FALUN

#Sunny #summer #Falun #sweden #love


Ensammast i Sverige

Och jag drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna






skivsläpp!

Är faktiskt väldigt nyfiken på hur Kent's nya album kommer låta. Det släpps nu onsdag den 30 april. Spännande! Har aldrig varit ett riktigt Kent-fan, men på sistone har jag börjat älska dom.
 
 

24 april

Idag har jag varit i borlänge med mamma. Vi fixade pass åt henne då hon åker till Egypten om en månad. Haha, lite avis man är alltså, herregud.. Aja, vi åkte in en sväng på kupolen också och käkade samt kollade lite i affärerna. Jag hittade två par skor (är likadana förutom färgen, kunde inte bestämma mig. Haha.) och en vit långkjol i chifongtyg, men det tackar vi mamma för som bjöd mig på allt idag. <3 Riktigt nöjd är jag i alla fall! :)
 
Nu har jag precis deklarerat för första gången! Lätt som en plätt! Nu ska jag lägga mig framför en film eller läsa lite, fick sån huvudvärk nyss.. Imorgon blir det jobb, sen kanske jag åker och hälsar på pappa en sväng på kvällen då jag blir ensam. Lördag åker jag till Falun och spenderar resten av helgen där. Det blir grillning och parkhäng, det tackar man inte nej till. Speciellt inte när det ska bli sooool hela helgen! :)
 
 

IDRE, -14


BURN

Känner ni igen låten? Härlig cover tycker jag! :)

shuffle


Bra tisdag!

Det går lite segt att blogga, men det får bli så.. Om jag inte har lust att blogga blir det ändå inge bra, haha..
 
Har haft en väldigt bra påsk! Åkte ju till stugan i Idre och stannade där till lördagen. Då åkte jag hem och dansade rumpan av mig på hotellet och träffade massa saknade vänner! Söndagen hade vi premiärgrillning här hemma. Mycket trevligt! Och igår hade jag och mamma besök av min moster och mina kusiner som grattade mig i (långt) efterskott. Vi fikade och pratade och hade det allmönt trevligt. :) Sen drog jag till syrran och tog det lugnt bara.
 
Idag bjöd jag hit några tjejer på lite fika i solen. Vi satt på verandan i solen i några timmar sen blev det pizza och häng hemma hos Jessica i kvällssolen. Superbra tisdag med andra ord!
Nu är jag hemma och lyssna på skön musik. Ska nog sätta på en film nu, sen blir det att sova. Imorgon vet jag inte vad som händer. Det blir nog att städa i garderoben och kanske sola lite om det är bra väder. Om jag inte blir inringd på jobb då.. :)
 
 

PÅSKAFTON/dagen

#Påsk #förstagrillningen #sol #underbart #påskmiddag #happyeaster


Mot Idre!

Nu ligger jag nerbäddad framför en film och ska strax sova. Klockan står på 07:00, för klockan åtta går bilen mot Idre! Ska bli så himla skönt att komma bort lite. Har dock inte bestämt mig för hur länge jag ska stanna. Men minst tills på lördag. :) 

Måndag och tisdag låg jag helt utslagen i min säng. Förkyld, feber och hosta.. Men idag är jag feberfri och nästan ingen snuva, bara en envis hosta kvar. Så idag jobbade jag några timmar vilket var skönt efter två dagar i isolering..

Men hoppas ni alla får en glad påsk med massa härlig mat och fina människor runtom Er! :* 




why does it feel so good, so good to be bad?

 

Bättre onsdag

Baugetterma igår blev succé! Vi gjorde en skinkröra till det och det blev sååå gott! Mums!
Nu väntar jag på skjuts. Emma och Anders ska hämta mig så ska vi åka ut till Annsofie och Henrik i stugan (som nu är deras permanenta boende) och äta lite soppa och umgås lite. Mysig onsdag! :)
 
Imorgon ska jag ta tag i lite tvätt samt städa hemma hos mormor. Fredag blir det jobb sen som sagt umgås med tjejerna i princip hela helgen. :) Bli nog en sväng till pappa också.
 
 

The secret life of Walter Mitty

Nu har jag äntligen sett The secret life of Walter Mitty! Och den var precis så bra som jag hade tänkt mig! Riktigt riktigt bra! :) Så himla härlig film. Han bara släpper allt och gör saker istället för att tänka att han ska göra det. Jag har börjat kolla på filmer på en sida online. Riktigt bra, med bra kvalité och både nya och gamla filmer/serier. www.swefilmer. com. Så där kan ni kolla på bl.a. den här filmen, helt gratis! Dock lär man registera sig men det är endast email och telefonnummer om jag minns rätt. :)
 
 
"Beautiful things don't ask for attention."

Bagar-Emelie!

Ja nu i dagarna har jag fått för mig att jag vill börja göra eget bröd! Sagt och gjort! Igår gjorde jag mina första frukostbullar, och dem vart sååå goda! Jag var rädd att de skulle bli lite kletiga inuti, men icke! Och nu håller ännu en deg på att jäsa. Ikväll ska nämligen jag och mamma hem till Emma igen (vi var där igår också) och fortsätta med deras kök. Så då tar vi hem oss lite bröd och gott pålägg så vi kan äta det som kvällsmat! :) Hoppas det blir bra bara.
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Jag var hos pappa i helgen. På fredagen hade jag pysselkväll med systrarna x2 och min brorsdotter Ida! Riktigt mysigt! :) Lördagen blev det utgång på hotellet och dansade så svetten rann, haha! På söndagen åkte jag med pappa, Harley och Catherine till farmor och farfar. Det var skönt att träffa dom igen, var ju 2 månader sedan sist! Tog en härlig långpromenad med Harley och C. Sen kom Annsofie också, så fikade vi och pratade. :)
 
Till helgen ska jag nog träffa lite vänner, bara ta det lite lugnt. Nästa veckan kanske jag åker upp till stugan i Idre. Inte helt bestämt än men jag hoppas verkligen det. För det är min absoluta favoritplats på jorden! Man mår så himla bra där uppe!
 

Resultatet av gårdagens bröd! :)

IRISH PUB, st patrick's day

#Irish #pub # stpatricksday #paddy's #Dublin #ireland #Guinness #music @karabou


Bilder från Dublin

 
"May love and laughter light your days and warm you heart and home, May good friends be yours wherever you may roam, May peace and plenty bless your world with joy that long endures, May all life's passing seasons bring the best to you and yours."

tusen miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt