on the edge of paradise

50sog på bio i februari bokat, ååh äntligen!
 

Inspireras!

Hej på er! Jag tänkte tipsa om en app som jag fullkomligt älskar och har haft den i flera år nu men har aldrig tröttnat. Den heter Pinterest. Det är en app endast med bilder. Så man skapar en mapp, t.e.x. "Heminredning", sen söker man även på det och om man ser en fin bild håller man fingret på bilden och "pinnar" bilden och väljer mappen du skapat för det. 
Jag har mappar om allt möjligt! Bröllop, mat, kläder, barn, hälsa, inspiration, fest etc. Riktigt kul är det och det finns sååå många fina bilder som man kan inspireras av! :) Så testa på Pinterest! 
Goosebumps

Mållös.. Fy fan va duktiga och kära dom är. Dör!

Ms Grey

Hej på er! Hoppas allt är bra. Det är det med mig i alla fall. Jobbet har varit lite upp och ner nu under lovet, men på måndag hoppas jag att allt ska rulla på som vanligt. Ska bli skönt att få in rutinerna igen tycker jag, blir så dagvild av alla helger hit och dit. Även om det är rätt skönt att vara ledig också såklart. 

Nästa vecka lär jag gå och boka tid för klippning och färgning av håret. I flera veckor har jag fått för mig att jag börjat fått gråa hårstrån. Och har i panik frågat mamma, men hon säger bara att det är i mitt huvud. Men nu har jag precis plockat ett hårstrå som jag svär var grått! Så ja, nu är det ett faktum. Jag börjar bli gråhårig...! Jag vet att pappa fick grått hår tidigt men mamma fick det ju inte förens hon var 40+! Inte direkt jättekul, men ska höra med min frisör om det bara kommer några få eller om jag är på väg att bli seriöst gråhårig.. Haha, så skrattretande! I och med detta har jag bestämt mig för att bli ljusare. Så kanske det syns mindre.. Men denna gång får ett proffs göra det, och inte jag och syrran i hennes badrum! ;)