vinterkräksjuka

Ja ni... Jag som trodde att jag spytt färdigt för i år när jag blev matförgiftad i oktober. Men nej, då ska man få vinterkräksjukan också.. Spydde från typ 22 igårkväll till halv åtta imorse.. Så fick ingen sömn alls inatt. Nu är jag i alla fall lite bättre och har fått i mig lite blåbärssoppa! Tänkte ta lite vätskeersättning nu också, känns som att jag behöver det!
 
I helgen ska jag ju vara hundvakt, så jag hoppas jag har fått lite mer energi imorgon! Men ett tips är att ni äter ca 12 vitpepparkorn! Så ni slipper bli sjuka.. Det smittas ju extremt snabbt!
 
Jag kan i alla fall trösta mig med att jag åker till Sälen om en vecka med bästa! Kommer blir grymt! :)
 

instagram

Tänkte bara berätta för er som inte har instagram, att kan ni kika på min ändå om ni är nyfikna! Tryck här så kommer ni dit och får följa mig genom bilder. Är faktiskt ganska flitig på att lägga upp där så värt en koll! ;)
 
 

the fear

I been worryin' that my time is a little unclear
I been worryin' that I'm losing the one's I hold dear
I been worryin' that we all live our lives in the confines of fear

Oh I will become what I deserve
I been worryin', I been worryin', I will become what I deserve

gladast

(egentligen ledsnast för jag nyss skrev ett inlägg som täckte hela sidan och försvann...)
 
Kan inte förstå det, helt skakis och exalterad!! Tänk på lördag, då drar jag mot storstaden, solna och friends arena! Förstår ni vad detta betyder?! JAG SKA FÅ SE SWEDISH FUCKING HOUSE MAFIA!!!!! :D ååh, kan inte smälta det, så himla glad!
 
Anyhow, back yo reality.. ;)
I fredags var jag ute med tre snygga brudar! Förkröka hos Emelie och åkte sedan vidare mot Pershyttan utanför stan där dat vankades fest! Schysst musik och trevligt folk, precis som man vill ha det! Vid halv ett? drog vi mot halvan och var där till stängninsdags! Jag slagga hos en kompis och blev lite överraskad och förvirrad när jag vaknade. Men förstod snabbat vart jag var! :) Blev ett brännsår, några blåmärken, ett par förstörda/leriga skor och en fet bakfylla rikare. Men inte klagar jag, hade grymt trevligt! :D
 
Kom hem runt 14 på lördagen, fortfarande full.. Sen så skulle jag vara barnvakt. Slutade med att jag var  barnvakt i 11 timmar!!! Var inte direkt glad när mamman kom hem flera timmar sen..
Sen dess har det väl inte hänt särskilt mycket. Hjälpt syster att julpynta och så har jag planerat lite hemlisar! ;)
 
Imorgon ska jag till Hasse och klaga över mitt körkort, gå hem till pappa och prata om Sälen-stugan samt lägenhet i sthlm! Sen blir det nog lite spinning imorgonkväll, spinning-oskulden tas till och med! ;)
 

where are you now

Do you ever think of me in the quiet, in the crowd?

Torsdag

Nu ska jag snart traska iväg och möta en saknad Karolina som är hemma från Spanien en stund! Ska bli superkul att träffa henne igen! :)

Sen blir det jobb 13-18 på mur å kamin och efter det bio med syrran och Anders. Breaking dawn part 2! Som jag längtat!!!



lego house


Veckans babe!

Försök hitta en snyggare man än Charlie. Försök! Går ej
 
 

Helgmys

Hade en riktigt bra dag både idag och igår! Jag åkte som sagt till Avesta med Linnéa. Vi shoppade loss och käkade gott! Jag hittade en vit vinter/skidjacka och en supersnygg grå skjorta med detaljer på kragen. Båda från h&m! :)
När jag kom hem städade jag mitt rum och åkte sedan till Emma. Vi handlade mat och lagade lax, potatisklyftor och romsås, dögott!
Till efterrätt blev det pepparkakor och glögg hos Ann-Sofie och gänget! Perfekt torsdag! :)

Idag har jag tagit en promenad, pluggat teori och packat och åkt till pappa. Vi har haft pizza-mys och jag sitter just nu med min bästa Harley i knät och myser i soffan! :) Precis som jag vill ha det!


God natt

Ligger nerbäddad och ska strax sova! Tidig dag imorgon då det blir Avesta med Linnéa på förmiddagen/lunchen! Ska bli skönt att komma ur huset lite. :)

Och imorgon eftermiddag ska jag träffa Julia över en kaffe så ska vi gå igenom lite körkortsteori! (hur ni med körkort pallat detta... Uh, ser upp till er! Så sjuuukt tråkigt!!!!)
Efter det ska jag hem till syrran så ska vi laga middag tillsammans! Kommer nog bli en riktigt bra torsdag! :)

På fredag åker jag till pappa och planerar att ha en vit helg. Har bestämt mig för att i alla fall vara nykter i en vecka innan jag festar igen! Men suger finns ju kvar.. Aja, nu lär jag sova om jag ska orka upp imorgonbitti!

God natt! :*


changed the way you kiss me

 

None of these boys can dance

I'm so bored in this town
Take me away from here
Play some kind of new  sound
Something true and sincere
I've got a little girl singing on repeat  in my head
Take me far away from here
 

var i helvetet och vände

Jag får ursäkta, men igår var jag i helvetet och vände.. Blir bakfyllorna bara värre och värre?! Aja, idag vaknade jag och var utvilad och var faktiskt piggare än vanligt! :)
Idag blir det städdag! Ska damma, tvätta fönster, bädda rent i sängen<3 och gå igenom lite papper. Ikväll ska jag umgås med min mamma. Vi ska laga en brakmiddag tillsammans! Skönt att få lite kvalitéts tid med henne. :)
 
Imorgon väntar halloweenparty! Ska blir jätteroligt! Halloween brukar alltid bli lyckat tycker jag! Har haft sjukt bra halloweennätter sedan -08, vilket var det året julias knä hoppade ut led på väg till en fest. Haha.... Aja, blir att förfesta med favoriterna och sedan bege sig mot vikmanshyttan!
 
Jag har faktiskt redan börjat slipa på mina nyårslöften! Om två månader är det ju trots allt 2013! Delar med mig av det lite senare. Nu väntar städningen!