I'm friends with a monster that's under my bed

Ja ni.. Nu i dagarna har jag fullt upp från morgon till kväll! Kom precis hem från syrran. Sedan lunch har jag varit med henne och Anders och skjutsat kartonger och massa grejer till nya huset. Dock kan dom inte flytta in riktigt än då golven ska slipas imorgon och behandlas. Men sen när allt är klart, kommer det bli super bra! Imorgon är det samma visa som idag, i princip. Ska hjälpa till med att flytta kartonger medans pappa är i huset och slipar golv.
 
På lördag blir det nog att hjälpa till lite mer. Dock är det ju Halloween och utgång, så jag och syrran ska hem till mig och sminka oss ganska tidigt för att sedan gå på förfest och hotellet. Är så brutaaaalt taggad, kommer bli grymt! :D
 
Nu ska jag plocka lite på mitt eget rum som är superstökigt.. Så blir det lite American Horror Story, min nya favorit-serie!
 
 

Veckans babe!

Dave Franco, muuuuuuuums!
 

Veckans inköp!

Här kommer en dålig bild på jackan jag köpte förra veckan samt lite grejer jag köpt på Mur & Kamin! :)
 
 
 

colors

 

Härlig fredag!

Haft en riktigt bra vecka! Jobbat en hel del, köpt en ny jacka, hjälpt syrran att flyttpacka och massa annat som är ganska "vardagligt". Men jag älskar att rutinerna är på plats och att ha massa saker att göra! Idag har jag också jobbat. Jobbade dock förmiddag så slutade vid halv ett vilket var tokskönt! En superfin dag som vi spenderade ute i stort sett hela dagen förutom vid frukosten och lunch! Solsken heeela dagen och plusgrader, det gillar vi! :)
 
Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Vid åtta ska vi hämta Emma vid jobbet sen åka till Annsofie för lite halloweenmys! Prata lite om spöken och sånt där ni vet! ;) Ska blir supermys hur som helst! Efter det får vi se om jag drar ut.. Är så vinsugen. Och lönen jag fick idag tillåter mig det också! Gissa om jag blev nöjd när jag fick min största lön hittills? Något!
Skulle egentligen till pappa idag, meen dom är i Idre för tillfället och tar ner grinden vid vår stuga innan snön kommer. Men dom kommer hem redan imorgon, så då åker jag dit! :)
 
Nästa vecka är smockfull! Den kommer inte bestå av något annat än jobb och flytt! Tänkt att syrran bor i hus om 1-2 veckor typ, sjukt! Men kommer bli sååå mysigt!
 
Fulla och glada tjejor i Säterdalen 2011! Haha, är ju ändå flashbackfriday.. ;>
 

shhh, hemlis!

När jag var väldigt liten vaknade jag på nätterna av växtvärk. Då väckte jag min mamma så fick jag flytande alvedon och så la vi oss i soffan och kollade på disneyfilmer tills jag somnat!
 
 
Jag planerar/tänker ofta på hur jag vill ha mitt bröllop. Entré-låten är jag fast vid. Jag ska inte ha den klassiska "Wagners bröllopsmarch", utan det blir en med lugnare tempo. Och personligen älskar jag stycket!
 
 
Jag tänker också på vad jag vill ha för musik på mina barn namngivning/dop och även min begravning faktiskt!
 
 
Jag funderar ofta på vad jag skulle vilja att mina barn ska få heta. Jag vill ha något släktnamn med om dom inte får mitt efternamn. Tänker också på hur jag vill uppfostra dom.
 
 
Jag älskar Lang Leavs poesi.
 
Jag är inte säker på om det här har varit det bästa året på länge, eller det värsta..
 
 
 

pumpasoppa och bekännelser

Go kväll! Helgen rusade förbi alldeles för fort! I fredags vart det lite spontanmys med några fina vänner. Det blev takeout, lite vin, massor med snicksnack och idol! Sen bestämde jag och Lisa oss för att gå ut. Så vi drog till halvan och mötte upp några vänner som var ute. Dåligt med folk var det, men hade trevligt ändå! :)
 
Lördagen gjorde jag inte särskilt mycket. Jag följde med Emma och Anders till Mur & Kamin och åt lite pumpasoppa som en släktning till mig lagat dagen innan. Dom firar ju 15år just nu på M&K så dom bjöd på mat och så visade hon som lagade, Karin, upp sin kokbok! :) Hur som helst var det är riktigt god soppa! Mums! Sen åkte jag hem igen och fixade lite här hemma.
På kvällen kom ju Emma hit så lagade vi mat och kollade på This is the end. Haha, så brutalt sjuk film! Men rolig! Om man gillar den humorn.. Söndagen lagade vi en brunch och åkte sedan hem till dom och hängde där hela dagen. Riktigt bra helg blev det i alla fall! :)
 
Nu ska jag strax gå och lägga mig då jobbet väntar imorgon. Har dock sovmorgon, men tänkte försöka hinna med att tvätta lite innan.
Imorgonkväll kommer jag lägga upp några bekännelser.. Haha, spännande va? ;>
 
Och den här snygga mössan kom på posten förra veckan, gillar den skaaarpt!
 

vi äger allt våra ögon ser från balkongen

 

Myskväll

Här kommer lite bilder från i lördags och söndags. Syrran och jag hade sleepover! Vi lagade plankstek och myste framför en bra film! :)
 

 
 
 
 

Lucy Spraggan - Last night

Så härlig låt! Kolla in hennes audition också, man får rysningar!
 

Första snön

Haha, idag på jobbet berättade en liten pojke för mig att hans pappa berättat att det skulle komma snö imorgon. Han såg ut som om det var det mest osannolika som skulle kunna hända! Och när jag sa att det skulle komma redan ikäll tappade han hakan, bokstavligt talat! Åh vad det ska bli kul att se alla barns miner och röda små kinder imorgon!
Ja, för nu snöar det riktigt ordentligt. Stooora snöflingor också! På mitt ballkongräcke är det redan typ 1cm snö! Jag tycker om snön om det är torr och fin snö. Men mitt förnuft vet att det kommer bli slask inom en kort tid.. Tyvärr!
Aja, nog om SNÖ! haha.. Gick bra att jobba idag. Ganska få barn, men blir inte lugnare av det kan jag säga.. Det var en trött Emelie som kom hem efter jobbet.
 
Igår och idag fick jag minsann paket! Både från gina tricot och jfr. Ett par svarta jeans, en mörkblå blus, en mörkgrön beanie, en grå beanie med text samt lite basgrejer. Toknöjd är jag för allt satt som gjutet! :)
Imorgon ska jag umgås med en saknad vän och prata lite skit samt vindricka lite.. :} På lördag kommer syrran hit på sleepover då jag är ensam hela helgen. Vi ska laga god mat och bara myyysa!
 
Nu ska jag plocka ihop på rummet så det är fint till helgen. Och så jag hittar mina saker, är ett helvete rent ut sagt att springa runt på morgnarna och leta efter en specifik sak..

 
 
 

Bilder från en härlig höstdag!

 

I only hurt the ones I love

 

maginfluensa

Helgen var veerkligen upp och ner. Fredagen började med en superrolig förfest med dans och charader med mina bästa tjejer! Sen utgång och halvan. På efterfesten vart jag lite dålig så fick sova kvar där vi var, haha.. Usch. Kom hem på lördag eftermiddag och käkade lite sen åkte jag till min farmor och farfar. Fikade lite och åkte sen hem till pappa och hade filmmys! Söndagen började med ett tråkigt besked, som säkert många av er vet om. En kille omkom i en bilolycka utanför stan här. Kände honom inte bra, men vi hade gemensamma vänner så hade träffat honom några gånger. Verkade vara en tervlig och glad kille. Så under söndagen snurrade tankarna att livet kan ta slut så himla fort, läskigt fort...

Annars under söndagen åkte jag ut med Emma och Harley och tog lite kort då det var så himla fint väder. Vart några bra bilder faktiskt! Sen käkade vi en brakmiddag som pappa lagat följt av tårta då dom var borta när jag fyllde år. Så blev det lite pakeröppning också. :>
 
Jag jobbade måndagen men vid lunch blev jag så himla konstig i magen. Men stod ut tills jag slutade. När jag kom hem blev det bara värre. Illamående och allmänt orolig i magen. Jag la mig tidigt och vaknade på tisdagmorgon av att jag var helt svettig. Jag ska spara er detaljerna, men hade fått maginfluensa.. Som tur var varade det bara i 24h så imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Fick inte jobba idag då det är en 48h regel..
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen möta upp Emma så ska vi hämta ut lite paket. Vi beställde lite kläder i måndags som redan kommit! Håller tummarna att allt sitter bra nu! :)
Haha, blev lite långt inlägg, men aja.. Hoppas ni mår bra i alla fall!
 
 

tsunami

 

Äntligen freeedag!

Som jag har längtat efter fredag denna vecka! Idag har jag varit ledig vilket har varit superskönt! Varit upp på stan och gjort lite ärenden, bl.a. varit in på systemet för första gången!!! Fick sällskap av Emelie, så det var skönt. :> Sen hälsade jag på systrarna i butiken en sväng. Sen har jag bara chillat och ätit lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, om 2 timmar ska jag vara hos Frida!
 
Hoppas ni får en grym helg ni också! :)
 
 

Måndag

Varit en riktigt lång dag. Varit uppe sedan 06.. Men inte varit trött alls på jobbet konstigt nog! Slumra till en stund när jag kom hem men annars har jag varit pigg faktiskt! Varmt har det varit idag också. Britt-sommar, visst kallas det så? När värmen kommer tillbaka i början av oktober? :>
 
Anyhow, nu sitter jag nyduschad och ska strax krypa ner i soffan med mamma framför en film. Sen blir det sängen då det väntas jobb imorgon också! Slutar tidigt men ändå! :)
Till helgen vankas det 25-årsfest, kommer bli grymt! Ska även åka till pappa. Var ju förbi dom igår, man känner verkligen hur mycket man saknar dom när dom är borta sådär länge! Inte minst min lilla älsklingsvovve!
 
Hoppas allt är bra med er. :)
God natt!
 
 

Kids are gonna do what they want

 
We know the words but it's not enough, not enough
'cause no one heard.
Remember we're just kids.

det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag som skulle vara lugn den här helgen. Blir inte alltid som man tänkt sig.. Haha. Åkte till Frida strax efter tio och vinade med några tjejer. Mycket trevligt lär jag säga! Vi gick till halvan och hängde där till stängning. Då blev det efterfest x2! Kom hem alldeles för seeeent inatt (imorse..). Har sovit cirka 2-3 timmar och är helt slut i skallen.
 
Först hade jag tänkt åka till Gävle och käka med ett skönt gäng, men känner mig alldeles för trött för det tyvärr.. Dessutom skulle jag nog få köra dit i så fall. Inte det mest optimala kanske.. Tänkte också åka till pappsen som ääääntligen kommit hem, men vet inte om jag orkar. Kanske tar en promenad dit sen. Behöver lite frisk luft känner jag. Tror dock att jag bara ska ta hand om mig själv lite idag. Laga god mat och ta en långdusch. Sen en kväll med massa filmer! :>
 
Nu blir det en seeen lunch!
 
 

dööööör

Hhahahah, skrattar så sjukt mycket!!!! "Deer" är lätt bäääst! Squirrel med. Haha, dålig bakishumor. Men älskar't!
 
 
 

dear boy

Tråkig hemmakväll fick bli en vinkväll! Jag som satt ensam hemma kan ju bara inte tacka nej till det! :>
 
Trevlig helg på er. :*
 

that moment..

 

I change shapes just to hide in this place

 
Så himla skön remix på denna låååååt!!!

carlings

Anledningen till varför man går in på carlings hemsida. Snygga män öööverallt!!!
Samma visa gäller i typ alla deras butiker.. :>>
 
 

Härligt väder!

Idag gick jag upp runt halv åtta. Jag skjutsade mamma till jobbet så jag kunde få ha bilen hela dagen. På senaste har jag tyckt att det är riktigt skönt att gå upp tidigt. Det är så mysigt att se allt vakna till liv och när frosten fortfarande är vit i gräset. Sen åkte jag hem och åt en god frukost i sängen framför en bra film.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka ut på stan för lite ärenden. Så härligt väder idag! Sen ska jag träffa en vän och fika lite. När jag kommer hem ska jag nog plocka ihop lite på rummet och kolla igenom en bok jag fick av mamma. En bok med bilder, texter och lite saker jag gjort när jag var liten. En jättefin bok som kan varit en av mina bästa presenter!
 
Hur som helst, dusch nu! Hoppas ni har en bra dag i den härliga höstvädret! :)
 
 

when life is

 

underbara lasse

 Alltsååå vad jag har längtat efter denna stund! Lasse har gjort det igen. Det här albumet är så brutalt bra!
Min favorit? Hosianna (Scrolla ner till pår 10) helt klart. Riktigt skönt med elgitarren. åååh, lyssna!
 
 
Jag tänkte säga: ”Jag har aldrig träffat nån som är som du”
Men jag sa att jag ska hem och att vägen tar slut här
Jag skriver inga dikter till dig, så gör man inte nu
Jag går runt i mina högar och jag hittar inte ut här

Det var som att du öppnat ett fönster
Till en krets där jag inte kom in
Oh, kanske om jag var vacker
Kanske om jag var din
Oh, vad gör vi nu?

I am many things


du bara låtsas som det regnar

Behöver en promenad men det är alldeles för kallt och jag är alldeles för snuvig och hostig för den kalla luften. Saknar min pappa och min hund. Men snart är dom hemma igen och då ska jag bara hänga hos dom. Annars i vekckan ska jag fira min mormor som fyller år. Ska även försöka hinna med att träffa två vänner, samt åka ut till min farmor och farfar! Så blir det jobb på fredag igen, saknat mina små ungar!
 
Nu ska jag lägga mig och läsa om Mr. Grey och äta Åre-choklad, det är jag fan värd!
 
 

bilder

Då jag fick en efterlängtad systemkamera i present när jag fyllde år kommer jag förhoppningsvis lägga upp lite fler bilder i bloggen. Här kommer lite bilder från i söndags och lite bilder på mina presenter! :)