31/01 -09

aho, sista januari.. vad ska man säga? skön chilldag! ihi, det passar in på denna dag.
jag vaknade imorse av att pappa kom, runt halv9 typ. så jag klev upp eftersom jag inte kunde somna om! gick ner och kramade om honom å så. sedan fick jag lite presenter;

Lacoste -touch of pink parfym, body lotion & shower gel
Tuggummi & Läkerol

tack pappa<3

lacoste -touch of pink 

ikväll blir det att vara hemma och ta det lungt. ska bara vila upp mig inför kommande veckan. har np på tisdag och torsdag i svenska. religionprov har vi också, buddhismen. ska nog ta och läsa lite om det nu tror jag. eller om jag lägger  mig i ett varmt skönt bubbelbad och läser lite? hm, lockande! inte så mycket med läsandet, men badet! ;)

måste bara berätta! pappa berättade imorse att den där kursen han nu varit på i dubai skulle bli 2011 i amerika, typ NEW YORK! alltså, att åka dit är min dröööm! om han ska dit vill jag fan med. annars blir jag lagomt avis! ;) haha, vart som helst i amerika är typ min dröm, men speciallt typ, new york och kalifornien(LA) ! dit ska jag, någon gång iallafall!
men nu blir det nog att ta ett varmt bad som sagt!

take care,
pusss!

30/01 -09

yes, har inte skrivit nu på några dagar heller. hm, vet faktiskt inte varför. har inte suttit så mycket vid datorn antar jag. och det är väl en bra sak, right?

aja, i tisdags eftermiddag, runt 6, så åkte jag till sis' och så myste vi lite, anders var också där en stund, men sen skulle han dock träna! :) Emma bjöd mig på kebbab-tallrik också, mums! och när vi satt och käka kom kristoffer också! fast jag skulle dra inom typ en halvtimme-timme så hann träffas en liten stund iallafall!

på onsdagen efter skolan slutade det med att jag gick med julia hem till henne för att vi skulle "plugga", haha, såklart öppnade vi inte ens boken! vi hade såå mycket att prata om. Meningarna bara flög ut ur munnen, om man kan säga så? (a  haha!

torsdag, läxförhör och massa, men gick riktigt bra iallafall !
idag fredag, biologiprov som gick hyffsat! vänat på cath nu, som precis ringde och säger tat hon kommer och hämtar mig nu! & pappsen kommer hem från dubai imorgon! ;*

dags att dra,
kyss!

26/01 -09

idag sov jag mer än jag brukar faktiskt. somna väl runt elva så sov åtta timmar, så jag var knappt trött imorse. Eller jo, det är klart  jag var trött och skulle mycket hellre ligga kvar i sängen och mysa, men icke!
trotts det kom jag försent... haha, I'm a joke!
skolan gick snabbt! har funderat ett tag på att göra en kjol på syslöjden, så ska börja med den nästa vecka. :) Den ska vara svart, hög i midjan, ganska kort, tajt där uppe och fluffig och veckad 'under' och så ska jag ha fickor(fast dem ska vara typ genomskinliga)! haha, får se hur det slutar.. ;)

när jag kom hem kikade jag på Changeling, men jolie. En riktigt bra film(enligt mig) och sann också! Gör det ännu mer hemskt. Men jag tänker inte berätta vad som händer, då får ni se den isåfall! men jag kan lungt rekomendera den.
Kerstin(min hk lärare) ringde nu på kvällen också! hon berättade att vi inte har någon profil så vi får sooovmoorgon! :D så börjar halv elva imorgon! mycket härligt. :)

men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa tills imorgon, funderade på att ha platt hår imrgon med vi får se om jag orkar platta det. Isåfall måste jag ju börja idag.
aja, får se hur det blir. dusch nu!

godnatt,
puss!

25/01 -09

ah, kvällen igår var jäääättekul och hade trevligt som tuusan! :)
jag, julia och isabelle åkte iallafall hem till lisa, medans hon och linnéa var i falun på rm. så vi tre stod och lagade mat för fulla muggar hemma hos lisa, haha! blev iallafall potatisgratäng, fläskfilé, bea och sallad :) och så vart det efterätt också, kladdakaka, mums!
vi åt och så pratade vi maaassa skitsnack(as usually), and I lööv it! ;*
sedan skulle isabelle gå hem till jens, så vi följde henne en bit. sen vart det hem och bädda och sätta på sunes sommar! :d haha, så himla kul! men då var vi dock vääldigt trötta, och lisa och linnéa hade ju varit uppe sedan sju typ och så hade dem spelat typ fem matcher? så fatta va trötta dem var då ;P haha

sendan så lade vi oss iallafall. sen på morgonen satt på vi Pineapple Express, också så himla rolig, haha!
sen hämtade mamma iallafall mig vid halv2 ? och så skottade vi lite ute sen har jag bara myst inne. städade och plockade på mitt rum. :) sen vi sju kom emma & anders och käkade middag med mig och mami. :)
dem har precis laddat hem en film på min dator, Changeling, med Angelina Jolie, meen jag tror dock inte jag orkar kolla, är dödstrött!
men nu ska jag iallafall fixa tills morgondagen!

go natt,
pösss!

24/01 -09

ah, lungat ner mig nu iallafall. tog ut min ilska på snön där ute.

iallfall, jag måste skynda en aning nu, eftersom jag fick reda på att vi skulle åka klockan 6! och jag måste käka, packa duscha och sminka och fixa mig! tänkte också hinna plocka upp på rummet också, det ser förjävligt ut igen!
men jao, nicke och julia skulle hämta mig 6 tror jag? så ja, det är bäst att jag är klar då aså. ;p
men nu är det dags att ta mig i kragen och så!
lördag, lördag, älskar lördagar!

ta't lungt,
kyssas!

24/01 -09

madmadmad! uh, är riktigt sur alltså!!1 vill inte prata om det(för det är sådan liten sak och jag skäms) men jag måste skriva av mig lite! hm, syster ringde och sa att dem skulle på innebandy(dem=emma & anders). och jag vart absolut sugen på att hänga med, men då skulle dem dra kvart/tjugo över 2. så jag tänkte att jag hinner ta en snabbdusch innan! så fråga jag mamma om skjuts så påminde hon mig om att jag mste hjälpa henne och skotta...... eftersom hon har diskbrock(?) ah, så ja.... så jag skulle inte hinna båda att duscha och skotta innan kvart över liksom..... och tro mig när jag säger att ingen vill se mig just nu, kan fan inet gå ut så här, oduschad! uh. nu vart jag sur. men är bara att tänka på ikäll dåeåeå. men jag är fett sur, vill ha sönder något just nu. slagpåsen skulle sitta mer än fint just nu.
och jag vet att det är jävligt töntigt att bli sur över en sådan sak, men jag blev det och ja, jag kan ikke ändra mig såå.. 
vill bara gå och lägga mig i sängen, dra ner rullgardinerna och skrika!
men känns väl liiiiiiite bätter nu iallafall,. ska inte tänka på det nu, men jag kan liksom inte släppa det! har inte sett en match sedan, ah jag kommer inte ihåg senast! är fan hemskt. och jag som ska ha gått på sporten i fan 7år? eller något. ah, det är galet, snön förstör allt. ingen vill ändå inte ha det, eller ah, jag vill inte ha det iallafall! även om det bara är januari...


lalaalater!

snowie

23/01 -09

mjao, sitter här med min mage och viker mig. sjukt ont! huvudvärken gör det heller inte så mycket bättre! uhh. känns som jag kommer spy snart. men har iallafall tagit en ipren så borde gå över snart. gjorde lite yoga-övningar också, stäckte ut ryggen och så. känndes faktiskt bättre då, både i magen och ryggen. jag har jämt haft så ont i ryggen. blev nog sommarn när jag satt inne hela tiden vi datorn, jag växten väl troligen då och så blev det fel? nej jag vet inte, men drygt är det!

nu sitter jag och äter glass, kunde fan inte hålla mig. köpte den ju igentligen till imorgonkväll! eller jag fick den av emma ;* men nu sitter jag här med ben&jerry's och smaskar medans jag viker mig. haha
jag kikar också på massa björn gustavsson klipp på tuben. ;) så underbar alltså!
meen, jag saknar sommaren alldeles för mycket nu alltså! gråa dagar är inte allskul! usch, vill bara ha vår och sommar!

är dödstrött nu faktiskt redan! ska nog fixa sängen(somhar fullt med kläder och skit på sig) och göra mig klar inför kvällen, kanske blir det att ladda hem en film! :)

imorgon åker jag kanske till avesta en sväng med mamma och nobbe. blir att shoppa isåfall! sen åker jag väl till lisa och har' the best time of our lives!
haha, kan lät lite överdrivet, men om det blir minst lika kul som sist så jaaa ;) loveugirls ;*

trevlig helg,
kyss!

23/01 -09

inte skrivit på ett tag nu, men har lite bråttom så får bli ett kort inlägg!

i onsdags gjorde jag inte mycket alls, blir bara chill nu när det är skola, blir så trött! kikade väl iallafall på 90210 och gossipgirl. Och så bakade jag en kladdkaka också! ;) mums

På torsdagen gjorde jag heller inte så mycket. städade upp på rummet och kikade på andra avenyn! annars tog jag det lungt bara.

idag, fredag, är det ju skola iallafall.. sen går jag och brudarna och shoppar lite ätbart till på lördagen då vi ska ha myskväll hemma hos lisa! :D storbild är alltid bäst! haha, kommer nog bli sjult roligt.
Vi ska iallafall äta fläskfilé & potatisgratäng, chips och onyttigheter! najsii ;* hah

men nu måste jag skynda!  skolan väntar.

pusss!

20/01 -09

Idag kom jag väl sisådär fem minuter försent(igen). Även fast jag fick skjuss så kom jag försent, haha! Förstår inte hur jag lyckas? aja, resten av dagen flöt på och vi hade dessutom inga studier, så vi slutade tre! Jätteskönt, även om det bara var en timme gör det som fan. Jag gick hem till emma eftersom det snöade så in i helvete? Vart kommer det ifrån och varför kommer du NU? vill ju ha vår nu och sommar! Men nej, nu ska det vara en decimeter snö och kallt.. suck som fan.

Idag vid 7 åkte iallafall jag, Emma och mamma till Ann-sofie(syster) som fyller 41år idag, grattis! :*
Hade riktigt trevligt. Vi fikade och pratade. Alltså jag älskar att gå på kalas eller träffa släkten, jag tycker det är skitmysigt!
Kristoffer hann med lite trolleri också! Fattar dock inte hur han bär sig åt! haha.

Och idag klickade jag och mamma hem lite från h&m! Så jag är riktigt happy! haha, men nu måste jag sooova!

take care,
pusss!
                                        @h&m

19/01 -09

inte skrivit på ett tag nu men aja..

i fredags åkte ju iallafall jag och julia till borlänge och shoppade lite! :) hittade inte så mycket faktiskt men var nöjd över det endå. hade riktigt trevligt som jag alltid har med den bruttan! +att vi fick vara med om ett och annat äventyr.. ;)
det här köpte jag ;

en svart kjol, som man har uppe vid midjan, 149:- från JC
en mörkblå t-shirt med vita prickar på, 149:- från JC
ett par gråa leggins/jeans, 229:- från veromoda (pieces)


sedan åkte jag med emma till papsen på kvällen. vi käkade pizza och myste.
på lördagen åkte jag, pappa & cath till avesta och letade efter en ny kostym till pappa. Eftersom att han ska åka till Dubai på fredag. Han ska kika på byggnaderna, gå på kurs och ha allmänt roligt med kompanjonerna! ah, men han behövde iallafall kostym för att dem skulle på typ världens bästa hotell, så då får man inte ha "vardagskläder", då kommer man inte ens in! haha, sju stjärnigt också, visste inte ens att det fanns över fem? aja, han ska dit i en vecka. lyckost!
men vi hittade ingen kostym, så på söndagen bar vi iväg till borlänge, och då följde syrran med också! Hittade där en iallafall. ooch jag fick nya skor! sånna här reebok som jag alltid velat ha. fick dem av pappa, tackkk<3

åkte hem till mamma på söndagkväll sen då. så satt jag mest och kikade på kläder på h&m, ska beställa nu tror jag! :)
sedan blir det att plugga, har biologi tills imon, förhör och sånt.. uh!
känns som det var hur länge som helst sen det var lov, även fast det bara var någon vecka sedan! aja, är bara att bita ihop! snart är det helg igen får man hoppas.

yes, på lördag blir det myskväll hos lisa med tjejerna! <3 ska käka ruuskigt gott och bara njuta! kika på film på störskärm ska vi också göra! ;* can't wait! '

grattis till alla henrik idag också, grattis på namnsdagen!

laaater ;*

15/01 -09

ah, sitter här med färg i hela håret! Jag la i mer färg i hårbotten och så :) så ni blir jag helt mörk, eller ah, det ska vara mörkbrun!
igår var jag iallafall hemm från skolan. hade sjukt ont i magen, trodde jag skulel spy! usch. som tur gick det över under dagen. Men jag pluggade lite iallafall och tränade lite eller dansa! haha

idag var jah uppe och skulel till skolan igen! dagen gick ganska seg, men det var ganska slappt ändå! ;)
slutade vid 3, då gick jag med jullan och linnéa till stan så kikade jag och julia om vi fått in våra pengar, så köpte jag julklapp till isabelle(!!) och så gick vi in på Skönt under då, eftersom jag har pressentkort där! skulle kika på en väska. men då sa en tjej som jobbade där att dem hade rea den 26 januari på väskorna, en del iallafall. Så jag går dit då istället. :)

imorgon är det först skolan som gäller, sedan åker jag med julia till borlänge och shoppar! :D
Är en del jag ska kika efter, en ny sport-bh bland annat! såg att kenza hade en som hon sa var riktigt bra. Så ska kolla om den finns där! :)

men nu måste jag skölja ur mitt hår, sen så blir det sleeptime!
 
ppösss!

13/01 -09

har varit sjukt trött idag,. som dem andra dagarna. fast idag var det fan extremt! första lektionen var hk, och då satt vi och lyssna på kerstin i 80min, mh riktigt kul lär jag säga!! uh, mina ögon bara darrade för dem vill stänga sig.. trodde seriöst jag skulle somna sittandes. fyfan! resten av dagen orkade jag fan inte av, satt bara där på lektionerna typ och tog det lungt! haha ;) det var skönt! slutade klockan fyra, då jag gick till syrrans jobb och väntade på mami som slutade vid halv fem.
åkte sedan till emma med mamma och käkade lite hos henne. fläskfilé, pommes & bea-sås, +daimglass till efterrätt! ;* emma klippte mig en aning och så kikade vi på topmodell hos henne också! :)

tänkte ju att jag skulle lägga mig i tid i dag, men icke..
och imrogon ska jag till stan, har ju glömt pengarna varje dag för det varit så stressigt soom vanligt! men imorgon ska jag fan komma ihåg det! ska köpa ju köpa en jävligt försenad julklapp till isabelle, som sagt.

ååh, jag är sååå sugen på att köpa en slagpåse, skulle vara gryymt skönt! meen, kan inte ha den här i taket eftersom det är nå, ah, jag vet inte vad, men det går inte iallafall! men funderar på att sätta upp den i källaren. svalt och skönt där nere också. ;) men vi får se hur det blir med det.

haha, jag och tjejerna har planerat lite inför julias överraskning till hon fyller 'sweet 16! haha, kommer bli perfekt ju. kan dock inte säga vad det är eftersom hon kan läsa bloggen (om ni inte förstod det). blir i mars, då hon fyller 10mars! herregud, 16bast, inte illa pinkat! övningköra och allt, fyfan jag är avensjuk!
men sova nu!

pussss!


slagpåse


11/01 -09

helgen har varit ganska seg. jag har bara suttit och myst med massor av filmer och slöat! så ja,, jag har inte gjort något särskillt alls! eller idag vid sex åkte jag och mamma till moster annika som hade "ljus-party" hemma hos sig. är ganska mysigt faktiskt! massor med tända ljus, fika och så får man sitta och lyssna när en tjej berättar om vad det finns för olika ljus och ljusstakar. finns otroligt goda lukter! jag och mamma köpte päronchampagne-lukt och smultron&tranbär(?). +en pressent till emma. ;)

imorgon blir det skola också. efter funderar jag på att gå upp på stan en sväng? köpa en försenad julklapp till isabelle och kanske kika in på skönt under, eftersom jag har presentkort där. jag funderar iallafall på att titta på en väska där ifrån, en friis & company! :) men får se hur jag gör med det. och på onsdag eller torsdag blir det att åka till borlänge och shoppa med jullan! efter det klickar jag hem lite vårkläder .<3

gah, kan knappt hålla mig inför våren, sommaren, lov och p&l! någon mer som ska på festivalen? :) jag har iallafall inte bestämmt mig än om jag ska sova där eller inte! hmm, vi får se hur jag gör, ska höra med några av tjejerna också!
men nu måste jag borsta och fixa tänderna sedan sooova om jag ska orka upp imorgonbitti!

nattinatt !


schnygging
snygging på bilden! :*

09/01 -09

jag har vart otroligt trött idag, har inte sovit så mycket som jag behöver men ja, det är skönt att det är helg iallafall. även om vi bara gått två dagar är jag helt slut!
ah, vi fick reda på hur vi ska lämna in våran ansökan till gymnasiet idag. jag är så nervös inför sånt där när man väl lämnar in det, vet inte varför, men  jag tror alltid att jag ska klanta till det eller så.
aja, idag när jag gick hem från skolan var det underbart väder! strålande sol och blå himmel, var inte så kallt heller faktiskt.

jag som var så trött drog hem twilight, sjuuukt bra film alltså! helt underbar!
sen kom syster vid sex iallafall och käkade  med oss, så kollade vi lite på let's dance, men jag och emma satt mest vid datorn och fixade min blogg lite, tack för hjälpen! ;*

imorgon blir det kanske att kika på innebandy med lisa? vid sex tror jag, tjejerna möter mora! om ni inte har något annat för er kan ni ju gå dit och ge dem lite stöd, det är i vasahallen iallafall.
annars blir det nog en slapp helg, villa upp sig och så!
men nu funderar jag på att fixa lite på mitt rum, vädra lite(för det är så jävla varmt) och sedan sätta på en film. kan ju bli twilight igen, men får se, sen blir det att sova!
och för er som inte sett filmen, kan jag luungt rekomendera den! den är romantisk men också action. snyggingar i huvudrollerna är ett plus också!


god natt,
puss!


.

Fall in through emotion and passing through memories.
Descending into dark with my hands in front of me,
waving and screaming, falling like a way through Hell.
What's at the bottom? I don't know.
     But I'll find out, when I get there.

08/01 -09

första skoldagen avklarad. när man väl börjat skolan och allt blir som vanligt, tycker jag det känns som det knappt hänt något, alls! att vi inte haft något lov. hm, allt bara blir som vanligt, samma visa hela tiden. känns så enformigt mitt liv, men ja, nog om det!
somnade tillslut klockan två igår kväll. jag förstår inte varför jag aldrig kan sova om nätterna? eller jo, haha! jag sov väl lite för länge igår. men aja, jag klarade mig på fem timmars sömn! och jag kom i tid idag faktiskt! tro det eller ej, but I did! :)
är iallafall skönt att det är fredag imorgon, hade inte klarat mig annars, haha!

hm, i helgen händer det nog inget särskillt tror jag. inte vad jag vet iallafall. får väl se vad som händer.
nästa vecka åker ju iallafall jag och jullan, som sagt, till borlänge och shoppar! efter vi vart och shoppat funderar jag på att beställa hem lite vårkläder också!

om en kvart ska jag och mami åka och hämta emma, så ska vi kika på en till lägenhet.
den vi kollade på igår var heeelt underbar tyckker jag! så himla fräsch, me like! skulle fan kunna flytta in i den jag. men det var ju en bostadsrätt som hon måste köpa då.(?) men ja, vi ska kika runt lite mer om det finns något mer fint!

åhå, jag kan knappt vänta tills sommaren, sommarkänslor på hög nivå!
tänk liksom; p&l, norn, sol & bad och massa mer! låter så härligt och jag vill ha vår NU så sommaren kan komma någon gång! det snöar liksom fortfarande.. men ja, iochförsig är det ju bara januari, meen ändå. 

men nu ska jag ta och byta om lite, sen kika på lägenheten,
sen nytt avsnitt av 90210! ;*

pussas
<3

07/01 -09

ah, imorse när jag vaknade, eller ah, snarare vid lunch, gick jag upp och bakade helt plötligt, haha! vet inte riktigt hur det blev, men funderar på att sätta på en film snart och ta en kaka med glass som jag bakade, mums! dem vart dock lite väl stora. haha

idag, vid sex kommer moster annika och hämtar mig och sedan emma, så ska vi åka och kika på en lägenhet till emma. det var någon på annikas jobb som hade någon tror jag. en tvåa iallafall, 80 000 tror jag? aja, vi ska iallafall dit vid sex. sen följer jag nog med emma hem till henne, och hon ville också beställa thai, så blir väl det idag igen då, haha! men hur kan man säga nej till det egentligen? ;) får gotta sig lite nu, dagen före skolan börjar. så det blir att mysa hos syster ikväll!

men som sagt, nu ska jag sätta på en film och äta lite onyttigheter!




laaaater!

                                                                                            

06/01 -09

har inte skrivit på ett bra tag nu, men!

ah, här om dagen gick jag, emma och anders på bio, the day the earth stood still, jag själv tycker att filmen var bra! handlar ju om klimatförändringarna och allt om miljön och det. men jag tycker om sådant! :)
sen kom väl helgen och jag åkte till papi. tog det mest lungt, som jag brukar göra när jag är hos honom. men på söndagen åkte vi ut till farmor och farfar i koberga, husby. ;) Är så mysigt att vara där ute, är något speciellt iallafall !

igår, måndag, så käkade jag, mamma, emma och anders på en & en halv, ruskigt god mat. jag tog klassiken, fläskfilé, potatisklyftor med bea-sås, hur gott som helst alltså! ah, när vi käkat och tagit en efterrätt/drink kom storasyster, ann-sofie, henrik och kristoffer! så dom gjorde oss sällskap en stund. :)
vi käkade väl för att det typ var trettondags-afton och för att anders åkte tillbaka till halmstad idag. men som sagt, det var riktigt trevligt.<3

idag har jag sovit ut, sedan så åkte jag till linnéa ;* och därefter kom julia :) så pratade vi en massa, har ju inte träffats så mycket, inte typ på en vecka? men ja, vi pratade en hel del, sen gick vi och köpte lite tahi som vi tog hem och åt. jävligt gott var det! & trevligt. alltid trevligt med er brudar<3 och jag fick ju min julklapp av linnéa också! naomi campbell, seductive elixir, parfym-bodylotion-showergel! ;*

har väl inte så stora planer inför morgondagem antar jag. eller jag har iallafall tänkt städa upp på mitt rum så jag har det rent när skolan börjar. ska nog ha en riktig emelie-dag! blir att fixa naglarna, ta på sig en ansiktsmask och kika på kläder som jag ska beställa till våren! ;*

nästa vecka åker iallafall jag och jullan till borlänge och shoppar som tokar, me liike!
men nu måste jag ta och sova, om jag ska kunna somna imrogon och gå upp på torsdag så ah.. call me crazy, men jag har sett fram emot att få börja skolan igen! alltså inte tidiga mornar men ja. är så himla rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen! men ja, som sagt, ska bli skönt att komma igång igen som vanligt. nationella och gymnasiumpapperen väntar..
 
hm, lägger ut en gammal/älskad goding!
jeff buckley- hallelujah

puss!


02/01 -09

ah, kom nyss ut ur duschen, då jag såg mitt enorma blåmärke på högra foten, haha? fråga mig inte hur jag fick det, då blir det bara pinsamt, mer pinsamt..

men iallafall, jag kom nyss ut ur duschen, ska möta lisa. så ska vi va lite på stan, får se ad vi hittar på. ehm, ska säkert in i vasahallen, ska väl ge oscar hans vante som han glömde i onsdags.
oooch, sen drar ja till pappa. ah, får se vad helgen har att bjuda på, men nu måste jag rusa!

pusshej!

01/01 -09

yes, första dagen på det nya året. känns skönt, även om man mår en aning illa..

men gårdagen var grymt kul. även om det blev lite mycket redan vid 7-8..? hahah, ajaa.. förstår inte hur rykten om fest kan sprida sig så in i helvete? ah, kom iallafall massa folk. men som tur hade vi ju jens, haha. han kunde de där. ah vi fick ju lov att sparka ut dem så, ja.
men jag, som sagt, vart det kanske liite mycket och liite för tidigt för min del..  +att min kamera gick sönder och mina G och H tangenter på tangentbordet är jäävligt tröga efter en olycka på skrivbordet. men går ju iallafall att skriva med dem som tur är. värre är det väl med kameran, är helt svart när man ska ta kort, men får se om man dunkar lite i den kanske det går tillslut? hoppas på det iallafall, haha! har inte lust att bränna några hundringar på lagning heller!
jag var heller inte den enda onyktra här hemma kan jag säga! haha, så tro inte de.
hm, har ont i vaden också, kan bero på att trappan vinglade till.. haha, mh.

ah, vi var iallafall hemma hos mig, pojkarna kom vid 6? ah så kom alla andra lite då och då. sen vid kvart i tolv gick vi ut i kylan, brr! firade det nya året i centrumrondellen med typ 100pers till? sen när man stått där i en timme i klänning och skinnjacka är det fan inte kul. vi hänge med folket till nån efterfest hos nån anton? men ah, sen gick vi slutligen hem till julias pappa, typ jag,lisa,julia, robin, erik och jonas dårå. men vart lite bråk så jag och lisa gick till mig och sov.

men nu ska jag, emma och anders kika på pineapple express! så ah, 2009 here we come, eller något..

men pyss!