påväg mot ludvika!

hejhej,
nu sitter jag i bilen påväg till Ludvika! Dock mår jsg inte såå himla bra.. Har snuva och en regäl slemhosta. :s usch, kanske en festivalsjuka? ;) nej, jag hoppas bara på att bli bättre. Är så himla drygt att vara sjuk när det är så här hett ute.
Vi ska iallafall hälsa på mammas särbo, Nobbe. Blir nog att åka i hans båt och bada. Fast vi får se om jag vågar bada, vill ju inte bli sämre direkt!
Vi sover över där tills imorgon, så vi åker imorgonkväll hem! :)

På fredag blir det nog att åka till pappa. Eftersom dom hra varit i Irland på dop och jag har varit på festival har jag inte varit hos honom på ett bra tag.

I söndags då jag kommit hem från borlänge och så åkte jag, emma och anders till pålsspänning (stavning?) och badade lite. Och det var huuur mycket folk som helst. Emmas kompisar var där också, så vi lade oss vid dom! Jag badade mitt första dopp också! Eller badade och badade.. Jag kom till magen, sen klarade jag inte mer! ;) Men vi får se om jag kanske badar idag eller i morgon som sagt.


pusss

underbar

hey,
nu var det ett bra tag sedan! men jag har ju som sagt varit på peace & love festivalen i borlänge, vilket var helt fucking amazing!
jag var där onsdag-söndag men sova bara där från torsdagen till söndagen då.
Dock vart det inte så jättemycket tittande på band. Vi kikade bara på Volbeat, Timbuktu, The Sounds & Håkan Hellström. Alla konserter var ruskigt bra! Men håkis var ju lätt bäst.<3 Skulle kunnat betala 1500 bara för att se honom! Det var första gången jag såg honom live nu och det var underbart. Vet inte riktigt vad jag ska säga, han var helt enkelt bäst.
Jag grät som ett litet barn, glädjetårarna forssade. :')
Träffade ju också han som är med i knäckebröd-dansen & Samuel Haus, ni vet han som spelar tzatsiki! ;) hihih
Tack iallafall allihopa som förgyllde min festival!
Slänger ut ett klipp (som jag snodde från youtube) på Håkan. Jag har inte heller tagit några bilder. Men ska försöka fixa fram några från mina brudar, så lägger jag ut dom då. :)
aja, nu kommer det ett klipp på håkan från igår.


peeeace!


håkan hellström - känn ingen sorg för mig göteborg

en chock på morgonkvisten

vara på framsidan av blogg.se är man inte varje dag! måste väl få skryta lite nu! ;)
haha, och vissa frågade ju vart kläderna kom ifrån, och det vet jag inte helt 100! men det är mycket från asos tror jag. :)



nu ska jag strax ta och packa och sen åker ju jag till borlänge och kommer inte hem förns söndag!
var där igår också, dock lämnade vi inte ens campingen. haha! hade skitkul där istället! Kom väl hem runt ett, utmattad och trött. Så nu förstår inte jag hur jag ska orka tre dagar till, men bara man vill så går väl allt? mja, nästan iallafall! ;)


ses vi ?

peace & love idag!

har blivit lite ändrade planer nu, vi åker idag! dock ska vi inte sova där ikväll. vi åker upp dit idag runt halv tre med sovsäck, luftmadrassen etc. allt utom kläder och sånt då! Vi åker med linnéas syster emelie! sen hämtar väl hon oss inatt tror jag! :) För våran del blir det att bekanta oss lite med festvalen & folket. ;) Sen ska vi kika på hoffmaestro & the chraa iallafall, vet inte om det blir några fler, det får vi se!
så imorgon tar vi nog bussen om inget annat till borlänge med resten av packningen och sen sover vi där hela helgen!

Nu blir det att städa upp på mitt rum, sen ska jag packa, fixa mig och käka! Sen borde väl klockan vara runt halv tre så. :)
Bäst att jag sätter igång nu om jag ska hinna!

pusspuss!


soool

ja, nu har jag solat lite ute, blev så himla varmt så jag satt  mig här för en liten pause. ;)
vid fyra drar jag och tjejerna till borlängge och sätter upp vårat tält. Blir nog att gå in en vända på kupolen också (om vi nu hinner det).
Vi har inte heller bestämt om det blir att vi åker upp imorgon eller på torsdag. Men vi får se vad vi kommer fram till ikväll.
hah, jag drömde att vi åkte upp dit nu idag och att jag glömt biljetten, det kommer inte hända! ;)
Nu hade jag tänkt att jag skulle forstätta packa allt mitt, kolla vilka skor man ska ha med sig och allt sådant! Efter det blir det sola och sen åker vi som sagt till borlänge!

later!

söndag

ja, nu är det officiellt klart att jag ska sova på peace & love! aoo, livet blir inte mycket bättre än såhär! Jag lovar, jag skulle inte byta mitt liv för något i världen just nu. Imorgon börjar ju peace and love festivalen, sätter dock upp vårat tält på tisdag, åker upp dit onsdag/torsdag och drar igång på riktigt!
Har tagit upp mitt tält från källaren också, så det är klart, jag har lagt min biljett på ett ställe där jag kommer ihåg den, packningen har påbörjat (en aning iallafall!) och det är bara att vänta tills det blir dags! Jag har också hört och sett i tidningen att det ska bli grymt bra väder nu i veckan! Så ska bli riktigt skönt, eller att vakna upp svettig i ett instängt tält med över 30C och man mår kanske inte såå bra är nog inte så skönt, hehe, men fyfan va det kommer vara värt det! :) Vi kommer också ha tillgång till en dusch i en lägenhet i närheten! Lisas bror som bor där så ah, det är schysst. Det är skönt att veta att det finns en dusch tillgänglig iallafall! ;)

idag vaknade jag vid 10-11 tiden. käkade frulle och satt mig på ballkongen en stund. Lite senare ringde lisa och ville träffas så jag satt fart och klädde på mig och fixade! Sen gick vi ut, köpte glass på ica, twister såklart! och satt oss i myntparken och åt! :) Sedan gick vi en regäl bit och sedan hem till mig! Vi spelade en massa kort, haha! Sen grillade vi här hemma sen gick jag och lisa ut igen. :) Så nu kom jag hem runt elva tiden. Hade en riktig trevlig dag! Det får vi göra om.
Nu ska jag nog sätta på ett oth'avsnitt och sedan sussa, för jag är nämligen riktigt trött! 


god natt,
puss!

midsommardagen

ja nu sitter jag och lyssnar lite på Davin DeGraw, han är riktigt grym på att sjunga, gah!
idag vaknade jag runt tio snåret. jag klädde på mig direkt och sedan gick jag ut och grattade mamma, som fyller 49år idag! Jag tog mig lite frulle och sedan ringde det på dörren. Mormor och hennes syster(alltså mammas moster) kom! Så vi fikade lite, eller jag åt ju min frukost men. ;)
Var riktigt trevligt! Snart kommer också emma & anders, så då blir det midsommar lunch och tårta som efterrätt, mums!

gårdagen var sååå himla kul! jag säger typ det efter varje utekväll, but it's true! Jag har alltid så trevligt! Vi var först jag, julia, lisa, hampus & niklas hemma hos lisa! Sen gick vi upp på stan och fixade lite grejer. Så mötte vi en hel grupp med tjejer(eller ja, en kille också!) så dom hängde med hem till lisa igen. Sen kom det lite fler folk också! Men gud så kul vi hade. :) Måste vi verkligen göra om!

Men nu, nu är det inte långt kvar till p&l. Kan inte fatta det, om typ 4-5 dagar så är vi där! och står och hoppar till underbar musik! Känns så otroligt, men nu jäklar. Kommer bli grymt, det kommer bli årets fest, helt klart!
Dock vet jag inte riktigt om jag får sova där eller inte? Mamma har inte sagt själva ja-ordet än. Men ska prata med henne ikväll hade jag tänkt.
Nu kom emma och anders, så ska vara lite social nu!


Ha en fortsatt trevlig midsommar!


midsommarafton

håller nu på att fixa  mig inför kvällen. ska strax åka hem till lisa och fortsätta fira midsommar där med några kompisar(kanske kommer bilder imorgon om jag får några kort)!
väntar på middagen nu också! mamma ville att jag skulle käka med henne och hennes särbo som precis kom hit! Efter det tar jag cykeln till lisa! :)

och gunvald (min misse) som var hos vetrinären igår, mjaouar på för att han vill gå ut. men nu var det ju så att han hade ett brutet ben och så har han ju ett sår. så nu måste han vara inne i några dagar. Han får också medicin, men det är inge problem alls för honom att göra det, och det är skönt! :)

hm, ja, midsommar.. känns då inte som det! har regnat i stort sett hela dagen och så är det molnigt. det är ju inget här i stan heller! jag var med brudarna en sväng på stan, och när vi gick hem så stannade det några 'ungdomar' och frågade om vi visste någon fest eller midsimmarfirande här i stan. man skäms ju för fan! inte ens i gammelgården har dom ju något! så ja, vi sa ju nej och så. men usch, inget midsommarfirande och ingen daldans.. ah, typiskt hedemora!
men nej, nu ska jag inte deppa. är ju p&l om några få dagar!!! och då ska det bli toppenväder har jag hört och åååh! det kommer bli underbart!
nu ska jag äta och sen åker jag som sagt till lisa!

trevlig midsommar,
pusss

outfit's

Tänkte prova att visa och skriva lite om kläder man kan ha på midsommar (men även annars också!). Jag har använt mig av polyvore när jag gjorde kollaget.
Kan tyvärr inte säga vart kläderna kommer ifrån.

Enjoy!




1.

*Ett enkelt vitt linne

*En blommig, somrig kjol
*Ett par vita klackar
-Vad kan gå fel? Outfiten är snygg och enkel, less is more!
Du kommer vara snyggast runt midsommarstången!


2.

*En vit, klassisk men modern, vågad klänning

*Ett par fransskor.
-Riktigt snygg och bekväm kombination! Perfekt om du ska på någon fin restaurang, vara med familjen eller kanske gå ut och klubba!


3.

*En grön tubklänning

*Ett par guldiga klackar.

-Just för att jag älskar precis sån där grön och guld tillsammans. Kommer passa perfekt om du ska ut på någon fest eller klubb med tjejerna. Du kommer garanterat lysa upp rummet!


4.

*En stickad randig kofta

*Ett par korta slitna jeansshorts

*Ett par flipflops

-Du kanske ska vara hemma och mysa? Så du kanske vill vara ganska casual, men ändå snygg & fräsch.
Ja, jeansshortsen är ju grymt snygga och randigt är det hetaste just nu, så det var nästan en självklarhet! Flipflop'sen går snabba att ta av/på, om du kanske ska ut och hämta köttet på grillen t.ex. då är det bara att hoppa i dom.
Praktiskt och snyggt!  


tidig morgon

hey,
har precis kommit hem från vetrinären. har vart där med gunvald som varit på undersökning, men så ville dom kolla lite närmare på såret så då behöver dom söva honom. så det blir att åka och hämta honom vid halv ett igen! :)
vi var också och köpte tårta till mammas jobb och en frukostsmörgås till oss, mums!

idag kommer det inte hända så mycket. blir ju att hämta gunvald lite senare då och så kanske vi skulle åka till avesta som sagt. sen blir det nog en ganska lugn dag. vädret är ju mulet och gråt.. menmen, bara det blir fint nästa vecka så är jag glad! :)
på fredag blir det nog också innekväll hos lisa. ska grilla lite och så. blir nog riktigt mysigt!
nu ska jag äta min smärgås och kika på film!

lateeer!

Travis Barker Remix Soulja Boy - Crank that

 
bättre än orginalet? hell yeah!

pusss

var med lisa idag. jävligt kul, som aaaalltid! haha, vi möttes runt två så gick vi och köpte oss en varsin twister'love<3 haha, sen gick vi mot vår 'mötesplats' och satt oss ner på några stenar. sen prata vi med lite 'kompisar' haha, jaa. var riktigt kul! blir väl och 'spana' med snyggingen någon dag också, eller vad säger du lisa? ;)) hahhahah! gud ja

annars idag så har jag kikat på vääldigt många 90210 avsnitt..  skäms ju lite, sitter inne och det är underbart väder!
när jag mötte lisa drog jag på mig skinnjackan och ja, det vart varmt, riktigt varmt! men jag överlevde ju. ;)
provar nu lite kläder som jag ska ha på peace and love! ska nog klippa och sy lite i mitt linne.. eller ja, hm. mamma får nog göra det.. ;) haha, inte så bra med det där, sy och de.. hehe
vet inte riktigt heller vilka skor jag ska ha! blir nog att snylta syrrans svarta tygskor och mina vita. ;) Fast är ju det att dom är vita, kommer ju inte vara vita när jag kommer hem direkt, det vet ju till och med jag! menmen, är det festival så är det! Skorna var ju inte dom dyraste heller så, ah. blir nog att ta med dom iallafall!
tar nog också mina vanliga leggingsjeans med dragkedja längst ner & mina blå leggingjeans från h&m (dom som gick sönder vid knät på skolavslutningen, när jag ramlade).

Igår fick jag också nått ryck att jag skulle platta håret! så först behövde jag ju borsta igenom mitt hår som jag inte gjort på kanske, hm, 2månader? ah, jag gör det sällan. och det kanske låter äckligt men det är det iinte! dock hade jag typ en seriös påbörjan av en dread!! skrek då NEEEEJ!!1 när jag inte kunde borsta igenom den.. Fast hela håret var ju så i stort sett, men ja.. ;) Så nu sitter jag med plattat hår och jag diggar det regält! blir att ha plattat hår första dagarna på p&l tror jag! :)
ovant!

fredag ska jag nog vara med lisa igen, vem vet vad vi hittar på... ;)
sen blir det nog faktiskt innekväll för oss på fredag. vi sparar och vilar upp oss till veckan som kommer istället! ;) haha
så ja, på måndag drar vi till borlänge, campingen och sätter upp vårat tält! sen kommer vi tillbaka på onsdag igen och kör igång ordentligt!
imorgon blir det att åka till avesta en sväng och köpa lite nödvändigheter till festivalen, t.ex. en campingstol! haha
nu vart det ett vääldigt långt inlägg, men vem bryr sig? ni får bara veta lite mer om mitt spännande liv!


xoxo

myskväll

har nu myskväll med mina bästa brudar! blir att mysa framför en film och så ska vi nog säga hejdå till bästa ranja också som flyttar ifrån oss imorgon! :(
fy fan vad jag kommer sakna dig gullet!
blir nog en hel del skitsnack också! ;)
väntar bara på lisa nu som skulle äta lite innan hon kom. linnéa & julia är redan här, men isabelle kunde tyvärr inte komma.. men aja, det kommer fler gånger!

lateeer!



one day

igår vart det en riiiktig slappdag, gud ja! sov över tolv timmar tror jag, jätteskönt.
sen på kvällen så kikade jag på film med syrran & anders, I taket lyser stjärnorna. Helt okej! :) 
Idag har jag kikat på en massa 90210 avsnitt, plattat håret och jaa, inte så mycket mer. ;) Är bra väder också, solen skiner, dock är det lite moln på himlen men mycket bättre än regn, eller hur?! :)
lite senare blir det att träffa tjejerna och ha myskväll!

gunvald (min katt) har kommit hem nu iallafall! dock mådde han inte så bra.. :( han blödde och skrek om man tog på hans ben, så var jag hemma själv! (y)
nu har iallafall blödandet slutat, fast han haltar och är regält svullen mår han nog lite bättre idag! :)

nu ska jag ta och städa upp på mitt rum, ser förjävligt ut! Sen ska jag nog ta en snabb date med duschen och sen är det väl kväll så ja. Då åker jag till mina brudar! :)


kyss!




kom hem sötnos

är orolig, även om han bara har varit borta i ett dygn. de är ju inte likt honom..
hoppas bara att han kommer hem snart! 
<3


när kommer solen tillbaka?

åh, har inte bloggat på hela helgen nu. men jag har faktiskt inte suttit vid datorn, otroligt nog. Även fast det varit pissväder, rent ut sagt! har inget speciellt att berätta heller! i lördags kom daniel & ida förbi hemma hos pappa så dom fråga om jag ahde lust att följa med och kolla på hästavslutning. Ida som går och rida ville kolla! så ja, varför inte liksom? dock åkte vi dit två timmar innan för vi fått fel tid.. haha, så vi åkta och köpte en glass, sen åkte vi hem till dom och så kollade jag hur dom bor nu, eftersom dom har flyttat! jättefin lägenhet, lite mindre än den andra, men helt lagom! Efter det åkte vi iallafall ut dit igen och kikade. Sen vart det donken och sen hem till pappa igen!

idag fyller ju pappa år, & catherine fyller imorgon. Så vi har haft gäster idag. Farmor & farfar, ann-sofie m.fam & daniel och ida! :) Så kom anders och emma också! riktigt trevligt var det. annar har det ju inte hänt något i helgen. Vädret är ju sämst, så kan ju inte gå ut direkt heller.. Men får hoppas att det blir bättre nu i veckan. Har faktiskt hört att det ska bli bättre, så ja, vi får se! :)

faan alltså! inte ens två veckor kvar till peace and love!! imorgon är det bara en jävla vecka kvar! gaalet ju! men jääävlar va kul vi kommer ha! ahru.
nu blir det nog att dra hem en film, om jag vågar.. annars blir det någon gammal som ligger på datorn. ;)

xoxo

-09 test

gör det , annars blir din sommar ett helvete!


OM DIG..
Namn -
emelie
Bor -  hedemora
Syskon - en bror, tre systrar
Ålder -
15
Född -  93-09-30
Ögonfärg - blå
Längd -  160?
Sko storlek -  37
Höger eller vänsterhänt -  högerhänt
Stjärntecken - våg
Hårfärg - brunett
Födelseort - avesta


DAGENS..
Låt -
move(if you wanna) - mims
Saknad - gullet!
Kläder - mysbyxor & linne
Smink -  mascara
Underkläder -
trosor & bh
Mat -
Köp - ingenting
Göra sen -  ta ner tältet
Godis - chirre

PINSAMASTE..

Tycker du om att plocka svamp -
nej, gjorde.
Tycker du om godis - jarå!
Hur många gånger i veckan äter du godis - typ, en, högst!
Äter du oftast nyttig mat - näe
Tycker du att du själv är söt/snygg - nej
Du ger mycket komplimanger till andra - jarå :)
Är du nöjd med ditt förnamn - vad ska jag göra åt saken?
Du tycker att du själv är smart -  nae..
Vad är det sämsta hos dig - typ, självförtroendet
Vad är det bästa hos dig - ingen aning
Har du bra självförtroende - nej
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn -  ingen aning, räknar inte direkt
Vad har du för färg på dina underkläder idag - svarta & rosa

HAR DU...
För många vänner -
för många?
Förföljelsemani - haha nej
Färgat håret - japp
Några piercnings - till sommarn ;}
Egen dator - aah
Gjort bort dig rejält -  ja


ÄR DU...
Snäll - 
alltid ;)
Söt -  nej
Kort - uh, ja!


fredag

hej,
åh, fan vad jag älskar livet just nuuu! vädret kunde dock vara bättre! menmen.
igår vart det att städa ut tältet och så sen slappade jag hela dagen.
idag har jag också slappat och sovit. nu ska jag packa lite snabbt till pappa, sen kommer nog några brudarn och hjälper mig ta ner tältet. efter det åker jag till tobias som fyller år idag! sen åker jag till pappa. så ja, jag blir hos honom i helgen! han fyller ju på söndag, så blir att gratta honom dårå! får se vad helgen har att erbjuda sen.

och nu är det inte alls långt till p&l.! ! nästa vecka är det liksom midsommar! så då blir det ju fest och så då och veckan efter det är det ju peace and love! jävla alltså! kommer bli gryyymt!
ahru, har hört att vädret ska vända till midsommar  så det blir nog bra väder då också! :)
nu måste jag börja packa!

pusss

-bildbomb!

här kommer bilder från skolavslutningen och klassfesten.
låter bilderna tala för sig själva, enjoy!



skolavslutning -09

ja, vad ska man säga? kvällen var FU*KING AMAZING!!1 fy faaan va roligt vi hade! bästa klassfesten och klassen ever, men inte sista klassfesten iallafall. ;) måste göras om beslöt vi oss för igår! försöker tänka så mycket jag kan på de goda bitarna så kanske det sura idag inte känns så mycket...? ;>  kan ju alltid hoppas!

vi var som sagt hemma hos mig. hade ett stort jävla partytält på gården nere vid sjön och sen vi elva kanske(??) så gick vi och mötte dom andra niorna. var ganska tröökigt, men det skönt att prata ut igår, skönt som fan! bra att du tog initsiativet(?) bruden! :)  efter det fixade jag och lisa skjuts så åkte vi hem till våra 'kompisar' igen. ;) de var trevligt!

så ja i sammanfattnig; vi började klockan fem och kom hem fem! haha, nerå, men fyra! 
vi hade iallafall, ja, the best time of our lifes! iallafall jag, jag känner att kvällen inte kunde blir så mycket bättre.. ;)
dock kom jag inte hem i hela kläder och så hade jag lite sår,.. ramla på en jävla sten. usch! dock gjorde det ondare i fingret från 'olyckan' i tältet. haha

nu sitter man här, helt sunkig, trött med en torr mun och röksmak! (y) kan inte bli bättre...!
bilder kommer när jag fått dom och när jag orkar ;)
hoppas att alla (nior) hade skitkul igår! fyfan, men om man ska ut gör man det regält! speciellt när man slutar nian, it's once in a lifetime!


puss!

sommarlov!

åååååh jaa! sommarlov för fan! så himla skönt alltså!
ska berätta lite fort om min dag så här långt!
det började med att jag åkte till jullan på 'champange-frukost'! riktigt smarrigt. ;) sen skolan och betyg och allt sånt där!  sen kyrkan och kika på musik och sånt! det kom allt en tår eller två! efter det blev det skolan igen och käka lunch i matsalen med alla nior och lärarna! :) lyssnade på när dom sjöng/rappade, sen efter det tackade vi allal lärarna och sen gick jag hem i mina höga klackar. haha, däckade på en gång när jag kom in. så nu är jag ganska pigg iallafall! skönt å sova lite. men nu kommer jullan och linnéa, och sen kommer det droppa in folk hela tiden så jag uppdaterar imorgon ;)
(kommer bilder imorgon!)

pusspuss


1 dag!

aoo, dagen har varit skitkul! haha, & inget kan få mig att deppa! inte ens knotten/myggen!!
ja, började med att kika på 7-kamp på b-liden. Sen åkte jag och tjejerna och köpte lite jorgubbar och så till våran champange-frukost imorgon!
Sen åt vi lunch i skolan och så kollade vi på konsert. Var helt okej!
Efter det sprang jag och lisa in på toa och fixade oss, sen hämtade jag pengar hos emma, sen busstationen och vidare till säter! Träffade lite 'kompisar' där sen for vi vidare och sen hem vid halv sju. Då gick vi till skolan och hämtade lisas cykel. & vi kom på vad som hände med en tjej på skolan idag. var någon annan brud som kastade surströming på huvudet och hela henne. Fy fan va jag tyckte synd om henne!
aja, vi gick hem till mig och väntade på resten av gänget som skulle hjälpa till med partytältet! men nu är det klart, ÄNTLIGEN! vart skitbra tycker jag! och ja, som sagt blir 9f's klassfest här hemma hos mig nere vid sjön. Blir nog att dra vidare sen på kvällen iallafall!  allt är fixat och klart, ska bara göra mina naglar nu, sen jävlar!
lägger upp en bild imorgon hur jag ser ut! ;)

pussss!

7-kamp & konsert!

åh, nu har jag tränat, duschat, ätit & smörjt in mig med brun-utan-sol. Kan verkligen rekomendera att träna i gammelgården på måndagar klockan sju. sjukt bra träning och jag tycker det är jättekul också! :)

iallafall, imorgon blir det 7-kamp, niorna vs. lärarna! så blir att kika på det på förmiddagen. Sen efter det ska vi käka lunch och kolla på konsert! Blir några från gymnasiet som ska spela, så det blir spännande!
nu: the hills sedan sova!

puss!

två dagar!

hey,

har precis kommit hem från våran klassföreståndare, Birgitta! Har varit där och fikat, spelat kubb osv. :) Jag & lisa badade tillochmed fötterna! ;) Kommer upp en bildbomb sen så får ni se.
Innan det så rensade/städade vi ur våra skåp! Hämtade våra gammla bildmappar osv. så jaa, nu känns det liksom att det är nära, väldigt nära! Har inte riktigt fått in det, att liksom vi slutar nian om två dagar. Att vi börjar gymnasiet, Martin koch efter sommaren! haha, känns lite nervöst. haha, who am I kidding? ÄR SÅ JÄVLA NERVÖS!! gahh.. får hoppas att det går bra iallafall!

ikväll blir det att gå på 'tantgympa' med manda & frida(?). Sen kanske jullan skulle hänga med också vilket jag tycker hon ska göra. Är så himla kul! Annars blir det nog att städa upp på rummet lite (ja igen!) & fixa klart tills imorgon.
jag ska nog pröva mina kläder som jag ska ha på onsdag. Är grymt nöjd över min outfit! Allt är fixat och klart, vet precis hur jag ska ha min frisyr och allt ! :D aja, nu ska jag prova lite. ;)

' kysss


Gyllene Tider - Juni, Juli, Augusti (LiveGT25)


aoo, blir inte mycket somrigare än såhär! :DD
<3

tre dagar!

haha, mja... sorry för mitt inlägg nyss, men vafan? ;)

aja, kommit hem nu från bion som var skitbra! har inte riktigt bestämmt mig än om den var bättre än den första filmen eller inte... men dom är typ lika bra. så sevärd! om man sett ettan och tycker om sånt där alltså.
egentligen borde väl jag ligga och sussa nu. även om jag har sovmorgon(!!) men ja, ska straax sova!
som sagt är det sovmorgon imorgon och jag tror att jag kan vara uppe hur länge som helst.. 
men imorgon blir det att städa ur mitt skåp i skolan och så. sen blir det att åka till min klassföreståndare, Birgitta! Ska äta glass och så, det blir nog trevligt!
på tisdag blir det nog också sovmorgon(?) sen blir det iallafall 7-kamp med lärarna sen någon konsert i aulan, sen slutar vi! och onsdag: SKOLAVSLUTNING! haha, fy fan vad vi har längtat efter det här!
men nu måste jag fixa tills imorgon.

natti!

:)

haha, ah du som är anonym och skriver här i min blogg att jag ska växa upp osv. what??! du känner inte mig. du läser min blogg, that's it! min blogg visar inte direkt hur jag är som person? eller? nej! så även om du tror/tycker att du är 'inblandad' i 'det här' så tänk igen. om jag får säga det, väx upp? lagomt moget att vara anonym också :)
dessutom i det inlägg du skrev, om du skrev åt just det inlägget så vettefan.. du vet inte ens va det handlar om?
och jag är 98% säker på vem det är. men vem det är skriver jag såklart inte! men du är ju tom. äldre än mig? och du håller på så som du gör? haha, väx upp tjejen! lev ditt liv så lever jag mitt, okej?

pusshejjjj!

bio!

Igår vart det att kika på matchen hemma hos syster ann-sofie! var riktigt trevligt, dock slutade det ju inte lika trevligt.. 1-0 till danmark, fy fan! Vi hade nog lite otur där lär jag säga, hade sjukt många chanser!
ååh, tycker så synd om henke :( såg imorse i tidningen att hans lillebror har dött! han fick reda på det efter han spelat matchen, usch va hemskt!

anyway, nu ska jag börja fixa mig. Ska nämligen på bio med emma, anders & mamma. Mamma fick det i mors-dag present. Så ikväll ska vi se Änglar & Demoner.
Eftersom hon (och vi) tycker om sånt där tyckte vi det var passande. :)
så vi åker om en halvtimme, för man måste ju vara där en halvtimme innan om man förbokat.
Känns som att helgen varit värsta lång, fast det har ändå gått fort! Man vill ju bara ha onsdag! ;)
Får hoppas på att allt löser sig med klassfest och att vädret är bra!
men nu måste jag fortsätta fixa mig. Berättar sen vad jag tyckte om filmen! ;)

lateeer!



sverige-danmark

nu åker jag till syrran och kikar på fotboll!
sverige-danmark nu för den som inte visste det, kanal 6!
får verkligen hålla tummarna på att sveriga vinner nu, HEJJA SVERIGE!

hejja sverige!

puss på mina brudar!

ah, gårdagen var riktigt bra, hade skitkul! hela dagen var underbar! :D
började med sovmorgon sen gick jag till skolan för att fika på matten. så vart det att äta lite i skolan och sen titta på studenterna! Sen var jag hemma hos martin till sex eller något. då åkte jag hem så fixade jag och städade innan brudarna kom hit! Så kom linnéa, sen lisa och julia tätt efter! :) Kan bara skratta sådär mycket med er föfan! hahaha<3
lyckad dag iallafall, ohja!
nu måste jag skynda mig, har ca en kvart på mig att bli klar och här sitter jag i handuk och blött hår, skyndaskynda!
ska åka till johannes och gratta honom för studenten och för han fyllt tjugo! sen blir det nog att åka hem till ann-sofie idag igen och kika på sverige-danmark! hejja sverige! :D


pusssss
       
här får ni två bilder från igårkväll! ;)
(klicka för förstoring!)

studentbilder

ja, här kommer lite bilder från studenten,
enjoy!

martin & henrik


martin


martin & grace


martin & henrik


martin & kristoffer


traktorflak!


traktorflak!


mat


mat


jag, brorsan, syster & anders


mat & dryck


bordet


martin!

avslutar med denna bild.
grattis, igen martin!

studenten!

jaa, äntligen är den här. eller ja, jag tar ju inte studenten. men jag älskar studentdagar! :D så ja, dock kunde vädret vara bättre tycker jag, menmen! blåser så in i helv..   hm, gaalet!
nu måste jag iallafall sätta igång, jag drar på andra lektionen iallafall!

kyss


ska bl.a gratta min systerson som tar studenten!
(klicka för förstoring!)

torsdag

har nyss komit hem från syster. är jättetrött så ska bara ta mig något litet att äta sen blir det sängen!
tänkte bara lägga ut en bild på mitt linne som jag köpte igår i borlänge.

vero moda, 179,95:-
+strumporna, vero moda, 39,95:-


nattinatti!

cp väder.

blir ett snabbt inlägg nu för ska alldeles strax åka till storasyster och hjälpa henne duka tills imorgon(studenten).

vi slutade iallafall tidigt idag, typ efter ett nån gång. då ösregnade det, så lisa ringde så hon fick skjuts hem, så då fick jag också åka med! :) Åkte med hennes söta morfar och kusin! Dom som är här över studenten från aurvisjaour(?) haha, deras dialekt är så härlig!
Sen kom jag hem och slappade bara, när jag igentligen skulle städat. Men har börjat lite iallafall! Har fått in det mesta av kläderna i garderoben vilket gör rummet myyycket bättre, hah! har fan kläder överallt!
aja, så nu ska jag hem till ann-sofie och hjälpa henne duka som sagt.
Men när jag kommer hem blir det städa som fan! Har ju också sovmorgon imorgon, första lektionen iallafall, sen har vi so vilket jag tycker är onödigt så kanske bara går till skolan imorgon till matten då det är fika! haha ;)
Efter skolan vid tolv drar jag och rebecca upp på stan och hämtar blommor och sen går vi till studenterna!
Blir att käka och så hos martin då och sen cyklar jag hem och förbereder här hemma för min och mina tjejers middag!
men nu måste jag dra,

pussss!


borlänge

har inte kunnat skriva förns nu eftersom mitt internet har krånglat lite.
men aja, jag var i borlänge idag med lisa. vart en snabbis! Men jag hittade ett linne, som var lite längre på sidorna på veromoda. +strumpor som bara täcker hälen och tårna (lägger upp en bild imorgon).
hade iallafall jättekul där med lisa!
nu har jag precis smörjt in mig med b-u-s och ska strax sussa, är så himmla trött!
det kommer en bättre update imorgon när jag kommer hem.

god natt!

shopping!

har idag varit i borlänge med mamma. Hittade äääntligen min examensklänning & en jeansjacka! fick jackan av mamma i typ examenspresent eftersom den var så dyr.(599:-)
Först vill jeag ju ha den jeansjackan på gt, men då fanns det vara xxs kvar så ikke. Sedan hittade jag nu den här på MQ! Ursnygg tycker jag! Har nu hela min outfit till skolavslutningen klar. Blir att låna ett par höga klackar av syster (som är oanvända!).
Det här hittade jag;

Klänning, Cubus, 299:-
Jeansjacka, MQ, 599:-
Puder, h&m, 49,50:-
'Pudersvamp', h&m, 9,50:-


imorgon blir det att åka till borlänge igen. Ska följa med lisa och så. Eftersom jag inte har några pengar kvar så blir jag smakråd imorgon!

och jag saknar min jullan! :( hon är ju nu på öland hos sin syster. Och kommer hem på torsdag. Så blir inte att träffa henne förns fredag! men aja, då blir det att prata av oss och så går vi ju bara till tolv, sen blir det studenten! Ska kika lite med rebecca eftersom vi ska och gratta samma person! :)
Får bara hoppas på att det blir bra väder! Har ju hört att det ska bli skapligt kallt och så.. men vi hoppas på det bästa som sagt!
Men vill väl hellre att det blir bra väder den tionde istället! ;) Eftersom jag ska ha klänning och klackar vill man inte ha kallt & regn. ;P
måste bara säga att det bara är treee veckor kvar till p&l!! längtar som faaan, taggad till tusen alltså! 
nu blir det iallafall sova,


nattinatti

     
(klicka för förstoring)

gympa i gammelgården!

nu har jag varit och tränat iallafall med amanda! var riktigt kul & svettigt! men jätteskönt att vara ute tycker jag. nu har jag duschat, ätit & kikat på film. så ska strax smörja in mig med min aftersun och sedan sova. hade ju matteprov idag också, vettefan hur det gick, så blir spännande att se det sen..
imorgon blir det skola då. åker till borlänge med mamma efter det. Hon ska lämna tillbaka några skor och så ska jag kolla på klänning och jeansjacka. vill nästa ha jeansjackan mer än klänningen! ;) haha, ah vi får se hur det blir.
på onsdag blir det att kanske åka dit igen fast med lisa då. :)
torsdag ska jag nog köpa lite studentgrejer och baka. Vi sa att vi kunde baka lite till martins student eftersom dom har så himla mycket just nu. Så blir nog att baka en och annan muffins!
men nej, nu ska jag smörja in mig. Känner att det hettar på ryggen och axlarna.

puss & smeeek

solbränd som faen!

åh, gud va det bränns på mina axlar! usch. men har köpt aftersun nu iallafall! Blir att smörja in sig till kvällen då.
Har varit otroligt varmt idag, gud ja! vart en glass i solskenet också, riktigt gott! :)
nu ska jag gå iväg till gammel gården, jag ska möta upp amanda så ska vi gå på gympa där. Får hoppas att vädret håller i sig bara, molnen börjar ju lägga sig här över nu.

pyss!