underbart


Balen 2012

Orkar inte lägga upp flera hundra bilder här (som redan finns på facebook), så jag lägger bara upp mina favoritbilder! Har haft världens bästa bal. Med god mat, mycket skratt, mycket fotografering, drinkar och inte minst underbara vänner! Gårdagen hamnar på topp-5 av mina bästa dagar! Hoppas alla hade lika trevligt som jag. :)

Jag och min stiliga kavaljer Henrik!


don't wake me up, I'm dreaming

Taggar till morgondagen, börjar blir så jääääääääääkla nervös så kommer väl spy eller något. Vi var där idag jag och tjejerna på kvällen och kollade så allt funkade som det skulle osv. Varje gång jag är där längtar man bara tills balen, kommer blir såå sjukt kul! :D

Nu ska jag ta och plocka ihop lite på rummet, noppa ögonbrynen, ringa lite samtal, bleka tänderna och prova klänningen +accesoarerna! :) Sen blir det nog att förbereda till imorgon, se till att allt är laddat och med.


Förberedelser

TVÅ dagar kvar till balen! Så ikväll blir det att färga håret, lacka naglarna och göra en testsminkning! :D


it makes me wonder

And sometimes you make me feel so small
It makes me wonder is there any love in your heart at all?



tiden rinner iväg

blev inga inspo-bilder, men ni överlevde ändå hoppas jag! Har haft fullt upp i helgen, men ändå känns det som jag inte fått något gjort?! aja, idag har jag iaf firat mamis på mors-dag, hon fick en ny lite större grill, haha :)

Nu håller jag på att plugg amatte, eller ja egentligen inte. Men jag ska göra det.. ;p imorgonbitti är det prov som gäller. och jag ba orkar inteee..
är så jävla trött och orkar inte att inte sova. ujuj, jobbigt

sol, älskade sooool

Förlåt att jag blivit så seg på bloggen. Men jag har en heeeeel del kvar i skolan att göra. Dessutom har jag annat att tänka på också som balen och allt vad det innebär, studenten med mat dryck osv. Köpa alkohol till studentveckan, UF, dubbelchecka frisörtider, fixa naglar och eeeäh.
Men jag är faktiskt riktigt glad nu. Jag tror det är solens förtjänst! För jag känner, jag har en del kvar i skolan men det löser sig!

Aja, sitter just nu i skolan och har varit hä ri ungefär en timme nu. Har haft religion och nu ska jag strax ha ett prov i litteraturhistoria! Sen blir det nog att sitta kvar här till 16 då jag ska fixa lite med några uppgifter! Efter det blir det att köpa mer klarityn då mitt tagit slut och så blir det hem och packa och åka till pappa och träffa världens bästa vovve!

Nu lär jag fixa till provet! Kanske kommer upp lite inspo bilder sen, så håll utkik! :)

ps. Jag och mitt företag är i final på bästa årsredvisning i dalarna! :D


Twitter

Läääär bara tipsa er twittertokiga människor att Alan Garner typ är världens bästa twittrare!! Skrattar högt varje gång! Han har dock nyttiga saker att säga också.
Det är han med skägg i the hangover, u know? Dör va kul snubben är

"@AlanHungover: *Calls local grocery store* Me: Do you guys have cotton balls? Clerk: Yes. Me: Does it tickle when you walk? Clerk: *Hangs up*"

"@AlanHungover: I have a friend named Jay. We call him J for short."

"@AlanHungover: Teacher: What's the opposite of laughing? Student: Fucking! Teacher: How's that? Student: Laughing is ha..ha..ha & Fucking is ah.. ah.. ah.."

Förlåt för min dåliga humor.. ;>


Otrogen mot bloggen..

Ja, tyvärr har det kommit in två nya älsklingar i mitt liv.. Du kanske har hört talas om dem? Instagram och twitter!

Anyhow, bott hos syrran i några dagar nu när mamma är bortrest. Ska dock hem ikväll och plocka ihop lite å städa. Sen blir det att sola och så bodycombat på det med systrarna! :-)

För övrigt har jag brutal ångest. Orkar dock inte gå in på det. Men har aaaaaldrig haft det så här jobbigt som jag har det nu.. Men om bara 1-3 veckor lovar jag att jag älskar livet!

Vi hörs, snart! ;)


heartbeats

Om ni är lika stora housefreaks som jag kommer ni äääälska den här serien. Man får följa tre(4) svenska houseartister, som även är några av mina favoriter! Adrian Lux, Albin Myers & Nause!
Dem skapar musik, har spelningar och åker till Miami för att få ett namn på andra sidan atlanten! Skitbra serie som endast visas på tv6play, nya avsnitt på onsdagar! :)


trööött

Jag har haft 2 toppendagar i stockholm, och det har jag mina härliga klasskompisar att tacka för! Sista skolresan blev alltså en succé! Nu är jag trött, hungrig och lämnad ensam hemma i en vecka.. :( Dock är jag ett par ursnygga skor rikare! +lite mer krimskrams! Så jag är mer än nöjd!

Nu är jag cp sugen på cola. Så funderar på om det är värt att cykla till hemköp en snabbis? Laddar ner trhobh, hahhaha. som om någon fattar vad det där är! The real housewives of beverly hills! ;) Och det går så seeegt, så jag skulle kunna åka? hm, om man ändå hade körkort.......

jag ser dig

Bra länge sedan jag hörde något så fint! <3
 

Veckans babe!

Vart ska jag börja? Snarare "månadens babe!". Killen borde fan få en egen kategori på min blogg.. åhåå, easy girl.
Puss på Tom Hardy!

nya vecka

2 lektioner imorgon, stockholm tisdag-onsdag med fint folk, torsdag ledig dock inspeling till spanskan, fredag ledig, lördag födelsedagsfirande för lisa. Kommer blir en förjävla finvecka, behöver jag mer än någonsin!
Helgen har varit slapp och helt okej. Skulle dock pluggat mer, men får skylla på att Harley uppehöll mig. ;)

Som sagt stockholm på tisdag ska bl.a. se mina fina och duktiga vänner tävla i SM. Awake Uf, ni är bäst och håller tummar och tår!!!


du slösar min tid, mitt liv



You know those carnival games? And you know how some of them are really hard to win and some of them are super easy and everyone wins? Well, that's the difference between love and sex.
Sex is the game where everyone wins a little prize, and no one goes home a loser. And love is the game that's really hard to win. But if you do, and you get to take home that life size stuffed rhinoceros, it feels a whole lot better than taking home a shitty little plastic key chain.

Hundvaktis

Som sagt, är hundvakt nu då pappa och Catherine åkte på kryssning med företaget idag tills imorgon. Så idag och imorgon står hundvakt(och allt vad det innebär) och plugg på agendan. I alla fall tills imorgon. Sen står bara plugg på agendan!
Nu blir det en paus med en film och något att stoppa i magen! Sen blir det en långpromenad med vovven. :)


sjuk, bitter & stressad

Jag har mått halvkasst i flera dagar nu. Men idag blev det värre.. Ont bakom ögonen, torrhosta, känns som att någon står på mitt bröst och allmänt trött. Jag får VERKLIGEN INTE bli sjuk nu.. Ska vara hundvakt i helgen och då måste jag liksom gå ut. Jag måste vara pigg så jag kan plugga allt som jag behöver ha klart. Jag får inte bli sjuuuk..

Vet inte hur mycket jag har stoppat i mig. Vitaminer, apelsiner, clarityn, ipren, nipaxon och vatten i mängder. Även proppat i mig flera minipiller då jag varit för lat/glömt att hämta ut nya..

Livet känns inte bara lite surt just nu.. Klassen har egentligen "klassfest" ikväll också. Men som det är nu är jag helt slut! hujedamej..
Nu blir det att packa till pappa sen en varm dusch!

& juste.. fick reda på att mamma åker utomlands på onsdag, bara sådär. haha, alltså det är skrattretande hur avundsjuk jag är! Jag behöver också sol och komma ifrån den här staden. Och dessutom vet jag hur jag bir när jag bor ensam och går i skolan. ujuj.. Sist prioriterade jag HELT fel saker. Pojkar, alkohol och skit kom före typ allt. Eller ja, skolan. "oj är visst sjuk idag", "oj, tog visst sovmorgon idag".. nej så ska det inte bli. 13 dagar tills deadline, kbk typ.


girl gone wild

ryyyyser som fan, riktigt bra skit de här! åååhå

it never makes you weak

@ summerburst, kommer blir så sjukt braaaaaaaaa!
 

tröööött

Nu blir det att gå till syrran en sväng och sedan springa iväg och sola. Sen hem och byta om för bodycombat klockan 19! Efter det blir det p-l-u-g-g....

ps. imorgon(onsdag) kommer ankomsttiderna för balen upp i skolan, så håll utkik! ;)


flytta på dig!


Gym och Ikea!

Blev gymmet imorse sen en god frukost på det. Nu blir det IKEA med systrarna! :D


the truth and nothing but the truth

jag tycker INTE om vit choklad, uuäk!
jag planerar mitt bröllop redan, hehhe..
jag har aldrig varit seriös i skolan, fastän folk tror det.
jag älskar filmmusik
jag är orolig att jag inte sk abli något i livet.
jag tycker det är äckligt när folk pratar med mat i munnen.
jag ställer allitd upp för min familj (inklusive vänner) om dem behöver mig, dem betyder allt för mig.

när du strippar och klär av dig


Underbara tisdag

Har glassat ute i solen heeela dagen, känns helt underbart!!
Fick hem mina böcker i igår, så nu ligger jag faktiskt och läser Isabellas hemligheter. Det var den sommarläsningen det, den kommer väl vara utläst inom en vecka! :>