nitton

Idag fyller jag faktiskt nitton år! haha, är dock rejält bakfull men det skiter man väl i!
 
Igår blev jag firad av pappa och syskonen, var supertrevligt. Blev riktigt glad! :) Sen igårkväll blev det utgång med 6 super snygga brudar! Blev livemusik aka. Hökartorget som alltid är ett nöje att se! Så blev det efterfest och jag hade noll koll på klockan, men var väl hemma vid sex imorse. Full som ett svin. haha.. usch, nej nu blir det lugnt ett tag! Ska ju til barca snart så då blir det röjj på riktigt!
 
Aja, nu lär jag fixa det sista innan gästerna kommer! Men lär tacka alla mina fina tjejer för igår, var guld värt! <3
 
Liten cheyy
 

40

Har nästan precis kommit hem från min moster som fyller 40 år idag! Lämnade festen lite tidigare för jag har en del att göra hemma och så ska jag upp ganska tidigt (och för att dom började bli lite fulla och jobbiga, haha).
Nu ikväll ska jag fixa massa till kommande dagarna, duscha och sova i tid! Imorgon väntar nog lite firande av pappa samt feeeest! Är sjukt taggad, kommer bli så kul!

Idag har vi dessutom bokat biljetterna till Spanien, åååh lycka!!!


brrr


Veckans babe!

Idag för 33 år sedan föddes en jävla legend, som nu får bli Veckans baaabe.
Världens sjukaste, härligaste, roligaste och snyggaste Bam Margera! :*

underbara


one last time

Is it so hard to believe our hearts are made to be broken by love
That in constant dying lies, the beauty of it all
My darling won't you feel the sweet heaven in our endless cry


snart så!

Om tre veckor är jag i barcelooooonaaaaa :DD
 
 
 
 

storstädning!

Jäklar va jag hostar.. Men tar hur mycket vitaminer och tillskott som helst så jag inte ska bli sjuk till helgen! Så håller tummarna nu.
Igår hittade jag precis allt jag letade efter. Något fint till helgen, ögonbrynsfärg, svart nagellack, några ringar och en flanellskjorta! Så jag är toknöjd! :)
Nu ska jag väl börja städa lägenheten, för jag har som sagt inte tid att göra det i helgen.
 
Längtar så jäkla mycket tills på lördag! Utgång med bästa brudarna och hökartorget på det, kommer bli awesome!
 

memories

 Hahaha, titta  vad jag hittade! :D Tror alla bilder är från -08
 
 

ändrade planer

Mormor ringde och sa att vi skulle strunta i fönsterputtsning idag då det var sånt skitväder! Så istället har jag kikat på Jackass och fortsatt med mitt "muntra-upp-anders-uppdrag". ;D Stackarn är sjukskriven i 8 veckor.. Det är fan ända till december typ! Fy fan
 
Ajaaa, vid 18 åker jag till borlänge med mami, Emma och Jullan! Ska försöka hitta något fint jag kan ha i helgen. :) Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite. Ska även börja städa rummet. Men det blir mer storstädninge imorgon för helgen är heeelt fullspäckad!
 
Haha, jag drömde att jag träffade Johnny Knowville inatt! Om det ändå var så bra..

bra dag!

Idag har jag haft en suveerääään dag! Hände inte så mycket, men är toknöjd ändå! Fikade ju som sagt med Anna på eftermiddagen. Vi pratade på och sen tog vi en runda på stan också! Mycket trevligt! :)
Sen nu på kvällen har jag pratat lite med Lisa. Och bara det gör liksom min dag! Bara tre veckor till jag får krama om mina saknade vänner! <3
 
Imorgon har jag lovat mormor att hjälpa henne tvätta hennes fönster, så vad gör man inte? :) Efter det tänkte jag gå och sola lite, det börjar ta sig faktiskt!
Plockar dessutom ihop några av de sjukaste och roligaste klippen från jackass och viva la bam til Anderrrso (syrrans kille) då hans hälsena gick av idag när han tränade och är numera sjukskriven.. ajaj! Men jag tänkte i alla fall försöka muntra upp honom med lite sjuk humor! Har ju ändå inget att göra liksom, haha :D
 
 

tisdag

Har kollat på pinsamt många avsnitt av viva la bam och jackass både idag och igår. Men nu är det dags att fixa sig för en fika på stan med annis! Inte träffat henne på ett tag nu så antar att hon, precis som jag, har en hel del att berätta!
 
Annars i veckan då? Eftersom jag fyller nitton på söndag ska jag försöka komma på något gott att bjuda på, samt baka det.. Ska även skriva önskelista och städa rummet så folk vågar sig in här.
På fredag ska jag gratta mig moster som fyller 40 år då. Så ska dit på fredag eftermiddag/kväll. Sen på lördag blir jag nog grattad av pappa och sen fest på kvällen, sen käka ännu mer tårta på söndagen.. haha, jag som inte kan äta sötsaker när jag är bakis.
 
Aja, nu lär jag skynda mig!
 
 

what is love?


en vecka kvar!

Haft en sjukt lugn helg! Förutom i går natt då jag åkte ut på spökjakt med Arvidsson x2! :) Haha, fy fan säger jag bara! Men kul var det!
 
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Kollat på Jackass, varit förbi hos mormor och städat, kollat på Beck.. Ja, typ det! haha, värd söndag..
Snart blir det läggdags för 09.35 imorgonbitti är det körlektion som gäller! Ska bli roligt, sist körde jag ju som en Gud som det bli lätt som en plätt! ;)
 
Justja, en vecka tillsjag bli nitton också! ajaa, sängen nu. God natt!
 
<3

Fredaaag

Glömde uppdatera, fick så himla stressigt i onsdags. Men jag stannade hemma. Blev utgång med Emelie x2 och Emma :) fastän det var vääääldigt lite folk på halvan fixade Rutan efterfest och det blev faktiskt riktigt trevligt! :) träffade på tre nya tillskott till hsk från andra sidan Atlanten också, haha, men det var kul!

Jag och Emelie hick vidare med två grabbar och vi gick väl hem vid åtta-tiden på torsdagsmorgonen, haha precis som det ska vara!
Idag är det ju freeedag, solen skiner och himlen är blååå! Blir en lugn helg nu dock! Ikväll ska jag troligen träffa en kompis, och imorgon blir det spökjakt!!!! Som jag har längtat! Kommer bli aaaaskul! :D

Nu blir det kaffe i solen på balkongen. Sen lär jag dra mig till stan för lite ärenden också! Trevlig helg allihopa! :)


beslutsångest

Okeeeej, pappa ringde för några minuter sedan och frågade om jag ville med till Idre i några dagar. Jag har velat åka dit sen jag kom hem därifrån sist. Vilket är åtta månader sedan. Jag har ju planer för ikväll. Men jag känner att det vore nog bäst för mig själv att åka iväg och rensa tankarna några dagar. Komma bort från stan och bort från människorna och alkoholen.. ;pp Tappat bort mig själv lite på sistone
 
Inte bestämt mig till hundra än. Men det lutar faktiskt åt det hållet. Frågan är bara om jag kommer orka 3-4 dagar utan att bli tokig där borta. Kommer i så fall hem på lördag, och då har jag ju bestämt med mina underbara tjejer att åka på spökjakt, haha. Och det vill jag absolut inte missa för något i världen!

Äh, vi får se hur jag gör. Uppdaterar senare! :)

slow it down

Grym låt, lyssna! :D

19 september 2012

Har precis ätit en mysig frukost, nu dricker jag bara kaffe och lyssnar på musik. Helt okej start på dagen! :) ska strax sätta igång och städa upp på rummet, ser förjävligt ut efter helgen.. Sen diska> gå och sola> gå till Apoteket> duscha> utgång! Låter som en perfekt onsdag enligt mig! ;)

Igår hade jag en toppenkväll med Julia och Linnea då hon fick lite försenade presenter av oss! Och så hade jag en del att berätta från helgen också.. Men vi hade skitmysigt!


ever chance we get, we run

Var lite dålig kvalité på ljudet, men ajaa, finns på spotify!

galen natt

Ja, det blev som sagt utgång igår. Själv tänkte jag att det troligen skulle bli lugnt och en tidig kväll. Meeeen ack så fel jag hade.. Hämtade min cykel hos syrran och cyklade hem sjungandes klockan sju i morse.. Men ja, sjuk kväll. Sjukaste efterfesten sedan... Vem lurar jag? Sjukaste efterfesten ever. ajaaaaa
 
Vaknade vid klockan 15 idag och gick till hallen för hsk's premiärmatch, gick gallant! Nu är jag hemma och dööööööddstrött! Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och sova tills solen går upp igen! Men icke, har planer ikväll så lär hålla mig vaken. Dock ser jag fram emot kvällen! :)
 
peace ouuut,

my heart is up for stealing


haha standard


lyckad utekväll!

Gårdagen var skitkul! Blev förfest hos Emelie och sedan vidare till halvan. Var där till stängning och sedan blev det luckan följt av schyssta efterfester! Dj och allt ju! ;) Aja, hur som helst, det var jättetrevligt! Även om jag kom hem vid åtta och knappt sovit en timme, möjligtvis en halvtimme..
 
Trotts sömnbrist blir det troligen utgång ikväll igen, blir dock tufft att bräcka gårdagen men den som lever får se! Igår var det ju perfekt med grymma människor och jag vart precis lagom full, som det ska varaa! :D
 
Ska strax åka hem och ta en dusch och ta en powernap så man orkar med tvådagars! Imorgon vettitusan vad som händer, det visar sig!
 
 

take me to the clouds

Bjussar på lite partymusik, >HÄR< har ni fler grymma låtar. Serverat och klart! ;)
 

utgång ikväll!

Bott hos syster sen i onsdags, olika anledningar. Bl.a. att vi gymma 07.00 i går morse och igårkväll orkade jag inte gå hem. haha.. Men igår lunchade jag med systranra arvidsson som ääääntligen kommit hem! Känns som dom varit borta en evighet! Efter lunch och kaffe kika vi runt på stan lite och så åkte vi till avesta en sväng! Suppertrevligt! :) På kvällen kikade jag på innebandymatch med Emma och Anders! IBF Falun mötte MIK Västerås i en träningsmatch och den spelades i vasahallen, så det var kul! :)
 
Nu har jag precis kommit hem. Så ska packa upp lite och sen börja förbereda mig på utgång ikväll! Dock beslutsångest för vad jag ska ha på mig.. Aja, det visar sig! :)
Dog för övrigt idag på stan.. När man möter den där personen som man ALDRIG möter på stan annars, och inte vet vart man ska ta vägen.. haha, var äckligt när på att springa över gatan. Men icke. Kanske hade varit mer pinsamt dock. hahahah, händer bara mig.
 

min fina vän, min bästa vän

Har precis pratat med lisa över skype, såååå kul att höra hennes röst igen! Saknar henne så! Vi som annars träffar varandra flera gånger i veckan.. Dom flyttade till barcelona för ungefär två veckor sedan. Känns som två månader!
 
Men är riiiiktigt glad för hennes och karolinas skull. Dom verkar ha det helt underbart där nere! Är sjukt avundsjuk! Men om en månad bär det av dit, känns dock som en lång tid dit! Men har som tur är fyra av hedemoras bästa brudar kvar +familjen! Ska försöka planera in massa nu så tiden går fort! Till helgen blir det utgång då äntligen alla kommer hem och förhoppningsvis är friska! Sen blir det nog en tripp till örebro och hälsa på en saknad vän! Fyller ju år också så då blir det party och tårta. Ska förhoppningsvis jobba lite också. OCH plugga äckligt mycket körkortsteori!
 
Hur som helt. Saknar min bästa vän så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt! Längtar som tusan till vi möter dom där på flygplatsen! Kommer bli magiskt!
 

själen av en vän

Ken var med på Moreus med mera ikväll. Och gissa om det blev tyst i soffan hos oss när han började sjunga den här låten? Hans låtar är så jävla rörande och han känns som en riktigt fin människa! Lyssna här och njut!
 
Försöker vara stark när jag går igenom motvind

vit helg

Haft en riktigt bra dag idag i FALUN (blev icke borlänge) med julia! Vi kom dit supertidigt innan alla öppnat, så vi köpte frulle från hemköp och satt oss vi ån i solskenet och käkade. Sedan blev det shopping till lunch då vi käkade en supermumsig caesarsallad! Efter det tog vi bussen mot lugnet och kollade när hskjuniorerna kicked faluns asss! 9-2 blev resultatet i alla fall! Sen blev det max med juliet och hennes man!
 
Väl hemma blev jag toktrött, så tog en promenad till mamma. Dock ska pappa hämta mig snart så då blir det husby en sväng!
Tänkte på utgång, men som sagt, my people är upptagna, ALLIHOPA.. +att jag ät helt slut efter några få timmars sömn. Så ska bli mysigt att ta det lugnt i alla fall, var ju ett tag sedan man hade vit helg..
 
ajaa, imorgon kanske det blir hockey igen, vi får se!
:)

Fredag

Dags att packa väskan och bege sig till pappa! Blir en lugn helg, my people är antingen bortresta, upptagna eller sjuka.. Jag har dessutom jobbigt lite pengar nu för tiden. Kanske dags att dra tillbaka lite på festandet.. Eller? haha, vi vet nog alla hur det brukar bli om man säger så där!
 
Trots min brist på pengar blir det borlänge en sväng imorgon, lär hitta på saker så jag inte gör något dumt höll jag på att skriva.. Men vad vore det? haha, aja, åker med julia så det kommer bli trevligt!
 
trevlig helg! :D
 

standing in the light


strange behaviour


I saw you coming, miles away
Stormy weather, heard them say
Turn around, you’re playing with fire

what to do?

Något tokig natt jag har haft! haha, vet inte hur jag lyckas men kul var det i alla fall! ;D
 
Kom hem för typ 1½ timme sedan och då blev det dusch snabbt som fan. Faaast vet ej varför jag stressa.. Väntar samtal klockan 18 och så ska jag till syrran vid 20 så har lite tid att döda.. Fan ska man hitta på? :)

Haha, nu ska jag borsta tänderna i alla fall, sen får vi se vad som händer! :)))
 

helgen

Helgen var sjuk. Minst sagt. Men såååååå jävla rolig!
 
På fredagen blev det förhandsvisning för syrrans nya lokaler som sagt. Blev några glas vin med Linnéa (som tack å lov också var bjuden) och sen gick vi och förkröka med Emelie hos henne. Halvan tätt där efter och så efterfest x2, kom hem vid nio på lördagsmorgonen.. Alltså vad hände INTE den natten. Haha, jag var fan in på hotellet/kingen när allt var stängt, endast för att köpa cigg i automaten, haha så sjukt.
 
Lördagen spenderades i soffläge då jag var döende i bakfylla. Men vid sju snåret åkte jag hem, bytte om och åkte iväg till Emelie och Linnéa. Blev chips framför tvn följt av några återställare. Vi gled på stan i feta audin och hade det trevligt. Sprang in på halvan någon gång också! Kom hem vid halv tre, toktrött efter endast två timmars sömn natten innan. Blev uppehålld till halv 4 sen fick jag äntligen sova.
Söndagen var chill med hockey och thai med juliet, underbart när man är bakis.
 
Sorry för tråkigaste uppdateringarna med är inte som förr, då jag skrev allt jag gjort i minsta detalj.. haha försöker hålla lite saker för mig själv också. Ska dock förska göra bloggen rolig ändååå.
 
puss!