknar upp på förmiddagen. Solen strålar! Jag drar på mig mina springskor och tar en runda runt hönsan. Kommer hem och gör en frukost som innehåller god juice, lite melon, ett kokt ägg och en smörgås med avokado som pålägg! Äter upp frukosten på terassen och solar samtidigt. Efter någon timme i solen hoppar jag in i duschen följt av en cykeltur till lappens med mina vänner. Vi pratar och skrattar och mår underbart!

Efter det cyklar jag hem till pappa och pussar på min fyrbentna älskling lite. Sen när jag kommit hem slirar jag om och åker hem till en vän och möter flera andra vänner där. Det vankas skaldjurskävll följt av jordgubbar, glass och lite gott att dricka. Vi sitter ute på en veranda och pratar hela natten. Tända ljus, lite mygg, skön musik och världens finaste människor.

Jag vill känna den där friheten. Att jag bara kan göra vad jag vill, när jag vill. Min dag ska innehålla skratt, mycket bra musik, god mat, strålande sol(helst sommar) och dem jag värdesätter högst i världen! Det skulle göra min dag, skulle i alla fall vara j'vligt lycklig!




sovmorgon<3

Tänkte kolla klart på Almost famous nu och sen sussa. Är rusikgt trött! Imorgon väntar en lektion, sitta och ta in anmälningar till balen och jobb 15.45-19.30. Blir nog en bra dag, kan knappt bärga mig för att ta han om småglinen igen! :*

btw,
jag ska tatuera mig nu innan sommaren, vet vad jag ska ha osv. men vet inte till vilken studio jag ska gå till. Är det någon läsare som tatuerat sig kanske? Och har lust att dela med sig av vart man ska gå/vart man inte ska gå? :)
puss!


rysningar....


så j'vla glaaad!!!!

Idag blev en riiiktigt braa dag! :D Jag hoppas ingen undgått att en av världens mest framgångsrika sångerskor kommer till dalarna i sommar? ;) Jo, självklart pratar jag om RIHANNA. Dog lite, skrek lite, glädjeskuttade lite i skolan. WOHOOOO! Som grädde på moset blev det strålande sol på eftermiddagen! Och nu ska jag laga en av minna favvorätter!
Gah, kompis det går bra nu!!! :D

Hittils vill jag se dessa på peace & love:
Rihanna!
Skrillex!
Bloc Party
Di Leva
Hoffmaestro!
Lars Winnerbäck
Wolfmother!
Dada Life!

John Dahlbäck!!!!!
Mash Up International


almost famous

Har varit en lång skoldag så är riktigt trött! Nu kikar jag på en av mina favoritfilmer, Almost Famous! Då jag är svag för 70-tals musik är den otrolig! Vet att jag har skrivit om filmen förrut, men kolla på den för tusanom ni gillar 70-tals rock! :)

Så ska försöka somna till den och imorgon väntar ännu en lång skoldag! Uppdaterar antagligen imorgon. puss!



utmattad

ja, man skulle ju kunna tro att man ska komma till skolan måndagen efter lovet och vara helt utvilad? Hahahhaha säger jag  bara... Jag är så äckligt trött och är atm väldigt glad att det finns sovmornar! Lovet och helgen har varit toppen! Men är så trött och bakis idag så pallar inte ta upp allt igen. Spar det tills imorgon!

Nu ska jag göra en lite annorlunda guacamole än vad jag brukar göra, kan bli bra det här! Så blir det lite tzatsiki med baugetter och chips +guaccis till wallander med mamma, åh satan i gaaatan va skönt! Och ja, man får äta massa skit när man är bakis! ;)

puss!



Skål

Ikväll vankas det 25-årsfest, woopwoooop! ;)


Fredagsmys

Hemma hos pappa nu och har precis käkat pizza, aaasgött! Lite senare blir det att åka med Emma & Anders och fixa till festen :)
Och morgondagen börjar vi med Julia och Harley på en promenad, och vart den slutar visar sig! :-)


studentkryssningen 2012


resten kommer upp på facebook!

the rythm of the night

Hemma efter en förjääävla bra dag med underbart folk! Nu vrider jag upp lite 90-tals musik och städar till det, grymt!


walking on sunshine

JA, idag är det en härlig dag! Har sovit ut, och ska börja städa strax. Efter det blir det dusch och sen stan med lisa! När jag kommer hem ska jag fortsätta städa lite och plugga... Sen blir det att packa väskan så det är klart!

Ikväll kommer bilderna upp för la precis in dom på datorn! ;) Ut med er nu och få lite D-vitaminer! :D