Forever börjar här

 

Spread love

God kväll på er kära läsare! Hoppas ni haft en bra helg! Jag hade en riktigt bra fredag med min fina vän Linnéa. Vi drack lite vin hemma hos henne, sen gick vi till halvan som hade ett coverband. Vi kom dit vid tolv och sorgligt nog var det väldigt få gäster där då. Man tycker ju att när det är något som händer i hedemora (för en gångs skull) att folk skulle ta vara på det. Men nej, ändå ska dom klaga.. Var väl mycket folk där på lördagen har jag hört men ändå. Kom en hel del folk runt ett och jag och Linnéa hade jättetrevligt, i alla fall jag! :) 

Sen skulle jag ju gått ut på lördagen men min mormor blev inlagd på sjukhus och var/är så  dålig så jag struntade i att gå ut och grillade hemma med familjen istället. Välbehövligt! 

Nu blev maten precis klar i ugnen så ska sätta mig och käka lite! Kanske slänger upp ett inlägg till ikväll. 
Torsdag

Igår var jag ledig, liksom idag, så det blev en rätt lugn dag. På eftermiddagen träffade jag Frida och Jessica över en fika. Väldigt mysigt och behövligt! Efter det jag jag till pappa och hämtade en bil så åkte jag ut till farmor med Emma, som vi gör varje torsdag. Vi fikade och myste där samt plockade lite blommor i deras fina trädgård. Farfars gullvivor blommar i år igen. Kunde inte undgå att tänka lite på honom då. I tisdags var det 8 månader sedan han somnade in. Saknar honom varje dag! Hur som helst får man sånt ett lugn när man är ute hos dom. Miljön är så himla fin och rofylld, speciellt nu på våren/sommaren. Så det är bara skönt att åka dit på torsdagkvällarna! 


Idag har jag haft en slappdag. Men har tvättat lite iaf och nu ska jag ta något att stoppa i magen sen diska lite. Ikväll blir det vin med fina Linnéa! Ska bli kul! Blir vin imorgon med, men då med bästa Anna! Är ensam hela helgen så man lär passa på.. Haha! Hoppas ni får en bra helg allihopa! 

Här ser ni att jag köpte låga Nike AF1, sjukt nöjd! Inte världens bästa bild men.. 


Uppsala/Valborg

Jag hade världens bästa dygn i Uppsala med mina bästa tjejor. Vädret var på topp och humöret likaså! Vi satt i ekonomikumparken och drack på dagen med några tusen till, sen åkte vi hem och lagade mat och laddade om batterierna innan vi åkte in till stan och Birger Jarls. Hade en fantastisk Valborg och jag vet vart jag kommer spendera nästa år redan nu! 
Här kommer lite blandade bilder från dagen/kvällen. Tog inte så många, mest med snapchat, haha! (Heter förresten eemeliehedlund där med, så lägg till mig om ni vill. Vill följa er också!)Loppisfynd!

I söndags var jag till en loppis/fynd-butik utanför Hedemora. Fanna huuuur mycket fint som helst! Men köpte bara den här helt nya lampan från svenska k-fab, ruskigt nöjd! Mycket snyggare än på bilderna, men så här ser den ut i alla fall. Älskar den orangea textilkabeln! Men den får nog åka ner i källaren tills jag har det lite större!