Helps to relieve my mind


Just nu..

Sitter just nu och försöker få lite inspiration tills när jag ska flytta. Inget är bestämt än, men håller mina tummar och tår att jag kommer få den där lägenheten jag hoppas på! Dock kommer jag nog inte kunna flytta förns i höst.. Men jag går i flytt-tankar hela dagarna! Köper på mig handdukar, lampor och massor med annat som just nu åker direkt ner i källaren och får vänta där tills jag flyttar.
Först hade jag faktiskt lite ångest över att flytta. Var rädd att jag skulle bli så ensam, men jag tycker ju om att vara ensam! Och den lägenheten jag har ögonen på ligger inte långt till mamma, vänner och så har jag ju släkt som faktiskt bor i samma område. Så det ska nog inte bli svårt nu när jag har tänkt efter ordentligt. Jag känner att jag har stått och trampat nu på samma ställe ett tag, så det är dags! Nu känns det jättebra! Men som sagt, inget är bestämt än så vad som helst kan ju egentligen hända.. 
 
Nu ska jag måla naglarna och färga ögonbrynen. Ikväll vankas det fest! Eftersom jag är kattvakt åt syrran blir vi hemma där och förfestar sen drar vi vidare till hotellet! Ska bli väldigt kul!
Sen åker jag ju till Uppsala på torsdag morgon med ett härligt gäng för att fira Valborg. Ska bli SÅ KUL! Längtar!!!
 
 

Beslutsångest

Nu behöver jag er hjälp! Har sån beslutsångest för om jag ska köpa låga eller höga Nike Air force.. Vilka tycker ni skulle passa mig? Har varit inne på höga, men nu tyckte jag låga också var skitsnygga.. 






Måndag

Go kväll på er! 

Då är det måndag igen! Eller ja, den är väl snart över. Har haft en bra dag på jobbet, dock väldigt lång. Det tar på krafterna att jobba 8-17 när man är van med att sluta 13 eller 15. Var helt slut när jag kom hem. Lagade mat så fort jag kom hem, fick bli kassler och ananas i ugn med en sallad idag. Enkelt men så jäkla gott!! Sen kikade jag och mamma på en film men pausade efter en timme så vi fick lite gjort här hemma. Jag har väl i princip bara förberett mina saker och matdosan till morgondagen. Sen har jag bara skrollat  igenom och läst gamla inlägg här på bloggen. Läste massor från 6år sedan, våren 2009. Då hände det så mycket i mitt unga femtonåriga liv. Haha, lilla fjortisen. Men det är så kul att kunna blicka tillbaka och minnas sånt man glömt.. Kanske man skulle skriva ut alla inlägg och sätta ihop i ett häfte? Hm, vi får se.

Men vilken härlig dag det har varit idag! Vi var ute heeela eftermiddagen, så skönt! Tror det skulle bli bra väder hela veckan. Hoppas på det i alla fall. 
Nu ska jag gå och tvätta av mig sminket sen fortsätta med filmen. Hoppas det är bra med er! 





Livin' for the weekend

I torsdags hade jag en riktigt tuff dag, så jag tröstshoppade lite hos systrarna. Det blev en hel del från Edblad och en fin ljusstake på halva priset. Ljuset luktar fantastiskt! 
 
 
I fredags var jag som sagt hos Linnéa och hade lit dredagsmys med henne och Lisa. Vi köpte thaimat och pratade till närmare 01. Väldigt mysigt hur som helst! Mycket att prata om och planera. Vi ska ju åka ner till Lisa i Uppsala över valborg. Ska bli så himla kul! Har aldrig firat valborg där. Så det blir en liten roadtrip ner dit nästa torsdag! 
 
Igår var jag med Emma och Josefin på loppisen i Ishallen. Jag hade inte sett någon skylt eller reklam att det skulle vara nu i helgen. Hörde det från mammas särbo! Tråkigt att dom inte satsar ordentligt då det är så mycket fint! Hittade en leksansstol, tre vinylskivor (helt underbara!), två gröna fat i form av en fisk och en bricka och skål i trä. Så jag är suuuupernöjd över helgens fynd! Kvällen spenderade jag hemma hos Emma. Vi grillade och åt gott samt kollade på en film. 
 
Nu är jag nyduschad och ska fixa klart mig. Ska strax åka och hämta Emma och Josefin, ska lämna av Josefin vid bussen sen åker jag och Emma till Avesta och kollar läget där. Har verkligen haft en toppenhelg!

Äntligen fredag!

Här är korgen och kudden jag köpte i Ludvika förra helgen, fina va? Och korgen var på 50%, så var bara tvungen att ha den! Båda är från Åhléns.

Nu är det äntligen fredag och HELG! Veckan har varit både jättebra och jättedålig.. Men idag tog jag nya tag och jag vaknade upp pigg och glad! Imorse tittade jag även på en lägenhet i stan. Väldigt roligt! Men ska kika på två till så får vi se vart jag hamnar till slut, haha. 

Mer om det sen för nu lär jag börja göra mig klar för fredagsmys hemma hos Linnéa med henne och Lisa. Det behöver jag mer än någonsin. Hoppas ni får en bra helg allihopa! 


På besök i Ludvika

God kväll på er kära läsare!

Igår åkte jag till Ludvika med mamma och blir här hela helgen faktiskt. Skönt! Är så skönt att komma bort ibland, även om det bara är till Ludvika. Så igår käkade vi god middag. Oxfilé, potatisgratäng (sallad för min del) och hemmagjord rödvinsås. Muuums säger jag bara! Idag har vi varit på stan här i Ludvika. Jag tycker personligen att dom har mycket bättre utbud här och det är riktigt sköna butiker att strosa runt i än i Borlänge. Så jag handlade en hel del! Så det tänkte jag visa er nu. Fruktansvärt nöjd är jag! 


Sen köpte jag också ett bar supervida svarta "mysbyxor", men dom var skitsnygga! Sen köpte jag en svart tråkig tröja som jag har tänkt jobba i. Köpte ju även en superfin kudde och en stor korg, men dom ligger kvar i bilen så visar dom en annan dag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fin inför kvällen. Hoppas ni har en bra helg ni med! :*







Juste..

Klippte mig korthårig och slingade håret i onsdags. Toknöjd! Fruktansvärt skönt om inte annat! 
 

All we need is somebody to lean on

Så jäkla skön! Nu taggar vi hotellet ikväll!!