this is the thing


I don't know if you noticed anything different
It's getting dark and it's getting cold and the nights are getting long
I don't know if you even noticed at all
That I'm long gone baby, I'm long gone

And the things that keep us apart keep me alive, and

the things that keep me alive keep me alone


do you believe in magic?

Hallå,
Igår efter jobbet gick jag och mötte julia, så gick vi och lyssnade på liet live-musik, jätetmysigt! Sen strosade vi runt på stan, sen in en sväng på mcd. Sov i alla fall hos julia, ville inte sova själv! Sen idag så har jag varit på kalas hos min brorsdotter Ida som fyllde 11 år igår! :)
Efter det hamna jag hos syster och så  har jag hjälpt henne städa lite. Det komemr en mäklare dit imorgon, så då är det klart jag ställer upp! :)
Nu blir det att ladda om och fixa inför imorgon sen blir det sängen!

pusss!

ååååh, favvo-filmen from back in the days!

Barbie and the Rockers!

kulturnatt!

har precis fixat klart mig till jobbet! Jobbar 18-20 på mur&kamin med syrran, eftersom andra syrran är på bröllop är dom en man mindre, så då hoppar alltså jag in! :)
Efter jobbet ska jag nog träffa jullan, har ingen aning om vad vi ska hitta på, det visar sig helt enkelt!

Nu ska jag packa ihop väskan och sedan gå till jobbet!


ps. tack tjejer för stödet, betyder jättemycket!

time heals nothing

18 långa dagar, troligtvis de längsta i mitt liv. 18 dagar sedan mitt hjärta försvann.

För ungefär sju år sedan, var jag en av jordens lyckligaste männsikor då jag äntligen fick en liten misse! Jag kommer ihåg det så väl. Att vi ville ha en katt som var lika våran förra katt, Alfons. Och så när vi såg kattungarna var alla svarta, utom en. Och det blev tillslut våran lilla katt, som jag så länge hade väntat på.
Han blev inte bara våran älskade Gunvald, han blev som en lillebror för mig. En familjemedlem helt klart. Så hur känns det att sakna en familjemedlem och inte veta om dom ens är vid liv? Det är så otroligt svårt för mig att inte kunna få hålla om honom. Och tanken på att jag aldrig mer kommer få göra det, att han aldrig kommer hoppa upp i min famn och gosa in i mitt hår eller att han aldrig kommer hoppa upp i sängen om kvällen och somna bredvid mig, tar kål på mig, bokstavligt talat! Jag är ett vrak utan honom. Dagarna är allt mer grå, maten smakar inte längre lika gott och jag kan inte riktigt konsentrera mig längre..

Jag hoppas, med hela mitt hjärta, att Du ska komma hem. Och jag kommer inte sluta förens du gör det, om jag så måste hoppas hela livet.


& ni som tycker att jag överdriver? Dra åt helvete

time heals nothing

bildbomb - allt möjligt!


to the moon and back

lala, jag vet är jag är världens sämsta bloggar atm, men what the hell, haha orkar inte bry mig.
Skolan har börjat och det går bättre än väntat faktiskt, vilket är förjävla skönt! Har haft EN läxa, typ, på en vecka. I ettan hade vi en VARJE dag, eh. Aja, jag klagar inte!
Tänkte lägga in en bildbomb sen över lite allt möjligt, så kika i lite senare igen

Nu blir det äntligen lite käk med mami, fläskfilé och bea, mums!
vi hörs senare!

min stora kärlek

Är det konstigt att det känns som att mitt hjärta brinner när jag hör och ser sån här fin musik?
Mitt hjärta blir mycket varmare och jag kan känna det slå hundra gånger bättre och fortare. Underbar musik, på riktigt! Med andra ord.
Mina starka band och min kärlek till musik är ingen hemlighet, och jag hoppas att inget ska komma emellan mig och min stora kärlek.

kom hem.. :(

Oh no,
here comes that sun again
That means another day
without you my friend

Om ni sett honom, RING!
076 241 11 49

härlig dag!

Trots att det är första skoldagen och man ska vara tjurig och irreterad så har jag varit heeelt tvärtemot! Jag har varit glad(till större delen av dagen), uppspelt och jag har en riktigt bra känsla över det här kommande skolåret! Just nu känner jag så i alla fall.
Dagen började med lite bra musik i aulan, då Great Garb spelade! Sen vidare till lektioner och så gick vi ända till fyra. Och trots DET och att vi går till fyra praktiskt taget varje dag är jag på bra humör, haha! Helt sjukt. Kanske beror det på att det är underbart väder och solen skiner, tja jag vet inte.
Men så har jag och några till en grej på G som jag inte kan ta upp här än, men det kommer ni få reda på sen, ytterst lite folk som vet om det än så länge!
SEN så håller jag och brudarna på att leta utomlandsresa och planerar att åka redan, förhoppningsvis, om en månad! Alltså i mitten av september! Så nu håller jag på och kollar på hotell för fulla muggar. :D
uhu, jag tror nog jag måste skippa att höstshoppa lite. I alla fall tills vi kommit hem! Måste verkligen spara varenda öre nu om vi ska åka, dock har jag sån tur att jag fyller år i september. Så ska önska mig det i present! ;)


ser ganska härligt ut va? ;}

this time is ours, SPEI2

Ja herrejösses, skola idag! Känns väldigt underligt, haha.. Men ska blir riktigt kul att träffa alla igen! :)
Nu ska jag fortsätta med håret och sen fixa vidare. Kan helt ärligt säga att jag är nervös. Inte så lite heller!

Äe, nu kör vi!

eclipse

Igår läste jag ut andra boken ur twilight-serien. Åh, dom är riiiktigt bra! Lika så är musiken från filmerna. Och jag har tyvärr inte sett eclipse än.. Men jag hittade lite låtar från filmen och dom är gryma, här är ett smakprov. ;)
Nu ska jag lägga mig och börja med den tredje boken, håller tummarna för att den är minst lika bra som dom två första!


disneydags!

åker och handlar hem lite onyttigheter för kvällen. Det blir mys och nostalgikväll med jullan! grrrreat

pusss

björn rosenström och det jävla bandet

Gårdagen var faktiskt riktigt bra! På kvällen förfestade jag hos jullan med lite folk, sen bar det av till Säterdalen för att se snyggbjörn. Ah björn rosenström! Var ruskigt roligt, trotts att det var förjävligt mycket puttandes.
Sov i alla fall hos Julia igår, så hjälpte jag henne städa och så.

Nu ikväll så har jag kekat pizza och kollat på Salt med Emma. Inge vidare film. :P
Nu ska jag lyssna på mer underbar musik, städa lite på rummet och sen kolla på en film tror jag! Dock får det bli en gammal goding den här gången, Disturbia, med Shia Labeouf ;}


jag flippar ur snart

Kom hem innan jag blir galen älskling! :'(


taking a break

Nej, tror det får bli en liten bloggpause nu. Har ingen lust alls att blogga och har ont i både kropp och själ så jag tar en time out nu! Vi får se när jag orkar komma på fötter igen.

puss


don't go with your dreams untold

vart är du? :(

Åhh, min bebis har varit borta i ett dygn nu, och det är INTE likt honom.. Han gick ut i gårkväll och har inte komit hem sedan dess. Om någon ser honom kan ni väl höra av er? Eller någonting? Är så orolig. :(

Min älskling, Gunvald kom hem! :(

10 augusti 2010

Håller för tillfället och fixar mig. Ska snart gå till mur & kamin. Ska lära mig lite hur man slår ut kassan osv. Jag ska ju faktiskt vara själv torsdag-fredag, liiite läskigt är det. Haha! Men ska strax gå dit. Jag tar också med mig lite muffins. Fick ett ryck igårkväll och bakade chokladmuffins, dock smakar dom kladdkaka. Fast det är inte så tokigt det heller! ;)
Annars har jag verkligen ingenting att göra idag.. Så om någon vill hitta på något är det bara att slå en pling! :)

Vi hörs, puss!

Veckans babe!

Puss på Shia Labeouf!

fan va jag kommer bli snygg!

Har precis klickat hem dom här snyggingarna. Dom kommer sitta mer än fint!
speciellt den översta :>


believe it or not

Men jag överlevde faktiskt gårdagen. Trots mina feta baksmälla..
Tänkte bara berätta lite om hur helgen varit. På fredagen vart det ju som ni säkert vet utgång. Det började med att jag, Lisa och Julia var hemma hos Robin. Vilket bara det bjöd på skratt och tårar, haha! Vid elva snåret drog vi och mötte upp Robin på en ganska lam fest. Så vi drog nästan på en gång och gick till Eric. Var väl där ett bra tag sen vart det halvan och kingen. Meeen vid två var jag ganska illa tvungen att gå hem. Full som ett svin, så Robin och Lisa följde mig hem, mycket snällt måste jag säga! :)
Kvällen var väl lite av en katastrof för mig, haha. Men det var ganska kul endå.. ;)
Lördagen vart det dop för mina tvillingkusiner Alma och Hanna! Jättesöta, det kommer upp bilder sen! Sen åkte jag hem till pappa och så har det bara varit chill! Skönt de.

Nu ska jag mysa lite mer. Imorgon blir det att sola, är så jävla blek!
PUSS

bläääuäuä

fyyyy faaan va jag mår dåligt. Spyor i soptunnan, spyor på golvet, skrapsår, fläskläpp. Jag antar att vi hade roligt igår? Nejfaan, jag vart lite vääl kalas igår.. Men men, det är smällar man får ta, haha!
NU ska jag åka på dop om 11minuter och jag har precis gått upp ur sängen. Åååh,. härliga dag!! Känn ironin...

usch, bäst att jag gör mig i ordning!

fäst

hallåå, aitter för tillfället hemma hos Lisas pojkvän Robin och dricker lite smått med Julia och Lisa, riktigt trevligt!
Nu ska vi dricka lite(mycket) mer sen drar vi på fest! Ha en bra fredagskväll :D

puss!

yo?

Igårkväll åkte jag med syrran och anders hem till dom. Hjälpte dom plocka ihop lite i lägenheten osv. Emma ska ju ha någon kräftfest eller vad det är på lördag, så då hjälpte jag henne lite nu eftersom hon inte skulle hinna med det sen! Jag sov där i alla fall. Eller ja jag försökte. Nu kommer jag låta som världens surkärring men det skiter jag fullständigt i. Jag skulle sova, så höra jag massa mopeder och en äcklig epa.. Alltså jag överdriver inte, fönstrerna skakade av basen! Och så höll dom på att gasa utanför fönstret. Hade god lust att öppna fönstret och be dom dra åt helvete om dom inte drog ner volymen. Visst jag förstår att man vill lyssna på musik och åka, MEN ha lite respekt? Vissa sover och kanske ska upp och jobba?
Haha, fan va sur jag var.. Lite skrattretande faktsikt!

Nu byter jag ämne!
Ska plocka ihop på mitt rum nu, sen hoppa in i duschen. Efter det blir det att fixa mig och ringa lisa! Ska förfesta med henne, kanske hos Robin, vi får se. Men sen blir det i alla fall fest! Skapligt skönt, är så j*vla sugen. :}
Aja, lateer

ps. lyssna på min spotifylista som jag nyss plockade ihop!

I love you more than I did before

Så jäkla fin låt så jag håller på att smälla av
Men lyssna och njut gott folk!

I'm lost here in this moment
and time keeps slipping by
and if I could have just one wish
I'd have you by my side


lie and tell me you're happy

hallåå, sitter för tillfället med öppen balkongdörr och svettas, underbart? njae
Vart inge shopping idag heller..
Jag åkte först med mamma till sopstationen, åååh allitd lika roligt.. Jag fick världens huvudvärk så då orkade jag inte gå på stan över huvudtaget. Vi åkte hem till mormor istället och städade lite.
Efter det åkte vi och handlade sen hem och laga tacos! <3 Jag kollade också på The last song, åh den var super! jag grät och grät.. ujuj

Nuuu håller jag på att få panik över att jag inte har nå kläder som jag kan ha på lördag då jag ska gå på dop! Jag har bara massa mörka kläder. Och på ett dop vill jag verkligen inte se mörk och dyster ut! Sååå imorgon får jag pallra mig till Next och köpa något nytt!
Jag försöker också hitta fest, men det går inte så bra.. Jag tror nog det kommer sluta med lite mysdricka eller liknande, men det är väl kul det också? :)
MEN nästa helg, det är då Det händer med stort "D". SISTA helgen på sommarlovet, Björn Rosenström i Säterdalen. Ja, finns bara ett ord för det, GALET! oh ja DÅ blir det röj kan jag säga! ;)
Innan det ska jag väl till sthlm också? Förhoppningsvis i alla fall!

Our own way


No matter what they tell us
No matter what they teach us
We can't deny what we believe in
Life is ours
And we live it our way

God morgon!

haha, måste börja gå upp i skaplig tid nu.. Inte så långt till skolan börjar ju. Två veckor imorgon faktiskt! Åh herrejösses
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig osv. Sen ska jag nog ut på stan en sväng. Hittade ju presentkort på Next för 380kr nu när jag städade, haha! Så har dom rea nu så det är ju perfekt. :) Sen ska jag in på Stinas och köpa mascara, och så funderar jag på att sola lite. Vill ju behålla min bränna så mycket som möjligt nu till hösten!

aja, nu ska jag ringa mamma
pusss!

iih, gissa vad?!

Idag kom mina kort från mina engångskamera jag haft under p&l, munken-kvällen och norn! Uuuunderbart, haha kunde inte låta bli att le när jag kollade på korten, fy fan asså! :D I helgen blir det att lägga in dom på datorn också, så lägger jag upp här och på fb!
Nu är mit rum klart. HELT KLART! Underbart, mycket är underbart idag känner jag, eller ja nästan i alla fall.
Ska fortsätta min kväll med lite popcorn och snabba cash! Mm, joel, u-n-d-e-r-b-a-r


pussheeej


mums!


va faaan

Ska alla till rättvik eller?! varför i hela världen åker inte jag dit? Varför åker inte vi dit? cp..
Dock blir det att röjja i helgen, haha! Ja, helgen kommer då fan inte bli lugn en dag, eller ja möjligtvis söndag. Fredag och/eller lördag blir det utgång +att jag ska på dop på lördag, tvillingarna ska döpas! :)
Och i söndags så skulle jag egentligen åkt till min kusin Ida som fyllde två år, meen mamma var förkyld så vi vågade inte åka dit. Fast då åker vi ju självklart till sötnosen nån annan dag! :)
Samma kväll, i söndags alltså, kom mina två andra kusinser, alltså tvillingarnas och idas syskon(haha, lite invecklat kanske?) med två stooora korgar kantareller! :} mycket snällt!

Nu ska jag blir klar med mitt rum, en gång för alla!

Ida - gullunge!

god natt!

nu säger jag god natt,
pussss


give me a sign


god morgon!

har precis vaknat till liv här hemma hos julia. Gårdagen var riktigt chill. Jag och jullan tog en promenad på stan. Satt oss sen och pratade i några timmar. Sen närmade sig klockan ett och vi började frysa, så vi började då gå hem. Meeen då åkte Anna förbi i världens underbaraste bil, min framtida bil, så vi fick skjuts hem! :)))

Äe, nu blir det frulle!