peace

Lars levererade igår. Som vanligt! Såg även Tmbuktu som var gryyym och mitt efterlängtade band rise against, dem var sjukt brrraaa! Riktigt nöjd tjej efter gårdagen. Åkte hem vid ett med ömma fötter.
Men snart bär det iväg upp igen. Idag ska jag se Eldkvarn, Mumford & Sons, Den svenska björnstammen, Wolfmother och Veronica Maggio! Kommer nog blir ruskigt bra!!
 
 

mycket som har hänt

Ja, jag vet inte ens vart jag ska börja! Har haft sånna sjuka dagar sen jag skrev sist. Firade midsommar först hos mamma med trevlig folk och god mat i solskenet. Sen åt kvällen blev det fest hos lisa, i mitt partytält. Kvällen i sig var väl helt okej (även om jag blev kalasfull..), men under natten fick vi inbrott när vi låg och sov. Så lördagen var tumult. Mamma och brosan kom och vi försökte tjata på polisen och tillslut när mamma ringde kom dem.
Kommer ihåg att luften bara flög ut min lungor när jag insåg att tv'n var borta. Så konstig känsla att man vet att någon varit inne där man sovit.Sjukt, vill inte ens tänka på vad som KUNDE hänt..

MEN, denna vecka är det peace and love vilket alltid är bäst. Blir å se grymma band tills på lördag. Sen Om en vecka drar jag till Grekland, ska blir sååå jääävla skööönt! Dock pank nu, men wtf.

Nu lär jag hoppa in i duschen och fixa klart mig för bilen går mot borlänge om en timme! Vi hörs!

something new


I've loved and I've lost


Veckans babe!

Nu i EM-tider och allt, Markus Rosenberg :*


tillbaka!

Ja, jag har haft bättre saker att göra än att blogga. Vilket ni kanske förstår! :) Jag har nu tagit studenten, och jag vet inte hur många "hur känns det?"-frågor jag har fått! Men det känns självklart bra. Dock har jag nog inte rikitgt förstått att jag aldrig mer kommer gå till skolan igen där alla vännerna är. Jag har träffat några av dessa tjejer varje dag i över 12 års tid, och det kommer bli jobbigt att inte längre göra det. Men jag vet att nästan alla vill hålla kvar kontakten även om vi flyttar ifrån varandra till hösten och kommande år.

Vill bara säga tack till mina fina klasskamrater och vänner som har gjort mina skolår till dem bästa! Utan er skulle jag aldrig orkat med.<3
Vill även tacka hela min släkt som är så underbara! Tack för att ni kom och grattade mig och alltid ställt upp.

Idag har jag huvudvärk och ont i örat, så har legat i sängen hela dagen och kollat på satc. Skitväder ute ändå så passar på! :) Men ikväll blir det fotbollskväll, wohooo!
Planerar även för summerburst om FEM dagar!!! Ser ut som att det blir en roadtrip med tre tjejer, kommer bli galet!!
studentvecka

Nu ska jag åka upp på stan och beställa tårtor till dagen med stort D. hihi, det närmar sig, sakta men säkert!
Ikvälll blir det väl att umgås med avgångseleverna och kanske spela volleyboll om vädret tillåter! Imorgon far jag nog till Ludvika och letar skor samt slaggar över natteen! :)

Ska försöka ta mig till skolan imorgon för att tömma skåpet, samt prata med mina lärare!

dööör

Sååå underbar reklam, så himla sötaaa!