The quest for sea ice

Sånt här får jag riktigt ont i magen av att se (och inte bara för att jag är rädd för vatten och får smått panik bara av att titta på detta..). Men se filmen, så sjukt vackra varelser som dör pga bristen på is.
 

Bröllopsfesten 21-06-14


inspiration

Åh vad jag längtar tills jag flyttar så man kan inreda och fixa som m an själv vill. Här kommer lite inspirationbilder på härliga hem! :)
 
 

Ny musik!

Nu ni! Har jag gjort en förträffligt bra musiklista. Baaara ny musik, såå undebart! Här har ni listan om ni är nyfikna. :)
 
 

how to be happy

 
 

En sån' helg!!

Jag hade verkligen världens bästa helg! Fredagen, som jag skrev förut, var riktigt lyckad och sen kom lördagen.. Och fyyyy fan va trevligt och roligt jag hade! Alltihop började 16 och då blev det först lite mingel och en välkomstdrink. Sen var det bara att leta upp sitt lag och börja tävla i olika grenar. Inte skrattat så mycket på länge tror jag, haha! Runt 19 var alla klara och det blev middag. Det var uuuutsökt! Blev självklart tal, snapsvisor och alkohol i mängder! Samt jättefin livemusik! :)
När vi druckit kaffe och käkat tårta fick vi reda på att mitt lag vann tävlingarna! haha, sen blev det dans natten lång! Helt sjukt hur man orkade hålla igång i 12timmar! För runt klockan 4 åkte jag från festen, fortfarande bra kalas. Söndagen spenderade med en vän och när jag kom hem därifrån åkte jag till Emma på en gång och chilla framför en film.
 
Hur som helst! Sjukt lyckad fest, stooort tack till alla som var med och gjorde kvällen oförglömlig! Imorgon kommer det lite bilder från festen. Så kika in en sväng då vetja! Hoppas alla ni också hade en bra midsommarhelg! :)
 
Nu håller jag på att lyssna på massa ny musik. Men rensar även min spotify. Min telefon går så sjukt segt då spotify tar upp allt utrymme...

Imorgon ska jag träffa världens bästa Lisa! Känns som det var jättelänge sedan sist. Men blir väl så när man bor i olika städer.. Ska dock hem till mormor först och städa lite i hennes förråd. Och imorgonkväll blir det tacobuffé med tre goa brudar! Shit alltså, om livet fortsätter i den här riktningen är jag mer än nöjd! :D
 
Två glada tjejor! ;)

Look up!

Såg den här på min vän Alex blogg.. Riktigt bra, kolla på den!
 

Bröllopshelg!

Igår var det midsommarafton, mammas födelsedag och min kusins bröllopsdag! Dagen började tidigt med frukost på säng åt mammsen sen fix inför bröllopet. Vid tolv hölls vigseln nere vid en sjö på min kusins mormors tomt i Ludvika. Sååå fint! Glädjetårarna forssade! När vi hade tagit massa kort blev det en härlig lunchbuffé med lite midsommarinslag. :) Det blev även paj och kaffe, presentöppning och tal! Jag hade i alla fall en riktigt fin dag och hoppas min kusin och hennes Björn också hade det!
Vi kom hem runt 16 på eftermiddagen och käkade middag här hos mamma. Runt 21 åkte jag och Emma till hennes kompisar som hade lite fest. Riktigt trevligt hur som helst! :)
 
Nu är det full förberedelse för kvällens bravader! För ett år sedan gifte sig ju min storasyster, så idag blir det bröllopsfest för henne och Henrik! Ska bli väldigt kul! :D Som ni ser i filmen nedan så har vi varit där och förberett i flera dagar.. :) Hoppas på en dunderkväll!
 
"Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull.." ;)
 

FÖRBEREDELSER

#Bröllop #bröllopsfest #jayz #wedding #Dalarna #sweden


Re-union med 9F

Idag har jag varit ledig vilket har varit riktigt skönt. Hade en fruktansvärd spänningshuvudvärk hela dagen som jag brukar få när det är åska i luften. Efter regnet släppte det, bara sådär. Konstigt!
Hur som helst så har jag satt upp partytältet nere vid sjön nu på kvällen. Fick hjälp av Emma och Anders och det är jag sååå tacksam över. Inte kul att sätta upp det där ensam.. ;) Men nu står det på plats för imorgonkväll ska jag ha klassfest med min högstadieklass, 9F! :) Ska bli himla roligt! Första och sista klassfesten vi hade var just här, på min gård när vi slutade nian. Så ska bli lite kul att vara på samma plats!
 
Nu på kvällen har jag gjort lite ärenden så jag slipper stressa ihjäl mig imorgon efter jobbet. Och nu håller jag på att städa rummet lite så det ser lite representabelt ut! ;) Imorgon blir det jobb på Svedjan igen, 9.30-16.00. Sen efter det blir det några ärenden på stan igen, sen hem och fixa klart allt i tältet samt fixa klart mig själv! 19.00 ska jag var redo för då ramlar de första in! Sen blir det självklart hotellet för oss.
 
Hoppas ni får en bra helg ni också! :)
 
Här kommer lire bilder från vår sista klassfest.. ;)
 

Så fruktansvärt bra!

 

Oh that I had, the wing of a dove, to rest on me

He navigates, when I've lost my way
He reminds me, to lift my eyes

tatueringar

Nu när Frida har tatuerat sig igen blir man ju sååå sugen att göra själv! Har tittat runt på tatueringar/bilder hela kvällen. Är så sugen på att göra en halv sleeve, endast överarmen.. Men vågar jag? haha, den som lever får la se! ;)
 
Något i den här stilen vill jag ha!