Nora En Pure


31 maj 2014

Nu gick det segt här! Men ni får ta det som det kommer.. haha
 
Har jobbat en hel del de senaste veckorna. Mamma har ju varit i Egypten i 10dagar så det har varit rätt skönt att ha haft något att göra.. :)
Igårkväll hade jag myskväll med ett gäng b-rudar. Det blev pizza och snicksnack i flera timmar! Vid 01 åkte jag mot borlänge för att hämta upp ett annat gäng brudar som dansade till Labyrint på Liljan! Så visst var jag lite trött imorse, men klockan 10 åkte jag med Frida och Jessika till Ikea och handlade lite och myste runt där. :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning för kvällen. Som kommer spenderas i Långshyttan då det är brukets dag! :) Hoppas på en riktigt bra kväll och att solen visar sig hela kvällen!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
 

such a heavenly view

I don't care, go on and tear me apart
I don't care if you do
Cause in a sky, cause in a sky full of stars
I think I saw you

hemmakväll

Ikväll blir det hemmakväll trotts att jaghade planerat att gå ut. Men har fått tillbaka en riktigt dryg rethosta, så det blir hostmedicin och soffan. Jobbat hela veckan har jag gjort också, och idag blev det långdag. Dessutom märkte man på barnen att det var fredag. Eller ja, det är en riklig underdrift. Dem var överallt och målade på stolar och varandra, hoppade på bord och var riktigt högljudda.. Haha, vet inte om det är för jag också är lite krasslig och hängig, men herrejösses. Idag har jag säkert skällt och tjatat över 100 gånger. Skojar inte. Så jag tror både jag och barnen tycker det är skönt med lite helg nu, haha. ;)
 
Nästa veckan blir det jobb igen. Men jag älskar att jobba där så mycket, så det gör inget om jag hade en pissdag idag. :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på mig myskläder sen åka hem till syrran och käka lite pizza. Ganska bra fredag ändå!
 
 

"Until my ghastly tale is told, this heart within me burns"

 Många av er tycker säkert jag börjar bli riktigt dryg angående klimatfrågor och djurplågeri. Men det är ju så himla hemskt!
Snälla, tänk på att aldrig någonsin kasta skräp ute i naturen. För detta är något av de hemska följderna. Detta är dagens hemska verklighet.
 

Min nya klänning!

Är otroligt nöjd över mina nya klänning! Jag har lett efter en blå(/lila) batikmönstrad långklänning i säkert 2-3 år nu. Och det här är det närmaste jag har hittat, och när den satt som en smäck slog jag till på en gång!

Nu är jag ju bjuden på ett bröllop i Ludvika på midsommarafton och en bröllopsfest på midsommardagen här i stan, så lär leta lite efter fina klänningar! Har hittat en mintgrön spetsklänning som jag nog kommer ha på bröllopet i alla fall. :)
do small things in a great way

 
 

Calm after the storm

Maybe I can find you
Down this broken line
Maybe you can find me
Guess we’ll know in time

LAUGH OUT LOUD!


lite uppdatering..

Som sagt det går lite segt, men här kommer lite uppdatering! ;)
 
Hade en förjävla bra helg och Valborg med! Under valborg målade jag lite hos Frida och sen blev det lite vin. Senare begav jag mig till en husfest i stan där jag stannade i princip hela natten. Hade riktigt roligt hur som helst!
På fredagen åkte jag till pappa, vi kikade på let's dance och beställde lite pizza. På lördagen började jag med en promenad med syrran. Sen åkte vi på lite loppisar och till Emaus handelsträdgård och köpte lite fina blommor! :) Efter det blev det lite glass med ett gäng härliga tjejer och vipps, så blev det bestämt att vi skulle gå ut. Så runt 19 åkte vi ut till Grådö och "minglade" lite på drive-in bion. Riktigt trevligt, så sjukt härlig miljö också. Man fick liksom sitta i raggarbilar istället för stolar, supermysigt! Dock åkte vi in till stan innan filmen var slut och fortsatte förfesta. Sen blev det halvan och efterfest tills solen gick upp.
På söndagen åkte jag till Annsofie och fikade lite, väldigt trevligt, som vanligt!
 
Idag har jag i alla fall jobbat och är helt slut. Kommer somna ovaggad kan jag lova! Det blir jobb resten av veckan också, dock är det bara några timmar på eftermiddagen imorgon. Så efter det drar jag till borlänge med två bönor. ;)
 
Här står vi baren på drive-in bion. Snodde bilden från rutan! :)