music makes the people come together

Såg nyss det här på David Guettas sida på facebook. Herreguuud vilken spelning det verkar ha varit! Hade gärna vart på plats. Att det dessutom var på världens lägsta plats, 424 meter under havsytan, mitt ute i öknen, hur coolt?! Ni som älskar guetta och house som jag; kolla för tusan! & ni som inte gillar det; kolla ni med! ;) Hårstråna på armarna stod upp i princip hela filmen.
 
09:39... behövs inga ord
Och är det bara jag eller har Guetta blivit snyggare?
 

Lördag

Jag har haft en riktigt bra lördag! Jag sov så länge jag kunde, men vaknade ändå halv nio.. Aja, gick upp och tog en skön dusch och så lite frukost på det. Varje lördag gör jag i princip samma sak på förmiddagen. Sover så länge jag kan (typ) duschar, äter frukost och läser lokala tidningen. Dom har två tidningar som alla får hem gratis. Dom är faktiskt riktigt bra båda två!
Runt tolv kom en väninna till Alma som tog hand om Fionn en stund så hon kunde ta det lite lugnt (Ronan var borta på jobb). Hon hade även med sig goda scones, så det blev lite fika och kaffe. Mums!
 
Efter det  tog jag det väldigt lugnt och hängde på mitt rum. Runt halv fem åkte vi till Douglas, jag och familljen, för att äta på den bästa restaurangen i Cork, enligt Alma och Ronan, haha. :) Men det var verkligen jättemysigt och suuupergod mat. Hade en riktigt härlig kväll. Dock blev Fionn dålig på slutet, som tur var, var att vi redan var på väg att åka hem. Han mår dock bättre nu! :)
 
Imorgon ska jag ju jobba förmiddagen och sen hjälpa Alma lite hela dagen då Ronan åker tidigt till England imorgon. På eftermiddagen ska jag, Alma och Fionn nog åka till Mahon Point där det finns ett stort shopping centrum, det största i Cork. Annars blir det nog en lugn söndag.
 
Hoppas ni har en bra helg! :)
 
 

Coal War


Har säkert delat den här låten förrut, men den är ju så braaa!

Saknar snön lite..

Så jag bjuder på lite fina djur och naturbilder! :}
 
 

tell me that you need me, tell me that you want me


thank god it's friday!

Ja, den här veckan har gått lite segt. Långa dagar och ryggont.. Men idag har det gått ganska bra ändå! Ryggen är bättre, nästan perfekt! :) Imorgon ska vi i alla fall käka middag ute på en restaurang i Douglas, ska bli trevligt! :) Sen åker Ronan till England så jag jobbar på söndag förmiddag. Sen får vi se vad som händer!
 
Hoppas allt är bra med er där hemma. :)
 
 

Födelsedagsfirande!

Idag fyller min kära storasyster 27 år! Så ikväll har jag skypat med henne +hela familjen som var på plats och grattade henne. Det kändes nästan som att jag satt där i det gråa lilla köket i huset på nya brogatan med min familj! Kändes bra i hjärtat hur som helst. :) Nu kan jag somna glad!
 
 
Idag har det varit en lååång dag. Fick ont i sidan av ryggen igår och det har inte släppt än... Men jag ska ta en ipren nu och lägga mig tidigt. Klockan är ju bara runt nio här. Så får vi hoppas på det bästa. Imorgon har det lovats sol här, så förhoppningsvis kan jag och lillkillen ta en promenad på förmiddagen!
 
Här kommer i alla fall lite bilder från när vi var i Cohbe och på Zoo i lördags. (Det blev inget besök hos Jameson, tyvärr. Alma, som är höggravid, är inte van vid att gå så mycket som vi gjorde under lördagen. Så under söndagen ville bebisen rulla runt i magen så vi fick bli hemma, vilket var mysigt det också.)
 

love

"Du kan ta farväl av din familj och dina vänner och åka långt bort, men hela tiden bär du dem i ditt hjärta och dina tankar. Det är inte bara du som lever i en värld, utan också en värld som lever i dig."
 
o

when words fail, music speaks


Heaven

 
I've been chasing angles, for what seems the entire of my life.

bästa dagen hittills!

Åh, vilken bra dag jag har haft idag, och fortfarande har. Jag sov ut och sen åt jag färsk frukt till frukost medans jag läste lokala tidningen. Sen satt jag vid datorn en liten stund, och efter det åkte vi ut, jag och Collins. Vi åkte till Cobhe (uttalas Cove), och dom visade vart titanic hade åkt från för hamn, dom visade mig stan lite och sen åkte vi på Zoo och var där i 1-2 timmar. Strålande sol hela dagen med några ynka moln på himlen, så skönt!
Efter det åkte vi och handlade för veckan. Nu är vi hemma och har precis ätit lite vårrullar då maten tar lite tid. Jag ska strax springa ner och vara lite social samt ta en glas vin. :)
 
Senare lägger jag in bilder från idag. Imorgon ska vi åka och kolla hur man gör irländsk whiskey, samt provsmaka lite. Ser jag verkligen fram emot, gud så kul! :D
 
 
 

Would you be my valentine?

 

you lift my heart up, when the rest of me is down

 
You lift my heart up when the rest of me is down
You, you enchant me even when you're not around
If there are boundaries, I will try to knock them down
I’m latching on, babe, now I know what I have found

I feel we're close enough
I wanna lock in your love
I think we’re close enough
Could I lock in your love, baby?

Now I got you in my space
I won’t let go of you
Got you shackled in my embrace
I’m latching on to you

Glad alla hjärtans dag!

Ja, glad alla hjärtans dag på er allihopa! Dagen har gått hyffsat fort faktiskt. Känns så skönt att det är fredag och helg! Hoppas att jag ska kunna hitta på något roligt i helgen fastän vädret ska vara uselt..
 
Hursom helst, nu sk ajag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för middagen. Ronan skulle göra middagen ikväll, han hade köpt något gott kött utanför Dublin, ska bli spännande! Annars blir det en lugn kväll ikväll. Blir kanske ett glas vin framför tvn eller så. Blir så himla trött om kvällarna. Lägger mig ju mellan 21-22, vilket för mig är vääääldigt tidigt. Men sååå skönt när man går upp runt 7 varje dag.
 
Även fast det känns som en helt vanlig dag ska jag göra några inlägg om denna hjärtedag! Så kolla in senare så får ni både härlig musik, fina texter och lite bilder! Hoppas ni haft och får en trevlig alla hjärtans dag i alla fall! :)
 
Får heller inte glömma att mina fina systerdotter Stella fyller 3år idag.Grattis till lillskruttan! :*

:*

 
 

There's is no place I'd rather be!


Andra jobbdagen!

Första dagen igår då jag var själv med Fionn. Gick utmärkt! Han var liiite gnällig men det är för att hans tänder gör honom galen. Men efter lite medicin är han go och gla' igen! ;D Alma var dock hemma under förmiddagen då lilla magen inte lät henne sova under natten. Men hon låg uppe i sovrummet tills hon skulle åka till jobbet, så var nästan ensam ändå!
 
Igår var det strålande sol hela dagen ända tills kvällen då det mulnade på och blåste lite. Idag är det också sol, så det blir nog en promenad med Fionn när han har sovit och ätit. :) Dock vet man aldrig med vädret här, det kan slå om på en sekund! Men annars rullar det på bra här borta! I söndags gick vi ju igenom allt det praktiska och så. Men hade lärt mig ganska mycket under de dagar jag var ledig nu innan. På söndag eftermiddag skjutsade Alma mig till köpcentret vi var på under lördagen. Hon skulle till sjukhuset som ligger precis bredvid och hälsa på en till liten bebis. Så jag handlade hem lite mat som vi glömde på lördagen, samt shoppade lite på Pennys! ;)
 
Haha, på den tiden jag har skrivit det här inlägget gick det från strålande sol och blå himmel till.. wait for it... SNÖ! Vädret här borta är verkligen oförutsägbart! Aja, nu ska jag plocka in lite disk sen förbreda en flaska till lillkillen.
 
 
 
 

Money on my mind

 Såååå bra!
:D

myslördag

Haft en superhärlig dag med Collins familjen! Jag vet att jag säger det ofta, "har det superbra" "dom är fööör härliga" osv. men jag hade så små förväntningar och fick sen en familj som är precis som jag vill. Så lär skriva att det är bra, för dte är det! Om ni förstår vad jag menar.. haha ;D
 
Vi åkte i alla fall en sväng i Cork och in till ett köpcenter. Där bl.a. Pennys fanns. Och herreguuuuud! Sååå brutalt billigt! Men ändå fina kläder liksom! Dit kan jag garantera att det blir många resor till! ;) Handlade inget idag, kikade mest runt lite.
När vi kom hem gjorde vi oss varsin lunchbaugette. Sen har dom hälsat på en väninna till Alma som precis fått en liten flicka. Så jag har chillat med en kopp te och lite SoA. Nu är dom hemma igen och maten står i ugnen (luktar smaskens!) så ska ner och ta ett glas vin (Almas förslag) framför brasan med gänget. Mys!
 
Bjuder på en mysig låt så här på lördagskvällen!:)
 

Bilder från huset

Här kommer lite bilder på hur det ser ut där jag bor. Lägger dock inte upp bilder på alla rum så som föräldrarnas sovrum. Men i alla fall mitt rum, köket osv. :)
 
 
 

Dag 2 - check!

Haft en väldigt bra dag idag! Efter lunch hängde jag med lilla Fionn och Debbie (som var jättetrevlig!). Vi lekte, kollade på film och käkade lite. Gick även igenom lite praktiska saker. Men tyvärr blev det ingen promenad, även om det var lite soligt på förmiddagen så blev det storm efter lunch. Alltså riktigt oväder! Det blåste så lykstolparna svajade och det regnade i fleeera timmar. Så det fick bli en heldag inne. Men imorgon hoppas jag verkligen att jag ska kunna ta en liten promenad. Dock skulle vädret hålla i sig en stund imorgon, men sedan avta under kvällen. Så håller tummarna att kunna gå en sväng innan middagen.
 
Annars blir det väl förhoppningsvis en vända in till stan i helgen. Är så nyfiken hur det ser ut!
Nu ska jag gå ner och prata lite med Ronan innan jag går och lägger mig. Såå trött fastän klockan inte är mer än 22 här. Mamma Alma är på en viktig jobbmiddag ikväll så det blev en kväll igen med bara oss tre vid middagen. Men imorgon ska vi äntligen få en ordentlig middag med alla samlade! :)
 
Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder på hur jag bor. Kika in då vetja!
 
Förmiddagssolen med blå himmel, det var härligt så länge det varade. :}

puss!

Den här lilla skrutten har jag hängt med idag! :*
 
 

what if I'd never met you?

 
<3

Éire

Hej på er!
 
Ja nu är jag här. Sitter just nu i min härligt stora säng i mitt rum i Rochestown, Cork, Irland. Gaaanska sjukt! Men känner mig redan som hemma (tassar lite på tå fortfarande, men det ska nog försvinna), det har ju bara gått en dag! Efter en väldigt lång resa kom jag fram till Cork runt 20 tiden igår lokal tid (21 svensk tid) och stod och väntade i en kvart ungefär och fick för mig att jag var helt fel.. Men sen såg jag Alma (mamman) och lilla Fionn (pojken som jag tar hand om) och herreguuud vilken skön känsla! Sån lättnad! Hon visade min en snabbis i Rochestown (förorten vi bor i) samt Douglas (grannorten). Supermysiga båda två! Vi köpte med oss donken då jag endast ätit en smörgås under dagen.. Ronan (pappan) kom hem efter en stund så fick träffa honom också!
 
Hela min värdfamilj är verkligen toppen! Glada, lättsamma och allmänt sköna! Efter att ha spenderat kvällen med Fionn och pappan kändes det jättebra! Lillkillen är verkligen ett enrgiknippe som alltid har ett leende på läpparna! :)
Annars idag har jag bara tagit det lugnt och tagit igen min energi från igår. Jag är ju i princip ledig till månadg då jag börjar "på riktigt". Så i helgen ska vi bara gå igenom allt så ska jag lära känna Fionn så mycket jag kan så han blir van med mig, han är ju bara 17 månader.
 
Imorgon ska jag träffa Debbie, hans förra barnvakt. Hon pluggar i Cork till förskolelärare om jag förstod rätt. Så ska hänga lite med henne och Fionn imorgon tänkte jag. Dock tar jag nog en promenad för att se mig omkring lite, med eller utan dom, det får vi se. :)
 
Haha, blev lite långt. Men då vet ni att jag har det välldans bra! Men saknar självklart alla där hemma. Så om någon vill skypa med mig så heter jag eemeliehedlund där också! :) Hoppas allt är bra med er.
 
 

best day of my life

Nästa gång jag bloggar är jag antingen på väg eller på Irland. Så tänkte bara skriva ett litet inlägg nu. Haha, vet dock inte riktigt vad jag ska skriva.. Hela den här dagen har jag yrrat runt som en virrig höna. Tvättat det sista, hälsat på mormor och morfar, gjort tusen ärenden på stan, skrivit ut biljetten och allt sånt, packat i många timmar och blivit galen på +1kg i väskan..
Men det har varit en väldigt bra dag fastän jag har stressat mestadels. Fick träffa "släkten" från Irland idag också hos pappa. I söndags fick jag ju en slängkyss av Justin (2 år) men idag var han lite blygare.. Men det var kul hur som helst! :) Åt även god mat med mamma, Emma och Anders. Ett stooort tack till Emma och Mamma som hjälpte mig med packningen, höll på att slita av mig håret ett tag där.. ;)
 
Nu lär jag sussa, om 5 timmar ska jag vara vaken. Vi åker från Hedemora halv 6 imorgonbitti. Det ska bli så spännande, mitt alldeles egna äventyr börjar äntligen!
 
 

Sista dagen i mitt vinterland

Ja hörni, nu är den här. Sista dagen i Sverige. Känns ganska sjukt, men jag är såå redo! Imorgon lämnar jag detta vita vinterland för ett väldigt grönt land. Det kommer bli en lång dag som börjar klockan 05 i morgonbitti. Sedan är jag framme vid 8 imorgonkväll.
 
De senaste veckorna har jag varit med mina vänner och min familj så mycket jag hunnit med. Det går inte att beskriva hur tacksam jag är över mina fina vänner och min fina familj. Men imorgon lämnar jag allt för några månader. Om jag har tur får jag väl lite besök till våren i alla fall! ;)
 
Igår var jag till min farfar som fortfarande ligger på sjukhus tillsammans med farmor och pappa. Skönt att se att han är lite piggare i alla fall. När jag kom hem kom några tjejer hit för ett sista hej då. Det blev kaffe, te och lite fika. Sen sa vi hejdå och jag kände hur mycket jag kommer sakna dom där tokarna!
 
Jag har kollat på sex and the city den senaste tiden. Och i slutet av sista säsongen flyttar Carrie till Paris och hon och tjejerna har en sista middag tillsammans. Ganska typiskt att jag skulle se just det avsnittet igårkväll. Det var då tårarna kom och jag verkligen förstod; jag åker i övermorgon!