doften av skolavslutningar

Är det bara jag som tycker den här doften som är ute nu är det bästa som finns? Det är doften av skolavslutningar, vita mössor, blågula flaggor och grönska! Älskar månadsskiftet av maj-juni mest av alla! Den riktigt värmen börjar visa sig och solen gör sig bekant! Mitt huvud vill bara ut och träffa folk och dricka vin på uteserveringar. Men kroppen säger annat.. Är ju fest imorgon, men lär hoppa det känner jag. Hellre att jag missar en fest och blir pigg fortare än att festa och kanske till och med bli sämre och gå hemma dubbelt så länge.. Jag festar till det nästa vecka istället! :)
 
Imorgon eller början på nästa vecka ska jag och Emma gå och kika på en present till Kristoffer. Inte för jag tror han läser min blogg, men ni får veta sen vad vi har tänt köpa.. ;) Ska bli sååå kul med studenten igen. Det är en av mina favoritstunder på året, helt klart! Nästa år är det min kusin Isabella som tar det, så har redan nästa år bokat! ;D Ikväll blir det bara att äta lite god mat och slappa hemma med mamma. Ska plocka lite på rummet så mycket jag pallar. Ska även byt aplåster ikväll för första gången, uhuuu. Men tog min spruta igårkväll för första gången själv, och det gick ju bra, så hoppas detta också går bra..!
 
 

love is patient

Idag kan jag säga att jag mår bättre än igår! Inatt kunde jag nääästan ligga på sidan och sova! Underbart! För en som vanligtvis sover på magen är det ett helvete att bara kunna sova på rygg, puh.. Men somnar trots allt och har gått upp i tid sedan jag kom hem från sjukhuset då jag vill ha kvar rutinen med frukost före klockan 09. När jag bodde på sjukhuset gick jag upp senast 07, haha.. Men där sov man ju somm på nålar och vaknade för minsta lilla..
 
Hur som helst! Känner att jag har fått min energi tillbaka och vill ta på mig fina sommarkläder och ta en glass i solen. Men Lär nog hålla mig tills imorgon i alla fall.. Idag är det kärlek på Hedbygatan kan jag säga. Mina grannar gifter sig nere vid bryggorna idag, så jag ska minsann stå på balkongen och se det fina paret! Håller tummarna att vädret är fint bara.. :)
 

fuck you

 Så himla skön låt denna sköna fredag! :-)

Snart tillbaka igen..

Hamnade i en bloggtorka för några dagar sedan. Och nu är jag nyopererad och slut i kroppen så ska fokusera på att bli pigg! Kom hem från sjukhuset igår med en öm mage och axlar. Men trotsade värken och åkte och kollade på Kristoffers bal, dom var såååå fina! Fler bilder kommer sen. :)




leave the world behind you

alltså, blir mållös.. <3

thank god it's frajdäj

Riskettan imorse gick bra och fortare än jag hade tänkt mig! När jag var klar där gick jag hem till pappa så åkte vi och hämtade min packning på en gång. Sen vid halv ett vinkade jag och Harley hejdå till dom. Det är konstigt hur Harley blir när han ser resväskorna och stressen som uppstår när man ska åka iväg. Eller ja, han förstår att någon ska åka iväg. Han har varit nere och spänd sedan dom åkte, men som tur är brukar det gå över efter en dag. :)
 
Nu ska jag ta på mig lite sköna kläder och ta en promenad med honom. Jag gjorde lite ärenden på stan och hann precis undan regnet! puh! Så nu är det förhoppningsvis lite skönare luft också. :) Sen ikväll kommer syrran och hämtar mig så ska vi handla och fixa inför morgondagen. Kommer bli sååå kul! :D Sen blir det nog take-out ikväll, gott! :>
 

jobbig vecka..

Inte mått nå vidare den här veckan alls.. I tisdagsnatt fick jag gallsten och natten till idag med. Så har jag legat i princip hela dagen idag. Men på kvällen orkade jag ta mig till pappa och prata lite om hur det blir till helgen och så. Men mår konstant illa, så det är fortfarande jobbigt som fan.. Och imorgonbitti ska jag upp för att gå på Risk1 halv nio till halv 12... Inte sådär superpepp att sitta och lyssna på något jag redan hört i tre timmar. Menmen!
Efter det blir det att hämta min packning som jag gjort i ordning nu underkvällen och åka till pappa. Sen kommer helgen gå ut på att förbereda sig för lördag samt ta hand om min älsklingshund!
 
Nu lär jag sova då jag knappt fick någon sömn inatt.. Hoppas ni mår bra i alla fall! :)
 
 

soul waver

Finfin kvällsmusik!

Härlig onsdagskväll!

Jag blev minsann hembjuden till mitt "andra hem" på grillkväll! Syrran, Anders, Martin & Kristoffer och jag grillade och åt riiiktitgt gott! Sen satt vi ute och pratade till närmare 23 nu på kvällen. Med en filt omlindad runt sig och en skön brasa bredvid en så vart det riktigt skönt! Pratade om allt möjligt och hade verkligen supertrevligt! :)
 
Nu lär jag sova om jag ska orka upp klockan 09 imorgonbitti.. Lovat mamma att komma och kolla på hennes teater som hon och en kollega spelar upp imorgon. En barnteater för barn mellan 3-5 tror jag det är, haha, så kommer jag. Aja, god natt! :)
 

I will let you go

 

bildbomb från i lördags

Här kommer lite bilder från vårat släktkalas! Mycket bilder på barnen men dom är ju sååå söta! :>
Bilderna är tagna både av mig och av Emma med hennes kamera. :)
 
 

Fina dagar!

Ni ska bara veta vilka fina dagar jag har haft den här veckan. Varit i Örebro och hälsat på Isabelle, festat och hängt med fina vänner samt kikat på Hökartorget live och igår släktkalas! Trots min feta bakfylla var det en av de bästa dagarna jag haft på länge! åh va jag älskar min familj och släkt! Finns inte ord!
 
Men som sagt blev det utgång i fredags. Lite spontant sådär. Men varje gång jag går ut spontant blir kvällen oftast galnare än vanligt. Haha.. Vet inte hur mycket jag drack på halvan, men jag blev aldrig full! Dock slog det ju till när halvan hade stängt, haha. Men då blev det efterfest på stan med massor av roligt folk. Jag gick väl vid 5 med en kompis och sov där. Sen så gick jag hem runt halv elva dagen efter. Och jag som sa "INTE senare än 02!!!" haha, jo tjena! Pappa sa också det; "kom inte hem nå sent nu, du lär orka med imorgon också.." hahah...
När jag vaknade mådde jag verkligen PISS. Trodde jag skulle spy på vägen hem, men inget kom upp.. Kom hem och la mig på soffan och slumrade till i 5minuter kanske. Sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig fin för 90års-kalas! :) Mådde mycket bättre efter duschen men var fortfarande riktigt slut. Men hade som sagt en jättefin dag ändå. :)
 
Lägger upp lite bilder snart så får ni se lite av hur min helg var. :)
 

Dilemma

Sitter med ett litet dilemma just nu.. Att dricka eller inte ikväll! Haha.. Saken är den att planen var att dricka imorgon. För imorgon eftermiddag ska jag ju som sagt fira min farmor och faster som fyller år idag. Så i princip hela pappas släkt(på nära håll) kommer och vissa har jag inte träffat på flera år.. Visst kan jag väl gå ut idag, men om jag känner mig rätt kommer det bli sent inatt. Eller ska jag säga tidigt imorgonbitti? haha.. Men vädret är ju som gjort för att festa! Dessutom är det ju vårinvigning på halvan för den stora uteserveringen och så spelar ju hökartorget! Tänkte gå det nykter först, men nu blev jag riiiktigt festsugen!
 
Aja, nu ska jag städa mitt rum som faktiskt ser ut som ett bombnedslag. Ska även packa väska då jag åker till pappsen över helgen. Längtar efter min vovve så jag nästan spricker! :> Hoppas att vädret håller i sig hela helgen i alla fall. Och att ni får en riktigt bra helg allihopa! :D
 
En dålig bild på håret, men det får duga så länge. Kommer en bättre bild inom snar framtid! ;)

Bilder från Örebro

Tack för en superrolig "helg" :D
<3

Öreeebro

God morgon på er!
Är uppe tidigt idag då jag sov över hos syrran igår. Vi kollade på Mama och vågade/orkade inte gå hem, haha.. Så mamma skjutsade hem mig innan hon började jobbet. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och hör hur fåglarna kvittrar från balkongdörren. Känns bra! Men är fortfarande ganska slut från ett underbart dygn i Örebro. Tyvärr blev vårat tåg två timmar(!) försenat på vägen dit så vi kom inte dit förns runt 21 på onsdagskvällen! Vi tog en taxi hem till Isabelle så det skulle gå fort, så möttes vi av en glad Isabelle utanför hennes hus. Var så himla kul att träffa henne och se hur hon bor och lever sitt liv som student i storstaden.
Det blev grillat och maten vart klar nästan precis när vi kom. Så vi käkade gott, även Isabelles klasskamrat Katrin var med. Riktigt trevligt! Sen var det dags att supa till! Så kom det tre grabbar också, även det en klasskopis till Isabelle som hade två kompisar på besök.
Lite senare tog vi taxin till Frimis inne i stan. Regnet öste ner men vi hade det bra roligt ändå! Dansade och skrek till Begging och Anton Ewald, haha. Dansade och drack och hade supertrevligt! Sen blev det en taxi tillbaka och efterfestade några timmar hos Isabelle. Tror jag somna vid 04.15 så gick vi upp vid 9-10, haha.. Så gissa om jag var trött när jag kom hem igårkväll? Men om sagt, har haft det jättebra!
 
Kommer strax upp några bilder från vår lilla resa. :)
 
 

dansar och packar

Haha, ja. Just nu springer jag runt och dansar samtidigt som jag packar väskan! Om 3½ timme åker bilen mot Krylbo för att hoppa på tåget som går mot Örebro! Fy fan så taggad jag är! :D Håller tummar och tår att vädret är fint veckan ut nu. För ikväll ska jag minsann festa på en takterass i Örebro med Anton Ewald och mina fina tjejer! Sen på lördag ska jag fira farmor som fyller 90år och så blir det släktträff, underbart! Kanske att det blir utgång på lördagkväll också då det är marknad i stan! :) Denna vecka alltså, kan inte annat än älska den! Är dessutom frisk nu också, hur bra?!
 
Och nu har jag gått från svarthårig> gul/svart> gul/rött/oranget/brunt> brunt> rött! haha, så ja, nu är jag rödhårig! Dock en mörkröd, men gillar det! :) Lägger kanske upp en bild innan jag åker så får ni se! ;>
 
Annars kan ni följa mig på insta nu i dagarna, kan nästan lova att den kommer uppdateras flitigt! ;)
 
åh ska bli så himla kul! :D Dessa brudar och jag gör nu Örebro osäkert! ;)
 

you make me feel so alive

 

summer's in the air and baby, heaven's in your eyes




3 blogg-tips

I brist av saker att göra denna lördagskväll tänkte jag blogga lite.. Här kommer lite tips på 3 bloggar som jag läser och inspireras av men som kanske inte är så självklara och superkända. Läser utöver dom här blondinbella(som för fan är gravid?!), Kenzas(ibland) och mina vänners bloggar. :)
 
Caroline Eriksson
Jag följer henne inte bara av faktumet att hon är vrålsnygg, hon lever ett spännande liv och har underbar stil på hennes kläder. En modell som nyligen flyttat till stockholm. Jag skulle säga att det är mest mode, mycket hälsa och lite inrednig. Bläddra i hennes arikv och se hennes underbara stil!
Instagram: thecaroline_se
 
 
En tuff tjej i Stockholmstad som är lika gammal som mig (93a). Jag tycker hon är hur snygg som helst och jag blir lite avundsjuk på hennes tatueringar och septumpiercing. Mycket fest i bloggen och hennes vardag. Kan vara lite seg på att blogga ibland men jag tycker hon är så jävla cool så jag följer henne ändå! :>
Instagram: annielindblad
 
 
 
Hon verkar vara en sån himla rolig och härlig människa. Supersnygg är hon och har också en stil som heter duga! Jobbar på Metromode i stockholm och hon visar mycket av sitt jobb, sin träning och sina fester i bloggen.
Instagram: petratungarden
 
Alla bilder är lånade från deras bloggar. :)
 

I'm on top of the world!

 

soon to be redhead

Fortfarande rejält förkyld men det verkar inte bli värre än så. Inge halsont och inge feber vad jag vet. Så är hyffsat pigg ändå! Dock rinner det ju ur både ögon och näsa, så ser ganska sliten ut..
Idag har jag inte gjort mycket alls. Tog sovmorgon då dom säger att sömn är bästa medicinen! ;) Och på onsdag måste jag vara frisk! När jag vaknade blev det en film i sängen med lite frulle. Sen kom mamma och hennes särbo hem från Avesta. Dom hade köpt ett vitrinskåp så vi satt och skruva ihop det på eftermiddagen, sen började vi med maten och vi har precis ätit. Potatis, grekiska köttfärsbiffar och brunsås, supergott! :)
 
Imorgon blir det nog att färga håret igen. Ska försöka få det till EN jämn färg i hela håret nu. Rödbrunt ska jag i alla fall förska få det till. Vill bli fin till Örebro och även till nästa helg då Farmor fyller 90år och då kommer troligen släkten från Örebro/Göteborg! :) Nu börjar jag få en utväxt i det "gula" i håret också. Bara att lägga på ännu en färg i mitt hår.. Är väl uppe i 4-5 färger nu, haha.. Ska bli skönt att få en ordentlig färg nu. :)
 
 
 
 

Förkyld

Ligger just nu och snorar i sängen framför en film. Kände redan i förrgår att jag blev täppt i näsan och igår rann det som vatten hela dagen. Och idag är det värre..

Känner mig lite bitter då Bruce är i Sverige i helgen och ligger här och är sjuk. Vill också juuu! Fick bli en god frulle på sängen och en bra film, som sagt. Helgen får bli lugn då jag åker till Örebro på onsdag, kommer bli grymt!!