the D day

Ja, idag smäller det! Eller ja, halvt i alla fall! Förhandvisning i nya lokalerna för nära och kära. Mur & Kamin flyttar ju som ni säkert vet till Goodholms gamla lokaler! :) Ni kan läsa mer om det >HÄR<.
 
Så för mig består denna fredag mest av att vänta till klockan 18. Nej haha, har faktiskt lite saker jag ska hinna med innan! Ska käka lunch med Emma samt fixa hennes hår, sola, hämta blommor, duscha och fixa mig själv. Kommer blir supertrevligt ikväll tror jag! :) Och imorgon (lördag) öppnar portarna till allmänheten start klockan 10-15.
 

Mina fina systrar i nya butiken!

I choose happiness


ååh, haha!

En nervös emelie 2009 som ska pierca sig! ;)

scar tissue

With the birds I'll share this lonely view.

Can't get enough?

Om ni inte kan få nog av mig så kan ni även följa mig på:
 
Tumblr : http://eemeliehedlund.tumblr.com/
Instagram : eemeliehedlund
Twitter : eemelieh

we're from different worlds

Har inte så mycket att skriva på bloggen nu för tiden på. En pank arbetslös tjejs blogg är la inte så intressant.. Tyvärr! Det enda jag gör om dagarna är lyssna på musik, kolla på live-spelningar, läsa om musik.... Haha, ja ni!
 
Men just nu tittar jag faktiskt på the o.c, var så himla länge sedan nu! Kan bara älska den serien. Musiken är ju underbar och väcker massa minnen.
Hur som haver, i lördags var jag ut med syrran och systrarna arvidsson, vilket var jättetrevligt! Vi käkade först på akropolis och sen blev det utgång på halvan med livemusik! :) Jag slutade på en efterfest, ensam med främlingar med EN kille som inte var hög som ett hus. Tur var väl det så man hade någon att prata med!
 
Kan för övrigt inte förstå att folk går i skolan om dagarna. Skulle jag fan också vilja göra.. Minus läxor, prov och inlämningar då. Näääe, nu ska jag kolla vidare på o.c. :)
 

varför inte stänga av solen fort?

Har en jävligt shitty kväll. Orkar inte längre, god natt

old school


take one

Herregud. Dem här killarna skriver historia! Legendariskt, minst sagt.
 

don't you worry child

grabbar
MUUUUUMS!
Läääär bara se dessa underbara grabbar i höst!!!
 
 
 

underwater violins

Dom här grabbarna sviker fan aldrig!

fredag

Hökarfesten var en riktigt blandad helg! Från en rejäl fylla och bli utkastad till en ganska lugn lördag men trevlig ändå! Fick då träffa härligt folk! :) Men under helgen hände massor med skit för mina vänner, men det är som det är.
 
Annars i veckan har jag bara vart med lisa, druckit vin, städat och försökt hållit mig sysselsatt!
Ikväll hoppas jag att det blir vin. Behöver en rolig kväll med tjejerna. Pallar inte sitta hemma, har fan gjort det hela veckan,... Kryper i benen konstant!!!
Nästa vecka har jag i alla fall saker att göra! Ska vara hundvakt från onsdagen. Sen till helgen blir det kräftskiva hos moi! Kommer bli så jävla grymt, träffa alla fina igen! :)
 

repeat


keep a straight face

 
Maybe I know somewhere deep in my soul
that love never lasts and we've got to find other ways
to make it alone, keep a straight face.
And I've always lived like this, keeping a comfortable distance
and up until now I had sworn to myself that I'm content with loneliness
because none of it was ever worth the risk.

hökarfesten

Har nästan precis kommit hem från blg med lisa, blev en sista minuten shopping. Hittade det jag letade efter och är nöjd! :) Nu håller jag på att välja kläder för kvällen och funderar på hur jag ska ha håret..... Alltid ett problem..
Aja, om en-två timmar åker jag till linnéa och förfestar där med tjejerna innan vi drar oss till Hökarfesten och lyssnar på livemusik! Kvällen kan inte bli annat än succé!
 
Imorgon väntar roligheter i sveaparken med tjejerna! Åh, vad jag har längtat tills denna helg! :D
 
En grym playlist till helgens bravader! > MUSIK

partymode: on