18

Nu är allt, verkligen allt klart. OCh nu är det bara att invänta gäster. Hatar denna väntan.. haha, har ingenting att göra! Korka upp kanske? haha, kanske ;)

Ikväll blir det skapligt lugnt ändå som sagt, men imorgon smäller det! Kommer bli aweeesoooome! :D


Första dagen som artonåring. Känns helt ok! ;)


time to have some fun

Täääänk för att nu är jag artooon år fyllda!!! :D Hur nice är inte det?! Hela helgen kommer bli tipptopp!

Ikväll får jag besök av släkten och sen blir det halvan med tjejerna, blir dock ganska lugnt tror jag! För imorgon kör vi på riktigt! ;)
Söndag ska jag vara äckligt bakis, men ska även plugga och se hockey. Gratta mormor också förståss! :)



> fresh - 18!!!!


keep going

Är heeelt jävla slut! Har hållit igång sedan åtta imorse! Efter skolan blev det stan en snabbis, sen tänkte jag hämta min cykel i skolan. Men jag fick ju skjuts idag? Så gick dit i onödan.. :( Helt slut i huvudet idag, är nog nerver som ligger och lurar! ;)
När jag väl kom hem käkade jag lite i alla fall, sen baka fort som fan, vilker resluterade brända muffins.. Haha.. Inte min dag idag (men imorrn så! ;))! Nu har jag städatrummet i två hela timmar. Att damma alla hyllor och bänkar tar mer tid än vad jag trodde! Nu är det bara sängen som ska bäddas, sen ska jag hoppa in i duschen och sen plugga spanska tills hjärnan blöder. Prov imorgon och jag har inte ens börjat..


where the wild roses grow

hujedamej va slut jag är! Har inte fått mycket gjort på min lista heller.. Pluggat spanska och gjort en smörgåstårta, kan bocka av dom i alla fall! Nu har jag städat köket lite efter mig och emma som hjälpte mig fixa tårtan, guld värt! Annars hade jag fått jobba tills midnatt!
Nu har jag försökt lära mig spela lite på munspel, helt magiskt när man väl har börjat! Mamma får nästan slita munspelet ur händerna på mig.. haha, men tur är väl det. Har en engelska läxa som jag inte ens börjat med..

Imorgon kommer det vara något av en katastrof för mig. Jag måste som sagt in på Skönt Under då det är sista dagen på mitt presentkort imorgon! Sen baka, städa, plugga och duscha.. Herregud va jag kommer stressa imorgon, usch! Vill även bli klar med alla rester jag har så jag kan slappna av i helgen och ta in att JAG BLIVIT ARTON ÅR! ;)

nu: engelska, spanska och neil young i sängen!


Don't underestimate the things that I will do

Fick sluta tidigare idag, nästan en hel timme! Tackar Hasse för det! För jag har en hel del som ska vara klart innan fredag. Här är en lista som jag måste hinna klart med:

Plugga spanska, engelska och svenska(prov och inlämningar)
Baka gofika tills helgen
Göra en smörgåstårta till helgen
Hinna in på Skönt under innan  mitt presentkort går ut!
Städa mitt rum ordentligt
Hitta kläder till både fredag och lördag(woopwoooop)
Tvätta (hehe, får mamie göra)

Har säkert glömt flera saker, men känner mig lite smått stressad. I alla fall över plugget, så ska la sätta igång nu så jag kan blir klar någon gång!


my new love

Sitter nu på min sprillans nya dator, och den går som smort! Nu blir det sängen, lite plugg bara innan sovdags! Provade på kameran lite också! ;) hihi


glad (men trött) chey

Sitter i soffan och myser framför idol. Trött efter en väldigt lång dag. Men en rolig sådan! :) I borlänge hittade jag grejer till helgen, blir great! Ett par örhängen, ett halsband(to die for) och en ljusgrå kavaj(min tionde?! haha) +en daaatooor! :D Ska inte öppna den förns på fredag dock, är ju trots allt en present!

Nu blir det plugg och tv!



ursnygga va? :)

borlänge

Har precis kommit hem från skuuulan, dagarna är så otroligt långa den här veckan. Känns som att det borde vara torsdag vid det här laget! Antar att det är för att jag vll ha fredag nuununu! Dock kommer resten av veckan inte vara såå tokig. Först och främst ska jag till borlänge en sväng strax och kika på en dator och kläder till helgen! Imorgon är det skolfoto och vi ekonomer ska vara något alldeles speciellt! ;) Får ni la se sen!

Nu blir det fix sen borlängeee!


bedövning

Hemkommen från skolan, tandläkaren och banken. Bedövningen i vänstra käken börjar lägga sig nu, haha. Skulle lätt hunnit med engelskan men ville fan inte visa mig när jag såg ut sådär. Hela min mun blev sne när jag pratade, hahah. Så jag cyklade hem och så åkte jag och mammis till banken och skulle fixa id, men.. Skulle man ha något jävla personbevis med sig.. :( Så har letat på skatteverket nu men icke.... Får la ringa anders sen eller något och fråga hur jag gör!

Nu ska jag göra en varm macka och se på film, gött :))

That I'll die livin' just as free as my hair

 

 

 


du var solskenet och jag var ensam

“I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

-Audrey Hepburn

Look at the stars, look how they shine for you

Har haft en ofattbart bra helg! Verkligen, helt underbar! Har träffat släkt, varit med tre av världens finaste människor och kollat på stjärnfall på ett tak, tagit en promenad i höstlöven, övningskört, solat och massssa mer. Livet är ganska fint just nu!

Nu blir det plugg hela kvällen. Eller ja, ska skriva något ord då och då medans jag kollar på tv! Klockan 21 börjar en asgrym film på tv4! déjà vu


Good things happen if you just believe

Herrejösses vilket härligt väder! Jag har suttit ute på trappen och solat lite med harley och sixten, riktiga kjolgrisar det där, haha!
Inatt blev jag väckt flera gånger av folk som antagligen ville prata mitt inatten.. haha, var dock inte såå himla trött när jag vaknade imorse, eller ja, vid lunch!

Strax blir det käk sen troligen husby en sväng! Ikväll blir det mysfaktor på hööög nivå då jag och brudarna har planerat en toppenkväll utomhus med filtar varm choklad och fin musik, sounds good huh? :)

Och om EN vecka är jag ARTON! hihi, om sex dagar t.o.m! :D Skapligt glädjerus jag har just nu! uuunderbart!


snälla se på mig, för jag vill ha din hand

Jag och julia tog långsträckan runt stadsberget efter skolan, skapligt skönt! Kan jag äta min pizza med gott samvete ikväll! ;)
Nu blir det snabbdusch och sen packa lite fort och åka hem till pappa. Blir en lugn helg i väntan på nästa, skönt! :)

hey idiot,


pw

prommis med julia, ska bli otroligt skönt!

who you want to be



Look at my life and look at my face
and look where I've come to get to this place with you

Sitting there at your feet and rest in your arms
and listen to your heartbeat

what the fan

hah, alltid lika kul! what the faaan! aja, dock inte fullt lika roligt med försovning.. Vaknade nyss typ, åh härligt! Missa engelskan, igen. skit också
Nu blir det snabbfix och sedan trampa till skolan och typ käka med juliet!

btw, igår bokades STUDENTKRYSSNINGEN!!!!!! :D


hockeyy

Är precis hemkommen från hockeymatchen, helt sjukt spännande där på slutet. Herregud! Men tyvärr räckte det inte hela vägen för en vinst. Tierp vann med 5-6 i förlängningen.. Men både jag, lisa och julia hade superroligt, haha!
Nu blir det dock mindre roligt. Plugga fittengelska helt ensam på rummet, tröstar mig med en kopp te.

Imorgon ska det bokas studentkryssning, wooopwoop!

wihoooo

ååh, vad glad jag blev när jag gick in på facebook! Studentkryssning!!!! :D Fan va kuuul! Det gjorde min dag, helt klart! Nu måste jag skynda fixa mig dock, ska träffa julia om en halvtimme!


idolmys

uuuuäe, hade nyss en nysattack,. sisådär 10 nysningar på 5sek, skönt!

Idag har jag varit hos syrran efter en lååång skoldag, gick på stan och gjorde några väldigt speciella ärenden, tror dock inte jag kan säga vad, än! ;) Fick tacos också, suuupergott som vanligt!
Nu har jag precis  kommit hem och ska strax bänka mig framför idol, ska dock byta om till myskläder först! Sen blir det en del plugg då morgondagens kväll kommer spenderas i ishallen och heja på när hsk krossar tierp? Haha, kan ärligt talat inte komma ihåg senast jag var i den där hallen. Men ska bli ett nöje, inte bara för mig tror jag! haha



...

äe fy fan vilken kväll.. nu går jag och lägger mig! God natt!

tlött

Har nu käkat med lisa på wienan vilket var jättetrevligt, som vanligt! Pratade och skrattade en hel del, haha som vanligt.. ;)
Nu ska jag vrida på lite go musik och sova en stund tror jag, är heeelt slut. Var längesedan jag var såhär trött! Sen blir det kanske en promme, någon som är sugen? :)



When you're close to me

Sitter i skolan och ska egentligen ha engelska c om en kvart, men är så jävla slut så skippar det och går med lisa och tar en fika istället! ;) Kommer antingen somna eller inte kunna sitta still på engelskan ändå så skiter i dte nu!


busväder..

ååååh.. har verkligen ingen som helst lust att cykla alternativ gå i detta väder.. Vill bara ligga  kvar i sängen hela dagen, fan va skönt det skulle vara!
Igår blev det ganska sent, men det var mys! :) Nu ska jag försöka gå upp och hoppas på att det här inte är bakisdagen nr2..

baaakis

Nu är jag nyduschad och go, dock mår jag inte såå bra.. Har en av de värre bakfyllorna jag någonsin haft... Haha, men kul hade vi! Vet dock inte när jag ska bli människa igen? Kan berätta mer imorgon om kvällen för ikväll har jag inte tid. Ska sminka mig lite nu och sen ut på äventyr igen!


you can't get what you want, but you can have me

hujedamej

uuuusch! skjut mig! återkommer ikväll, haha....

when I say jump you better say how high

nuuu är väskan packad och det bär iväg mot ica, ska handla lite groggvirke och skit sen blir det hem till julias pappa och förfesta, wihoooo!


I was a rebel even as a little girl

åååh vilken härlig dag det är! Vaknde tidigt och gick till syrran.  Har nu fixat present till Isabelle som vi skall fira ikväll, kommer bjudas på en hel del skratt, kan jag garantera!
Nu blir det strax att gå ner till vasahallen och kika på tjejerna när dom spelar match! Deras första match jag ser i år! :) Sen blir det hem, käka, duscha och fixa mig sen börjar vi korka upp! woopwooooop

Veckans babe!

Justin Brescia, snyyyyygg!

humörsvängningar

Hej och hå, vilka jävla humörsvängningar jag har. Säger då det. Igår efter skolan var jag arg som ett bi större delen av kvällen, haha stackars mamma säger jag bara. Och idag eller ja nu på kvällen har jag varit helt död, skittrött.
Jag kollade på en film som handlade om en kille som blev golfsproffs och i slutet stod det att han och hans "klubb-hållare" blev vänner livet ut. Och fy fan, då brast det. Tårarna forsade och just dom där orden "livslång vänskap" kom. Jag hoppas och ber att jag och mina fina vänner inte tappar kontakten efter studenten. Usch, det känns som att det är det är det värsta som kan hända. Om man oroar sig över jobb, kariär osv. är det inget jämfört med mina band till tjejerna. Er släpper jag aldrig!


I wait for you

jag smälter, helt seriöst.♥


otur

alltså..... börjar fan gråta snart. Jag hade skrivit klart en hel recension på 2+ sidor, och nu finns den inte kvar??! skjut mig. Som grädde på moset skulle den vara inne förra veckan, kul. Jävla skitteknologi, ba dö. :(

Så baby du kan ta av dig ditt regnställ

Sovmorgon är alltid skönt! Nu sk ajag fixa mig det sista, sen åka till syrran en snabbis. Hinner kanske läsa på lite mer av filosofin också! Superskönt med sol idag också. :) Ikväll blir det lite plugg och en promenad.


brrr

Riktigt höstväder ute idag. Löven ändrar färg, det blåser och kommer ner regn. Har varit ganska frussen hela dagen, skolans minusgrader gör det inte bättre heller!
Nu ska jag total isolera mig med filosofi, första riktiga provet imorgon!!!



idol

Nu blir det att käka mammas suuupergoda gryta framför idol. Sen mysa med filosofiboken, lite chips, ölkorv och ett päron(frukten alltså....). haha, vilken blandning! Ikväll är det ju i Falun= Hedemorafolk! Skapligt!

btw, hatar filosofi, så jäkla jobbigt så det finns inte!

if I don't live today


everything's gonna be alright

En riktigt lång skoldag idag.. puh! Sista timmen med engelska C, gu va kul! Gick 20min tidigare för kände att jag lika gärna kunde jobba hemma. Så nu är jag hemma och har precis ätit lite mellanmål och kollat på "Sol, fest & oroliga föräldrar". Blir så jävla sugen på att åka bort med tjejerna och bara leva livet borta i ayia napa eller liknande! Men till våren innan studenten blir det fan en resa, kommer bli galet!

Nu ska jag städa rummet lite, sen om en halvtimme blir det att åka och hämta syrran och handla lite. Självklart kör jag! ;) Äntligen vågar jag köra mitt i stan, haha! Dock är jag livrädd för gusarvsgatan....



11 september 2011

Denna dag har gått ut på att kika på dokumentärer, filmer och minnestjänster om vad som hände för 10 år sedan. 10 år, herregud va fort det har gått. Miljoner tankar har gått till usa idag, inte bara från mig utan från folk runt hela världen. Trots alla dessa tankar till anhöriga, fanns det något i mitt bakhuvud som oroade mig. Ett decenium har passerat sedan 9/11 och vem vet vad folk kan få för idéer. I svensk tid är dagen strax slut, men på andra sidan atlanten är klockan bara är strax efter 17 (New York). Men jag hoppas på det bästa, att dagen ska få fortsätta i ro.

Alla vet hur hemskt det här är, så jag behöver nog inte skriva så mycket mer. Men ikväll klockan 22.55 går det en dokumentär som heter 102 minuter som förändrade världen, såg den idag, jättebra! På tv4 fakta!

Hittade även ett litet klipp som var fint och som tilltalade mig. Jag hoppas att ni ska tycka detsamma.
11 September 2011, 10 år sedan 11 september 2001. Datumet som kommer minnas i flera generationer.

Vila i frid.

put your money where your money is

Har varit hemma i nästan en timme bara då jag har varit på wienan, på mur & kamin och handlat! Nu har jag kollat kläder tills imorgon, är faktiskt lite nervös! Usch, gillar inte det här alltså.. Haha, jag som verkligen inte är en linslus ska ge mig in på detta.. Meeen, vad gör jag inte för mami?

Nu ska jag packa ner alla kläder och sen åka till pappa, gött!


a got a feeling that I've never had before

Om 21 dagar, 2 timmar och 15 minuter är jag arton. Känns ganska skapligt! Har väntat hela året och jävlar alltså, det är inte EN dag försent! Nu sitter jag med färg i håret och ska strax hoppa in i duschen och skälja ur det.
På lördag blir det västerås med mamma och syrran, då vi slår några flugor i samma smäll. Ska först och främst fotograferas, mamma ville ha ett fintkort åp oss tillsammans. Sen blir det ikea och lite shopping, låter som en bra lördag tycker jag!

Nu blir det duschen sen plugg och sängen!


you're my cup of tea

Slutade vid tre idag, och efter tre lektioner +en lunch på wiernan gick dagen ganska fort! Sprang in på mur & kamin också, pratade lite jobb och köpte ljus. Vilket är nödvändigt nu när det är höst. Fryser fan som en tok just nu, så ska tända några nu tror jag! Blir även att ta sig lite te, gotti!



no one

I just want you close,
where you can stay forever

7 september

jag är förtillfället dödstrött. Och har varit det ett bra tag. Men jag är dum som vanligt och spar mina jävla läxor tills jag ska sova. Väldigt klokt gjort av mig va? Nae, men det känns konstigt på nå vis. 44 män har dött. En väldigt tragisk död. Så ska jag sitta och hitta synonymer till något dumt engelskt ord? Det får mig att tänka att man verkligen ska ta vara på livet då vi inte har någon som helst aning om vad som väntar runt hörnet. Klyschan: "Lev varje dag som om den vore din sista" känns ganska passande nu.

Men nej, nu måste jag plugga. Vill även säga att jag haaaataaar engelska C..... äckelsvårt

:(

okej, inte för att jag är något stort hockeyfan.. Men fy fasen va tragiskt detta är. :'(

>LÄS HÄR OM FLYGOLYCKAN!


Svenske Stefan Liv fanns ombord på planet. :/

väldigt kär/obegripligt ensam

<3


you know I'm on my way

kom typ nyss hem. fan. Jag har en hel bokrecension att skriva klart tills imorgon +någon annan skit. cp. Men har varit i borlänge en snabbis med mamma och emma. Om jag hade en kamera skulle jag visa men icke..
Hittade i alla fall en vit skjorta, en röd/orange kofta, ett par leggings med delar av mocka och en silvrig ring från h&m, en sjukt snygg halsduk från lindex(hittade mocka/fransväskan, men det var fan pytteliten... :(), en snygg hood från new yorker och ett par svarta mönstrade strumpbyxor från åhlens. Mami bjöd på max vilket var gotti, sen övninskörde jag lite också, hihi! :)

Nu ska jag skriva så fingrarna blöder, ciao!

you and me together, stars forever

till mina fina tjejer som är världens bästa, puss på er!


I can be right there next to you
No matter where in the world you are
I got you right here next to me
Forever connected through the stars

It's what we are

feeling good

För dom som inte såg första avsnittet av idol, varsegoda! Min favorit!

moves like jagger

Nu ska jag ut och köra lite bil i busvädret! Sen blir det att isolera sig med psykologi och svenska, gött...

dreamcatcher



multitasking

helgen har flytit på bra och gårkvällen var supermysig! Satt på verandan och myste tills midnatt.
Just nu sitter jag och multitaskar lite. Käkar lite toffifee, kikar på idol och pluggar. Såg nyss en gryyyyym kille, olle? Med afrohår. Fan va jag rös, helt underbar.
Pappa & catherine har ju varit på kryssning, så självklart hade jag fått lite presenter som tack! :) En dundergo hudkräm med citrondoft och en duschkräm med doft av päron & citrongräs från the body shop och så en kartong med toffifee då. :} Passar fint för kvällar som dessa! ;)

Nu ska jag fortsätta med att multitaska!


myspys

Just nu sitter jag som en packad sill i soffan med harley, julia och lisa, och strax kommer karolina hit också! :) Blir lite mys med onyttigheter och skitsnack! Låter azum!

pussss

fredag

Sitter just nu i sängen och är totalt utmattad! Har haft en uuuunderbar dag med superfina tjejer! Herregud, ni ska bara veta hur tokiga vi kan bli när vi åker bil, hahahah..
Nu på kvällen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Käkade tacos och pratade massa med mamma och hennes särbo!
Nu njuter jag av Cassidys ljuva stämma och ska nu börja packa väskan till pappa. Som jag sagt ska jag vara hundvakt imorgon då dom ska på kryssning med några vänner. Lisa kommer förhoppningsvis förbi en sväng på kvällen också! Först blir det dock att kika på innebandymatch med syster. :)

Men nu blir det en snabb packning sen sängen, fy fasen va skönt!!!


We can chase the night away

neee, nu måste jag plugga español och sen sooova, är dödstrött. Ska ju till borlänge imon en sväng med tjejerna och sen troligen sågmyra! Får la se om jag orkar dock, jag ville ju ba in på lindex..... Meeen, jag kan väl aldrig säga nej i stundens hetta, heheh. Så om jag känner mig själv rätt så åker jag med. Vill ju med och se när dom piercar sig och får se vad jag har att vänta mig! (och lite för att få träffa snygga piercaren/tatueraren, hihi)

Så som sagt, behöver sömn om jag ska orka med en heeel dag med dom där töserna, haha ;) God natt

every day is a new beginning

Efter två lektioner gick jag med mina "kompanjoner" till wienan och pratade lite. Mycket trevligt lär jag säga! Efter det blev det en runda till min kusin Linnea som fyller 8 år idag! Fullt hus där också, men alltid lika trevligt! :) Sen övningskörde jag hem och runt i stan lite. Alltid så roligt, dock tyckte inte mamma det var lika kul idag, hahha.. ;)

Näe, nu blir det käk framför hollywoodfruar! :)

capture it, remember it

Som jag sa kära läsare, som jag sa. Är hemma, men ska till skolan 12.15. Blir två lektioner, hard work!!!

Men solen skiner, jag ska strax få träffa världens finaste tjejer och David Cassidy rullar på LPn, livet är ganska bra ändå. Imorgon blir det borlänge med b-rudarna(?). Måste in på lindex en snabbis om dom tillåter mig, för att kika efter mockaväskan. Vill verkligen ha den!! Sen på lördag ska jag vara hundvakt, och kanske kika innebandy. Låter som en go helg!


1 september

Herregud va tiden går fort, helt sinnessjukt! Kändes nyss som att dte var juni!

Aja, är uppe med tuppen idag. Dock mår jag inte så jävla bra som jag trodde jag skulle må. Blev samma visa inatt med med hostattacker som störde min sömn.. Så nu känner jag mig helt borta. Funderar på att skippa första lektionen om det inte blir bättre efter lite frukost. Vi får la se, men sen går jag fan. Är ju bara spanska och projektarbete och då vill jag verkligen vara med!