repeat

 
 

så himla fint!!!

 
Sitter väl och gråter lite.. Men som Ellen sa, Beyonce är helt underbar.
Vet att jag sagt det förrut men åååh vad jag ser upp till den kvinnan!

shopping och kräftskiva!

Hemma efter en lång dag i kupolen! Är brutalt nöjd med mina köp! Är dock inställd på att köpa massor med höstkläder nu, haha.. Men det går att använda nu med. :) Blev en grå klänning (tror jag ska ha den på fredag), två gråa koftor och en hoodie utan armar. Samt en bh på rean! Allt blev typ 500:- så var inte farligt alls. Sen käkade jag och mamma en supergod räksallad på restaurangen i kupolen. Sen åkte vi hem när de stängde  och tog en kaffe hos Emma och pratade lite om deras nya hus. Ska bli sååå spännande! Är ett riktigt fint hus som passar dom som handen i handsken!
 
Som sagt, fredag! Då blir det minsann kräftskiva (och inte borlänge) hemma här i partytältet. Åh vad jag längtar! Kommer bli såå kul och trevligt! :D Vi får se om vi går ut eller stannar här. Man brukar ju inte lukta sådär supergott efter man ätit kräftor.. ;> Ah, vi får se!
Jag ska även vara hundvakt några timmar på fredag då min pappa ska på begravning. Min farmors bror som gick bort för två veckor sedan ska begravas. Så självklart ställer man upp!
 
Lägger nog upp en bild på mina köpa inom kort, men nu ska jag se på en gammal film; Vid din sida!
 
 

Monday

Trodde det skulle vara dåligt väder idag när det regnade så när jag la mig igårkväll. Men klagar inte i alla fall. Nu blir det några timmars balkonghäng i väntan på mamma. Vi ska åka till borlänge och shoppa lite! Har inte shoppat på flera månader så ska bli kul! :>
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog plugga lite teori och bara ta det lungt hemma! :)
 

live lika a warrior!

 
 
Today, today, live like you wanna,
Let yesterday burn and throw it in a fire, in a fire, in a fire,
Fight like a Warrior

Som jag har väntat..

 

mysig och lugn helg

Haft en lugn och fin helg. Fredagen bestod av hämtmat och chill framför tvn. Sen på lördagen åkte vi till farmor och farfar. Plockade massor med hallon som vi åt till fikat, mysig eftermiddag! När jag kom hem träffade jag en kompis jag inte sett på ett tag, skönt att ta igen lite! :)
Idag har jag inte gjort något särskillt alls! Hängt med vovven och tagit det lugnt i värmen. :) Under helgen har jag även varit insnöad på London och min flytt som förhopnningsvis blir av innan sommaren. Allt hänger på om jag får ett jobb i höst!..
 
Nu är jag hemkommen till mamma och potatisarna ligger på gallret i ugnen och jag ska strax fixa ihop en räkröra. Bakad potatis kan vara något att det godaste jag vet, haha! :) Blir en lugn söndagskväll i soffan framför en film.
 
I veckan hoppas jag att det blir massa kompishäng, tennis, skönare luft, promenader och kanske utgång i borlänge!
 
 

gladiiiis

Är riktigt glad och upprymd idag! Gårdagen var grym med käk på kingen med ett skönt gäng för att fira vår Emelie som fyller år idag. Sen förfest och utgång! Kom hem halv 7 så det säger väl en del? ;> Tackar alla inblandade för igår!
 
Idag har jag hängt med Frida en sväng. Vi käkade bakispizza och försökte att inte dö av värmen.. Vi la oss i gräset med en finfin utsikt. Sen vandrade jag till jobbet och blev kvar till stängning. Då åkte jag med Emma och Anders till pappa igen och hade mysigaste kvällen på länge! Bebis/barnmys och trevligt umgänge från Irland. ÄR så glad att jag har den familj som jag har!
 
Nu strömmar Mumford & Sons ur högtalarna och jag ska ta och städa rummet så det blir beboeligt igen. ;> Till helgen åker jag nog till pappa då Irländarna åker hem imorgon igen. Blir en lugn helg i vilket fall. :)
 
 
 
 
 
 
 

London

Är så himla sugen på att flytta till London och jobba! Funderar på att jobba ihop rejält med pengar så kanske jag kan flytta innan sommaren 2014! Vore så skööönt att komma ifrån stan ett tag. Har läst en hel del och det är bäst att ha runt 30-50.000 svenska kronor med sig, så man slipper leva på nudlar i den billigaste lägenheten man hittar (som antgaligen ligger långt ut i föroreterna).
 
Kollar även runt på familjer i hela Storbrittanien som behöver en au pair. Har hittat fler familjer som verkar härliga, men har inte riktigt tagit tag i det! Vi får se vad som händer fram åt våren. Någonstans har jag ju faktiskt lovat mig själv att jag ska. Men vart, det får vi se! :)
 
 

mysigt

 Rensar min spotify lite då och då. Och ikväll är det min "mysigt"-listas tur! Ni hittar den HÄR, riktigt bra för mysiga kvällar! :>
Den här låten är med, bland några hundra till, & jag älskar den sååå!

But wait,
the sun will stop shining soon and you'll be done in my life
It's as simple as a change of heart

A love like this won't last forever
I know that a love like this won't last forever
But I, I don't mind, I don't mind at all


Söndag

Precis hemkommen från pappa. Som jag skrev förrut så är Irländarna här på lite semester. Var riktigt roligt att t räffa dom igen, men är lite svårt att hålla en konversation på engelska. Även om Trevor förstår mycket svenska.. Men när man ksa prata med Alicia lär man prata engelska, och det låter så sjuuukt tattigt.. hahha! Hur som helst, jag och Emma var där några timmar och fikade lite och bara pratade om massa olika saker. Och Mia var helt underbar! Lite trött ett tag och somnade, men sen vaknade hon med ett leende på läpparna! :) Supergo liten tjej! James är ju också en lite gobit, men han däckade i soffan nästan på en gång när vi kom. Men vi ska tillbaka i veckan och hälsa på igen.
 
Nu ska jag strax sätta på en film och sen sova. Jag ska jobba en stund imorgon eftermiddag så lär vara pigg! :)
 
 
Haha, jag bakade förresten frukostbröd, typ frallor, igårkväll! Runt 23 fick jag för mig att baka bröd? Aja, gott blev det i alla fall! :>
 
 
 
 
 

tråkigaste helgen någonsin

Jahapp! Är sjuk, tror jag.. Konstig hosta och kroppen är stel och spänd som en pinne (som om jag sprungit ett maraton, seriöst..) och huvudet är som en karusell. Igår var det ju meningen att jag skulle åka med några vänner till norn, men då jag varit krasslig sen jag var ut i onsdags tackade jag nej då jag skulle vara världens tråkigaste sällskap.. Hoppas dom hade det kul i alla fall! :)
 
Som sagt blev det utgång med Alex och Frida i onsdags. Blev mys på en gräsplätt och förfest sen drog jag och Frida oss mot halvan. Riktigt trevligt faktiskt! Blev bjuden på alldeles för många tequila och hamnade sedan på efterfest x3 haha... Sov inte en blund, men envisades med att hänga med ett gäng till munken och bada dagen efter. Själv badade jag med kläderna på då jag hade fööör lätta underkäder för att bada i, om ni förstår? ;p haha, men kul var det!
 
Jobbade en timme på eftermiddagen sen åkte jag hem till pappa med Emma och Anders. Somnade på soffan där haha, sen åkte jag hem och deckade runt nio.. Sov runt 12timmar och då var jag död. Sen dess har jag legat i min säng. Enda gången jag varit uppe var för att laga mat och gå på toa eller byta film.. Idag är jag hyffsat pigg (även om jag fortfarande går på panodil) så senare ska jag till pappa då dom har finbesök från Irland. Min låtsasbror Trevor som bodde här för typ tio år sedan och hans familj! Ska bli sååå kul att träffa dom igen! Deras yngsta Mia har jag ju inte träffat än heller (bara när hon låg i magen), så det ska bli mys. :)
 

random


 

Ludvika!

Har nog aldrig haft så här svårt att blogga.. Men skyller på att det är sommar! ;)
 
Just nu sitter jag i Ludvika och myser lite. Kollar runt på massa möbler och drömmer mig bort till när jag ska flytta hemmifrån (Gud vet när det blir....). Men jag ska strax hoppa i ett bubbelbad sen laga lite middag!
Veckan som var, var en av de bästa jag haft på en lång lång tid! Precis som jag förutspått! En vecka med vänner, skitsnack, fotbollscup, utgång x2, kvalitétstid med systrarna, god mat, blev av med tatueringsoskulden, sooooool och skratt och allt sånt där som gör livet underbart! :) Tackar alla som förgyllde den! :*
 
Imorgonbitti är jag hemma i stan igen. Om det är fint väder blir det nog lite godricka med två töser och sen kolla läget på halvan. :} Torsdag blir det minsann jobb någon timme på eftermiddagen i butiken, äääntligen!
 
 

uppdatering!

Tänkte försöka uppdatera lite kort! I fredags blev det som sagt utgång med trevliga människor. Riktigt rolig förfest som bjöd på det ena och det andra, haha! Följt av halvan sen efterfest x3, hahaha.. Förstår inte vart tiden tog vägen alls, tror jag somnade runt 8-9? Sen närjag vaknat till liv vid 13 gick jag till Frida och pratade med henne några timmar. Hade noll energi så vi satt bara å kedjerökte på ballkongen i solen, skönt! Sen blev det middag på kingen med henne och Alex! Blev en snabbis på halvan också, men kom hem runt 12 tror jag, så då däckade jag.
 
Söndagen spenderade jag ensam i stort sett och ville festa, men min ekonomi höll inte med.. Så blev en hemmakväll! Måndagen gjorde jag inget värt att nämnas heller.. På tisdagen träffade jag fört Anna på eftermiddagen för en pratstund, sen Lisa på kvällen för ännu mer prat! :}
 
Igår åkte jag med Emma, Annsofie och Annsofies väninna till Falun. Vi lunchade i Staberg sen in mot stan och gick på museum och i några affärer. Sen ¨kte vi ut till Carl Larssons gården och kikade. Blev en heldag! Riktigt mysig dag! :) Kom hem på kvällen och lagade mat i min ensamhet sen sov jag, haha.
 
OCH idag har jag tatuerat mig, med Emelie! Gjorde inte alls så ont som jag tänkt mig, vilket var skönt! Nu är jag nyduschad och ska fixa mig inför en utekväll i hda, haha, allt kan hända.. ;)
 
 
 

då var det gjort!

Ja, nu var det gjort! Känns superbra, är helnöjd verkligen!
Inte tagit något bra kort på den än, men det kommer! :)
 
 

center of the universe

Lte seg i början, så spola till 00:40 ;) Tagga till kvällen igen då! 

tigerhead

Delar med mig av en låt som jag fastnat för helt! Dock hittade jag ingen video, bara den här.. haha, så skit i videon (om ni inte vill lära er spanska då;)) och lyssna! Sååå skön
 
Don't let it slip, tighten your grip
If it's a sign that you're waiting for, baby
This is it

Veckans babes!

Sooo, which one of you are coming home with me? ;)
 
 

shake

 

fredaaaag

Haft en riktigt bra vecka faktiskt! Klippte ju och färgade håret i början av veckan, sen i onsdags åkte jag med Emma, Anders & Kristoffer för att bada i dammsjön. Blåste satan där och fiskmåsarna anföll oss, så vi åkte vidare till Ljustern och tog ett dopp! Sen åkte vi ner till Säterdalen och kollade på lamor och getter, haha.. Vi och alla barn! Vi fikade i solen där nere, vindstilla och superskönt! :) Sen åkte vi mot Hedemora igen och jag gick med Emelie och bokade tid för tatuering. Sen luncha jag med syster!
Igår körde jag upp och det gick gallant! Fick världens bästa kille och köra med, assschysst! Kristoffer körde efter mig och han klarade det han med! :} Nu sk ajag bara klara den förbannade teorin! kämpaaa
 
Nu ska jag plocka ihop lite på rummet sen packa väskan till papi! Åker dock dit imorgon då det blir fest ikväll! :>
 
 

The road I know

 

Min blivande man

Ville bara presentera er för min blivande man, hehe... ;)
 

En ny era

Mina kära trogna läsare, haha! Jag trodde jag blivit av med er helt nu när jag är så dålig på att uppdatera! Men icke, puss på er!
 
Hur som helst! Jag hade det jättebra i Orsa med familjen. Vi bodde på Orsa camping i en stuga och hade det supermysigt. Vi käkade gott, spelade kort, doppade fötterna i Orsasjön (var alldeles för kallt i vattnet för att bada..), besökte Orsa Björnpark och Fryksås där vi käkade våfflor till utsikten! :> Vi hade det riktigt BRA helt enkelt. :)
 
Den här veckan har jag börjat på en ny era! Igår färgade jag håret lite mörkare, typ rödmörkbrun. Och klippte av håret så är numera korthårig! Inte superkort, men det är det kortaste jag haft sen jag var 7år kanske? haha! Ni som är vana med att färga håret hemma vet att man lär borsta ut det innan.. Alltså, jag skojar inte att jag inte har borstat det sen jag f'ärgade håret sist, och det var i maj tror jag..  Så ni kan ju gissa hur skönt det var? Inte alls! Hade nog fyra seriösa dreads på G i underhåret. Herregud säger jag bara. ;P
Imorgon ska jag boka tatueringstid, ÄNTLIGEN! Men vad det blir får ni se när det är klart! ;) Sen om jag inte är utfattig när jag bokat tid blir det att beställa hem lite nytt! :}
 
Mer om min nya era kommer, haha! Nur lär jag sussa! PUSS