hjärta

Snart 2 år sedan nu, ååh bra dar' <3

Solig vecka!

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev. Men nu är jag back on track igen! :)
 
I måndags startade jag dagen klockan 06(!). Jag och Lisa styrde kosen mot Falun klockan sju då jag skulle skriva upp. Meeeeen min körlärare hade gjort en miss så jag fick inte skriva provet alls.. Gissa om jag blev irriterad? Lisa med haha, men hon hade också strul med samma lärare.. Så där stod vi halv nio i Falun. Men vi gjorde det bästa av saken och åkte över till Borlänge. Vi satt oss på mcd och tog en kaffe i solen, supermysigt! När affärerna öppnade vid 10 strosade vi runt där i flera timmar. Hittade en superfin kavaj så jag blev glad igen! ;) Vi käkade även thaimat en sen åkte vi hemmåt igen vid ett. :)
 
Trotts irritation blev det en superbra dag, verkligen! Har ju också varit sol heeela veckan nästan så har varit glad konstant! Annars i vekcn har jag inte gjort särskilt mycket. Pratat med min körlärare, druckit kaffe i solen och träffat vänner. Och imorgon blir det fest igen med fina människor, vadå bra vecka? :D
 
Nu ska jag börja städa mitt rum lite, uppdatera partylistan och sedan åka till Farmor och Farfar med systrarna! :)
 
Kommer lite bilder från i måndags. :)

Every time I drop into pieces over nothing

The moment we meet
Notice the sparks start to fly

bakfuller

Hade en så jäääkla trevlig kväll igår! Det känns idag kan jag säga, haha.. Började hos Lisa med massa goa människor. Blev biljard, musik, vin och spel! Vid halv ett drog vi oss mot halvan och var där tills stängning, sen är det lite suddigt haha.. Hur som helst! Idag hade jag en suverän bakisdag med Lisa och Victor. Vi beställde hem pizza och chillade framför tvn. :) Fick skjuts hem då dom skulle kasta lite burkar och sånt. Såå ja, nu är jag hemma med huvudvärk och lätt yr.. Dock var det såå värt det. Bästa kvällen på länge!
 
Nu ska jag ta en ipren och hinka i mig vatten sen dyka ner i teoriböckerna! kämpaaaa
 
Tog inga bilder själv, så lånade dessa från Emelie & Emma :>

get free

Dricker vin och taggar för en toppenkväll! :D Skål!

cherry in the air

Lär bara tipsa om den här sjuuuukt goda parfymen, fick den förra veckan på posten då jag beställt den!
En doft av körsbär; sommrig och vårig, helt underbar! Favoriten just nu! :)
 

Suverän lördag!

Har haft en suverän lördag hittills och antar att den bara kommer bli bättre! :) Imorse åkte jag hem till syrran på go-frulle! Efter det gick vi runt i second hand butiker och jag fyndade två LP-skivor. Rolling Stones och U2! :) Sen gick vi upp till mur & kamin då jag hade en döskalle där som bara låg och väntade på mig! Så sjuuukt snygg! 249 riksdaler och finns kvar i svart och lila/brunt tror jag det var! Nu har jag precis kommit hem och ska käka lunch tänkte jag. Blir att plugga lite också!
 
Ikväll hämtar Lisa mig vid halv nio, då drar vi hem till henne och korkar upp! Awesooome!
 
 
 

bra dag!

Hej på er!

Imorse åkte jag ut med Lisa och lämnade ut lite cv'n på förskolor och fritids. Gick riktigt bra och vi fick fin respons av att komma och "visa upp oss". Så nu väntar jag väl bara på att någon ska ringa in mig så jag får lite cash! ;) Vi lunchade också tillsammans på wiernan, supergott som vanligt! :)
 
Annars idag har jag plugga teori. Gick helt okej, men är en del kvar.. Nu är det nära och blir intensiv plugg nu i några dagar. Tänk på mig nästa vecka är ni snälla, MÅSTE klara det. Annars blir jag ledsen i ögat... Meeen äe, klart som fan att jag klarar det! :>
 
Till helgen blir det trevligheter med gött folk. Lite vin, lite vattenpipa, lite spel osv. Kommer bli nice! :) Aja, ska ta något att äta nu sen fortsätta med plugget.
 

midddle finger up


Födelsedagsfirande #2

Ni kan ju bara gissa vad som hände igårkväll? Jo visst, ont i magen men gick över efter lite muskelavslappnande.. Vaknade vid åtta imorse och hade ont igen, värken gick över vid elva efter ännu en tablett. Idag har jag hämtat ut mer medicin då jag bara har en kvar! Är fortfarande förkyld också så inget jobb för mig och ärendet med Lisa får bli imorgonbitti! :)
 
Nu på kvällen var jag istället hemma hos pappa och firade Emma igen med familjen. Fikade, pratade och hade det mysigt. Kom hem vid halv elva och kom dit till 18, så har varit där hela kvällen! Pappa åker ju till Irland på fredag och kommer vara där i tre veckor. Hoppas att resan ner blir lugn bara då det är runt 100mil han ska köra själv..
 
Aja, tackar för dagen och tar mig lite te och smörgås innan det är dags att sussa. Helt slut!

Helt slut!

Nu är jag heeeelt slut kan jag lova! Haft full rulle hela dagen + förkyld så jag tror jag drunkar i snor snart.... Doktorbesöket gick helt okej! Hade en supertrevlig ung kille som hette Jesper. En av de bästa läkarna jag haft! Han frågade massor och vi kom fram till att han skulle skicka ett brev till Falun så vi kunde lägga upp en plan för en eventuell operation (uhuu, läskiiigt!!!!). Skönt att det händer något nu i alla fall!
 
Efter det blev det en drös  med ärenden på stan då jag och mamma skulle laga middag till oss och Emma och Anders. Så for vi hem till dom och började lagat mat och en tårta. Så lagomt till Emma kom hem var maten klar och vi brörjade käka. Sen blev det paketöppning och fika! :) Kollade även i fotoalbum och skrattade så vi grät, bokstavligt talat!! Haha, jag hade i alla fall en superbra kväll och hoppas syrran hade det med! :)
 
Nu känns det som att det står en elefant på bröstet och som om jag hade feber. Dags att krypa ner i sängen med andra ord. Ska sätta på någon bra film och försöka slappna av med en kopp te. Imorgon väntar jobb och förskolebesök med lajsa!
 

26

Yes, idag är det den 19 februari, vilket betyder att Emma fyller år! Ska hoppa in i duschen nu sen till farbror doktorn. Efter det åker jag och mamma hem till syrran och fixar mat så det är klart till hon kommer hem ikväll. Samt bakar en tårta! :>
 
Är genomförskyld och låter som en man för jag är så hes, haha.. Men varken feber eller halsont, så det tackar vi för i alla fall!
 
aja, dusch nu! :*
 
Grattis på 26års-dagen syrran, hoppas du får en toppen födelsedag! :D <3

En hyllning

 Mauro Scocco 50 - En hyllning av Newkid, bra va? :>

Läkarbesök imorgon

Vet inte om man ska skratta eller gråta just nu! Fick ett till anfall igårkväll och var nära på att åka in till akuten. Men ajg ville verkligen inte så vi ringde sjukupplysningen och rådgjorde med dem istället. Dem sa att vi skulle vänta en halvtimme till på värkan (hade tagit en tablett 30min innan vi pratade med sjuksystern). Jag la mig i en konstig ställning och det lättade på smärtorna i magen då men blev värre i ryggen då, men tillslt somnade jag vid 2-3 tror jag!
 
Vaknade upp idag och mådde helt okej. Trodde jag skulle vara illamående igen då tabletterna har den biverkningen. Men har mått bättre än väntat! Dock har jag blivit förkyd också.. MEN det värsta av allt: Mamma ringde Avesta idag och frågade vart mina provsvar från remissen hade tagit vägen då det var tre veckor sedan haf var där. Och dem hade tydligen glömt den på akuten. Så den låg där  utan att något brydde sig. Mamma gav dem en utskällning och dem faxade provsvaren till Hedemora direkt. Och det visade sig att jag hade stenar i gallan (ett konstaterande). Så imorgon ska jag åka till en läkare här i stan och få mer medicin och så ska han kolla på magen lite.
 
Nu är jag helt slut då jag nyss kom hem från syrran. Eftersom hon fyller år imorgon hjälpte jag henne att städa lite. Men nu ska jag krypa ner och kolla på Breaking dawn part 2! Har inte sett den sen den kom ut på bio. :)
 

längtar till våren

Ja, nu känns det faktiskt som att tiden står still.. Även fast det händer saker känns det som att inget förändras. I alla fall för mig, jag springer runt i mitt lilla hamsterhjul som vanligt. Börjar bli långtråkigt..
 
Vädret har varit lika jobbigt i 4 månader nu. Okej jag gillade snön första månaden och var glad att vi fick en vit jul, men nu vill jag ha vår!!! Det är samma visa varje år, haha. Jag, tillsammans med de flesta, klagar på årstiderna. Man är aldrig helt nöjd. Vi vet att våren kommer så småning om men är giriga och vill ha vår så fort vintern blir tröttsam. Men jag kan inte rå för det. Vinetern är väl mysig, men jag vill ha våååår!
Ni vet den där ganska äckliga doften av lera när snön smälter och gräset kommer fram? Fastän det stinker, fullkomligt ääälskar jag den doften. För då vet man att det är vår! Ljusare tider, grillfester, titta på bal, gratta studenter, converse och vårjacka! Det är bara några av vårens härligheter!
 
Och på tal om balen, tittade på bilderna från våran bal för inte så länge sedan. Är så himla avundsjuk på er som ska gå i år! Det är den bästa och roligaste dagen jag haft i mitt liv! I alla fall topp 5!
 
Nu ska jag slå på Donnie Darko och mysa lite. :)
 

illamående

Hej på er! Jag hoppas ni hade en bättre start på den här helgen än vad jag själv hade.. Eller ja hela kvällen igår var supermysig. Åkte ju hem till pappa, vi köpte hämtmat och så kom systrarna på kaffe också. Sen blev det filmmys! Men vid 05 i morse så vaknade jag av smärtor av ett gallstensanfall. Ville verkligen inte ta en tablett då jag mår så sjukt illa av dem. Tog en ipren men det räckte inte. Låg i ungerfär en timme och väntade på att värken kaaanske skulle gå över, kallsvettades och vred mig. Sen tog jag muskelavslappnande och det värkade snabbt. Meeen så vaknade jag vid halv tio och kände svaga smärtor igen. Gick upp och har kännt mig hängig hela dagen samt öm på högra sidan. Äckliga uppstötningar och illamående har också min underbara lördag stått för..
 
Så nej, det blev ingen utgång idag. Det skulle jag aldrig orka då det tär på krafterna något otroligt! Så dagen har jag spenderat på soffan och en fikastund hos farmor och farfar. Nu har vi precis kollat klart på mello och nu kikar vi på Pluras kök Spanien, bäst!
 
Dricker mängder med vatten och hoppas att det blir en lugn natt. På måndag blir det att ringa Avesta och kolla vart mina testresultat tog vägen..
 
Hoppas ni har en bra helg i alla fall! :)
 

Fredag!

Fredag idag och det känns toppen! Var uppe tidigt imorse, 08:45 för att vara exakt! Jag och Lisa skulle göra lite ärenden på stan så var jag hemma strax efter tio, kändes bra! :)
 
Annars idag har jag inte hunnit med så mycket. Började städa lite för en stund sedan. Men nu ska jag åka och hämta ett oaket jag fått på posten som bar aligge roch väntar. Ska även handla lite. :)
 
Trevlig helg!
 

chockoladbollar

Fick ett ryck på kvällskvisten att baka chokladbollar, blev så sjukt sugen! Så blev lite fika nu på kvällen. :)
Nu ska jag fixa till mitt cv lite och sen försöka sussa, tidig morgon imorgon! Blir att lämna papperen och maila några skolchefer. Blir bra det här! Annars imorgon så ska jag plugga teori, har ju fått mitt datum nu.. Inte långt kvar, snart smäller det! Är så sjukt nervös!
 

would you be my valentine?

 

The candles that burns twice as hard, burn half as long.

lovebirds

For you lovebirds
 

något bra med denna dag

Vaknade väl runt två idag och några minuter senare plingade Lisa på och vi drog ut och åkte lite. Vi handlade lite och så kom vi på att vi skulle lämna cv +register till förskolor/fritids. Så då skulle vi hitta den ansvarige för vikariat. Inte det lättaste. haha, men tillslut fick vi ett namn och ska lämna det imorgonbitti! :)
 
Jävligt grå dag idag. Tycker ni inte? Men jag har ju sån tur att Lisa kom och lyste upp min dag lite extra! :* Det tackar vi för! Kom precis hem och tänkte städa lite, ta något att käka och sen ringa pappa! Han pratade om att åka till Irland och fixa på huset nu i februari så ska kolla om det var nu i helgen då jag egentligen ska dit imorgon.
 
Och nej, jag har inte glömt att det är alla hjärtans dag idag. Haha, långt ifrån. Något bra med denna dag är ju att min fina lilla systerdotter fyller 2år idag och att jag idag fick reda på att hon ska få ett syskon i juli! :') gull!
 
 

James Vincent McMorrow

 
Two thousand years, I've been in that water. Two thousand years, sunk like a stone
Desperately reaching for nets that the fishermen have thrown
Trying to find, a little bit of hope

Jobbelijobb

Yes, är nu på väg till Långshyttan igen för lite jobb! Förkylningen blev faktiskt bättre! (Peppar,peppar!!) så om jag håller mig frisk till helgen blir det nog utgång med ett gäng härliga tjejer! :)

Aja, jobb nu tills 20! :)


förkyld

Full imorse? Svar: ja
 
Hade en helt okej dag idag! Lite bakis men var ganska väntat.. Chillade i princip hela dagen. Men vid 18 åkte jag hem till syrran och fortsatte ta det lugnt där. haha.. Vi kikade på Maria & Miny bff, så jäkla härliga, ska också bli sådär cool när jag bli 45 (fast inte 40-årskris-jobbig..)! Vi käkade även semla då det ändå är Fettisdagen idag! Annars gillar jag inte semlor särskilt mycket, men en gång per år går väl an! :)
 
Och gissa vad? Näsan rinner som vatten, om jag blir sjuk IGEN så blir jag fan riktigt sur. Knappt varit frisk i en månad ju! Aja, håller trummarna och proppar i mig lite vitaminer och frukt! Imorgon lär jag ju vara pigg för jobb också!
 
Aja, te och film nu!
 
 

anything could happen

After the war we said we'd fight together
I guess we thought that's just what humans do
Letting darkness grow
As if we need its palette and we need its colour
But now I've seen it through
And now I know the truth
 
That anything could happen

03:59

Okej, kom nyss hem. Gaaanska glad/ledsen/full/glad osv. Hade som sagt troligen mina sista timmar med Karolina på jag vet inte hur många månader. Eller jo, tills JUNI. Då ses vi igen, hoppas jag! Kvällen spenderades i alla fall på bästa sätt! Först knytkalas med vattenmelon, mango, scones, kaffe, vindruvor, prinsesstårta m.m. Följt av bastu och massa skitsnack (som vi även snacka under knytisen). Två av oss gick vid 23 då dem skulle jobba, men jag och lisa var kvar och drack till småtimmarna. Vi åkte ut på äventyr och hamnade hos en suuuuuupergo kille. Vi åkte dit runt halv ett och kom som sagt precos hem! :) Väääldigt jobbigt attt säga hejdå till karra, igen! Men är som sagt också glad för hennes skull, på båda håll! :*
 
Klockan är strax fyra, ska ta något att stoppa i magen sen sussa framför en film. Bästa kvällen på länge, garanterat! Tackar för det och ANYTHING COULD HAPPEN!
 
Puss!
 

bubbles

 
You are creating all the bubbles at night
I'm chasing round trying to pop them all the time

snökaos & bastukväll

Alltså, nu får det ta och sluta snöa.. Börjar bli riktigt less på detta förbaskade vita kaos!
 
Annars är det en riktigt bra måndag. Om man bortser från att jag vaknade upp i tårar av en mardröm, fy farao va jobbigt det är! MEN ja, en bra måndag idag! Om några timmar ska jag pallra mig hem till Karolina. Vi ska ha knytis och bastukväll. Men framför allt säga hej då till Karolina då hon drar till "down under", ja australien i jag vet inte hur många månader på torsdag! Är skapligt avundsjuk men ska bli tråkigt utan henne här hemma, hon har ju knappt varit hemma två månader.. Men är väldigt glad för hennes skull och hoppas hon kommer få det underbart! :)
 
Så nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. Blir även lite vin ikväll, gött!
 
Imorgon blir det troligtvis att åka hem till Emma och käka semla, är ju faktiskt fettisdagen! Ska även prata lite om hennes födelsedag då den börjar närma sig! På onsdag blir det jobb som vanligt och på torsdag får vi se vad jag hittar på. Det visar sig! :)
 
hej så länge!
 
Skulle inte tacka nej till detta nu!

torka aldrig tårar

Herregud.. Borjade som sagt kolla på Torka aldrig tårar utan handskar igår kväll, rätt sent. Det är ju tre delar på 60min var. Men jag var tungen att se alla tre. Låg uppe till närmare halv fyra och skrattade, grät och blev så fascinerad av filmen! Jag har aldrig sett något liknande. Det bästa jag sett inom Svensk film på länge kan jag tala om för er! Det var riktigt bra skådespeleri och manus. Upprepades ju att det var en sann historia, så sjukt..
 
Så ni måååste bara se den! För att enklast se den; sök på "Torka aldrig tårar utan handskar del 1" på youtube, så finns alla tre avsnitt där! :)
 
"De som älskade mest, de som var av kärlek besatta, det var dem som frosten tog."
 

mello & QX

Har precis kollat klart på QX gaygalan! Alltid lika roligt att se tycker jag! Både skrattade, grät och rysningar! Kollade även på mello innan det, vilket var myycket bättre än förra veckan! Rätt som gick vidare i alla fall(utom sean banan kanske...). Jag och mamma lyxade till det lite ikväll med räkmackor och en Plaza Intriör tidning! :) Mys!
 
Nu tänkte jag kolla på Torka aldrig tårar utan handskar, då den vann priser under galan. Verkar vara en riktigt bra serie. Sen sussa! :)
 

for the ladies

 Herreguuud.. Dör lite! Tackar H&M ännu en gång för deras utmärkta val av modeller.
1:17,SÅ snyyygg!

håll käften pårej

 Hahhahahah, "Tralalala. Va gör du!?"

Bra fredag

Hade en riktigt bra fredag kan jag tala om för er! På eftermiddagen åkte jag och mamma hem till min morbror Peter och grattade min kusin Isabella som fyllde 18 år! Vi blev bjudna på smörgåstårta och vanlig tårta, supergott och supertrevligt. :) Efter det åkte jag direkt upp till Julia för en tjejkväll med favoriterna. Blev hämtmat och maaassa skrattanfall. Speciellt när dom visade mig ett klipp när en papegoja pratar dalmål! Haha, grät verkligen, så sjuuukt rolig! Jag kom hem runt 12 vilket var skönt. Så nu har jag varit hemma en stund och ska sätta på en film att somna till. :)
 
Fick även fina nyheter idag. Vilket var otroligt skönt! Annars i helgen då? Ingenting bestämt, men blir troligen massa teori om inget annat dyker upp. Blir en vit helg hur som helst. :)
 

some old gold

Här kommer det lite härliga gamla bilder. Tänk att jag också varit en liten skitunge!

En random tjej som ville ta kort med oss på Bali 98-99? :)
Kvarterets busungar har utklädning (en av mååånga....) Själv var jag prinsessa, som alltid. ;)
Coola tjejer som varit på daldansen. Kan det vara -01 tro?
Baddags efter massa karusell-åkande!
Gissa om jag var stolt här? Fick napp med en finfin fisk på kroken, som sedan blev lunch! Idre -97?
Dansar lite i blommorna vi fick när vi anlände till hotellet på Bali. Dom luktade underbart kommer jag ihåg!
Här åkte vi linbana(?) över massa skog typ.. Haha, skitglad! Var antingen på Bali eller i Singapore.
Här fyllde jag 10år kanske? haha...
Leker med favvo-kusinen (som för övrigt fyllde 18år idag, eller igår..) vilket vi gjorde väldigt ofta! :>
 
Här har jag precis tagit konfirmationen, var det -08 kanske?:)
Hahaha.. Idre med klassen i 6:an!
Här fyllde pappa 60år! Alla barnen(-1) samlade & barnbarnen :) 2007

freeedag

Har ganska fullt upp idag. Men gillar att vara sysselsatt, då går dagen fort! Innan klockan 5 ska jag hunnit med att städa, diska, göra mat, ducha + fixa mig, ta undan rentvätt och läsa teori. Men det ska jag la hinna, haha! :)
 
Och gissa vad?! :D Sitter på MIN dator just nu. Väldens bästa syster hjälpte mig igår att ta bort bildviruset, underbaaaart! Så nu håller jag på att kopiera över alla bilder och filmer till min externa hårddisk om det skulle bli nå skit igen, gud förbjude..
 
Nu blir det en lätt frulle följt av städning! Ikväll väntar en myskväll med bästa tjejerna, blit hämtmat och massa skitsnack, love it!
 
Lite senare blir det ett inlägg med massa gamla bilder, missa inte!
Bali -99?

Alla hjärtans dag?

 
Idag blev det lite jobb igen, som vanligt på onsdagar. Skulle egentligen och basta med tjejerna men blev ändrat till nästa vecka, så efter jobbet nu har jag inte gjort mycket alls. Kollade klart på Crazy, Stupid, Love som jag började se innan jag åkte till Långshyttan.
 
Filmen fick mig att bli påmind att det är Alla hjärtans dag om en vecka. Har fortfarande blandade känslor till den där förbannade dagen, haha.. Men kände att jag hade två alternativ. 1: Deppa, kolla på kärleksfilmer och tycka synd om mig själv för jag är ensam. Eller 2: Helt enkelt göra det bästa av dagen! Det får bli "MITT hjärtas dag". Ska bara rå om mig själv. Köpa lite fina presenter till mig själv, köpa något gott att äta, kolla på favoritfilmen och njuta! Bestämde mig för nr2 om ni inte förstod det! ;)
 
Nu blir det Medium klockan 01, blir nog att kika på det eller någon bra film här i sängen! 
 
 
 
 

random pics


måndag

Haft en dunderbra dag idag med Lisa, herregud va jag älskar den tjejen! Skrattar alltid lika mycket när vi är tillsammans! :D Fixade snapchat så vi skickade massa sjuk bilder till varandra, haha, herregud!
 
Tänkte egentligen spinna idag, men då behövde mamma hjälp hos mormor, så hjälper dom istället! Så ska alldeles strax åka dit. Annars ikväll blir det nog att plugga lite körteori, weåå........
 
 

give a lil' love

När ens värsta fasor bli till verklighet, då blir man riktigt ställd. En sak kan jag säga, ta hand om era nära och kära och tala om för dom hur mycket dom betyder för er, det görs på tok för sällan! Tänker på dig, och detta klarar du vännen! <3
 
Jag kan inte säga att jag är troende. Men vid sånna här tillfällen börjar jag tänka om. Varje gång någon i min närhet mår dåligt, eller går igenom en svår tid eller liknande, så brukar jag alltid "be" till något högre. Kalla det Gud om ni vill.. Fast jag vet heller inte om man kan kalla det "be". Jag brukar sätta mig i lugn och ro, och se mig personen i fårga le och vara frisk och glad. Jag vet inte riktigt varför, men jag vet liksom inte vad jag ska göra annars. Det får mig att känna mig liiite bättre, och förhoppningsvis personen det handlar om.
 
Låter ju sjukt tattitgt, men så gör jag i alla fall, när det händer något sånt här.

you can do this

Be calm. Be brave. Everything will be okey. Take a breath. You can do this.

middag och drömmar

Glömde berätta om middagen vi hade här igår! Jag och mamma bjöd hit mammas särbo, min morbror Peter, hans fru Hannele och mina kusiner Isabella & Joakim! Jag och mamma förberedde i flera timmar innan dom kom, blev fläskfile, hasselbackspotatis med black&white + en sallad! Efterätt blev lite kladdkaka, grädde och hallon, blev riktigt gott! Träffar dom så sällan så det var kul! :) Jag visade bella och jocke en gammal film på när deras föräldrar gifte sig vilket var låååångt innan dom föddes, haha, dom kände knappt igen dom! Visade massa annat kul också, så en suuupertrevlig fredagskväll med andra ord!
 
Nu ska jag packa väskan och dra mig mot pappa, mys! :)
 
Drömde för övrigt världens bästa dröm inatt... Hängde med dessa grabbar, sveaparken var som p&l och HIM skulle komma och vi skulle kolla på den konserten tillsammans. Träffade också Kat von D hemma hos dom, heehhehe. Dog av lycka! :*
 

benjamin!

alltså, natthumor är det bästa! 01:06 och 01:40 är fan hysteriskt, får knappt luft!!!
hahahahahhahah <3