born in the wrong decade

Go kväll på er! Igår var jag ju som sagt till Borlänge med Frida och Alexandra. Vi åkte till Liljan och lyssnade på Hökartorget och Melody Club! Riktigt roligt var det! Superkväll! :D

Idag mår jag väl lite som jag förtjänar. Hängde med Frida (då jag sov där) hela dagen nästan. Vi käkade pizza och chillade. Sen åkte jag hem på eftermiddagen och hjälpte till med middagen. Hemmagjord snitsel med pressad potatis och brunsås, muuuums va gott det var! Resten av kvällen har jag bara suttit med mamma och hennes karl och lyssnat på grym musik. Så brutaaalt skönt! Och dessutom min favorit syssla.. ;) Så nu sitter jag med min härliga musik från 60-,70-, och 80-talet! Jag var definitift född i fel årtionde! I mitt tidigare liv måste varit en liten hippie eller liknande med blommor i håret som hängde framför en scen större delen av livet, haha. Jag har alltid haft ett speciellt band till rockmusik. Framför allt de från de sena 60-och tidiga 70-talet! Mest psykadelisk rock, lite Jimi Hendrix, Pink Floyd, 13th floor elevators ni vet? Hur som helst, älskar det och öööönskar att någon kan fixa en tidsmaskin så jag får uppleva denna tid. Är så brutalt avundsjuk på alla äldre som var där när den här rocken växte fram.. gah!
 
Ska lyssna lite till nu och kika på lite spelningar, bädda rent i sängen och sen sova, är helt slut från igår!
 
 
 
 
 
 

turn my music hiiiigh

 

trött men glaaad

Har haft en lång men riktigt bra torsdag! Började dagen tiiidigt, 07.00! Började jobba vid halv nio och jobbade till 15. Kändes så skönt att jobba, dock kände jag när jag kom hem att jag inte är riktigt van vid långa dagar och skrikande barn, haha.. Efter jobbet åkte jag till pappa och hälsade på och tog en kaffe. Dom åker ju strax iväg till Irland igen så vi pratade lite om det och det praktiska som ska göra här hemma när dom är borta. :) Vid halv fem hämtade jag mamma och åkte hem följt av en ipren och dusch. Vart genast piggare! Resten av eftermiddagen provade jag maaaassor med kläder inför imorgon då det blir utgång i borlänge med två favoriter! Samma favoriter umgicks jag med nu på kvällen. Vi drack lite te och pratade på om allt och inget. Mysigt var det hur som helst! :>
 
Nu ska jag försöka välja ut i alla fall 3 outfits tills imorgon så kan jag bestämma mig då! Hoppas faktiskt att jag inte blir inringd imorgon, haha.. Är helt slut! Så ska strax krypa ner framför en film eller något. :) Men jag skulle vilja hinna med att städa upp lite imorgon innan jag går ut, lär även hinna göra lite ärenden på stan. Men jag tackar ju inte nej till jobb om dom ringer! :) Nej, fixa det sista nu sen sängen! Guuud så skönt!
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
 
 

Hands in the air like we don’t care

 Jag tröttnar aldrig, haha.. 

ny jacka!

Ja ni, det här med att hitta en ny jacka som man gillar är inte det lättaste. Speciellt när man har en begränsad budget att gå på.. Men jag har letat och letat och letat och har tillslut hittat några jag verkligen gillar. I år ska jag minsann ha en fräsch och snygg jacka. Tänkte först köpa en parkas, men den tanken försvann hyffsat fort. Efter några vintrar med en stor dunjacka och senaste vintern med mina vita skidjacka lär jag köpa en ny!
 
Hur som helst! Här kommer några favoriter! :)
 
 
 
Nr 1 och 3 är mina absoluta favoriter! :>
 

Trött efter jobbet

Sitter just nu och kollar på Idol, men passar på att blogga lite nu i reklamen! :) Idag har jag jobbat på ett dagis i stan, gick jättebra! Skulle även få jobba imorgon, så är riktigt glad! Dock var jag rejält trött efter jobbet. Åkte och hämtade ut mitt körkort(!!!!) och handlade sen raka vägen hem. Lagade kotletter, ris, tacopineapple-gräddsås och smörslungad broccoli, muuuuums! Satt riktigt fint efter en lång dag! :)
 
Jag tänkte även gå på innebandy ikväll, men är som sagt ganska slut efter jobbet. Samt att jag börjar tidigt imorgon, så kände att jag ville vara hemma och fixa lite. Resten av veckan blir det förhoppningsvis fika med några favoriter, utgång, kalas x2 och bara fortsatt med massa glada miner, haha! :>
 
 

Gissa vad?

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!!! :D Ni förstår inte hur glad och lättad jag är! Åkte dit imorse med inställningen att jag skulle klara det (dock lurade det långt bak i huvudet att jag säkert skulle få göra om det..) och jag fixade det!!!! :D Lisa var gullig och körde mig till Falun och väntade på mig. Efter när jag var klar och kirrat teorin firade vi på Kinabuffén i Falun, sviiingott! Nu ska jag dansa och sjunga här hemma lite sen börja fixa inför kvällen och kräftskivan!
 
Världens bästa fredag? Jo jag tackar! :}}
 
 

I threw stones at the stars, but the whole sky fell

 

pluggar som en galning!

Nu i dagarna gör jag inte mycket mer än att plugga teori. Det börjar närma sig och jag mååååste klara det! Det skulle lätta i magen något otroligt! Jag har haft en förjävligt orolig mage de senaste veckorna. Antingen är det stress (som jag antar är för pressen på körkortet och massa annat tjafs) eller så är jag väl laktos eller nått.. Så nästa vecka ska jag ringa vårdcentralen och boka tid för lite prover. Har skjutit upp det i två veckor nu, men alltid tänkt att det ska gå över. Men på måndag morgon ringer jag!
 
På fredagkväll ska jag och mamma ha kräftskiva här för min äldsta storasyster +hennes familj som en liten extra bröllopsgåva (tidigare gav vi dom en fotobok + ett bildspel med bilder från deras bröllop). Så är ju Emma och Anders med också! :) Ska bli supermysigt och GOTT! Annars i helgen åker jag till pappa och ska bara ta det lugnt. Förhoppningsvis ska jag köra runt och glida i bilen, haha.. För nu jävlar ska jag få den där körkortet!
På lördag ska jag nog hälsa på min farmor och farfar, som vanligt när jag är hos pappa! :)
 
 

Stop the water while using me!

Hej på er! Tänkte tipsa om ett företag som jag nyligen fått upp ögonen för. Företaget är tyskt men det finns en butik i Sverige som har deras produkter, & other stories (www.stories.com) i Stockholm. Men dom har även en onlineshop. Deras produkter (schampoo, balsam, duschkräm, tvål, hudkräm, tandkräm) innehåller inga kemikalier, har inte blivit testade på djur och är miljövänliga. Dessutom vädjar dom kunderna att stänga av vattnet medans man använder produkterna.
 
När jag får lön ska jag nog beställa hem och testa själv! Återkommer då vad jag tycker om produkten! :>
 
http://stop-the-water-while-using-me.com/
 

I can't stop

 

The great Gatsby

Igårkväll lagade jag och mamma lite god mat och myste framför en film - The great Gatsby! Att jag aldrig ens har hört talas om Gatsby?! Den skrevs först på 20talet och sedan gjordes en film 1926. Och nu, 2013, är det en nyinspelning med bl.a. Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan och Tobey Maguire(ni vet, spindelmannen?). Den var riktigt speciell, men jag föll för den! Så nu ska jag försöka leta på boken. Musiken i den nyinspelade filmen är också exemplarisk. Riktigt, riktigt bra! Så se den! Även om ni kanske inte är så förtjusta i tjugotalet så är det ändå en klassiker! ;> Och med de moderna låtarna blir det bara såååå bra!
 
Nu ska jag ta det lugnt ett tag sen hoppa in i duschen och sedan förbereda mig för kvällen! Håller tummarna att vädret är på topp!
 
 

animals

 

lillördag

Haha, ska inte lova något mer i bloggen. Hinner inte med bilderna idag heller.. Det får bli när det blir! :)
 
Blir vin ikväll, köpte en box så har jag vin till helgen också! ;) Nu ska jag diska och sen hoppa in i duschen och förbereda mig för kvällen! Imorgon ska jag minsann torsdagsluncha med ett härligt gäng tjejer, var längesedan vi gjorde det. Så ska bli mysigt! :) Nu lär jag skynda mig om jag ska hinna med!
 
Hoppas ni mår bra! :*
 
 

kvällspromenad

Sorryyy, vet att jag sa att jag skulle lägga upp massa bilder. Men hade en del att göra och sen när jag ville, ville inte datorn.. Så gör ett nytt försök imorgon! :) Igårkväll besökte jag min morfar och hans Birgitta med mamma och Emma. Emma visade lite bilder på nya huset och vi fikade i regnet och sen en superfin solnedgång på deras härliga veranda. Kan vara stans finaste solnedgång!
 
Idag har jag hängt med Lisa i några timmar. Vi lunchade på wiernan och sen hem till mig och chillade på balkongen på eftermiddagen. Riktitgt trevligt som vanligt med den tösen! :}
Nu på kvällen har jag inte gjort särskillt mycket. Lagat mat, kollat på SoA och kom precis hem från en skön kvällspromenad. Gick ju mycket kvällspromenader i våras, men sen kom jag av mig. Tycker om när det blir lite kyligt, är så skönt ute då!
 
Aja, nu ska jag se på lite SoA igen innan jag ska krypa ner i sängen. Imorgon kanske det blir utgång.Annars är jag nig med gänget på förfest i alla fall! :) På lördag blir det ju fest igen så känner att jag vill hålla i slantarna lite. :>
 
 

ny partylista!

Tänkte bara berätta för er som följer min partylista (wöwöwö) på spotify att den har försvunnit av misstag. Den finns ju kvar för er och så men det kommer inte komma in nå ny musik. Så om ni vill ha samma musik fast med uppdatering får ni följa den här listan nedanför istället! :)
 
Och ni som inte har följt den kan ju följa min nya om ni vill! Jag har nämligen utmärkt musiksmak! ;) En hel del house (mest progressive och dutch-house) men det är väldigt blandat med både raggae, rap och svenkt!
 
Klicka här för listan!
 
haha, titta va smååå! Skolavslutning 2009
 

Söndag

Haft en riktigt bra helg! Vecka med för den delen! :) I fredags blev det mys hemma i soffan framför tvn, på lördagen hängde jag med min lilla prins och så åkte vi till Farmor & Farfar på eftermiddagen och för lite kaffe och snicksnack. :} Sen var det bara att dra på sig partyblåsan, fixa till sminket och gå mot grannarna. Linnea och hennes mamma fyller år om några dagar men dom hade festen igår för både familjen och vänner. Så det blev vin och utgång. Trevligt var det hur som helst!! :)

Idag har jag chillat hos Emma och sen åkte jag med pappa, Harley, Catherine, Henrik och Annsofie för att kolla på deras tomt där dom ska bygga upp sitt hus. Kommer bli såååå himla bra!

Nu ligger jag i sängen framför SoA och har precis smällt i mig några kräftor, möööms!

Imorgon kommer det massa bilder som jag alltid tänkt lägga upp men som aldrig blivit av.. Så blir en blandning från balen, fester, mysiga dagar med familjen och massa annat! :)


Landet jag lämnar - Sverige år 2013

Om ni kan avvara 5minuter för att läsa det här blir jag glad! Kan vara något av det klokaste och det mest ärliga jag läst på länge. Alla behöver läsa det, punkt slut!
 
Tryck här för att gå till artikeln!
 
 

Förberedelser..

Hej på er!
 
Den här veckan har jag väl bara försökt fått i ordning på mitt rum. Men idaglär jag blir klar då jag har fullt upp imorgon! :) Ska bara plocka in lite kläder i garderoben, damma av lite och moppa golvet, sen är jag klar! Vid 18 kommer Emma och anders och plockar upp mig. Då ska vi handla in allt som behövs för kräftskivan sen hem till dom och lassa in tältet och sen tillbaka hit igen och sätta upp det vid sjön! Som det ser ut nu kommer vädret blir tipptopp! Kommer bli så himla kul! :D Ska fixa lite snappsvisor nu också; ett måste på kräftskivor! ;)
 
Imorgon hinner jag bara med att vara hundvakt> hem och fixa mig> korka upp! Aja,nu lär jag sätta igång om jag ska hinna med. På lördag blir det nog att kika på Stiko i sveaparken också! :>
 
Förra årets kräftskiva hos pappi, det var sist alla vi tjejerna var samlade. Magisk kvälll!