remedy

Jag är faktiskt lite nervös över morgondagen, men fa-an va kul vi kommer ha!
Nu ska jag leta på min kamera och ladda den, ladda mobilen och kika på en film. Sen imorgon ska jag packa det sista sen lunch med brudarna innan tåget går av mot stockholms stad! wihooo

PUSS och god natt!

this town kills you when you're young

åh vilken fin dag det var ute idag! Har bestämmt mig för att jag inet ska få sova till längre än MAX 11.00 på lovet. Dock blev det ett undantag idag, då jag inet fått så mycket sömn i helgen och så. Så sov till två idag, jävligt skönt!

Nu håller jag på att städa mitt rum igen, haha.. Ska även packa för stockholm, tisdag-torsdag! Ska få låna en lägenhet där så det kommer bli grymt!

Ska städa klart nu, packa, beställa tågbiljett och handla lite tidningar!

Let’s stop the car and slow dance

Go kväll,
kom hem för inte alls så länge sedan från pappa. Har spelat massa kinect, fikat och har också hjälpt dom lite med datorn. Imorgon åker pappa till våran stuga i Idre, dock ska inte jag med denna gång eftersom han renoverar övervåningen. Så nästa gång jag åker dit kommer det nog vara superfräscht! :) Vi får se om det blir Sälen på påsklovet eller inte, då stugan kan vara upptagen redan.. Men OM den är det åker jag till Idre istället och firar påsken där. :)

Nu sitter jag ensam på mitt rum med tända ljus, massa kuddar i sängen och mysig musik! På tal om musik borde jag rensa mina listor lite på spotify, sortera också.. It's a mess! Men att gå igenom gamla listor med fin musik är ju inte direkt något jag ser som en pina, får en supermysig kväll helt själv! Ganska skönt om jag ska vara ärlig.


fångade i tiden som går

God morgon alla glada! :D Gårkvällen blev ovanligt lugn, vi var kvar här hela kvällen, om man bortser våra raggarundor på stan då vi gömde oss från civilpolisen.. hahah

Men jag tyckte det var en jääättetrevlig kväll i alla fall. Mycket skratt och glada miner, underbart!
Nu ska jag klä på mig och fixa sminket lite, sen åker jag till pappsen en sväng med emma. Blir nog en lugn dag, och kväll med för den delen. I veckan väntas många härliga saker som ska göras! Bl.a. en resa till stockholm för en natt med fina människor! :)

xoxo

hit the lights

nu har tjejerna kommit hit och troligen kommer det några till hit! Vi får se vart vi tar vägen ikväll, kul ska vi ha hur som helst! :D Ni med hoppas jag!

puuusssss


festis

lov

FAN va skönt med loooov! helt underbart! Dock blir det lugnt ikväll hemma hos syrran, men imorgon ska vi allt fira att det är lov! Börjar med att kika på innebandymatch med tjejerna sen feeeeest! :D Kommer bli awesome (haha säger alltid så..)!
Gick hem lite extra tidigt idag då jag tror att jag hålel rpå att bli sjuk... MEN ska försöka tänka tvärtom, jag ska fan INTE bli sjuk. Speciellt inte nu när det är lov!

later

taj sunset

Strömmen är tillbaka på plats och jag har hunnit städa klart faktiskt, phu!
Glömde säga att jag mini-shoppade lite idag! Escadas nya parfym, Taj Sunset! Underbar, dock förjävla dyr men det är det fan värt! Vet fan inte huuur mycket pengar jag lägger på parfym, är nästan läskigt..

Nej, nu blir det te och lite skön musik i sängen, god natt!






strömavbrott..

alltid lika kul med strömavbrott.... Hade sett kanske 10-12sek av gossipgirl då hela mitt rum blev kolsvart! Halva lägenheten var svart.. åååh snälla?!?! skrek jag, men va fan gör man. Kan varken städa, kolla på film, bädda eller vad fan jag nu skulle göra.. :( cp
Kanske kollar lite på bigbrother istället då, har ju missat några dagar!


lovplaner

Åh, gud va skönt det ska bli med lov! En enda dag till ska vi allt klara av tycker jag. ;) Har inte någon läxa idag heller, så det är asskönt! Har tittat på senaste oth-avsnittet och ska strax trycka på GG. uuunderbart!

Sen ska jag nog plocka det sista på rummet, dammsuga, byta lakan och moppa golvet! Älskar att somna i rena lakan, och jag älskar att vakna i ett städat och fräscht rum!

På lovet har jag faktiskt en hel del planer. När det är sånna här korta lov så brukar jag bara 'go with the flow', men nu har jag som sagt planer. Ska bl.a. ha filmkväll med fina töser, gå på massage, shoppa(?), festa och plugga.. hahaaa inte ens när det är lov kan man slippa undan!

later

happiness


vilken dag är det idag?

haha, ja. Idag i skolan fick jag totaaal hjärnsläpp.. Vad fan vare för dag? Lisa sa fredag och jag gick på det och vart lättad och glad. "haha, nej det är tisdag! :D" kommer 5sek senare...
uuusch, imorgon vill jag verkligen bara krypa ihop till en liten boll. Har ett matteprov som jag inte kan ett skit på, bokstavligt talat! fyfan vilken ångest jag har.

Nu ska jag försöka plugga lite i alla fall, städa(eftersom jag inte hann det igår), duscha och kolla på "99 saker man måste göra innan man dör" klockan 21 på 6! :)

ps. jag hatar snö....
En sista minuten resa? Någon?

the missing piece

Näe, är så jävla matt på vinter, snö, minusgrader och tjocka jävla jackor och mössor! Saknar enormt efter vår och sommar. Saknar plusgrader, jeansjackor och tygskor, sol och värme, asfalt, åska och regn, att vara barfota, ljusa dagar och nätter, kräftfester, peace & love, jordgubbar, gräs, lappensglass, grillat och ALLT vad sommar och vår innebär!

Här kommer lite bilder från härliga sommardagar och nätter;

isn't ironic?

uhu, har ont i huvudet.. :( Fan heller, jag som måste plugga, städa, plugga, äta, plugga ännu mer, kika BB och sova.. ouch. Känns som att jag vill spola fram till sovtiden nuuu. Hm.. Äe, ska ta en ipren och lägga mig och vila en liten stund!

pussss


måndag

haha, mmmåndag. Vi kan inte sluta prata alltså, helt sjukt. Vi har fööör mycket att prata om. Samma visa varje måndag!
Ikväll blir det troligen att kolla på en ny lägenhet till emma och anders, som dom förhoppningsvis flyttar till för den är så jävla snygg! ;)
Ska även plugga massa idrott och äckelmatte..

aja, ska "jobba" vidare nu, tjing!

haha

ja, då har man sett första dagen av bb då.. haha fick då ett jävla gott skratt! Saknade dock några hotties.. Men nicky och martin är ju inte så tokiga. ;)
Nu blir det lite idrottsplugg sen sängen, är skapligt trött.

pöss
ss

hahahha, jag och jullan pratade igenom det hela och kommenterade allt och alla.. ;)


BB

Hallå gott folk! Haft en bra helg? ahrå :>

Blev en lugn helg för mig i alla fall! I fredags hjälpte jag syrran att baka lite till hennes födelsedag. På kvällen var jag hundvakt åt min pälski, gissa om han var glad när jag kom till honom?
Lördag åkte jag till emma och grattade henne! Sen hämtade pappa mig och vi åkte ut till husby en sväng. Kikade även på melodifestivalen för första gången i år.. Herregud säger jag bara. Kommer inte spendera en lördagskväll framför det igen. Ett jävla slöseri med tid kan jag säga.

Idag blev det ytterligare fika och kalas, dock hemma hos pappa då släkten(på pappas sida) kom dit och grattade emma! Hade riktigt trevligt, fikade, kollade i fotoalbum och spelade kinect! ;D

Har även pratat med pappsen om stugan i sälen så han ska kolla upp om det är ledigt vecka 17! Gäller att hålla tummarna!
Nu blir det strax big brother. Lär bli extra roligt då jag vet en fd. hedemorabo som är med! ;)

laaater


grattis syrran! :}



barcelona

aop, idag hade vi prov på internationell ekonomi, gick hyffsat, bättre än jag trott faktiskt! :) Efter skolan köpte jag och mamma lite presenter till emma då hon fyller år på lördag! :) Hämtade också mitt paket från h&m, där fanns detta:

Sen vid halv sex hade jag möte med min spanskagrupp eftersom vi åker till barcelona om ca 3 månader! ;D Kommer blir asgrymt! Vandrarhemmet och allt verkade bra också tycker jag. Fräsht!


balmain s/s 2011

Kolla och njuuuut!

1:35-1:41, aaah je l'adore

ssssjuk

Idag är jag faktiskt hemma.. Igårkväll började jag få rejäl värk i magen, men jag tog en ipren och tänkte inte mycket mer på det. Dock var den tillbaks nu på morgonen, så jag ville inte riskera att gå utifall det var mahsjuka eller något. Men nu är jag hel ok faktiskt!

Blir nog att plugga lite idag, så gott jag kan och hinner med! Blir nog en film också. Självklart läser jag även lite i mina tidningar också, ett måste när man är sjuk! ;)

tattoo

Jag ska ju faktiskt fylla arton i år, vilket betyder att jag blir myndig och får göra va fan jag vill(med laglig tillåtelse). ;) SÅ jag har tänkt i flera år att tatuera mig, så jag antar att this is the year! Här är några exemplar jag avgudar och får inspiration av.
Enjoy;


alla ♥ dag

Herregud vilken dag! Är helt sprallig i kroppen av lycka! Skoldagen gick helt okej. Vi fick ju faktiskt efterrätt. Kladdkaka, grädde och geléhjärtan! :} Sen när jag kom hem kollade jag på Burlesque med snygga Cam G. Skitbra film faktiskt! Sen har jag varit hos våran granne med mamma, blev ditbjudna och åt en semla! Efter det åkte vi till emma och anders en snabbis. Och sist men inte minst så fick jag ju reda på att jag blivit moster idag. Igen! :D Jäklar va jag älskar ungar, är så himla glad för Sofia och Johan! Stooort grattis! :)

Nu blir det en snabbdusch sen sängen.

Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive.
- Dalai Lama

14 februari 2011

06.52 imorse blev jag moster för tredje gången! Min 'mellersta storasyster', Sofia, fick en lite tjej idag som är underbart söt! Så gulligt att hon kom på alla hjärtans dag tycker jag! :)

Nu ska jag åka till emma och hälsa dom en glad alla hjärtans dag(även om det snart är slut).



would you be my valentine?


someone like you



Those who wish to sing, always find a song.

above and beyond

uh... iprenen börjar gå ur mig känns det som, huvudvärken kryper tillbaka.

Gårdagen var i alla fall riktigt rolig! Först var det ju förfest hos lisa med 10-12 pers. Haha, har inte skrattat så mycket på länge! Sen gick vi till en annan fest och träffade massa. Kom hem halv 5, gött

Nu ska jag inte göra ETT PISS. Verkligen ingenting! Ska nog dra hem lite bra filmer bara, låter underbart!


såå charmigt! ;)

äe vi kör igen


För mer aaaawesome musik : FEST


du vet att det blir mayhem

Kom precios hem till lisa igen. Har varit på stan en sväng och så har dom spelat match.
Nu ska vi börja göra oss i ordning och sedan blir det att korka upp! ;) Kommer bli awesome!

ciao!

kaos

ojoj, jävla snö. Påvägen hit till skolan såg jag två bilat köra fast, snälla.. Inte plogat nånstans så fick gå med den lilla vägen som fanns. Tog såklar en evighet också. uuusch

Men dom har sagt att det ska lugna ner sig till lunch/eftermiddagen så kanske åker till borlänge ändåm vi får la se!

later

the dawn can still be beautiful

Tycker vi behöver lite färger i detta vita kaos!



don't worry

snälla.. Bara för att jag vill shoppa JUST idag så ska det vara storm ute och varingar för att köra på dalavägarna. Jävla snö alltså, usch.

Det jag mest fasar just nu är min väg till skolan.. Haha, jag kommer antagligen dö, känns det som. Dock skulle mamma kolla om någon av hennes jobbarkompisar hade någon bil att låna(eftersom vi har en backe upp till vägen från parkeringen gick det inte så bra med en halvmeter snö och som sagt, storm..).

Nej fy fan, nu vill jag verkligen att sommaren ska komma! Hoppar in i duschen och försöker gå igenom provet lite.



"Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right"

ångeeeest

jäklar vilken ångest man ha på prov alltså, helt sjukt! Känner mig väääldigt oförberedd.. :( Men ska ta en pause nu och träna lite, sen plugg all night long!

Imorgon ska jag till booorlänge och shoppa lite med mami och lisis! Har inga kläder längre, känns det som.. ;)  Men ska hitta något snyggt jag kan ha på lördag då det blir fäst! :D Ska sova hos lisa hela helgen också, kommer blir awesome!

pussis

Livet förändras vart jag än går

jag kan räkna upp mer än sju jobb jag vill jobba med. Beslutsångest :(
jag saknar sommaren något otroligt
jag ska hoppa fallskärm om 3 månader!
jag saknar min älskade misse, varje dag..
jag använder kanske högst 10% av kläderna i min garderob


she's a good girl, crazy 'bout Elvis

Gud va dagarana går fort! Efter skolan idag så kom moster och pojkarna och hämtade upp mig. Dom behövde hjälp med datorn så självklart ställer man upp!
Jag kom väl hem runt 6 och då har jag pluggat sen dess och det ska jag fortsätta med! Stooort geografiprov på fredag.. :s MEN, får köpa något extra fint på fredag då det blir shopping. En belöning efter allt hårt arbete! ;)

pösss

marry me


Dag 2 - min första kärlek

När jag läste vad jag skulle skriva om fick jag reaktionen "hm, hur ska jag göra nu då?...". Jag har ju aldrig upplevt kärlek med en pojkvän. Men jag kan inte säga att jag inte upplevt kärlek, för då ljuger jag. Men då är det den kärlek ni kanske inte tänker på det första ni gör. Jag hyser enorm kärlek till min familj, vänner och musik. Och jag får tillbaka så mycket mer än jag kan begära!

Min familj och är verkligen viktigt för mig. Dom betyder otroligt mycket! Visst har alla familjer sina ups and downs och även min, men det finns INGET som kan få mig att älska dom mindre.
Det är lika med mina vänner. Dom betyder mer än allt för mig. Dom tar jag en kula för, utan att blinka.

Så, min första kärlek. Jag får väl omformulera det lite.. Jag har kännt mina vänner hela mitt liv, bokstavligt talat. Jag träffade några vid födseln och några på dagis. Och vi har varit vänner sedan dess. Bästa vänner. Visst har jag träffat på en hel del underbara människor på vägen också, men jag har aldrig blivit lika tajt med någon som med mina äldsta vänner.

Och musik. Det har jag liksom växt upp med. Jag vet att vi har en film från när jag är ca 1 år och står och dansar(okej, höll i bordet och böjde på benen så gott jag kunde..) till någon rocklåt. Haha, man kan se redan då hur mycket jag njöt!
Men det är ju nu på senaste åren jag har lärt mig att uppskatta den till 110%.
Om jag får citera mig själv(fr. 23-08-10):

"Är det konstigt att det känns som att mitt hjärta brinner när jag hör och ser sån här fin musik?
Mitt hjärta blir mycket varmare och jag kan känna det slå hundra gånger bättre och fortare. Underbar musik, på riktigt! Med andra ord.
Mina starka band och min kärlek till musik är ingen hemlighet, och jag hoppas att inget ska komma emellan mig och min stora kärlek."

Det säger det mesta. Kanske inte var vad ni väntat er, men jag hoppas att ni är nöjda med mina reflektioner på min första kärlek. För det är då jag! :)



Veckans babe!

Ryan Reynolds, mums!

come with me

Hellu, slutade suuupertidigt idag, 12.55! I alla fall jag och lisis, då vi inte hade idrottskläder med oss, oups! ;>

Nu har jag bara slappat och gjort ingenting. Så ska städa lite, träna och plugga! Men titta in senare, blir veckans babe, Nr2 av listan(LOVAR) och lite awesome music! :D

later


vill tillbakaaaa

viva españa

Blev en ganska slapp måndag, sovmorgon-spanska-matte-svenska. Sen orkade varken jag eller lisa gå på filmkunskapen så vi gick hem efter svenskan då.
Nu sitter jag och kollar på utlandsresor till mig och tjejerna. Vi ska ju först åka nu i maj med skolan till barcelona. Men sen vill vi åka igen strax innan skolan börjar, i början av augusti någon gång. Vi har väl funderat på Spanien då med, men vi får väl se. Är ju ett tag tills augusti.. Nu eftersom det är första gången vi åker själva(dvs. utan syskon eller föräldrar) så vill vi åka till ett "säkert" ställe. Vi börjar alltså inte med aya napa på cypern direkt.. Även om man har go lust! ;)
Dock är det inte det lättaste att hitta ett prisvärthotell som passar oss.. Men ska nog kika in på resebyrån lite närmare och prata med dom där och kanske ta en katalog eller två! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa för imorgon och sen plugga i sängen.


transformers

ojojoj, kan jag säga! Lördagen blev inte alls vad jag tänkt mig. Så fort jag tänkte sätta igång att städa från gårdagen och allt var det var, fick jag ett mindre glatt samtal. Så min dag gick i pricip ut på att göra min vän glad och få henne på andra tankar!
Så det blev pokerkväll hemma hos karolina med trevligt folk! Sen gick jag väl till emma runt tolv. Ville inte sova själv en natt till.. :(

Idag har jag varit hemma hos pappa. Jag och emma tog en prommis i det fina vädret. Så himla skönt!
Sen traskade jag in i grannhuset och grattade min kusin Isabella som fyller 16 år på tisdag! Så var där och grattade lite i förskott! :) Och nu har jag kommit hem och tänkte plugga, men har så ont i magen så det får nog blil en film istället. Hm, transformers låter lockande, Shia LaBeouf kan man inte få för mycket av! ;)

 

ps. förlåt för listan nu igen.. Den får helt enkelt komma och gå liet som jag vill nu. Eftersom det dyker upp saker hela tiden har jag inet riktigt tid att sitta och skriva en massa. Men ska verkligen försöka skriva nr 2 imorgon! :)


fredagsmys

puh, har fixat klart ALLTING nu! Städat och fixat i lägenheten, diskat, fixat guacamole och fixat med musiken. Nu ska jag bara byta om lite, sen är jag klar och kan vänta in tjejerna! Jag antar att vi blir uppe hela natten och tjattrar som vanligt, haha..

Imorgon blir det second hand och... eh, ja vad mer? Pokerkväll? hm, mja låter gött! På söndag ska jag till pappsen en sväng också, ska höra lite om stugan i sälen är ledig på påsklovet, för om den är det åker jag och bästa brudarna diiiit! :D

lateer


erase me

I keep on running, keep on running
and nothing works
I can't get away from you, no

dödstrött

nu plockar jag liet på rummet så det är något fräscht till helgen. Växlar dock mellan Svensk Maffia, riktigt bra program tycker jag. Sen ska jag fixa kläder och allt tills imorgon, sen sova! Klockan tio, inte en minut senare!

puss


ps. imorgon ska jag skriva om "dag 2 -min första kärlek" missa inte!

the open invitation


the mistakes I never learn from

neeeeeeeeeeeeeeej...... gissa vad jag nyss gjorde? :( I alla hast tog jag bort ALLA mina serieklipp. FAN va arg jag blev! Är bara tre serier men sammanlagt var det över +300 avsnitt. Mina älskade serier. :( buhuu

Blev en riktigt känslosam eftermiddag. Vet dock inte vad jag ska säga, mer än att jag vill få det bra igen. Vad det nu kan innebära.
Nu sk ajag käka och se ett NYTT avsnitt av gossip girl och 90210.

Dag 1 - om mig

Har suttit här i flera minuter. Det är fan svårt att veta hur man ska beskriva sig själv.. Men efter att ha tänkt har jag kommit fram till detta;

Jag bryr mig väldigt mycket om mina med människor. Jag ser hellre dom lyckliga, än mig själv. Men självklart helst båda! Jag kan säga att jag även har humor. Kanske ganska(väldigt) dålig.. Haha, men det lite av det jag älskar med mig själv. Jag kan skratta. Hur mycket som helst! Det går inte en dag utan skratt i mitt liv. Visst är det underbart?

Men som alla andra har jag mina brister. Jag är jättejättedålig på att säga nej. Dock har jag blivit betydligt bättre på den biten de senaste åren, men det är fortfarande ett problem för mig själv. Jag är också lat. Men jag kan få världens energikickar och då tar jag världen med storm(känns det som)!

Jag antar att glömsk, lite blyg, tidsoptimist och seg ska finnas med på ett hörn också. Det kan nog vem som helst som känner mig intyga! Jag och även en tjej som kan prata, och det är fort och mycket! Jag kan nog ställa tio frågor inom 6-7 sekunder när jag är "på hugget", haha!
När jag är med mina vänner kan jag även prata en hel del, men lyssnar lika mycket på dom. Orden kan liksom inte ta slut när vi är tillsammans. Nästan läskigt hur mycket vi pratar! Om allt och inget, allt från dagens väder till vår framtid och livet i nutid. Jag pratar gärna om livet. Vad man vill göra av det och vad man vill uppnå med det. Dom tankarna cirkulerar fler än en gång om dagen kan jag säga.

Jag hoppas i alla fall att folk ser mig som en gald och positiv tjej, för det är det jag känner att jag är och vill vara. Men jag är väldigt känslosam så jag pratar helst inte om mina känslor, det tycker jag är jobbigt. Det är då jag har min livräddare. Som aldrigaldrig sviker mig. Musik. Det betyder mer än ord för mig! Jag kan aldrig få nog. Jag antar att en stor del av musiken har gjort mig, format mig, till den jag är idag.

Jag kan ju skriva hur mycket som helst känns det som, men det här får vara nog.
For now!

kärlekens tunga

Har nästan precis kommit hem från winan! Tog en fika med lisa och jullan direkt efter skolan. Väldigt behövligt kände jag! Timmarna bara rusar iväg när man sitter där, haha.
Nu ska jag strax åka mot syster. Blir att plugga lite där och sen ska jag faktiskt skriva nr 1 på den där satans listan som jag lovade för flera dagar sedan! ;> Så kika in lite senare så får ni läsa lite om just vem jag är, enligt mig själv!

later

Börjar resan nu gå mot ett slut?


Vem ska jag tro på
Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär?
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut