31/03 -09

torsdag; jag åkte med emma och anders till borlänge. Dom hade shopping-kväll, men fy helvete va folk.. Stog i kö i en halvtimme eller något på vero moda(dom hade klubb-kväll men ändå!).
Jag köpte dock inget, för jag följde bara med för sällskapets skull, och mådde inge vidare heller.
Åkte sedan till pappa på fredagen med emma och anders. Vi käkade pizza och kollade på Let's dance finalen.

lördag; jag följde med pappa på stan och handlade lite grejer till datorn, nya högtalare bl.a. Behövdes kan jag säga, blir så "fjolligt" ljud hemma hos pappa än hos mamma. Han hade ju inte bass och så förrut, men nu så! :)
Vi kikade också in på volvo, pappa ville kolla på den nya modellen. Riktigt snygg var den iallafall. Men åååh, jag hittade min drömbil. Kan också säga att den är myycker snyggare irl. ;)
aao, bara att börja spara, eller hur?
Åkte iallafall en sväng till farmor och farfar också. det var mysigt. Vi släckte ner under Earth hour, fast hade tv;n på, men.

söndag; jag gjorde inte mycket mer än att kolla på Hogan knows best hela dagen.
Sen åkte jag hem till mamma, men vart inte kvar där länge heller. Julia fråga om jag hade lust att vara(eftersom måndag var studiedag) så jag packade igen och sov hos henne.

måndag; hm, dagen började lite ah, julias knä hoppade ur led, igen.. Uh, panik! haha, inte kul alltså. Även om det är inte är farligt, så är det läskigt när hon ligger där och gallskriker.. Men vi har ju klarat oss förut, så vi klara't. ;)
Sen kom Linnéa också, vi fixade oss och så gick vi 2 (eftersom julia kanppt kunde gå) och mötte Lisa. Vi gick in på Next så köpte jag ett vitt levis linne med tryck, 299:-
haha, mamma hittade ett presentkort på 500:- där när vi storstädade mitt rum! :}
Gick också in på stinas och så köpte lisa lite smink sen gick vi och hämtade mat på wiernan så gick vi hem till julia och åt. Pratde massor och hade en riktigt rolig dag!
Slutade dock med att jag satt med hk;n till 01.00 så somnade jag väl lite senare.. Trodde att lägenhets-uppgiften skulle vara klar idag, så jag kämpade på igår. Men den måste nu vara klar på torsdag.

Jag och Julia blir ju inte i skolan alls nästa vecka eftersom vi åker ner till henne storasyster på Öland. haha, buss ner till öland, inte varje dag man gör det. ;) Vi åker iallafall hem med Pillan, lagomt till påsk. :)

I helgen åker också brudarna till örebro på cup, gah lite avensjuk jag är... Fast jag och julia ska ju ha vårt lilla roliga här hemma. ;)
Men nu måste jag sova innan jag somnar framför datorn.

take care,
<3


26/03 -09

jag har märkt att jag inte skriver så mycket längre, eller det tar iallafalla några dagar innan jag skriver något. Men det kanske bara är bra, eftersom då har jag mer att skriva om när jag väl gör det! ;)  haha

hm, men nu finns det inte så mycket att skriva.. haha!
men att vara barnvakt gick som en dans på rosor! Gick iallafall bra. :)
Sen har skolan fortsatt som vanligt. Har dock inte haft några läxor alls! Så sjukt skönt, skönare än va man tror!
Vi hade också np i engelska då vi skrev en uppstats. Gick riktigt bra lär jag säga! Får väl se vad resultaten visar sen då..

Idag var det volleyboll-tunering,
mitt lag;
jag, julia, lisa, linnéa, isabelle, jon & markus
Vi klädde ut oss till militärer, vi vann varken tuneringen eller utklädningen. Men jag hade riktigt kul och vi var ändå duktiga tycker jag! Så ikväll blir det att duscha bort allt sot jag har kvar på kroppen! hahaha ;}

Och tack vare volleybollen så slutde vi lite tidigare, vilket är skönt!
Jag funderar om jag ska med emma och anders(som är hemma igen!) till borlänge och kika lite. Men får se om jag orkar, är sjukt trött!


& lyssna! sjukt bra låt!



pusssas!

21/03 -09

ah, idag var jag i avesta en sväng med, mamma, emma och janne., Köpte inget särskillt, följde bara med för att komma ut lite. :)

Igårkväll klippte emma mig lite smått, behövdes kände jag! Kikade också på sällskapsresan (den när dem är i fjällen). hahaha, så jäkla kul!
Men ikväll blir det att sitta barnvakt som sagt åt Tobias och Andeas. Tänkte först gå ut med julia och lisa, men jag sket i det och är barnvakt istället! :) Ska väl kika på robinsson ikväll också.  Låten på reklamen är riktigt grym tycker ja!

men nu ska jag nog till pappa först så han får skriva på ledighets-papper! sen till pojkarna!

pussss
 

19/03 -09

tänkte lägga in ett snabbt litet inlägg!

veckan har gått väldigt fort! käns som det var måndag igår, men imorgon är det fredag och det ska bli skönt! Jag och tjejerna tänkte ju vara imorgon men tror inte det blir av. Kanske att jag träffar lisa och julia på lördag om jag får gå ut då. Ska nämligen vara barnvakt här hemma åt mina kusiner Tobias och Andreas, riktiga sötnosar! :*
Kanske blir att åka till avesta en sväng på  lördag också, får väl se..

i onsdags åkte vi skridskor i ishallen på idrotten, och fy helvete va ont jag fick i fötterna/benen! Fattar inte att jag kan ha fått så jääävla ont, alltså det var verkligen pina! Har ju problem med benhinnorna, men det här kändes liksom inte i smalbenet utan i själva fötterna.. men det var väl ganska kul iallafall! :}

nu ska jag ta mig en macka, sedan 16.45 har jag utveckling-samtal. & efter det åker jag och mamma å  hämtar emma, sedan ica och handla lite, sen till morfar som fyller 71år idag! ihi, grattis moffa!
sen hem och pluggaplugga!
Har prov imorgon om Samhälls Ekonomi... kan fan inte ett piss.

nu måste jag dra, men lysssna!
pusssss


 

14/03 -09

yes, har inte skrivit på ett tag nu, igen. Men aja..

mh, sitter och knaprar tictac, har fått lite gott från Irland, pappa & cath kom hem dräifrån igår typ. :) Catherine fick ju sitt första barnbarn dagen efter dom kom,  James, urgullig! Kan inte tänka mig att trevor(pappan) är pappa liksom! Han bodde ju här för några år sedan, men har blir nog en underbar pappa iallafall! :)

igår var det np i engelska, jag gjorde mitt bästa. Jag kan inte få bättre då, eller hur? jag är ganska nöjd iallafall!
Efter skolan gick jag och tjejerna utom julia, och köpte lite presenter till henne. haha!
: en "man" barbara (eller vad det heter,haha)
 kåtpiller
 jag har aldrig
 & sanning eller konsekvens (elaka versionen)



Lite senare tänkte jag gå på modevsningen på star, men jag orkade inte. Laddade upp lite inför kvällen istället.
Ja, vi åkte upp till julia på svedjan och hade skitkul! Käkade thai och dansade för fulla muggar! ;)
ni är underbara<3

idag vettefan va som händer, emma och farmor är här. Pappa har tvättat farmors bil och så. :)
Ikväll har jag inga planer heller tror jag, blir säkert melodifestivalen antar jag...

take care,
kysssie!


07/03 -09

åhåå, måste säga att gårdagen var uuunderbar! Kan inte säga så mycket mer, men det var skitkul!
tack aaalla för kvällen, och det var skönt att vi redde ut allt! :)

nu har jag kommit hem iallafall och jag ska ta och hoppa in i duschen, sen åker jag till blg igen, men nu med emma och anders. :P Sen blir det troligen att kika på innebandymatch! :)
toppenhelg, oh yes!
men måste skynda nu, hare brrrao

pussss!

06/03 -09

nu blir det ett snabbt inlägg här!

i torsdags gick jag, jullan och amanda och sola, sen donken och keka! ;}
och idag åkte jag till kupolen med linnéa, jullan och lisa! :) shoppade lite snabbt och åkte sedan hem för att göra hos i ordning för kvällen! :)
Som sagt kvällen, blir att åka till julia snarast och fixa oss, sen vettefan vart vi tar vägen. Men toppen-dag enligt mig!
nu ska jag borsta tänderna & ringa syrran, sen juuulia

pussheeeey!

03/03 -09

hm, fick bli hemma idag, eftersom jag drabbades av sånt där "mag-anfall" ... Får hur ont som helst i några timmar, fast jag sov mest bort det. Vaknade tyvärr lite föör sent, typ vid tolv, så det kommer bli ganska svårt att somna nu tror jag. men men!

igår var det skola ju, första dagen efter lovet. Gick väl bra antar jag. På kvällen drog jag, emma och anders ut till ann-sofie och dom i stugan, vi badade i deras yacuzzi när det snöa, var skitmysigt! Sen gick vi in och drack varm choklad med grädde! :}

har faktsikt fortfande liíite ont i kroppen sedan flytten i söndags! hmm, jag 'bärde ju datorn' iallafall? ah, jag gjorde ju det. Men jag gjorde ju annat också! ;pp blev lite mobbad där :(( sämst och va minst av syskonen lär jag faktiskt säga, ibland iallafall! haha, ajaaa..

Imorgon är det bad i skolan, hmm, har ännu inte bestämmt mig om jag ska vara med, vill ju inte vara helt själv! Men ska höra runt nu så får vi se.. Men nu ska jag hoppa in i duschen och troligen packa väskan tills imorgon.

puss & hej!

01/03 -09

1 mars, herregud va tiden går fooort! Känns som att det var typ nyår för någon vecka sedan bara. aja..
På lovet har jag faktiskt inte gjort något särskillt alls. Har bara tagit det lungt och försökt laddat upp inför vårterminen nu.
 
I fredags åkte jag hem till pappa, myste framför let's dance och teven. Kopierade np i matte också från förra året som vi ska få prova på innan vi gör det riktiga. Fick kopiera från Julia eftersom jag glömde papparet i skåpet i skolan.. Men tack gullet! :*

På lördagen jobbade jag i avesta mellan 11-15, jag lärde mig lite om  hur jag ska göra sedan v.11 då jag ska jobba där i butiken eftersom Catherine(ägaren) och pappa drar till Irland för hon ska bli farmor vilken dag som helst nu! :) En liten James kommer. Aja, sedan kom vi hem och då hade pappa kaklat klart köket, vart ursnyggt! Daniel kom också förbi en sväng, han sa att han kanske kunde hämta eller skujssa mig någon dag till avesta, uh, JA tack! jag hatar att åka buss. Speciellt själv.. :s aja, jag har ju gjort det förrut så ah.
Vi åkte till farmor och farfar också och kollade på melodifestivalen och fikade. :)
Daniel lämnade också en boxer till mig som jag ska ha hos mamma, han hade någon som "låg och skräpade", så det var schysst! :)

söndag, jao. Idag blir det att hjälpa syster flytta! Vi ska strax äta så efter det drar jag dit och hjälper henne med några hyllor sen kommer pappa & daniel också tror jag.
 Så jag kommer väl inte ha någon "vilo-dag" inför skolstarten, meen that's life, right?

nu ska jag kika igenom hk-läxan, har prov v.11. uhh
och juste igår hade jag namnsdag! Emelie Maria Hedlund aight ;)

pusssss!