New in

Igår åkte jag och Emma till Ludvika efter hon hade slutat jobbet. Så fort vi kom dit så åkte vi ut på sjön och glassade i några timmar. Sååå himla skönt! Sen åkte vi och handlade mat och så grillade vi på kvällen. Riktigt mysigt var det! Idag har det ju varit lite halvbra väder. Så vi åkte och shoppade lite istället! Hittade den här glaskupan med botten (75:-) och den turkosa filten (65:-) på rean på Åhlens i Ludvika. Hittade även den är skitsnygga "jackan" och t-shirten på Åhlens, dock inte på rean. Jackan kostade 499:- men fick hela 350:- rabatt (varför vet jag inte..) och t-shirten 149:-. Kändes som jag fyndade riktigt ordentligt!
Sen åkte vi hem och lunchade, och nu är vi hemma i Hedemora igen.
 
Jjag och mamma ska äta lite tacos nu, sen ska jag förbereda mig inför en ny arbetsvecka! Usch nu börjar det blixtra ordentligt så ska stänga av datorn helt nu.. Hoppas det är bra med er!
 
 
 

Båt-åka i Ludvika!

#Båt #sjö #xavierrudd #followthesun #love #summer #sun


Sjukt trött

Imorse var jag uppe kvart över 5 igen då jag öppnade på förskolan. Och efter jobbet sov jag inget alls så nu ska jag strax gå och lägga mig. Imorgon jobbar jag kortdag, men lär upp runt halv 7-7 så lär sova lite nu.
Annars har dagen gått fort fastän den varit lång. Vi åt isglass på förskolan idag och sprang i vattenspridaren som vanligt! Det går alltid hem hos barnen! När jag kom hem la jag mig bara i en solstol och käkade piggelin, haha! Har inte orken att göra något alls när det är så här varmt som det var idag. När jag kom hem runt 15, var det 30,5 grader i skuggan..
 
Till helgen blir det nog att hänga i Ludvika och bara ta det lugnt.. Är helt slutkörd efter EN veckas jobb. Men antar att solen tar mycket energi. Vi är ju ute i princip hela dagarna, förutom mitt på dagen när det är som hetast.. Men man blir verkligen helt slut! Nästa vecka måste jag sova mer..
 
Men nu lär jag gå och lägga mig, känner hur mina ögonlock blir tyngre och tyngre.. God natt på er! :)
 
 

crazy in love

 

follow the sun

Så underbar låt! Finns även med en western disco remix som också är superskön!
Follow, follow the sun
And which way the wind blows
When this day is done
Breathe, breathe in the air
Set your intentions
Dream with care
Tomorrow’s a new day for everyone
A brand new moon and brand new sun

So follow, follow the sun
The direction of the birds
The direction of love
Breathe, breathe in the air
Cherish this moment
Cherish this breath
 
 
 

The longer I live, the less I seem to need.

För några veckor sedan satt jag och mamma och pratade. Jag berättade att "När jag blir gammal, eller ja, när jag går i pension, så kommer jag skriva en självbiografi om mig och mitt liv. Så mina barn och barnbarn kan få läsa." För det är något jag önskade jag kunde få läsa nu. Om mina far- och morföräldrars liv, mina föräldrars också! Tycker sånt är så jäkla intressant. Och om jag på något sätt kan få mina barn och barnbarn inspirerade eller hjälpa dom på traven med, ja vad som helst, genom att skriva ner min historia, mina tankar och mina erfarenheter gör jag det mer än gärna, med en varm känsla i bröstet.
 
Men i helgen som var sa jag att jag är så rädd att jag ska glömma mina första minnen. Minnen från Bali, från dagis, första dagen i skolan osv. För de minns jag fortfarande. Men då sa hon att jag kan väl börja med att bara skriva ner minnen. Sen liksom sortera, eller renskriva, när jag blir äldre. Så nu har jag börjat! Håller på att skriva ner mina första minnen. Är så kul, men väldigt känslosamt också. Mamma sa att hon också skulle skriva en, och den vill jag verkligen läsa! Min mamma är en riktig fighter, så kan inte bli annat än en spännande memoar!
 

jobbjobb!

Hallå allihopa!
Har haft en fantastisk "semester". Men i måndags började jag jobba igen, vilket inte känns dumt alls! Faktiskt riktigt skönt, och trivs gör jag också! Var lite nervös över att vara på en helt ny arbetsplats. Men det har gått såå bra hittills! Under sommaren slås ju alla förskolor ihop då det är så få barn, så vi håller till på Stallgården nu. Vi har det väldigt varmt om dagarna, men brukar oftast dra ut vattenspridaren efter lunchen så barnen får springa av sig och svalka ner sig lite. Önskar jag kunde ta kort och visa er deras miner, haha! Så himla härligt att se!
 
Innan jag började jobba, när jag hade min "semester", så tog jag det riktigt lugnt. Eller ja, blev väl lite fest såklart. Men har i princip bara varit i hemma, vilket har varit skönt. Var ju på sommarfest ute i Husby, Klippan. Vilket var sjukt kul! Jag vart lite väl kalas kanske, men hade kul i alla fall, och det är huvudsaken!
Fotbollscupen som jag hade längtat efter sedan den senaste cupen var sjuuuuukt rolig som vanligt! Körde tvådagars så jag var rätt sliten på söndagen.. Men såå värt det, sjukt kul! Längtar redan tills nästa år!
Sen var jag på nostalgidagarna i Säter. Eller i alla fall på fredagen. Det blev spontant och skitkul! Dansade hela kvällen och drack öl sen åkta jag mustang hem, riktigt bra kväll!
 
Ska försöka vara lite mer aktiv här, men sitter så sällan vi datorn nu. Men bilder ska jag väl kunna fixa i alla fall! Annars vet ni att jag uppdaterar mycket mer på instagram (eemeliehedlund) och twitter (eemelieh).
Nu sitter jag framför vår golvfläkt med balkongdörren öppen, men likväl så svettas jag. Eller är mer varm.. Har nog varit i solen lite för mycket idag..
 
 

Favorit just nu!

 

Seg vecka!

Den här veckan har gått hur segt som helst! Men snart är det helg och roligheter! ;D
 
Förra helgen åkte jag och syrran till Ludvika då det var Ludvikafesten. Vi drog ner på stan med plastbrorsan och drack massa öl, lyssnade på hoffmaestro och sen dansade järnet på Trädgården! Riktugt trevligt fast regnet öste ner.
Måndag-Onsdag har jag varit hos syrran och målat och tapetserat i deras hall. Blev riktigt fint faktiskt! :) Annars har jag inte gjort mycket alls! Har inge jobb denna vecka så tiden går extremt sakta.. Men som sagt till helgen blir det roligheter igen! På lördag bli det i alla fall Sommarfest i Klippan, tema 20-tal! Kommer nog bli riktigt kul! Bara det inte regnar och har sig. Men just nu står det att det ska bli 24 grader varmt och sol mesta delen av lördagen så håller tummarna! :)
 
Annars rullar livet mot de bättre tycker jag! Förutom att jag går runt och är så förbannat trött så är jag riktigt glad! :) I helgen kommer dessutom pappa hem från Irland! Så der bli nog ett besök dit också. Har saknat min lilla vovve. :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå och fika med Frida och efter det drar jag till borlänge en sväng. Hoppas allt är bra med er!