Oh Anna Sun

What do you know? This house is falling apart
What can I say? This house is falling apart
We got no money, but we got heart
We're gonna rattle this ghost town
 

work your ass off!

Har precis kommit hem från gymmet. Har äntligen börjat igen. Hade en rejäl svacka där.. Men nu så! Jag, Julia och Linnéa har börjat köra ihop, det blir så himla mycket roligare! :) Körde en timme i gymmet igår också minsann! Imorgon får vi se om jag kommer kunna ta mig ur sängen, haha, har redan svårt att gå och bara lyfta armarna... Nu blir det dusch och fix sedan hem till Lisa. Ikväll är det ännu en "Halvåtta hos mig"-kväll! Lisa och Emelie K är värdar, alltid så spännande att inte veta var det ska bjudas på! :>
 
Imorgon ska jag till avesta och shoppa lite. Ska bl.a. titta efter lite nya kläder til Sälen och ett par nya träningsbyxor! :) Blir nog att hälsa på pappa en sväng också.
 
Hoppas ni får en trevlig helg allihopa! :)
 
Styrkekramar till mina kära som har det jobbigt nu. <3
 

Monica Z

Idag var jag uppe med tuppen, eller nåja, klockan åtta! Skjutsade mamma till jobbet så jag kunde ha bilen idag. Tog det lugnt på förmiddagen men vid lunch hämtade jag Emma så åkte vi och fixade lite grejer till skyltningen i helgen. Kommer blir så galet fint! Och garanterat något som ni inte sett förut, så glöm inte att kolla in i Mur & Kamins skyltfönster på söndag! ;)
 
Jag köpte med hem mat hem från Smörgåsborden. Det fick bli deras goda Nachotallrik! Nu ska jag dammsuga lite och fixa här hemma. Om ett litet tag ska jag hämta både mamma och Emma. Vi ska bara hem och äta sen kommer min morfars fru Birgitta och hämtar oss för att gå på Bio; Monica Z! Jag har egenligen aldrig lyssnat på henne. Men jag har alltid blivit lite fashinerad av hennes texter. Två av mina favoriter med henne är i alla fall "Trubbel" och "The thrill is gone". Och hon som spelar Monica, Edda Magnason, sjunger väldigt fint och likt orginalet. Hur som helst, det ska bli spännande att se! :)
 
 

free spirit

 
 
 
 
 
 
 
 

I can say I'll hope it will be worth, but i give up

 
Change, change, change, change
I want to get up out of my skin
Tell you what, if I can shake it
I'm-a make this, something worth dreaming of

strejkar Idol

Strejkar Idol från och med nu.. Den här mannen skulle ju vunnit!
 
 

Två veckor kvar!

Om två veckor är jag på väg till Sälen med ett härligt gäng! Kommer bli grymt, minst sagt! Hoppas bara att det kommer lite mer snö innan dess. Är ju snö där, men inte så mycket som jag hade hoppats på. Snön får gärna komma här hemma också för den delen, är ju första advent och julmarknad om en vecka!
 
Hur som helst, vi ska ha den stuga vi hade förra året vi var där. En stor och grym stuga som ligger i Tandådalen. Helgen kommer blir grym med massa mys, spa och utågång såklart! Älskar att vara i Sälen, så jäkla fint och underbart! :D
 
Nu ska jag städa lite och packa väskan till pappsen. Ikväll blir det bara massa chill framför tvn. Imorgon åker jag till Leksand och hejar hem en seger och på söndag ska jag fira Kristoffer som fyller år på tisdag. Härlig helg! :)
 
 
Bilder från när vi var där sist!
 
 
 

You didn't break me, I'm still fighting for peace

 
Well I've got a thick skin and an elastic heart
But your blade it might be too sharp
I'm like a rubber band, until you pull too hard
But I may snap and I move close

Ny kategori: Superwoman!

Ja, som ni ser har jag skapat en ny kategori som jag tänkt på ett bra tag. Jag tycker det lär dras upp lite kvinnor här i bloggen. Som är förebilder, ikoner eller kanske rentav hjältar för många människor. Men här kallas dom för Superwoman!
 
Jag kommer nog lägga upp lite olika inlägg. Ibland kanske det bara blir ett citat och en bild, kanske en låt av en sångerska, ibland kanske det blir en mindre förklaring varför just dom passar till prototypen "Superwoman". 
Starka kvinnor för mig är så himla coolt och framför allt viktigt! Jag tror och hoppas att det lever någon liten feminist inne i alla oss kvinnor (även om det är något så litet som att eran man får handla, diska, dammsuga etc.). Jag hoppas också att denna nya kategori uppskattas! För jag tror att ni alla som läser det här är kvinnor, kanske något litet undantag i så fall.. Spelar i och för sig ingen roll. Vi lär lyfta kvinnorna som kämpar och förändrar livet för våra barn och barnbarn, och för de som kämpade för våran framtid! :)
 
 
Här kommer bilder på några av de härliga kvinnorna jag kommer lyfta upp här i bloggen. Vet ni vilka de är? ;)
 

The time is ours to take so we should take it

 
We should stay right here
We should lay right here
Cause everything is okay right here
You should stay right here
We should lay right here
Cause everything is okay right here

Halv åtta hos mig

Nu ska jag hoppa in i igen duschen och fixa mig ännu en kväll! Ikväll vaknas dock middag. Eller "Halv åtta hos mig". Ska bli spännande och framför allt gott! Vi är ett ganska stort gäng så vi kör två-och-två så det inte ska bli så dyrt för all mat och dryck. Ikväll ska vi hålla till hos Julia. Hon och Linnéa är kvällens värdar och står då för maten. :)
 
Gårdagen var i alla fall jättemysig! Vi gav Henrik lite god ost som han tycker om, kex, ölkorv och blommor! Haha, tror det uppskattades i alla fall! :) Vi var kvar till närmare halv tio. Jag testade även att filta lite ull, blev en söt liten flugsvamp som för göra sig grann i adventljusstaken i år tror jag! :) Glömde den dock hos Emma, men kan ta kort på den sen så får ni se hur det blev. :)
Jag och systrarna ska ha en riktigt pysselkväll framöver. Med "jultema" då. Har redan massor av ideér!
 
Hur som helst, duschen nu. Hoppas ni får en bra helg!
 
 

fakkin fin

 

flashbackfriday

kör lite flashbackfriday från härliga Bali! Tror det är -99 eller -98
 
 

2013-11-14

Den här veckan har gått hur segt som helst! Varje kväll till igår har jag städat som en tok i syrrans lägenhet med dom och mamma. Men igår bev vi äntligen klara! Så nu bor dom helt officielt i huset. Dock är det fortfarande lite fix och trix kvar. Men nu började det se ut som ett hem, ett väldigt mysigt sådant! :)
 
Nu ska jag göra mig lite lunch och sedan hoppa in i duschen och fixa mig lite. Mot kvällen ska jag hem till Annsofie och fira att svågern fyller år! :)
Imorgon väntas middag med ett gäng tjejor och lördag blir det en heldag med Emma! Vi ska först gå på stan här i Hedemora, ska bl.a. gå in på den  nya Loppis affären som har massa musiksaker, spännande! Sedan ska vi åka vidare till Avesta för lite julklappshandling! :> Åt kvällen ska jag och mamma hem till dom i huset och hjälpa dom få ordning.
Söndag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske blir en promenad till pappsen! Saknar Harley såå mycket nu för tiden. Vill ju ha honom på heltid! När jag blir äldre ska jag lätt ha en liten vovve! :>
 
 

Boy & Bear

Lyssna och njut! Så bra, så fint! 
Hey and whenever I fall at your feet
You let your tears rain down on me
Whenever I touch your slow turning pain
 
The finger of blame has turned upon itself
And I'm more than willing to offer myself
Do you want my presence or need my help
Who knows where that might lead
I fall

black n white

 
 

Petter och Radiosymfonikerna

Det här är något jag vill se, soooo bad! Petters låtar ska framföras med honom och Radiosymfonikerna. Förstår ni hur jäkla fint det kommer bli? Någon som har lust att åka och kika på detta kanske? Den 16:e november. :>
 
 

Angående min resa..

När det kommer till min resa i vår är det många som rycker på axlarna. När jag förklarar att jag ska flytta till våren/tidig sommar flinar vissa, lite som ett "ha, lycka till...". Men fortsätt gärna om det är så ni känner och tror. För vet ni? Det peppar mig så jäkla mycket! Jag ska flytta, och jag ska visa alla att lilla jag faktiskt kan ta hand om mig själv i ett främmande land som jag endast kört igenom 1 gång för över 10 år sedan.
 
Det går inte en dag då jag inte tänker på min resa. Jag antecknar massor. Hur man skaffar Natoinal insurance number, vart det är bäst att bo men ändå prisvärt och massor med annat som hör till när man flyttar till ett nytt land. Det finns en sak som sätter käppar i hjulet. Pengar. Men jag jobbar så mycket jag kan och söker jobb samtidigt. Men jag har bestämt mig. Och när jag tänkter på hur kul jag kommer få ha med dom där pengarna sen så är det nästan ett nöje att spara!
 
Dock kommer jag unna mig lite roliga saker här hemma också. Skulle bli tokig om jag skulle spara allt och satt hemma och glodde. Nej. Jag ska till Sälen om lite mindre än en månad med ett härligt gäng. Så blir det väl någon mer resa senare kanske.. Dock ska jag dra ner på en hel del utgifter. Till exempel så ska jag gå ut på krogen mer sällan och shoppa mindre.. Ja, sånt där ni vet.
 
Dock hoppas jag också att det är många av er som är glada för min skull och tror på mig. :)

jag svär, han tackar dig för alla era minnen

Så himla fint, sjukt!

buuuuuuu

Nu håller jag och Emma på att fixa oss för fullt här hemma. Linser, latex och massa blooood! Så roligt att klä ut sig, speciellt när  man gör det så sällan! 
Hur som helst så ska vi åka till Frida om lite mer än en timme där resten av tjejerna är. Sen ska vi ut och dansa rumpan av oss med alla andra spöken, zombies och vampyrer på hotellet! ;)
 
Hoppas ni har en grym helg!
 
 
 

finders keepers