30/11 -08

första advent idag då, var på julskyltningen med jullan ;* sen mötte vi mandie, så kikade vi på modevisning :) Sen träffade vi på jens, jesper, lisa och korre :) sen ville jag och julia ha mat och likaså manda, så hängde jens och jesper med också till mcd. Sen gick vi på stan en sväng och in i vasahallen och kikade på gymnastik sen gick vi hem :) Och typ precis när jag kommit hem åkte jag och mamma till emma en sväng med mat till henne och så, så kikade vi lite på Ensam hemma2 ;D
I fredags så åkte ju jag, linnéa & julia till borlänge med mamma. Hittade en svart/grå vinterjacka<3, en svart bh, en sminksvamp och så fick jag en tröja av mami, en lila. ;*  Och sen på något mystiskt sätt, försvann min sminkväska. :'/ Tror den ramlade ut ur bilen när jag klev ur bilen eller något. :s Ah, hitter den iallafall inte.. Men fick det jag behöver av mami som tur e<3
fredagskväll gick jag iallafall till julia, sen blev det att jag sova där också :)
sen på lördagen tog jag det bara lungt, chillade med några filmer ;)
men nu ska jag hoppa i säng om jag ska orka upp imorgon... matteprov onsdag och fredag (y
och fyfan för att de inte är nå snö ute ;((

natti,
pussas!

27/11 -08

dagen gick riktigt bra faktiskt! trots att jag inte fick min skönhetssömn.. men 5 timmar är bättre än inget, aight? var en riktig slö-start på min skoldag,, först engelska där vi kollade på film, sen svenska där vi bara läste en äckligt tråkig och dålig bok...sen spanska och då hade ju jag inte gjort läxan så då vart de förhör hela lektionen och jag bara satt där typ ;P Så slapp vi bilden och studierna :) Så jag och brudarna gick till blå lagunen och käkade lite pirre, haha ;) satt väl där i över 2timmar :P  sen gick vi till söttan och köpte lite onyttigheter och så for vi hem till lisa :) Där vi gick in på en hemsida där man fråga "Peter", som tydligen ska vara ett medium eller något. Så ska man fråga typ.. men nej, fattar inget. var helt konstigt iallafall! Men vi hade jättekul åt massor,. var länge sedan vi 5 var, men det ver riktigt trevligt, som alltid! Jag, Linnéa & Isabelle satt och kikade på massa spök-klipp och så gick lisa och julia ut och knacka på fönstret,, ååh fyfan va jag blev rädd :( hahhaa, men jaa. tack för en underbar eftermiddag ;* Sen uv-samtal, gick rikigt bra det med, hahah ;D
Så dagen har vart ovanligt bra! :) Imon är det fredag också, då drar jag, jullan och linnéa med mamsi till borlänge ;D ska kika på en ny vinterjacka :D iihihi!
Men nu måste jag sova om jag ska orka med att shoppa imorgon ;)
haha, och om ni ville veta, så är jag oootroligt sugen på att se top gun nu....... de är galet att vi inte har den, älskar den!  Och lååten, oh my.

ni får ett smakprov,
natti! ;*





26/11 -08

ah, var ett tag sedan nu. Men jag har vart/är sjuk, blev faktiskt de! Förkyld som bara den & feber och skit. Inte kul alls! :/
Så nu har man missat en massa i skolan,.. men ska höra med jullan eller någon om jag kan kopiera det viktigaste dem tagit upp, hope that's okey? :) Idag mår jag väl bättre än tidigare iallafall. Bättre i förkyldningen och tror/hoppas att jag inte har någon feber kvar(?!) :P Nu ska jag fixa och plocka i mitt rum en stund :) Sen hoppar jag in i duschen och fräschar upp mig lite, så kommer mamma och hämtar mig klockan 6, sen åker vi till Kristoffer(systersson) som fyller 14, inte illa pinkat! ;) hihi, sen hem och fixa till morgondagen och skola(?) :) Är ganska säker på att jag går imon iallafall!
Men nu måste jag dra igång, annars blir det stress och det har jag ingen lust med ;P

pussas!
<3

The Killers - Human


22/11 -08

igår fyllde bror min år :) åkte med emma, pappa & Cath hem till han på kvällen. Där flera av släkten var, storasyster och hennes familj, hans tjej, hans mamma och hennes man. men det var riktigt trevligt och mysigt!  :)
Sen åkte vi hem, och jag, emma & pappa bänkade oss fram för tv:n och kikade på en julfilm -Fred Clause. Riktigt bra var den iallafall! Så sov syster över och idag satt vi mest fram för tv:n och så spelade vi lite x-box också, haha! ;)
haha, är en enda röra hemma här hos pappa på nedervåningen. Vi bygger om köket så typ vårt skafferi är i finrummet och massa luckor och grejs. Kommer nog bli bra. annorlunda, men bra! :) Tv-rummet kommer väl antagligen bli fin-rummet och tvärtom. haha, aja..
Alltså kan inte säga med ord hur less jag är på skolan just nu. hatar de. så jävla stressigt, tror jag faller isär snart!
Fick iallafall G på biologiprovet som jag typ inte pluggat ett skit till.. eller jag plugga väl, men det fastnade inte bara!!
Fick vg- på religionprovet också, det är vl det enda som är ganska bra. carina, so-läraren, har sagt att jag iallfall kan få vg i religion om jag fortsätter så,, mh, och en viss bild-lärare verkar inte vilja ge högre än G till folk, inte någon jag känner. Eller ah, det verkar som hon typ 'vill' sänka elever :s och så säger hon att man måste hinna med mycketmycket mer (!!?) hur fan ska det kunna bli en bra bild och man skyndar sig ? de tycker jag låter konstigt iallafall..äh, orkar inte ens tänka på det nå mer nu. haha, hmm. ah, nu har jag skrivit av mig lite, skönt! ;)
men nu blir det kanske lite tv sen sova. är så himla trött och jag tror jag håller på att bli sjuk, är hel konstig i halsen :s


natti,
pussas<3


17/11 -08

idag var det skola som vanligt, kom försent (som vanligt), haha!  Inte hänt någor särskillt alls idag, efter skolan gick jag hem till syster en sväng, sen hämtade mamma mig. Kom hem och började kika på ett gossip girl avsnitt, drar hem de andra nu också :) Så ska strax mysa med det och lite mörkchoklad! ;*
Imorgon kanske vi skulle få se provet vi gjorde om isalm, hm får se hur det ser ut.. uppdatering om det senare va! ;)
men nu är avsnittet klart! ;*

laater
<3

GG

16/11 -08

idag har jag knappt lämnat mitt rum typ, har legat och kollat på o.c hela dagen, när jag drog upp rullgardinen var det mörkt ute & snö ute :o haha, känner mig liite lat när man legat och slappat hela dagen. Funderar på att ta en promenad runt hönsan, men läskigt när det är mörkt ute :s aja, får se hur jag gör.
Har tänkt ett tag på att skaffa lugg(?) , aso raklugg i hela pannan. hm, ganska lång typ till ögonen. Är de galet ? haha, får väl se ;)  vill ha en vinter-jacka nuuuu! vet precis vad jag vill ha, eller vill väl pröva hur den ser ut på och så men ah.. En röd, lång dunjacka  med sån där päls på luvan, hm, skulle sitta mer än fint nu! :) haha, har ungefär hälften av pengarna, lite mer, men om jag tar lite av barnbidraget har jag råd! ;) (y)
och snart är det ju första advent ;o gud vad året har gått fort! blir nog att baka lite pepparkakor med brudsen ;) och filmmys? :) är väl typ 5veckor och 3dagar kvar till julafton, om jag räknat rätt :D ja älskar julen! älskar stämningen, doften, snön och allt <3 bästa tiden på året typ, mysigaste iallafall! de enda negativa är väl att det är mörkt vid 3-4..
sen är det ju nyååår!! iih, men de tar vi väl om några veckor va ;)
men nu ska jag ta och städa upp lite från mitt golv..

ciao ;*

snowie


15/11 -08

idag vid 3 kom emma & anders som åt lite middag med mig och mamma, mysigt! sen åkte jag med pappa & Cath till farmor & farfar och släkten från Örebro som var där över helgen :) Såg mitt kusinbarn Elsa för första gången, så himla söt! :)  Var där hela kvällen, fick mat och fika som vanligt, så grattade vi också Carla som fyllde 4 år igår. Hon och Paula är också urgulliga. ;* Var riktigt trevligt iallafall!
Imorgon blir det nog att bara ta det lungt. Usch, är så himla skoltrött, det tar fan kål på mig. känns som vi har typ 3240728 prov i månaden, har lust att bara skita i allt och göra som jag vill, slippa pressen om betyg och framtiden och allt. orkar inte tänka på det mer. Sleeptime för min del nu!

nattinatt,
kyss<3


14/11 -08

ah, hade ju prov igår, Islam. Gick ganska bra faktiskt, fast det kunde väl gått bättre men aja. På provet idag sög jag som faan, kommer få omprov eller högst g är jag helt säker på ..
Igår gick iallafall jag & lisa och käkade pizza på blå lagunen istället för skolmaten.. sen kom jens och manda en sväng också, haha, åt lite kakor, haha! trevligt var det iallafall.
nu ska jag fixa mig sen äta lite, sen iväg och gratta Henrik(svåger) som fyller 41 :D Och imon blir det att åka ut till Husby och gratta Carla :)
Men nu blir det fix!

have a nice weekend ;)
kyss<3

Lady Gaga - Paparazzi


12/11 -08

pluggaplugga! det som gäller för mig nu. religionprov imon & biologiprov på fredag, jippie!! Kan typ inte ens hälften än. haha, och kom nyss på att jag glömde spanskaläxan i skåpet också.. haha, har riktigt flyt nu känner jag. ;)
aja, de senaste dagarna har varit rätt ointressanta, har bara vart i skolan och så. :P
I helgen blir det troligtvis släktkalas typ, :P mitt kusinbarn Carla fyller 4 på fredag och likaså min svåger som fyller 41, grattis! :) Så vet inte om vi ska ut till husby och gratta lilltjejen eller inte, hm det får vi väl se. Men ska nog vara med brudarna på fredag och ha mys-/inne-kväll ;*
Sitter hemma hos syster nu, ska ta mig något att äta, sen pluuugga!

Hare bra,
pussas<3

Erik Hassle - Bump in the road


9/11 -08

lördagskvällen blev lyckad trots allt :) Jag gick över till jullan, satt en stund vid datorn sen så gick vi ner och var lite sociala mot Nicke, spelade frågesport, drack lite glögg, åt nötter m.m :) mysigt var det iallafall!
söndag, fars-dag, så kom emma på eftermiddagen, följt av ann-sofie :) så fikade vi, pappa & cath. Han fick ett stiligt förkläde av mig och emma +en snygg disktrasa ;) hihih, sen kom daniel också :D riktigt mys var det :) sen åkte daniel & ann-sofie hem så skjusade vi hem emma också, sen åkte vi till husby, farmor & farfar ;D hahah, fy va man har käkat tårta idag ;) får bli en prommis imorgonkväll i think! :)
men nu måste jag sussa, om jag ska orka upp imon!

take care,
pussas<3

8/11 -08

ahop, veckan efter lovet var ganska okej, kom försent alla dagar utom tisdag (y) hejja!!  uhh, typiskt mig är de, typ alltid jag som kommer sent, till allt & alla också. haha, fattar inte hur jag lyckas? aja, hahha.. fredag var mys framför tv:n och framför kaminen<3 med pizza och idol :) larsi åkte, hm, var väl det han ville så.. själv tycker jag att han är grym, men dem andra var bättre igår ;P alice&kevin<3 bäst av alla typ! ;* och johan får fan ta och åka snart.. lite less på han nu va! han är väl rätt okej, men nej! ;p alice och kevin i finaaal säger jag bara! ;*
lördag åkte jag med pappa och emma en sväng på stan och handlade lite och så, chill dag aso ;> meen, klockan är typ snaart 20.00 men känns som 22.00 typ, måste uuut.. lessnar här framför datan, sitter och spelar Erik Hassle`s låtar om&om igeen.<3 han är ruuuskigt grym om man kan säga så ;D
jullan ringde nyss så nu ska jag ta och traska över till henne :*
kan nås på mobilen om dt är något ;*

don't give up, u will make it,
kyssie<3


             min älski!

Välkommen till min nya blogg!