yolo

Alltsååå, vad jag älskar TLI, haha! Dom gör rolig men bra(!) musik. Här med Adam Levin och Kendrick Lamar.
Tummen upp! (btw.. Den här videon publiserades för 5 dagar sedan och har fått över 13miljoner visningar, sjuuukt!)
 
ps. FAN var Adam är snygggg!

jobb & magont

Gick bra (och snabbt!) hos doktorn, så det var skönt! Fick dock inte reda på något alls, får provsvaren omnågra dagar.. Natten till idag hade jag ont igen.. Somnade inte förns fyra, då började det släppa efter jag tagit en tablett vilket var skönt! Idag när jag jobbade med mamma fick jag ont igen, dock inte så pass ont så jag behövde ta en tablett men blir lite jobbigt när man oroar sig för att det ska bli värre.. Sen vi kom hem från långsta har jag varit skitkonstigt i magen. Ont men inte överdrivet, ont i vissa ställningar.. uh, jobbigt 
 
Mycket prat om min mage, men är väl det jag tänker på just nu. haha! :) Men annars då? Jo, förbereder inför en middag här på fredag, ska bli såååå mysigt! Berättar mer om det sen. ;> Sen ska jag till pappa i helgen, men åker nog dit på lördag fm istället nu då. Aja, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och kika på Medium! Hoppas på att magen är snäll inatt....
 
God natt på er! :*
 

ny dag, nya tag

Ja, idag är det en ny dag och jag ska inte kasta bort hela veckan för att en dag gick åt pipsvängen. Är flera som hört av sig och frågat hur det är med mig. Vissa trodde att det var riiiktigt allvarliga saker (som cancer eller graviditet..) så jag tänkte klargöra lite för er;
 
Jag är varken gravid, har canser eller döende av något slag. Men jag har gallsten vilken gör otrooligt ont i magen. Idag ska jag äntligen till Avesta och kolla hur det ser ut i magen. Dom ska ta en ultraljudsröntgen på min gallblåsa och mina gallvägar. Kanske även måste göra endoskopi i värsta fall. Så jag får varken äta eller dricka något på minst 4h innan jag ska dit. Så imorse var jag uppe vid tio och åt lite frukost. Börjar bli brutalt törstig nu...
 
Så natten till igår var i princip sömnlös då medicinen jag fått utskriven inte funkade till 100%.. Fick ta flera tabletter då smärtan inte gav sig. Somnade till slut då smärtorna gav sig lite. Vaknade runt halv sju igen av smärtor och så, men lyckades somna så jag sov några timmar på morgonen i alla fall! :)
Resten av dagen var jag illamående, öm i magen, fick uppstötningar, datorn fick nå virus så den har hängt sig (men jag trooor att jag kan fixa det, ska bara skaffa mig lite tålamod först..) m.m, därför blev jag så sjuuukt matt på livet och tyckte livet var orättvist. Men man får tänka att det kunde varit värre, det kan det alltid vara.. 
 
Det jag tycker är jobbigast med allt det där är att jag inte kan få äta vad jag vill..
Jag får säga hej då till allt det där goda ni vet. Som paprika, gurka, päron, äpplen, fet mat(pizza, chips etc.), kryddstark mat och massa annat gott! Visst, jag KAN äta det, men i så fall kanske i ett mått av en matsked, vilket suger.
 
Men som sagt! Ny dag Nya tag, absolut! Förhoppningsvis kan doktorn göra något för att hjälpa min lilla mage. Om inte så är det väl så, då får jag lära mig att leva med det helt enkelt! Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi far till Avesta. Uppdaterar när jag kommer hem igen! :)
 
Puss på er! 
 
 
Förresten!
Hittade lite gamla bilder på mammas dator(som jag sitter på nu eftersom min är halvdöd..). Bjussar på några sommarbilder, för nu längtar jag som som tuuusan till våren och sommaren!

:(

Ja ni. Jag haft haft de sämsta 24h ever nu. Trodde det var ett skämt när allt gick åt skogen, men icke...

Nu lär jag försöka sova lite då jag lär upp i tid i morgon så jag hinner äta lite innan jag åker mot Avesta för ultraljud och prover.. Blöhhh

Kikar lite tatueringar nu för att muntra upp mig lite! Uppdaterar när jag är piggare och gladare igen. Får bli en gladis-bild ändå!


if I loose myself tonight, it will be by your side

Härlig musikvideo och underbar låt, lyssna och NJUT!

Django

Haft en supermysig kväll, åt som sagt en supergod middag med Emma och Anders. Sen gick vi ner till Annsofie och kollade på Django! Sååå sjukt bra film, helt klart sevärd. Om ni pallar blod och lite sjuk humor, ah, Tarantino helt enkelt! En av de bästa filmerna jag sett på länge nu!
 
Nu är jag hemma igen, ensam.. Så tänkte städa upp på mitt rum nu, plocka fram kläder till hockeyn samt kläder till kvällen! Sen kanske jag diskar lite också, kommer ändå inte kunna somna förns om någon timme. Och hur skönt är det inte och vakna upp till ett rent hem? :)
 
Riktigt bra musik i filmen också, tummen upp!

fredagsmys

Sitter just nu hemma hos Emma och väntar på att maten ska bli klar som står i ugnen. Det bli fläskfilé och rotfrukter, mums! Sen blir det nog att traska ner till Annsofie och mysa framför en film. Bra fredag men andra ord! :)
 
Nu börjar jag bli sjukt taggad inför imorgon. Vid två blir jag hämtad för att bege oss mot Leksand och förhoppningsvis heja hem en seger! ;) Sen hem och festa, kan bara bli bra!
 
Trevlig helg allihopa! :)

Ah yeah!

MUUUMS, taggar inför helgen med denna sköna dänga!

If I loose myself

Precis kollat klart på Mia på Grötö, så jäkla skönt program! Vad har jag annars gjort idag då? jo, kollat på Så blev vi Svenska Hollywoodfruar och dog när Henrik Larsson (aka. Bosse i bullerbyn) var med. Och sa att Gunilla var HET?! haha, måste vara PR... Satt och höll för ögonen för jag skämdes så ooootroligt!
 
Sen har jag jobbat med mamma idag. Hon har ju en föräldrarutbildning som heter COPE som precis startat i Långshyttan, så jag hjälper till med barnpassningen då. Precis som förra året! :)
 
På lördag blir det hockey i Leksand som förfest, sen tillbaka till stan för att se Rhymes & Riddim. Hur braaa?!?! Nu ska jag i alla fall färga håret> duscha> smörja in mig med bus. Ser förjävlig ut rent ut sagt, så ska bli skönt att bli lite fräsch! Så eftersom jag ser hemsk ut får ni en bild på mina favoritgrabbar!
 
;*

lite uppdatering

I helgen var jag som sagt hos pappa. På fredagskvällen var jag som sagt på hockey med Julia, smidde även lite planer till våren, som ni kanske får ta del av också, lite senare dock! ;)
På lördagen åkte jag med pappa till farmor och farfar, vi fikade gott och pratade om allt och inget! Sen blev det skräckis när vi kom hem. Söndagen spenderades hos storasyster Annsofie som fyllde år! Blev en supergod lunch och så fika på det. Så kul att träffa familjen igen, alla har ju sitt så det är svårt att vara samlade allihopa jämt!
 
Söndagskvällen spenderades med Lisa som hämtade mig så käkade vi donken och snackade massa skit! Underbart! Igår var jag ut till Anna och kollade in hennes lya och grattade henne även för hon fyllt 20 och för att hon har haft körkortet i fucking 2 år!! Haha, och jag har inte ens fått körkort än.... Var där med Julia och Lisa, var supertrevligt! :) När jag kom hem fick jag springa till gymmet för att hinna med spinningen, och jag hann inte äta eller något så vart döööötrött, haha, men annars så är det fett kul! Ca 1000kalorier på typ 1h, skapliii
Kan erkänna att jag har ont i rumpan idag, kan knappt sitta, haha.. Blev ingen träning idag, huvudet är någon annanstans!
 
Imorgon väntar jobb, halv fyra till åtta, great! För pengar behöver man ju alltid! ;> Här kommer lite bilder från i söndags hos syrran! :)
 
 

collecting sunlight for a rainy day

 
Alltså... hur underbar är han inte?!?!! Andreas Moe, helt klart nya stjärnskottet! Lyssna meeer på honom, det här är bara EN av hans cpbra låtar. Lyssna på Volcanoes och This year, åååh / kär, he he

mahgaaad

Skulle kunna titta på live konserter hela nätterna om jag kunde! Så underbart!

min kärlek

Ligger just nu med min kärlek i min dubbelsäng hos papi! Har haft en suverän kväll. Åkte med Julia på hockey i hallen, men hur det gick ska vi inte tala om.. Efter det åkte vi och handlade så vi kunde göra guaccis och gotta oss med det. Så åkte vi hem till henne och mumsade! :)
 
Sen kom jag hem och bänkade mig vid tvn med pappa och cath! Och nu ligger jag här när alla andra sover.. Men jag börjar faktiskt bli lite sömnig så kan nog sova snart jag också. Inatt gick det faktiskt jättebra att sova! Somnade efter 30min kanske, så himla skönt! Var inte nervös, spänd och skakade heller inget som jag gjort innan! Thumbs up!
 
Imorgon får vi se vad som väntar. Tänkte ta mig en promenad med vovven om det inte är allt för kallt! Nu är det fan- 20!!!! USCH Ska även in på bokia en sväng. På söndag ska jag till storasyster som fyller 45år! Blir kalas och smörgåstårta har jag hört, mums! ;)
 

vidrig träningvärk

Börjar äntligen få i ordning på min dygnsrytm! Somnade vid två igår och kom upp vid elva imorse! Annars har jag haft sjukt svårt att somna i veckan, har legat och vridit och vänt på mig i flera timmar.. En natt tittade jag på klockan och då var klockan halv sju, och jag hade lagt mig vid två.. Vilket resulterar att jag sov till 15.. Faktiskt skitjobbigt!
 
Idag kom jag nästan inte ur sängen, men när jag väl gjorde det ramlade jag för mina vader är DÖDA! Sån sjuuuuuuuuuk träningsvärk! Vi körde någon gummiband-övning på coren som var helt sannslöst dryg. Lär köpa ett sånt band tror jag, mina vader är stenhårda!
 
Vi får se om det bli nå bodycombat ikväll. Eftersom jag ska fira min morbror klockan 18 så vet jag inte om jag hinner.. Träffar släkten så sällan så vill inte vara värsta partypoopern och dra.. ;p
Men imorgonförmiddag blir det i alla fall simning med Julia, ska bli skönt! Sen åker jag till pappa över helgen.
 
Nu ska jag fixa mig och ta en dusch innan jag åker och klipper mig! Lär även hitt anå fina kläder då jag åker direkt från frisören till kalaset. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tove adman

Nu ska jag fräscha till mig lite sen åka upp på stan. Ska ju som sagt in till körskolan sen in på mur & kamin och titta på den här snygga lampan från Tove Adman! Skulle passa perfekt i ett av mina fönster där jag inte har någon fönsterbräda. :)
 
Ikväll blir det troligen att åka hem till Emma en sväng. Blir nog att kika på premiären av Mia på Grötö där (klockan 21 i tv4)!
 

ryhmes & riddim

Den 26:e blir det utgång igen. Ryhmes & Riddim kommer till stan så då jäklar! Fan så nice :>

svettigt!

 
Hemma efter en SVETTIG timme på gymmet.. hujedamej va svetten rann! Sjukt skönt dock! Blev som sagt easyline + core! Tycker egentligen inte om core. Beror nog på att jag är så jävla svag i bålen så blir så frustrerad när folk på 50år+ klarar av det bättre än mig.. Haha, men är ju bara att fortsätta så ska jag också klara av det där! :)
 
Imorgon blir det en vilodag, möjligen lite benträning här hemma bara, vi får se! Imorgon ska jag i alla fall städa undan julen på mitt rum. Mamma börjar bli lite trött på att jag fortfarande har julstjänorna kvar uppe.. Hm, vad ska jag mer göra?... JO juste, ska till Hasse och boka den jävla uppkärningstiden + teori (tror jag skjutit på det för jag är så rädd att misslyckas..)! Ska även in på mur & kamin och förhoppningsvis köpa en fönsterlampa.
 
På torsdag ska jag KLIPPA MIG. Eller ja, Annelie ska klippa mig, haha. :) Ska bli så sjuuukt skönt. Skulle borsta igenom håret igår, gick väl sådär.. TRE jävla påbörjade dreads som mitt hår fixat helt själv. uh.. Så gissa om det är dags att klippas nu?
Efter det ska jag till min morbror Anders som fyller 50år! :) Sen på bodycombat på kvällen (om jag hinner).
 
Nu> DUSCH!
 

bättre måndag!

Idag har jag haft en helt suverän måndag! Började med glass direkt ur paketet i sängen, hehe, sen kom Lisa hit och vi pratade, chillade, skrattade och kollade på massa roliga klipp! Kollade även på resor till våren. Blir nog en resa med gänget i maj, vore underbart! Hittade en superbillig resa också, bäst!
 
Sen lagade vi mat och käkade. Sen skjutsade mamma mig till gymmet och Lisa hem. :) Gymmade med systrarna idag, var riktigt skönt! Att komma igång igen nu känns super! Imorgon blir det nog en förjävlig träningvärk, men det tränar jag bort med lite easyline + core! Wohoo, nu kör vi!
 
Nu är jag nyduschad hur som helst och ska ta något att stoppa i magen. Blir lite jackass på det. Fint!
 
 

hårdträning from now on

Nu när jag ääääntligen är så gott som frisk så kan jag börja med, den faktiskt efterlängtade, träningen! Inte längtat efter träningen såhär mycket på länge! Imorgon blir det lite mjukstart med att endast köra på gymmet, på tisdag easyline +core och på torsdag bodycombat. Blir att träna med Linnéa i veckan, ska bli kul! :)
 
Ska försöka mig på morgonpromenader också, dock börjar det bli så himla kallt nu. Så tror det får bli mitt på dagen nu när det är så kallt. Dessutom får jag ju massor med D-vitamin nu när det är så fint väder! :)
 

on repeat

 
Är det bara jag som fullkomligt älskar den här låten? Blir sjukt pepp och på bra humör! :D

Magic Mike

Bästa filmen jag sett på länge! Rekomenderas starkt!
Hehe, ett plus om man gillar män i bar överkropp.. ;)
 

spontanutgång igår

 
Igårkväll blev det hockey med lisa, derby mot borlänge! Slutade dock i en förlust med 3-5.. Efter det åkte jag hem till Emelie på en spontanutgång. Jakob gjorde oss sällskap också och vi satt och pimla vin ett tag. Sen gick vi över till Alexandra som också hade förfest med en skönt gäng. Vid halv ett drog vi oss mot halvan och sen blev det efterfest. Drack fan hb, haha, var ett tag sen du! Men det var trevligt! :) Kom  hem runt åtta i morse och mötte grannungarna som skulle till dagis/skolan.. Kändes som en riktigt bra förebild i det ögonblicket då jag trilla ut ur en bil helt död.. haha, men men! Kul var det! Men nu är jag riiiiktigt trött! Halsen börjar spöka också..
 
Nu blir det en varmdusch och sen te framför någon mysig film. Hade egentligen planer med tjejerna men jag kände att jag verkligen inte skull evar anågot roligt sällskap när jag är såhär trött. + att vi skulle basta, blir jag väl ännu mer trött! Så jag fick avboka och ta en hemmakväll.
 
Får nog bli en Disneyfilm! Men vilken är frågan...

it's a mystery to me

 
 

update

Jag har precis kommit hem från Emma. Vi lagade supergod falukorv i ugn och hemmagjort potatismos, mums! Efter maten drog vi igång med möblerandet. Blev riktigt bra! :) Nu är jag hemma och tänkte fortsätta städa rummet samt duscha! Men först lite uppdatering:
 
Nyårsaftonskvällen spenderades först med Lisa, vi åt middag här hemma hos mig och lite senare kom systrarna Arvidsson och gjorde oss sällskap! Vi förkrökade och tjattrade på som vanligt. När klockan närmade sig halv elva? Åkte vi till en fest vi var bjudna till på stan. Sjuuukt snygg lägenhet, dog lite! Vid tolvslaget gick vi alla som var på festen ner till sveaparken, sköt raketer och skålade in det nya året tillsammans! :) Hade suuupertrevligt, men eftersom det var lite äldre folk på festen drog vi till en fest som var mer i "våra kretsar". Där drack jag vinglas på vinglas.. Haha, men inget hände. Dock slog det till när festen var slut. Kuuuuul..
 
Dagen efter åkte jag med Lisa och käkade pizza. Sen åkte jag hem till pappa och chillade samt önskade en god fortsättning! :) Den 2 Januari vaknade jag och hade knappt någon röst, var förkyld och halsont.. Bra start på året jag fick va? hm, nja, blev värre! På kvällen käkade jag supergod brie- och salamipaj med paprika hos Emma. Ungefär 30min efter maten fick jag magplågor igen. Fick lov att ta av medicin jag fått av doktorn, vilket hjälpte och det släppt efter någon minut. Men ca 1½ timme senare kom det tillbaka. Ville inet ta medicin igen så försökte stå ut. Försökte somna men var hopplöst, Vid 02 fick jag lov att ta en till tablett då det blev värre och jag fick inte sova. Sen vaknade jag igen vid 4-5 och fick magsmärtor. Men somnade. Ja sådär höll det på. Vkanade halv sju och var vaken till tio, då somnade jag igen och sov till 15 vilket var riktigt skönt!
 
Sen dess har jag inet haft ont, men var fortfarande feber och förkyld. Så jag levde inomhus och träffade ingen förutom familjen. Men börjar äntligen bli frisk, bara en envis hosta som håller i..
 
Här kommer lite bilder! :)

bloggtorka

Har en bloggtorka nu som inte vill ge sig. Men det ska det bli ändring på! Nu ska jag städa upp på rummet, slänga ihop en tvätt och hoppa in i duschen om jag hinner, annars får det bli ikväll när jag kommer hem! Ska nämligen till systeryster och hjälpa henne att möblera lite i lägenheten. Funderar på om jag ska bjuda dom på lite mat också, eftersom jag jämt får äta där.. :)
 
Hur som helst så tänkte jag ge er en uppdattering över hur mitt nyår var och vad jag har haft för mig sen dess! Blir troligen lite bilder från nyår också, blev dock inte så många men bättre än något, right? :D
 

do I believe in soulmates?