orsa

Blir bara en snabb liten uppdatering nu! :) Sitter just nu i en stuga i Orsa, haha. Det blev lite spontant att åka hit. Är här med mamma, Emma och Anders. Vi åkte upp igår, (när jag för övrigt var döende i bakfylla..) så stannar vi tills på söndag. :) Nu ska vi gå till byn och kika lite, sen bada och spela minigolf! :D haha
 
Hoppas ni har det bra! :*
 
 

kärlek

Den här helgen blev något av de bästa jag upplevt! Fredagen spenderades i stugan i Idre med god mat och så. På lördagen åkte jag hem och vidare till nästa sommarstuga, Arvidssons stuga i Norn rättare sagt. Och det blev mat, lekar och vin till småtimmarna! På söndagen var jag bjuden till min äldsta storasyster Annsofies sommarstuga för lite middag. Men när jag kom dit stod det cirka 5 bilar på gården, och då hade inte ens pappa kommit.. Genast vart jag lite fundersam men jag gick mot verandan som vanligt då jag såg att det var folk där. När jag närmar mig ser jag att alla står med kameror och skrattar när dom ser min min.. Sen ser jag min fina storasyster i en vit långklänning och blommor i handen med sin numera make bakom sig i en fin marinblå kavaj! Jag tror jag tappade hakan, bokstavligt talat! Tror jag sa "Nej men!" 5-7 gånger, haha.. Vart så himla chockad och jättejätteglad! Och rusade fram för att krama om dom.
 
Så igår, den 23 juni 2013 gifte sig min storasyster Annsofie sig med sin Henrik. Efter ett förhållande på 24år! Det blev en vigsel med familjen och kvinnan som vigde dom. Mitt första bröllop blev inte alls som jag tänkt mig. Det blev såå mycket bättre! Så ett STORT grattis till min storasyster och SVÅGER! :) <3
 
Kommande bilder är tagna av mig och syrran, med hennes kamera. :)
 

Lite tråkigt är det ju att vi inte är Systrarna Hedlund längre, då hon nu heter Annsofie Wigge. Men är riktigt glad för min systers skull och hennes familj! :) <3

ut på nya äventyr!

Kom hem från Idre för ca 45min och har redan packat väskan med nya kläder och lite alkoholhaltiga drycker (hahaha) så nu drar jag ut på nya äventyr! Underbart! Såg att solen skulle titta fram ikväll också, håller tummarna för det! :)
 
Glad midsommar på er! :*
 
 
 
 

19 juni 2013

Idag fyller min farfar och mitt kusinbarn Elsa år! Så grattis till dom idag! :) Om ungefär en timme går bilen mot ett av mina absoluta favoritställen på jorden! Blir ett stopp hos farmor och farfar först för att gratta farfar! :}
 
puss!

wake me up

 Avicii gör det igen, jävla hjälte han är!
So wake me up when it's all over. When I'm wiser and I'm older.
All this time I was finding myself. And I didn't know I was lost.

bra dag!

åh vilken dag! Haft en helt fullspäckad dag kan jag tala om! Sov ut och hade det skönt på förmiddagen, sen vid halv tolv gick jag på stan en sväng med syrran och hittade ett jättefint armband på Cederlings! Sen köpte vi med oss lite lunch hem från Smörgåsboden och mumsade i oss det. 13:20 hade jag tid på vårdcentralen för lite fler prover.. Men det gick snabbt så var ute inom 10min. :) Efter det hämtade Emma och Anders upp mig där så åkte vi mot Västerås för lite shopping! Jag hittade en kofta på rean och en trekants bh! När jag kom hem blev det att chilla i tio minuter ungefär så hämtade tjejerna upp mig så åkte vi till Lisa och fixade fika och så då vi äntligen skulle träffa Emelie! Mötet har blivit uppskjutet sååå många gånger men nu äntligen! :) Kom hem strax innan tio så har jag käkat lite och kollat på oth.

Nu lär jag börja packa! För imorgon förmiddag åker jag till min stuga i Idre och stannar där till lördag. Ska bli otroligt skönt kan jag lova! Kommer som sagt hem på lördag, så då åker jag förhoppningsvis till Norn på eftermiddagen och träffar ett skönt gäng för att fira midsommardagen! :)
 
 

Hush, baby don't cry

 

14 juni 2013

Idag säger vi grattis till min underbara pappa som fyller år! Tyvärr hinner jag inte med att åka till honom idag så åker dit direkt när jag kommer hem från Stockholm istället. :) Försöker kurera mig så mycket som möjligt då jag är genomförkyld och ska på SB imorgon, känns sådär... Men hur som helst! Grattis till pappis, så ses vi på söndag! :)
 
<3
 
 

I just need some time

Just nu händer det lite saker i mitt liv som jag verkligen försöker hantera. Men det är inte lätt.. Det är jobbigt när man sviker folk runtomkring en, men det är ännu jobbigare när man sviker sig själv.. Är både arg, ledsen, frusterad och lite vilsen. Jag antar att det är därför jag inte bloggar särskilt mycket just nu. Har en jobbig fas i livet och försöker komma över den..
 
Puss på er mina fina läsare!
 

where shall you take me?

 
Now, fine sir, where is it you shall take me?
Is it in the mountains high
or is it the deep blue sea?

6 juni

Kom precis på att det är ju nationaldagen! Haha, tycker det är såå tråkigt att vi svenska inte firar den ordentligt.. Men aja! Blev middag med tre favoriter på kingen igårkväll. Sen gick vi hem och drack upp en box med tre tjejer till från vårt gamla kvarter, haha. Vi drog oss mot  halvan rätt sent men det var trevligt och mycket folk! :) Efter dom hade stängt var jag last man standing, i alla fall av mitt umgänge. Jag ville på efterfest, såklart! ;) haha, så hängde med till en fest som var huuur seg som helst så vandrade vidare till en annan så blev jag kvar där till 7-8, då bestämde jag mig för att gå hem. Haha.. Var hur som helst supertrevligt! Trevliga människor och gratis dricka, vad finns det inte att gilla liksom?
 
Nu är jag gaaanska seg.. Men ska ta mig något att käka sen vandra mot affären (har dom öppet kom jag på nu?!) sen till syrran och hjälpa dom förbereda allt till studenten. Är så sjukt taggad inför imorgon! :D Kommer blir underbart om vädret håller i sig också!
 
Men Glad Nationaldag, eller vad man nu säger.. haha

I won’t soothe your pain


We're up all night 'til the sun

Sååå skön låt, får inte nog! Lyssna och njut! :>

biokväll

Dagen har bara sprungit iväg! Började dagen med en lunch på stan med syrran och så fixade vi klart presenten till Kristoffer! :) Jag gjorde även några ärenden på stan sen åkte jag med mamma och handlade och lagade chili con carne på kvällen. Nu är hemma efter att ha varit på bio med Emma och Anders. Baksmällan 3! Haha, den var riktigt bra kan jag säga! Dock inte min favorit en de tre stycken, min favorit är tvåan! haha ;) De där filmerna är verkligen min humor, älskar dom!
 
Nu ska jag ta mig lite jordgubbskräm och mjölk framför oth sen sussa. Imorgon blir det förhoppningsvis ett sista jäkla blodprov... Jag hade ganska dåliga levervärden (det påverkas när jag får anfallen så ofta), dock hade det blivit bättre redan dagen jag blev utskriven. Men dom ville vara på den säkra sidan så imorgon ska jag till vc i stan och göra det. Sen mot kvällen ska jag käka middag med några favoriter på kingen, ska bli sååå mysigt! :)
 

Hello June


 

toppenhelg!

Alltså, vilken härlig helg detta har varit! och är fortfarande superbra! :) I frdeags blev det lungt med god mat och Let's dance finalen hemma i soffan med mamma. Sen blev det en tidig kväll för mig, var toktrött! Sen under lördagen åkte jag till pappa och sa hej en snabbis med Emma och Anders. Mamma hämtade upp mig så åkte vi till Avesta för att köpa lite nya skor till mig. Hittade ett par vinröda tygskor med platå och ett par svarta ballerina med nitar längst fram vid tån, superfina båda två! :} Sen var vi in på Franzens och så fyndade jga en somrig klänning för 149:-, jättefin den med!
När jag kom hem blev det mat och sen drog jag på förfest med tjejerna! Hade tänkt vart nykter men blev någon öl och lite vin. På kvällen åkte vi i alla fall ut till Turbo på Summerhouse, var kul att dansa och träffa lite folk! :) Sen åkte jag in till stan vid 1 för efterfest, men det var så segt så gick därifrån tidigt.. ;p Men det blev en trevlig och rolig kväll ändå! :)
 
Idag har jag inte gjort mycket alls! Myst framför massa avsnitt av En stark resa med Morgan & Ola-Conny. Haha, alltså skrattar så jag gråter åt dessa män, herregud! Sen kollade jag på Hundens sämsta vän och besviken på mänskligheten stämmer in rätt bra. Fy faaan va äckliga männsikor det finns!
Nu sitter jag och fixar på en ny playlist, balkonghäng fick den heta! En salig blandning, men blir nog grym tillslut! :>
 
Hoppas ni haft en grym helg! :*