26/02 -09

ihih., har nyss käkat kycklingspett med potatisgratäng med mamma, ååh så gott! men nu sticker jag hem till Linnéa och har myskväll med henne och Julia :) loooovely!


see yaaaa!

Katy Perry - If you can afford me


 

riktigt grym låt!

26/02 -09

aop, i tisdags var  jag ju med mina brudar som sagt, Linnéa & Julia. :)  Vi gick först in på skönt under och så köpte jag en Friis och Company-väska +en likadan nessesär(?) båda på rea, så det vart bara 275:- !! Tror dock att dem flesta i stan inte vet att dem har sådana väskor där, dom kostar liksom 200:- för en väska och det ursprungliga priset är 699:- tror jag! så det är konstigt att inte folk köper dem, dem är ju skitsnygga!

friis&Company
iallafall,så gick vi och köpte oss en varsin baguette och traskade hem till Linnéa, satt och käka och pratade på som tusan! Dem hade också hembakade samlor så vi tog en sådan också! Vi var väl kvar till sisådär 7-8? då gick jag iallafall hem.
haha och såklart(!) trillar jag och får ont.. :( jag vill bara ha vår nu alltså!

onsdag hände det inte särskillt mycket. Jag sov halva dagen och kikade lite på oth och sen åkte jag till syrran vid 3 och så slutade hon 6, då gick vi och handlade och sedan hem och lagade fläskfilé, potatisklyftor och bea, mums! :} så sov jag över där, blev väl sista natten för mig där i lägenheten. Hon ska ju faktiskt flytta till en annan(lite mindre) lägenhet i helgen. Blir nog riktigt bra, mysig är den iallafall!
Så imorse åkte vi med mamma och hämtade nyckeln och sedan släppte vi av henne vid jobbet så stack jag och mamma upp till gallerian och hämtade h&m-paket! :) Fick äntligen min bikini och min munkjacka! +att emma hade lite kläder också. :) Har också varit/är underbart väder idag! Fast nu börjar det bli lite mulet.

Ikväll blir det nog att vara och sova över med brudarna igen! blir nog riktigt mysigt! Vet dock inte vart vi ska vara än. Om dem sover här blir det ju lite pjåkigt eftersom dem är allergiska mot gunvald(missen), fast det är ju jag också, fast kanske inte lika illa som dem. Men jag skulle aldrig kunna ta bort gunvald pga min allergi!

ojj, nu blev det ett långt inlägg. menmen! :)
nu ska jag lägga mig i sängen och mysa framför oth<3 ;)

take caaare ;*

24/02 -09

har inte uppdaterat på ett bra tag nu. Vet inte varför faktiskt. Har väl varit lite mycket i skolan den sista veckan. + att jag "upptäckte" one three hill, så jag har fått ett beroende-sug av det! Kan sitta hela dagarna, haha, blir varken hungrig eller trött. Men Idag ska jag ta mig i kragen och gå ut med mina bruttor. Blir troligen att käka semla, eftersom det är fettisdagen idag! :) Och sen blir det väl att gå hem till någon av oss och göra det vi är bäst på(?) snacka skitsnack, as usually! ;) haha, närå. Men blir att kackla på ordentligt i think!

Storasyster, Emma, fyllde 22 i torsdags, den 19 februari! Jag gav henne 2st stora glaskupor(?) i olika storlekar. Hoppas att dem blev bra iallafall!

Ah, eftersom jag har kollat på oth dem senaste dagarna och dessutom kollat klart på hela första säsong, så hörde jag en låt i slutet som jag tycket jag kände igen.. Jag började "nynna" på den och kom fram till att jag hört den från Leona Lewis - run, men det var ju inte hon som sjöng utan Snow Patrol! Dem var dock mycket bättre, om ni frågar mig!
Så jag sitter och lyssna om och om igen på den. ;)
Men nu ska jag ta och sminka mig och fixa!

pusss!


nytt till lillsyrran ;)

varsååågoood lill sis' ;)

/ emmahaa.blogg.se

18/02 -09

hey,

idag har det varit skola, som vanligt.. Det ska bli grymt skönt att få lov nu. Bara 2dagar kvar!
Vet faktiskt inte vad jag ska göra riktigt. Men blir nog att ta det lungt, sova ut är det första jag ska göra iallafall! ;}
Gick till kristoffer efter skolan (vilket jag har börjat gjort ofta nu!) och så åt vi bullar och drack te. :)
Nu på kvällen har jag städat och igentligen var det planerat att jag skulle plugga också. Men min "lust" av det slutade när jag insåg att jag glömt ett papper i kopiatorn, uh... så det blir nog bara att skriva klart faktan och neptunus och läsa igenom orden för min del, sen så ska jag sooova!

imorgon fyller syrran år också! 22 år, grattis! Så det blir att åka hem till henne imon och käka tårta!

och just de!
Sara L i min klass hade en egen lektion idag på idrotten. Hon 'lärde oss' kick-boxing. Sjuukt kul! Tror fan jag ska börja köra lite sånt tror jag! Om jag får med min någon som är intresserad? :)

slänger ut en bild på mig och lisa från måndags, klassen åkte till säters biograf-museum!
själv tycker jag det var kul, faktiskt! :)

me und lisa på tv!


PUSS & GOD NATT!


14/02 -09

ska slänga in ett inlägg lite snabbt tänkte jag!

igår efter skolan stötte jag på syster, Ann-sofie, hon bjöd upp mig på mat och så var jagmed kristoffer ett tag. Sedan fick jag skjuss hem av dem eftersom dem skulle till ishallen. Så jag städade och dammsög hela lägenheten.
På kvällen åkte jag till pappa och så följde emma och anders med också! Vi åt pizza, as usually. ;)

Idag har jag, emma och anders vart i borlänge. Fast igentligen skull eman nog helst åkt skidor eller skoter eller något, var ju så himla fint väder! uuhja

det här köpte jag ;
en marinblå bolero med guldknappar, h&m, 298:-
ett svart Marilyn Monroe- linne, h&m, 149:-
en vit typ stickad/virkad tröja, cubus, 299:-
en svart tröja med stora armar och ganska tajt, cubus, 199:-
+att jag fick ett 'hope'-halsband av emma, i alla <3-dag present, tack! :*

när vi kom hemm hade vi fullt hus. Ann-sofie och kristoffer var här och daniel. :)
men jaa, alla hjärtans dag, riktigt mysig dag tycker jag! Jag fick choklad av mamma och kristall liknande 'hängare' och ekologiska geléhjärtan av pappa. <3
ekologiska geléhjärtan av papi!

nu blir det melodifestivalen! ha en trevlig lördagskväll!

take care,
puss!

The Sounds - Queen of apology


 
kommer ni ihåg?
oldie, but goldie!

12/02 -09

hey guys!


skrev nyss in ett inlägg men då kom det upp jävla error skit, huh, så himla drygt!

aja, i onsdags så gick jag till kristoffer efter skolan. Vi chillade och jag förhörde honom på andra världskriget. Alltså det hade ju vi för ett år sedan och guuud vad mycket man glömmer, det är ju inte direkt så att man kommer ihåg allt(som man säkert igentligen ska, iallafalla meningen att man ska) liksom. Aja, sedan kom henrik, broderdaniel och martin så käkade dem lite och sedan så traskade jag hem och pluggade!


idag, torsdag, så hade vi engelska förhör och likaså i spanska,. vettefan hur det gick.. hade ju igentligen hk läxa tills idag också, men den orkade jag verkligen inte göra!
jaao, annars händer det väl inte så mycket.. eller mamma åkte till falun idag pga. att hon har så ont i ryggen/benet. Men Anders(som kom hem idag) var så snäll att han hämtade henne! :)
nu ska jag ta och plocka ihop lite snabbt och sedan sätta mig och råplugga matte! Har prov imorgon, fredag den trettonde! ohmy, får se hu detta slutar.. Inte för att jag är så skeptisk men endå!
Har också sovmorgon imorgon, 09.40 börjar vi då. Inte så mycket men det är ju mycket bättre än 08.40 iallafall! :) Fast jag slår nästan vad om att jag kommer komma försent ändå! ;) haha

men nu måste jag ta mig i kragen och sätta igång! måste hinna plugga innan jag somnar här. Jag har börjat gäspa redan vid nio nu förtiden. Maybe it's the weather, jadu, jag vet inte.. Men jag vet att jag vill ha vår och sol och det blir inte bätter när man hör att det ska komma typ lika mycket snö igen ! uhh.. bläu, men nu måste jag dra.


CIAO!

Pussycat Dolls - I hate this part

en låt att få på hjärnan? :)

 
 
Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan,
 utan att ett par droppar faller på oss själva.

10/02 -09

tänkte att jag skulle hinna skriva ett litet inlägg innan jag somnar, är dödstrött!

helgen spenderades som sagt med brudarna. Hade ruskigt kul! Kika på melodifestivalen hann vi också med. :)
söndagen kom mamma  hem, jag och emma fick lakritspipor<3 och nå mer i citronsmak! mums

veckan har bara rullat på som vanligt och har inte vart nå speciell. Vet dock inte varför, men jag är jättestressad just nu. Inte för vi har mycket, för det har vi inte.. eller ah, vi har haft mer prov/förhör förrut än vi har nu, men har engelska och spanska tills på torsdag och matteprov på fredag som jag känner på mig att jag kommer faila...

idag har jag inte gjort särskillt mycket. Jag kom hem och bakade en kladdkaka, sen satt jag på lipstick jungle avsnitt och sedan åkte jag med mamma och emma och handlade lite. Efter det satt jag på Bolt, haha, jag tycker att den var värsta kul. Fast det beror väl på vilken humor man har, men jag har ganska sjuk humor så ah. :) Sen kikade jag på fler lipstick jungle avsnitt. Det är så jevla bra!!

Imorgon blir det att gymma med jullan efter skolan. Detsamma på fredag, gyyyym!
Men nu ska jag nog hoppa i säng! Vill bara gratta sötaste kusinen, Isabella! Bruden fyllde 14baaast 8/2! :*

puss & sovgott!

08/02 -09

haha, julia trodde nyss jag pratade om att någon kraschat ett pepperkakshus. hahah, och lisa snarkar på hon! Men man vill ju inte sitta själv, så jag skriker till julia då och då så hon inte hinner somna! så snäll e jag. :)

kvällen var iallafll skitkul! jag, lisa, julia & linnéa var det. Men först åt jag, lisa och julia thai, mums! :) Sedan så kom Linnéa. Vi kikade lite på melodifestivalen, körde sanning eller kons. med sånt där kortspel, hahahhaha!
så vart det lite dans också, hah! dunka musik hann vi med också, passade ju på när vi var ensama! ;)
Vi kollade iallafall på seven pounds, och fyfaaan va vi grät! hur mycket som helst och lisa sov typ, haha! fast vaknade av sitt larm som hon satt. Men alltså man måste se seven pounds, den är fan bäst! om man gillar att gråta iallafall.
efter filmer gick vi med Linnéa hem i snödrivorna, sedan hem igen. :)

gymmet gick också riktigt bra! blir att gymma 3-4 dagar i veckan nu. Julia ska ju träna de, eller ja hon måste ju det. Så jag är hennes träningskompis! :)
tack tjejer iallafall för en toppenkväll! :)
<3
nu ska vi sova, eller jag ska väcka sjusovarna och lägga oss där vi ska sova!


puss & gonatt
<3

07/02 -09

sjunde februari, dagen har till en början börjat toppen! vinkade nyss av mamma och hennes särbo som ska åka på kryssning med några till. Så ikväll blir det att sitta hemma hos mig med bästa brudarna! några av dem iallafall! :)
Kommer kika på seven pounds, så jäääääkla bra film, sesese! blir att gråta en skvätt kan jag lova!

nu ska jag ta och packa. Ska hem till syster en sväng sedan möter jag upp jullan så sticker vi till gymmet, ska basta också! nu måste jag göra mig i ordning innan syster flippar!

pussss!

04/02 -09

hehej!
yes, i tisdags hade vi nationellaprov i svenska. Det gick faktiskt riktigt bra tror jag! och imorgon har vi och np men då ska vi skriva en uppsats, känner mig inte lika säker på det dock.. men det är väl bara att göra mkitt bästa antar jag. idag iallafall, var det bad i skolan. Det var inte så jävla drygt som jag tänkte mig. Är väl dags att börja vara med på bad-timmarna nu. Det vat liksom min första i hela nian. aja, blir att sattsa stort nu tills slutproven. Känns som jag vill hinna med så mycket nu. Träna, hinna med i skolan och pluggapluggaplugga, dessutom att umgås med älsklingarna!
men jag får anstränga mig, sista termin, sista terminen på vasaskolan, sista terminen på högstadiet.

nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik samtidigt som jag kikar på life of ryan, är han inte gaanska snygg? mhmmm! sitter hemma hos syster så hon kommer nog strax hem. Sedan kommer mamma också och hämtar oss så åker vi upp till moster annika. Emma ska fixa både hennes och mammas hår. Jag ska nog passa pojkarna lite, och hjälper förståss till om dem behöver hjälp! Annars händer det inget särskillt i livet asoo.. np som sagt och det är väl ganska stort, aghit?

jag och jullan ska köpa gymkort också! Tre gånger i veckan måste vi träna(eller hon, för att träna upp knät..) så det blir bra att komma igång igen känner jag. Allt blir väl roligare med en kompis, eller hur? :)
på lördag blir det att gymma och basta! Sedan på kvällen blir det mys hemma hos mig eftersom mamma åker på kryssning. Så julia och lisa sover iallafall över hos mig. Får se om Linnéa och Isabelle(kommer?) sover över också. :) Kommer troligen beställa hem lite thai och mysa riktigt ordentligt.

blir ett riktigt långt inlägg men har så mycket att säga! för det första! Jag vet inte hur det blir med peace and love längre.. alla bangar ju ur känns det som. Men Lisa ska iallafall dit så jag kanske sover(?) och umgås med henne och Karolina, if I may? :) aja, det löser sig. Sommar'n är efterlängtad nu kan jag säga! men nu ska jag kika på tv.

take care,
pussas!