SAMMANFATTNING ÅR 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? absolut!
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag hade inga, bryter dom ändå bara ;b
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? njae
5. Vilka länder besökte du? inget, förutom Svergie då ;p
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? njaee, hoppas på minst lika bra år bara!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? det är många datum jag kommer minnas.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag fått bättre självförtroende!
9. Största misstaget? pass
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? klart jag varit sjuk, men inte allvarligt
11. Bästa köpet? mina jeansleggings har varit en hit, och min svarta kofta, underbar!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder! utan tvekan
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? SEXY BITCH, haha!! ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? nja, vet inte. Både och?
16. Vad önskar du att du gjort mer? hm, vågat mer!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? berättat privata saker till 'främlingar'
18. Hur tillbringade du julen? första hos pappa -> mamma -> syster
19. Blev du kär i år? hmm
20. Favoritprogram på TV? GG, OTH, 90210 & Melrose Place
21. Bästa boken du läste i år? 'Så värt' & har börjat på 'Om jag kunde drömma'(twilight) och den är sjukt bra hittills
22. Största musikaliska upptäckten? peace & löööv!
24. Något du önskade dig och fick? money honey ;) m.m
25. Något du önskade dig men inte fick? nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? käkade tårta :}
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? finns det nog, ja :P
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? hahahha, gangstah?!?! yoe
29. Vad fick dig att må bra? brudarna, de bästa jag har<3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? cam gigandet, adam brody, sean faris, robert pattinson & james lafferty
31. Vem saknade du? bella!
32. De bästa nya människorna du träffade? träffade många underbara, och en del mindre underbara


borta bra, men hemma bäst!

Jaa, är äntligen hemma igen. ;) Har varit så peppad på att komma hem och börja fixa, så är skönt att vara hemma nu.
Jag tänkte först städa rummet lite.  Sen göra mat och äta. Så blir det att hoppa in i duschen på en gång, sen fixa mig osv!

PUSSS


Madonna feat. Lil Wayne - Revolver


Ludvika!

Hejhej, nu sitter jag här i Ludvika, har kollat lite på TV, fast fanns fan inge vettigt att kolla på. Så jag satt mig här istället! :) Vi ska strax börja göra lite middag, fläskfilé mums! ;) Sen efter maten ska jag göra en liten dessert.
När vi ätit och maten smält ska jag lägga mig och sola lite solarium, sen hoppa i ett riktigt varmt bubbelbad. Tänkte lägga på en ansiktmask också, fixa naglarna, noppa ögonbryn osv. Så jag blir riktigt snygg tills imorgon! ;)
Håret mitt blev också bra igår. Hade ju fått en utväxt på kanske 6mm, men nu är den borta, tack å lov!

PUSSSS


lallaala

nu åker jag till Ludvika och sover där en natt! Uppdaterar nog där, haha.
En dagens, PUSS


nya tröjan från next
nya skorna från dinsko


hårfärgning på G

Sitter med färg i håret, ska dock skölja ur det om 5minuter! Har gjort klart lisas hår också, vart riktigt bra denna gång med, fast jag gjorde med folie nu. :b Men vart bra! :) Sen blir det middag, tacos rättare sagt! :}

Lisa säger: ÅH MH VA GOTT!
Emelie säger: ja.. JAA!

hahahaaha pussss ska typ duscha nuu


hallå!

Vaknade för en stund sedan. Tack vare Lisa, fast det var ganska bra annars hade jag sovit bort hela dagen.. Har inte sovit bra alls inatt. För det första somnade jag inte förns halv 4 så vakna jag runt 5 och hade världens jävla mensvärk ända tills klockan 8, då gick jag och tog en ipren, då lugnade det ner sig. Och jag kunde äntligen sova lite! :b

Men vad gjorde jag igår?! Jo, först höll jag på att missa bussen till blg, haha (y)
Sen skämde vi väl bort oss ett antal gånger på bussen, men sen började vi shoppa! Dock köpte jag bara två saker. Ett par aaasssnygga skor(kommer säkert inte kunna gå i dom men!) & ett läppstift! Fast förminskade ju min klocka och bytte pappa tröja. :) Men jag var nöjd som dte var, orkade inte spendera så mycket pengar heller. Tar det kanske i januari istället? :) Vi åt också på tacobar, men jag och ranja fick aldrig vår mat.. :( Fast modiga jullan sa åt dom, hah! :) Sen fikade vi också i väntan på bussen. Träffade också på karolina och linus ett antal gånger! :)
När vi kom hem gjorde vi väääärldens roligaste film! Fy fan va kul det såg ut, ska kolla om ranjis kan skicka den så lägge rjag ut. ;) Sen gick jag till pappa och lämnade hans kofta, sa också gott nytt år!
Efter det gick jag till jullan(som bor granne med pappa) och så fixade vi os lite, hon jag och ranja! Lisa kom också efter en stund. Så då gick vi mot pro, dock lämnade vi av lisa på vägen. ;}
Men gick i alla fall på en födelsedagsfest, inte speciellt kul att vara helt nykter, men jaa.. :P För att komma lite på fest-humör tills på torsdag kanske.. ;)
Vi drog hem till julia vid ett, var där typ en timme. Sen gick jag och ranja tillbaka till pro. Dock gick jag hem, var så jävla trött. Så tog mig en skinkmacka och massa att dricka, sedan gick jag och la mig, lässte lite i favvo-boken, sen sov jag! :)

Nej, måste börja göra i ordning mig nu, ska strav möta lisa på stan! Ska köpa foundation, kanske en parfym och typ lite kläder på next. Vi ska också köpa hårfärg! Så efter det ska vi gå hem till mig och färga! :)

Aja, måste skynda lite, LATER


02:32

kom precis hem, berättar imorgon vad jag har gjort! :) Nu ska jag dricka te, saft och juice och äta en skinkmacka. ;) haha god natt!


FAN va det snöar

Har lite bråttom(ovanligt va?), måste springa in i duschen nu! Ska nämligen möta tjejerna på stationen om 45min..
Så det blir att skyndaskynda alltså, tur man får skjuts i alla fall, vill inte gå i det här skitvädret. :)
PUSSSS


julklappar

ja, vad fick jag i julklapp?
Orkar inte rabbla upp allt, kommer bara komma ihåg hälften så. Ni får en bild istället. En bild säger mer en tusen ord, aaight? :)
Här är några av sakerna jag fick. Fick allt jag önskat mig. Så hade en underbar jul.. ;) Nej, men jag önskade mig inte så dyra saker. De dyraste sakerna var väl p&l-biljetten och klockan? Sen pengarna då. ;p
och ja, väckarklockan var en symbolisk gåva.. haha


freak

Hej!
Kom precis  hem ifrån bion! Har sett New moon. Såg ju den hos lisa förrut men då pratade vi medans, det var dålig kvalité och hade ingen svensk text. Så då fattade jag inte så mycket. Men nu är alla pusselbitarna på plats. Jag låter säkert som värsta Twilight freaket. Hm, kanske jag är det? Haha, är ganska beroende, eller har blivit det på sista tiden. Antingen kollar jag på en film, lyssnar på musik eller läser i boken om Twilight. Freaky ha? Haha
Nej, men jag tycker berättelsen är underbar. Fick hålla igen några gånger på bion. Är så hemskt med hjärtesorg men endå så underbart med kärlek? Varför jag fastnat så för den, kan jag nog inte ens själv berätta. Eller det är klart. Jag tycker den ju är asbra osv. Men jag vet inte, det är något mer. Kanske att jag önska jag var Bella(haha, säg någon som inte gör det), inte för att vara med Edward eller jo det också såklart. Men att vara med om sånna otroliga saker, leva farligt.
 Är ju lite skillnad från vad jag har i mitt liv. Haha, nej nu ska jag sluta innan det går way too deep.. ;)
 


Innan bion var jag & emma hos pappa. Han och Cath' åker till Idre på tisdag och över nyår. Skulle gärna följt med, men nu har jag ju så mycket planerat redan. För att fira nyår här i stan(hålan) är riktigt jävla värdelöst. Är hellre i stugan, mitt i skogen, där det är helt tyst framför brasan. Och äter gott och bara tar det lugnt. Vi får se om det kanske blir av nästa år? Ja, vi får se..
Anyway, så var vi där för att bara umgås lite. Var där kanske 2timmar. Fikade lite & pratade lite. Jag ska ta med pappas tröja han fick i julklapp utav mig och emma till borlänge imorgon, ska byta storlek. Sen så ska jag förminska min klocka jag fick också! Så måste jag hitta ett par skor jag kan ha på nyår, som jag sagt. Ska även bara shoppa rumpan av mig med lisa & ranja som precis har kommit hem<3 och med ida och jullan! Kommer blir underbart med en 'girls day out!'


high school year in the U.S

Gissa vad jag har gjort i princip hela min kväll? Jo, jag har läst Josephine Qvist's blogg. Hon är en 17åring från Örebro. Som nu är i Illinois, i en liten stad som heter Pinckneyville (det ligget ca 1,5 timme ifrån Saint Louis) och går ett high school år där! Tycker hennes blogg är otroligt bra och intressant. Jag själv skulle gärna åka dit, om jag inte vore så feg.. Och så kostar det massvis, med alla sprutor, flyg, mat osv. Men när jag tagit studenten och pluggat klart, så ska jag i alla fall åka dit. Kanske ta en roadtrip? Skulle också vilja testa att bo där, kanske ett år? Men ja, det är väl komplitioner det med. Men vem vet? Den som lever får se. ;)

HÄR HITTAR NI JOSEPHINE'S BLOGG!


:)

hallå!
sitter och har nästan nyss kollat på 'Tomten är far till alla barnen'! Haha, bästa julfilmen eller vad? ;)
Nej, idag har varit helt värdelöst, faktiskt! La mig inte förns tre igår, satt uppe med mina kolpennor och skissade för fullt! Så vaknade jag vid elva av telefonen som ringde. Kunde inte somna om fter det heller. Så vara  bara att stiga upp. Sat mig vid datorn som vanligt. Tankade också hem 'My sister's keeper'. Så underbar film. Grät nog igenom hela filmen, haha! Käkade också lite frukost. Sen har jag inte gjort något särskillt.

Funderar på att städa rummet lite, sen kanske läsa? :P Fast hörde att det var mat nu också.
Hade ju värsta planerna om att åka till blg på mellandagsrea idag, men mamma ville inte köra när det var sånt oväder.. Men vi åker nog imorgon istället! :) Får hoppas att det inte är allt för utplockat bara. En sak jag vet jag ska köpa är nyårsskor! Funderar på någon av dom här. Har kollat på dom ett bra tag, dom är ju galet snygga, eller hur?!


sammanfattning av min jul!

Hallå, ja jag är vid liv! Dock proppmätt, så jag nog klarar mig året ut. ;)
Kom hem för kanske en timme sedan. Har haft en underbar jul vill jag lova! Tänkte berätta om min jul nu, så ni får förbereda er på ett långt inlägg och massor av bilder. ;>

Julaftonsmorgon började med gröt och skinkmacka. Sedan vid tolv åkte jag och emma till pappa. Där var dom i full gång med maten! Så hjälpte till lite grann. Släkten kom tätt efter(inte hela såklart ;))så då började vi äta. Jag vet inte riktigt varför, men jag blir så himla mätt på julmat. Även fast jag knappt drack nå julmust förns efter maten. Men men. Efter maten vart det bara att prata lite & dessert till dom som ville ha. Sedan närmade sig klockan 3 och vi bänkade oss framför teven med 'Kalle och hans vänner' & då började vi öppna paket.
Guud, jag älskar verkligen julafton, dock hatar jag att det går så snabbt.. När vi öppnat klart allting började 'Kan du vissla Johanna' så vi kollade lite på den också. Och sen när klockan var 6 åkte jag och emma hem till mamma.
Där väntade mamma, mormor och anders! :) Så nästan på en gång började paketöppningen där också! Hade sjukt mysigt! Sen åkte mormor och emma & anders hem till sig.
När klockan var runt 8 åkte jag och mamma till min "stora storasyster" Ann-Sofie.
Ann-Sofies mamma och hennes sambo bar också där. Men jag, kristoffer, emma och anders satt oss vid köksbordet och spelade 'Vad ritar PICASSO?'. Var gryyymt roligt, tror jag aldrig skrattat så mycket till ett spel förrut! Emma och jag spöade pojkarna 2gånger, haha! :)
Sen när klockan var strax efter ett hämtade mamma mig. Hon själv hade varit och sjungt i kyrkan på midnattsmäsan. När jag kom hem la jag mig nästan på en gång, läste lite i nya boken först. "Om jag kunde drömma", ni vet Twilight-böckerna. :P Men var sjukt trött, så sov ganska snart.

Så imorse vaknade jag och började läsa igen, haha. Det vart snabbfix så åkte vi till min moster Annika klockan ett och åt. Vi åt som sagt julmat, som ni säkert förstår. Och så vart det lite spel där med. 'När och Fjärran', +lite efterrätt.
Emma ska ju ut ikväll, så skulle tjejerna komma till henne klockan 5. Så vi åkte väl kvart över 4. Men var så skönt att komma hem nu. Känner att jag vill pyssla lite på rummet och med nya grejerna. Funderar på att måla lite med mina nya kolpennor och kanske fortsätta läsa lite, skulle inte sitta fel!

Aja, nu kommer massa bilder från julafton! :)


JULDAGEN

Hej på er!
Ville bara berätta att jag lever efter all julmat och julgodis. Mja, får väl se efter idag om jag fortfarande är vid liv.. Ska nämligen strax åka till moster och träffa lite av släkten där. Och äta julmat! Lägger nog upp bilder imorgon från de senaste dagarna. :)

GOD FORTSÄTTNING!


GOD JUL

Nu sitter jag är, och det är redan julafton? Men jag har hållt på och valt kläder. Nu har jag hittat en outfit med en puderrosa tunika och svarta tunna strumpbyxor. Men börjar tveka? Haha, åååh va drygt det är. Aja, ska jag lägga mig och läsa lite sen sova. :)

GOD JUL!

gammal bild men..


Nu är det nära alltså!

Är mitt i städandet, men tänkte bara skriva lite nu, så slipper jag göra det ikväll. ;)
Jag var som sagt på stan med mamma, hon köpte klart alla julklappar. Sen efter det gick jag upp till emma och anders och städade hela lägenheten! Tog drygt 2½ timme. Dom sa att jag kunde få pengar också, men jag tror faktiskt inte jag ska ta emot det. Det får vara som en liten julklapp till dom(även om jag har annat också!..). Åt ju 2 pepparkakor imorse till frukost, kanske därför jag är så snäll, eller vad tror ni? ;)
Sen hämtade i alla fall mamma mig, så köte vi mat på mcd, för vi orkade inet laga någon mat. Så jag satt mig framför twilight och åt! :) Sen så började jag ju städa, och håller fortfarande på. Nu ska bara dammsugas och moppa golvet, sen är allt klart. :)
Nu har Nobbe kommit hit, och alldels strax kommer emma, sen kommer anders lite senare. Så blir det lite julmiddag här hemma. Guuud så mysigt! :) Sen ska jag välja kläder tills imorgon. Funderar också på att ladda hem New moon. Har ju sett den förrut, men fattade inte så mycket då. Tänkte göra ett nytt försök! ;)

PUSSS


23 december

Nu är jag klar och fixad, så nu åker jag och mamma upp på stan en sväng! :)
Sen när jag kommer hem blir det att städa klart mitt rum som sagt. Sen ikväll kommer anders & emma hit och äter julmiddag med mig och mamma, mysigt! :)
Aja, n u ska vi åka
PUSS & GOD JUL


handlat det sista

Har inte hunnit blogga förns nu, i princip. Jag och syster var på stan vid lunch en sväng, hon hjälpte mig lite med julklappar till anders! Sen köpte jag julklapp till henne också. :) Efter det åkte jag och mamma till leksaksaffären och köpte en present till min kusin som fyller 8år(tror jag :s) imorgon, åkte sedan till ica och handlade lite julmat, bl.a. julskinka! Så nu är den färdiggrillad och vi ska strax ta oss en macka, mums!

Har också hunnit med att städa och baka hallontryffel, som jag sa att jag skulle göra! Dom vart riktigt bra, ska ta med mig några till pappa på julafton till släkten hade jag tänkt! :)
Imorgon blir det att damma av och dammsuga mitt rum, samt moppa golvet! Sedan ta fram kläder osv. till torsdag, så allt är klart. Blir att åka upp på stan en snabbis också tror jag, ska hjälpa mamma lite med julklappar och så ska jag hämta emmas julklapp som ann-sofie slagit in och är klar, tack å lov! Är det något jag inte tycker om, så är det att slå in paket..Tycker ni om det? Kan vara så för att jag, utan att överdriva, suger på det. Ser ut som att en 5 åring slått in det. Som tur är har jag bara slått in 2paket i år, nyss rättare sagt. Fick lite damp, men dög väl till sist.

Nej, nu blir det skinkmacka och julmust :}
& förresten så är granen klädd (sedan igår tom.)!





21 december 2009

ja, hur tror ni det är om 3år? Tror ni världen har gått under? 21 december 2012. För precis idag om tre år är den dagen nästan över. Vart av en slump jag kom på det faktiskt. Jag laddade hem en film om det nu på kvällen, så kom jag på det när dom nämnde datumet i filmen.
Jag vet inte riktigt vad jag tror. Men när jag tänker på det börjar mitt hjärta faktiskt slå hårdare, vad det nu betyder. Räddsla? Panik? Nyfikenhet? Nej, jag vet inte..


Vad tror ni? Tror ni att det bara är en myt eller att det är så sant som att jag skriver det här?


filmmys

Om ca 3minuter är min film klar, så tänkte skriva lite nu då.
Igår Var vi hos farmor och farfar en stund, vi fikade och pratade som vanligt. Sen kom vi hem och då åkte jag till mamma på en gång. Satt mig vi datorn och pratade lite med lisa, så vi gick och mötte varandra. Var ute och gick en bra stund, hade så mycket att prata om. ;)
Sen gick vi hem till mig en snabbis sen iväg till lisas kompis, så drack vi te och kollade på film med han och hans kompis. Dock fick vi lov å gå vid 12 då de blev massa strul.. haha! :P Men hade riktigt trevligt i alla fall. Jag sov då hos lisa, så vaknade vi vid tolv idag, så hämtade mamma mig kanske vid 2? Så fick jag förklara lite grejer. Men allt ju bra i alla fall! :)
 
Nu blir det film, Love actually, första gången jag ser den!
PUSS


dan före dan, före dan, före dan, före dan före doppardan?

hallå, har inte bloggat sedan igår eftermiddag. Känns som evigheter sedan, haha!
Men eftersom jag är hemma hos pappa blir det inte så mycket bloggande. Har andra saker för mig helt enkelt. :)
Jag shoppade igår i alla fall. Dock INGEN julklapp.. fan va jag är värdelös, haha. Men kom dit halv 7, så stänger dom ju 8. Så hann in på 3affärer? aja, jag fick hem lite till moi istället. ;)
Köpte;
en beige paljettväst, H&M
ett par svarta vanliga leggings, H&M
hårspray & mascara, H&M
svarta strumpbyxor, LINDEX

en svart nyårsklänning, GT (som jag fick av bästa syrran! tack<3) 

Sen käkade vi också i blg, sen åkte jag hem till pappa. Så var jag hundvakt eftersom pappa och cath var på firmafest. Haha, fick lite smått damp på hundstackarn.. men sen kom dom hem vid halv 11, så det var skönt att det inte var längre. ;) Sen chilla jag hela kvällen.

Idag åkte vi till Falun för att köpa en väst till vovven, hittade en perfekt. En som man kan ha året runt. Han vill ju knappt vara ute nu pga. kylan. Haha, fast det vill inte jag heller, så jag förstår honom. ;)
Sen kom vi hem, så gick jag och mötte emma och trodde näsan skulle falla av för den var så kall! Sen åt vi, Daniel och Touya(stavning?) kom också förbi en snabbis. :)
Jag och pappa åkte till ica och köpte lite tills på torsdag(JULAFON!!:D) sen hem och sedan dess har jag bara tagit det allmänt lugnt. :)

Nu ska jag testa min klänning igen!
PUSSSAS


jullov i allra högsta grad!

jaa, visst är det härligt! ÄNTLIGEN jullov. Som jag har längtat! :) Dagen har varit en sån där underbar dag, som jag spenderade med älsklings-brudarna. Efter skolavslutningen i kyrkan, så gick jag och lisa först till stina's och så köpte hon en foundation, sen gick vi hem till lisa och vi trodde att vi skulle frysa ihjäl, seriöst!

Sen fixade vi lite hemma, kollade också på Narnia; Prins Caspian som gick på tv. Sen tog vi på oss täckbyxorna, kokade lite choklad och fixade E'na. Sen bar det iväg med sparken och mötte upp julia och linnéa. Var sjukt fint väder, hade sån himla tur! Fikade gjorde vi ju också, var en helt underbar avslutning. Så tänkte i alla fall bjuda på lite bilder lite snabbt, för ska strax hoppa in i duschen och klockan 6 åker jag med emma och anders till borlänge.

Aja, här kommer bilderna:



Tack tjejer för en underbar dag! <3


"julens sötaste stunder" - hallontryffel

Satt och kollade lite i min cosmo' och fick se lite recept. Nu vet då jag vad jag ska göra till jul, hallontryffel!

Cirka 40 st:
250g mörk choklad
125g hallon
1/2 dl koncentrerad hallonsaft
1 dl vispgrädde
3 msk strösocker
Knäckformar

1. Finhacka chokladen. Blanda hallon, saft, grädde
    och socker i en kastrull och låt småkoka i en
    kvart. Sila blandningen och låt den koka ihop
    utan lock tills en halv deciliter vätska återstår. 
    Tillsätt chokladbitarna och rör om till chokladen har smält.

2. Ta kastrullen från värmen och låt svalna något.
    Fördela smeten i knäckformar.


Twilight soundtrack


Så himla fin låt. Jag har tänkt ett bra tag, så efter jag läst min nuvarande bok så ska jag nog börja läsa Twilight. Kanske något att önska sig i julklapp? :)


brr!

gud va kallt det är ute, brr!
hade sjukt slapp vecka, har bara varit någon få lektion om dagen! Idag var det först samhäll, så vi kollade på en film om miljön, sen lunch till kvart över 1, då vart det lite prov sen fika till kvart över tre då vi slutade. Riktigt skönt!

Imorgon blir dte ju avslutning, så ska väl välja något lite finare å ha imorrn i alla fall. Sen imorgon vid 12 ska jag ut och åka spark med brudsen, haha! Kommer ta med fika och mysa, kameran får också följa med! ;)
Sen vid 6 åker jag till borlänge för att köpa de sista julklapparna och kanske en nyårsblåsa? :)
Har kollat runt lite vad som finns i dem affärerna i blg, här är de snygaste enligt mig i alla fall.

PUSSS!


Leona Lewis - Outta my head


hockey någon?!

nehepp, ändrade planer. Tjejena orkade inte gå på hockeyn, hm.. Så får skaffa annat sällskap. Syster skulle nog också dit, så får se om jag kanske går med henne! :) Men är ju inte lika kul att gå med henne och hennes kompisar.. Fan, jag som var skitpepp på den här matchen.. :(

Annars någon frivillig?


hockeynight

sitter just nu hemma hos syrran, vi har precis käkat lite pasta. Mamma kommer alldeles strax och hämtar mig. Sen blir det att åka hem och ta det lugnt, sen fixa mig lite och sedan gå och möta tjejerna och kikar på hockey. :) Det är ju faktiskt avgörande av vem som kommer upp till allettan! Egentligen kanske man borde plugga lite. Men jag känner att jag hinner med både och! :) aja, nu ska jag ringa mamma.

PUSS

just nu;

bruce & snooow

heeeey, hur är det mer er? Men mig är det toppen! Haha, vet inte varför egentligen. Men känner mig så glad.
Hade ju bara prov idag, gick ganska bra tror jag. :) Och vet ni? Det har snöat ända sedan igår!! Så kom nyss in från att ha varit ute och skottat och vart duktig! ;) Hoppas mami blir glad nuråå
Fan härligt med lite snö nu till jul. Hoppas verkligen att den kommer ligga kvar tills julafton! hoppas

Nu när jag är på hugget så ska jag städa mitt rum på en gång. Ni vill verkligen inte se hur det ser ut. Det här är något av det värsta jag haft... hahah, men nej, Nu vrider jag upp bruce på hög nivå och sätter igång!

VI HÖRS SNART!


TIPS!

Kom in på en grymt bra nedladdningssida. Är ungefär som piratebay, tankafett osv. Fast här är det bara musik! Älskar den för den har det nyaste och bästa musiken, även gammal.
Alltid när jag letat finns det jag söker, sjukt bra. :) Jätteenkelt och helt gratis! Hoppas på att sidan kommer blir riiiktigt stor någon dag!

Testa du också:
http://musicdot.foo.se/


Nexx - Synchronize Lips


tio sanningar & en falsk

jag hatar när folk smaskar
jag har borstat mitt hår kanske 4 gånger i år
jag tycker det inte gjorde ont att pierca tungan
jag hatar när folk härmas
jag gråter bara publikt när jag väl 'måste'
jag älskar musik, det ligger mig varmt om hjärtat
jag har aldrig haft ett riktigt förhållande
jag tycker inte om mitt skratt
jag önskar jag hade tunnare hår
jag har haft sammanlagt tre husdjur
jag är grymt lat



tredje advent

Tog precis fram min ben & jerry, ska smaska lite på den tänkte jag, sen fixa i ordning allt tills imorgon. SISTA 5dagarna i skolan nu på några veckor. Så grymt skönt! Dock har vi massor nu i veckan. På tisdag är det samhällsprov och spanska-glosor, onsdag ska person- & miljöbeskrivningen vara inne, fredag engelskt grammatikprov efter avslutningen! hm.. aja, sen får jag vila, tack å lov!

På eftermiddagen åkte jag till moster, som behövde hjälp med datorn. Självklart ställer man upp! Ska hjälpa henne lite mer sen på lovet tror jag. Sen kom emma och anders på lite julmys och fika. Ester följde också med, försöker ju vänja henne med gunwald, men ah, det gick som det gick.. :P haha
Sen blev det väl lite plugga och så.
Ska äta lite till nu, sen fixa sen plugga lite, sen sängen!

PUSS!

11dagaar!

biokvällen igår var störtskön! När jag kom dit var redan julia hos lisa, så vi åt våran sallad från ica.<3 Sen kom karolina och linus. Så började vi med New Moon, förstod inte så mycket, men ajaa. :P Sen vart det lite youtube kollande, hahahah! Sen Disturbia, som alla hade sett, utom linus. Men den är ju så braaa! Sen vart det sjukt sent typ halv 2. Så linus och karolina pallrade sig hemmåt och resten av oss gick upp och sov! Men hade riktigt trevligt igår, tack! :)


tycker dock att "Edward" är snyggare i första filmen! ;)


biokväll

åker på biokväll hos lisa nu!
PUSSS!


innebandy-helg

hey,
håller på att fixa mig just nu. Ska strax åka till Vasahallen och kolla på damernas innebandymatch. Haha, har blivit mycket innebandy i helgen! Igår var jag ju i Avesta i ca. 6 timmar på lussebandy. Kom hem runt halv ett. Var gaaanska skönt att ställa sig upp efter 5timmars konstant sittande, haha!
Aja, nu ska jag fortsätta fixa mig. Sen innebandy, och ikväll vid 7 åker jag till Lisa för biokväll med henne, karolina & julia! :)

PUSSHEJ!

visst är han underbar?

Erik Grönwall, vinnaren av Idol 2009. Så himla underbar! Ryser hur mycket som helst när jag hör denna låt.

Han har ett sånt jäkla tryck i rösten så det inte är sant!!

Ville bara säga GRATTIS ERIK


lussebandy

Hey, kom hem för en liten stund sedan. Matteprovet gick väl helt okej! Hoppas på det iallafall.
Klockan är strax 4 så ska väl börja fixa mig nu. Halv 6 måste jag vara klar, ska vara hos Linnéa 17.40 sen kommer Mickis och hämtar oss +julia och lisa! Så drar vi till Avesta på och kikar på innebandy! :D Fast Linnéa och Mickis ska ju spela, hehe, så är väl där för stöd för linnéa, haha och till julia... ;) Emotionellt stöd, heter det så? ah ni fattar. :P

Men vad ska jag ha på mig? Vill ju inte vara för uppklädd, men inte för mysklädd heller..
Aja, tar nog leggings, bekvämt och snyggt! ;)Nej, ska fortsätta nu,
PUSSSS


"mini-lucia"

Imorgon blir det att kolla på Luciatåg med skolan i kyrkan. Efter det blir det lite fika och mys. Börjar dock med lektioner efter det. Har ju också matteprov imorgon, så har legat och pluggat in statistik idag!
Jag tänkte att jag skriver nu istället så jag slipper imorgonbitti, för vill inte direkt komma försent till kyrkan när alla sitter där, haha! Sen på kvällen åker jag till Avesta på Lussebandy, blir nog kul! :) Har dock ingen skjuts hem, så vi får se hur jag kommer hem, kanske jag får gå? haha :p

Nu ska jag hoppa in duschen, sen plugga lite till sen sleeptime!
PUSSAR


2010!

Nytt år, nya möjligheter? Javisst! Här är några av sakerna jag ser fram emot:

Åka utomlands!

Daldansen(?)!

Träna!

Fylla 17år!

Åka till peace & love!

Sommarjobba(okej. kanske inte så mycket att se fram emot, men money honey;)) !

Lära mig spela gitarr!


Dock kommer väl mesta tiden gå åt att längta tills 2011, då man blir 18.. ;) haha
Vad kommer ni göra på det nya året? :)



Patrick Park

Well life is a dream 'cause we're all walking in our sleep.
You could see us stand in lines like we're dead upon our feet
and we build our house of cards and then we wait for it to fall,
always forget how strange it is just to be alive at all.


pizza och PH

Har nu kommit hem från borlänge, har ätit lite pizza och så har jag precis kollat klart på Paradise Hotel. Nu börjar någon film på tv6, Happy Gilmore. Kommer dock inte orka se hela tror jag. Eller ja, vi får se. Ska fixa kläder tills imorgon, packa och fixa håret så jag slipper göra allting imorgon! :)
Aja, ska börja nu så jag inte blir uppe hela natten. ;)

16:40

Tja!
Idag har det varit skola, prov tom.! Kändes helt okej faktiskt. Får hoppas på det bästa iallafall. :)
Efter skolan gick jag hem till emma och chillade lite. Sen klockan 4 kom mamma och så åkte jag hem för hon skulle till jobbet igen. Sen nu klockan 6 åker jag med emma och anders till borlänge. Emma, skulle byta några klänningar och så. Blir nog att kika på l ite kläder också, hoppas jag.. ;) Känns skönt att kunna göra något annat än plugga om dagarna. Har prov på fredag, men jag pluggar imon va fan. Orkar inte?! Men så blir att shoppa lite idag, troligtvis!

Nu tänkte jag fixa mitt hår lite. Eftersom jag försov mig lite idag igen så hann jag knappt med det imorse. Så har sett helt fucked up ut.. Så ska fixa det nu, och fixa sminket, fortsätta lyssnar på underbara lars och alla andra, sen är det väl dags at åka typ. :P

Vad ska ni göra den här onsdagskvällen? :)
PUSS


puss

Har nyss haft min vanliga tisdags mys efter skolan. Kollade klart på Tourmented, nya oth & GG avsnittet. Nu lyssnar jag åp chris browns nya album, riktigt bra! :)
Nu ska jag börja plugga företagsekonomi. Har sista provet i det imorgon för ettan nu då.

Förutom prov imorgon och matteprov på fredag händer det inte sååå mycket. På fredag är det ju Lucia, så ska kika på det i kyrkan med skolan, fika osv. Sen har jag inte bestämmt mig om jag ska åka till Avesta och kolla på lussebandy(liten innebandy tunering) eller stanna hemma och mysa framför idol-finalen! Måste ju se till att min favvo vinner.. ;) Vem tycker ni ska vinna? Jag själv tycker båda är värda det, men måste säga Erik! Ända sedan man fick veta topp 11 så har jag velat haft dom här grabbarna i final!
På lördag blir det nog mini-bio kväll hemma hos Karolina. Ska kika på New Moon i hennes stuga, mysiiigt! :)
Nu ska jag käka.

laater!


inte är han så tokig att kolla på heller.. ;)


stress!

ja, har sovmorgon. Men är sen som vanligt! Jag måste gå om 5min typ och här sitter jag i morgonrock! HAhAhaha
så ja, nu ska jag kasta på mig något fort sen springa iväg och möta lisa!

PUSS


mjaou

HUR BRA VAR INTE LASSE IGÅR DÅ?!

Han var asbra, som alltid. Han levererar otroligt mycket. Mer än så. Jag kan ärligt säga att den här helgen i Gävle, har varit några av dom bästa dagarna på mitt år. Om inte mitt liv..?
Även om det varit strul, även om jag har bärt på ca20 kilo på mina axlar så jag har träningsvärk, även om vandrarhemmet hade jävliga tider (och var läskigt..), var det sååå värt det.

På lördagen kom vi väl fram runt ett? Och vandrarhemmet öppnade 5... Så vi letade på ett fik och satt där tills dess. Sen så fixade vi oss snabbt, sen åkte vi tio över 6 till Läkerol och så kom vi in 7.
Dock var förbandet (Anderas Grega) inte de bästa.. Men det kunde verkligen inte förstöra min kväll, no way!
Sen kom Lasse. Åh, så himla fint. Han kom ut TRE gånger. När han kom ut tredje gången sjöng han Elegi. Då kunde jag verkligen inte hålla tillbaka, det rann en tår eller två.
(Jag vet att det kan låta överdrivet. Men om man inte sett honom live kan man faktiskt inte säga något. Det är väldigt speciellt..!)
Efter konserten åkte vi in mot stan, runt elva. I en proppfull buss. Och jag menar proppfull. Jag lovar, det fanns inte plats för en enda männskia till där. Haha, trodde seriöst att det skulle släpa i backen! Men icke. :P
Kom till stan och käkade lite mcd och så träffade vi Saras kompisar Fanny & Martina. Mycket trevligt! :)
Sen var vi aströtta, så bar iväg mot vandrarhemmet halv ett.
Upp när klockan ringer halv 10 typ. Sen skulle man vara ute tio... Och vårat tåg gick 5! Så vi gick tillbaka till fiket som vi var på på lördagen. I gallerian, så vi shoppade också lite. Jag  köpte en svart tröja, snoddar och ett svart diadem med en rosett!
Sen åkte vi hem, vilket vi tyckte var skönt.

Men har verkligen haft en härlig helg. Fina människor, mycket skratt och fin musik!
Kommer lägga upp bilder/filmer så fort alla skickat runt osv men här får ni iallafall ett smakprov. ;)
PUSS & TACK FÖR DEN HÄR HELGEN TJEJER OCH LASSE!


<3

JA, tack!

 
Haha, ja. ÄNTLIGEN, hittar jag min klocka. Den jag verkligen vill ha! Ska önska mig den i julklapp tror jag! + örhängena. ;) Nu åker jag strax till pappa, ska ringa för skjuts bara.
PUSS

jag vill inte få svinis..! :(

kom hem för ca en timme sedan. Slutade skolan vid ett idag, sen 'jobbade' jag lite, till fyra.
Mamma som skulle på fest och såg fram emot det, ligger nu sjuk.. Är rädd för att det är svin. Men får väl hoppas att det bara är en vanlig förkyldning. Jag är ju lite rädd jag med, eftersom vaccinet inte hjälper förns typ 10dagar efter man tagit. Så jag kan ju också blir smittad, om det nu är det. Har faktiskt lite ont i huvudet, så hat tagir en ipren. Men ska strax åka härifrån. Ska sova hos pappa inatt, sen imorgon förmiddag åker ju jag till gävle! :)

Så nu ska jag packa och så. Sen ikväl blir det att bata ta det lugnt framför teven eller något. skönt

pusss


21 dagar kvaaar!

Sitter och lyssnar på lite musik. Bla. larssa :D Tänk att jag kommer se honom om precis 48 timmar! Galet jag vet.
Har fortfarande lite ont i armen av sprutan. Men är sånna smällar man får ta antar jag.
Nu ska jag lägga mig och skriva så pennan ryker, haha! Nej, men har en ganska stor inlämning och ett test, imorgon. Så kanske dax att börja!

take care,
PUSSAS!


ajaj!

Mja, tog vaccin mot svinis idag ju! Gick gallant, har dock pissont i armen. Vilket alla får tror jag. Hade asont precis efter, sen gick det över efter en stund. Sen gick ju jag & lisa till ica och köpte lite hårfärg, träffade också Daniel där med hans flickvän. hehe
Sen gick vi upp mot wiernan och köpte oss varsin baugette och en cola! ;) Sen bar det iväg hem till lisa, käkade, sen började jag fixa med lisas hår(tog en evighet med den jävla hettan..). Vi var båda lite oroliga över resultatet men det visade sig vara en succé! Jag gjorde sedan mitt hår, trodde det skulle bli blått.. Haha, men nej, när jag tvättat ut färgen, blåst det osv. var det blackie! :D Har någon enstaka fläck, men vafan. ;)
Sen efter något Tila T. avsnitt så åkte jag hem. Så nu har jag fått ont i armen igen. :( Men ska bita ihop och göra svenskan (=intervjua mami).
Sen blir det sängen alltså. Kommer ut bilder imorgon, eller något..!
pösssss


pusssss

'ska egentligen hålla på med håret just nu, men tänkte bara skriva vad jag ska göra lite idag!
efter skolan blir det att gå och köpa hårfärg till mig och lisa, sen hem till antingen mig eller till henne och färga. :D
Och så ska jag ju vaccinera mig idag efter skolan, föer vi går och köper färg. hehe, men jag tror det går bra. vill inte ha några satans biverkningar bara.. :P haha

aja, nu måste jag jallaaa hahahah, pusss


längtar till lööördag!

Hejhej! Blev nyss klar med oufit's till mamma. Blev tre stycken som hon får välja på. På fredag ska hon nämligen ut med "Tingeling-klubben"! Hahaha, ja. +deras män. Så hon bad mig om hjälp, så på fredag så ska jag hjälpa henne lite med henne hår! Sedan på fredag kväll åker jag till pappa och sover där en natt, sen på lördag förmiddag bär det iväg till Gävle med några tjejer och kikar på Lars Winnerbäck. Så ska vi sova där en natt också! :D

Imorgon efter skolan ska jag och lisa gå och köpa hårfärg. Sen ska vi färga håret. Jag ska färga hela håret svart och hon ska slinga blondt! :) Ska vaccinera mig imorgon också, lite nervös faktiskt. :P
Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite i tidningarna mamma köpte till mig. <3

Puss & God natt!




The Red Jumpsuit Apparatus - Your guardian angel



Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray


1 december

Visst går det galet fort? REDAN december liksom?! sjukt, men jag klagar inte, för ju fortare det går desto snabbare blir det lördag och LW, julafton, nyår och vår/sommmar! :D

Just nu sitter jag och äter lite frulle, ska strax börja klä på mig. Känns som jag har lite bråttom, hm, som vanligt dårå. Nej, men jag hinner nog. :) Får se om jag kommer möta upp lisa, hon mådde inet så bra nu på morgonen.. :/

Nej nu har jag ätit upp, så nu blir fix. Får nog bli vinterjackan idag, minusgrader ute..!