the face

Blev hemma idag med. Har kanske inte ens sagt att jag var hemma igår från skolan? Jag mår inte bra alls i kroppen. Febrig och snuvig.. :( Skulle tippa på att stress, alkohol och för lite sömn har med det att göra. Haha, jag börjar låta som  kis'sie.... Nej, men imorgon blir det skolan i alla fall, slutar efter lunch, shcysst! Sen blir det troligtvis lite grillning hos kristoffer imorgon då hans föräldrar är på franska rivieran. Hoppas bara att vädret håller i sig till denna långhelg! :)

Nu lyssnar jag på lite Kings of Leon. Deras album som dom släppte i höstas är magnifikt. Kan aldrig tröttna på den, üüüüüberbra! Min nya favorit är The Face, annars är mina absoluta favoriter Pyro och Radioactive! :}
Men nu ska jag fortsätta med pluggandet, naturvetenskap och matte, jippi!


lallala

jag vet jag vet, skulle lägga upp bilder idag men nej, min kropp behöver sömn. Har sovit typ 8h på två dagar, och jag som brukar sova typ 20 på två dagar.. haha, aja, finns bilder på fb om ni inte kan vänta här! :) Kommer upp imorgon i alla fall, det lovar jag! :)

god natt!


trevligt

Det är så trevligt att man har sovit tre-fyra timmar inatt, att man har megastort prov imorgon(som jag inte kan ett piss om.....), trevligt att man är bakis, trevligt att man kommer få sova minst lika lite som inatt....

Men gårkvällen va fan helt okej, mer än okej. Den var awesome!

ps. bilder kommer imorgon ;)

live your life

Har precis fixat naglarna så nu är det klart i alla fall. Ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig. Ikväll blir det långsta och brukets dag, tro det eller ej. För om jag vore klok skulle jag antagligen vara hemma med tanke på vad som hände förra året, haha.. Men inte fan är jag klok heller, det har jag aldrig påstått! ;)
Åker vid tre hem till emelie och träffar tjejerna där, sen går vi vidare till en grillfest och kikar lite forboll och så går vi väl till lambon eller vad det nu heter?
Aja, har inte superhöga förväntningar direkt men va fan, det blir vad man gör det till!

woopwooop!!!!


haha, precis ett år sedan..


Scattered as the raindrops hit the ground

Jäklar vilken grå dag det är idag.. Alla är trötta och slut efter gårdagen, som för övrigt var en riktigt bra dag! Efter skolan blir det hem, packa och duscha, sedan iväg på kalas då Martin har fyllt 21, grattiiis! :D

Nu ska jag jobba vidare och lyssna på musik, hörs senare!

army of dreamers

Förövrigt funderar jag på att bli ljusare i håret. Vad säger ni? Jag har ju inte haft ljust hår sen jag var 7-8 år.. Är så jävla trött på detta svarta tråkiga.
Känns lite som att naturligt mörkblond är det nya bruna, eller har jag helt fel när jag säger så?

Om jag inte färgar håret blir det att ta fram saxen. Det är ju helt dött håret...

Maybe I've been California dreaming


dancing in the dark

NU var första gången jag kom hem idag. Har blivit ut så nästan hela veckan och kan säga att det känns i kroppen!
Nu ska jag fixa lite grym musik till luren, sen duscha och fixa allt klart tills imorgon då det blir estocolmo med klassen +2 klasser till! Kommer dit så ska vi gå på några museum och sen blir det fritid, hihi! :D Dock blir det en teater (Romeo & Julia) på kvällen, på ca 3 timmar plus en pause på en halvtimme?... Kommer hem imorgon natt så kommer så kommer nog vara skapligt trött på fredag.
I helgen vankas mer roligheter, men det tar vi då!

PUSS

motherlover

lonely island & justin timberlake

(:

uhu, har svenska just n u men jag orkar verkligen inte.. Har endå en vecka på mig att förbereda mig på redovisningen!
Aja, sen skippar vi nog filmkunskapen och går hem och pluggar lite. Känns som att jag får mer gjort då faktiskt. Har ju huuuur mycket, verkligen huuuuuuur mycket som helst innan lovet. Helt galet att jag ska hinna allt detta på två veckor?! Herregud vad jag tycker syndn om er ettor som ska gå samhäll/ekonomi.. ujuj

Men på torsdag blir det heldag i sthlm, trevligt! :D

Lite bilder från gårdagen

haha, alltså jag är sämst.. Blev det några bilder från barca igår eller? Ne. Men nu kommer det lite bilder från middagen igår med tjejerna. Vi firade ju Lisa då hon fyllde arton den 19, firade ju henne i spanien också, men det är ju rutin att vi käkar på halvan då någon fyller arton så. ;)



Måste säga grattis en gång till, du är bäst bruden!!!

nothing lovelier than you


borta bra..

..men hemma bäst! Absolut. Men herregud, ni ska veta vilken resa vi har haft. Helt galen! Så jävla härligt, dock är jag äckligt trött då jag bara har sovit 2-3 timmar i natt (imorse), så ska sova lite nu sen hem till syrran och hjälpa dom med flytten. Blir uppdatering imorgon över hur resan var, kommer troligen bilder också! :)

god natt!

ni får lite smakprov redan nu! ;)

barcelonaa

herregud nu ar vi har, sa javla varmt och skont sa det ar inte sant. Meeeen har inte tid att sitta mer har nu!

later! ;)

freeedag

fredag, älskade fredag! Fy fan va veckan har gått segt alltså, men äntligen. Efter skolan blir det att gå hem till min fyrbenta älskling eftersom pappa och catherine är på firmafest i sthlm. Men tror syrran skulle komma förbi i alla fall så jag får lite sällskap!

nu blir det spanska, hejs!

garderoben!

före..


EFTER!

Sådär ja, liten förändring kanske? Dock är plastlådorna borta nu, var bara tillfälligt. Nu är det trä-boxar som står där! :)

perfect nightmare


Keep telling myself that it's not worth it
I already know I don't deserve it
But if it's from you I don't mind hurting


trött tjej!

Herregud va dagen har gått fort. Känns som att det bara var någon timme sedan jag cyklade iväg till skolan. Dock känns det att dagen snart är slut, är så himla trött i kroppen så det är sjukt. Efter skolan gick jag och lisa och köpte lite glass och satt oss på emmas ballkong och stekte lite. Kikade även på clubbar i barca och även lite drinkar, haha! Första gången vi köper lagligt, klart vi vill glänsa lite då! ;) Sen åkte jag och mamma till Hildéns och köpte lite blommor och kryddor. Sen iväg till farmor och farfar på en gång eftersom farmor fyller år imorgon, så grattade vi henne idag! :) Så övningskörde jag dit och hem! hihi

Nu ska jag sooova så jag orkar vara i sthlm imorgon, åker med skolan och kikar på mässa. Har även massa fritid med girlsen så det blir nog awesome! Nu ska jag sova, godnatt!


to fly

I came to win, to survive, to prosper, to rise
to fly


music makes the people come together

Ni ska bara veta hur mycket jag ha snålat på spotify. 10 timmars musik för mig är 1½-2 dagar i vanliga fall.. Så nu har jag veeerkligen snålat och lyssnat mycket på tuben, det blir dock lite jobbigt när man ska byta låt hela tiden och inte kunna låta det rulla. Men nu lyssnar jag faktiskt på Grooveshark, en sida där man kan lyssna på nästan allt. Absolut inte lika stort utbud, men det är riktigt bra! HÄR kan ni lyssna på det.

Nu ska jag strax är lite lunch med mamma, sen duscha och fixa mig för at åka hem till pappa. Cath's son och hans familj är här från Irland, så ska träffa dom igen. Var ju ett år sedan sist!

tjing!


twilightkoma

Ikväll har det varit mys här hemma. Har precis käkat grillat med mamsen och nu blir det twilight på ettan, första filmen! Jag som ändå funderade på att se den idag! För er läsare som inte sett den borde verkligen se den. Jag var faktiskt riktigt skeptisk över filmen när den kom ut. Det gick flera månader innan jag såg den och vart heeelt till mig när jag  gjorde det. Jag kan ärligt säga att jag tror jag sett den minst 15 gånger.. Helt sjukt egentligen. Men jag kom in i en twilightkoma eller vad man nu säger. Jag lyssnade på musken från filmen,kollade på filmen dagar i rad, läste böckerna och ja, var allmän ttokig i den. Haha.

Aja, ha en trevlig helg! :)


varför?

Varför DANMARK? Varför roskilde? :(
"The heavy metal legends' recapturing of the Orange Stage will be the band’s only festival concert in Scandinavia this summer."


I feel your arms around me but not the heat

Jahapp, det var den dagen det. Trotts en jävligt lång dag har det gått fort! Jag slutade vid halv tre och gick direkt till jobbet och stängde klockan 18 då. Så nu har jag pluggat lite engelska, kikat på glammis och målat naglarna. Har inte hunnit med särskillt mycket mer. Men ska plugga vidare nu, ska bara ta lite té först! :)


I see your true colours

Dör lite..... Så jäkla söta, man vill bara ha varenda en och gosa med!


we all die young

Jag har blivit heeelt kär i den här låten då jag hörde den i filmen Rock Star. Det är en film som är inspirerad av den riktiga historien om en helt random kille som fick chansen att prova på att spela med Judas Priest. Och gissa vad, han fick jobbet! En riktig skön film om man gillar musiken, heavy metal.

where them girls at

Lyssna på hela låten här!

give me a break..

Ja, jag kan ju säga att jag har haft bättre dagar.. Vet inte om det är finfina veckan som gör mig lite "emotional", men jag måste bara visa är äckligt bitter jag är just nu.
Jag är helt förstörd för att jag inte är fyra månader äldre. Dvs. för att jag inte får rocka gärnet med mina brudar nu och i sommar, men allra mest är det nog för att några av mina absoluta favoriter kommer till stockholm om 1 månad och jag får inte se dom för jag är minderårig?!! Och jag får heller inte gå med en förälder, för tro mig, jag skulle lätt gå med en om jag kunde. Skulle fan bära dom om jag så var tvungen... Nej, jag kommer troligen stå utanför sthlm stadion och lyssna. Patetiskt eller entusiastiskt? Jag håller åt entusiastiskt!

Har även läxor, rester och skit i skolan. Trevligt? Inte särskillt. Fan vädret är också piss. Det haglade när jag cyklade hem, va fan liksom? I MAJ?
Nej fan. Nu ska jag ta en ipren, duscha, dricka lite te och sova. Vill bara att dagen ska vara slut..

who run the world? girls!

I broke my 9 to 5 and copped my cheque
This goes out to all the women getting it in, get on your grind
To the other men that respect what I do
Please, accept my shine

uhuuu

Jag mår inge bra alls. :( Har cpont i magen så jag gick faktiskt hem nu efter nk'n. Orkade inte vara kvar.. Så nu ska jag ta en ipren, en avokado och kika på en film och hoppas på att det går över snabbt!

Första skoldagen, gick ju toppen..

baby, it's louder than words

FAAN va jag hatar alla som ska åka på summerburst. fan dö...........

 


lejonkungen

Idag mår man väl lite som man förtjänar.. Dock blir jag inte så bakis längre, tack och lov! Är bara lite seg och öm i kroppen. Men gårkvällen var i alla fall riktigt bra! Vi förfetsade hos julia, kom lite folk så spelade vi ölspel och hade tequiiiilarace! ;) Sen gick vi vidare till hampus där det ytterliggare kom fler folk och ja, inte bråk eller stök, så jävla skönt! Tack för en BRA kväll!

Idag har jag käkat flott mat, kollat på lejonkungen, haha, och... nej inte så mycket mer. Funderar på om jag ska se Lejonkungen 2! Är på riktigt disneyhumör! Älskar det. Lejonkungen måste ändå vara den BÄSTA filmen av Walt Disney. Eller hur?!