gladis!

Glad påsk alla mina fina läsare! :D
 
Just nu har jag ett lyckorus i kroppen som har hållt i sig i fleeera dagar. I princip hela veckan! Jag går runt och ler för jag känner mig så tillsfredställd! Jag vet inte om det är solen som gör det, men kan tänka mig att den inte gör saken värre.. :> Känner mig så himla glad. Glad och tacksam för jag har så himla fina vänner och en underbar familj! Och jag är glad för att även dom är glada och lyckliga! En känsla som är näst intill obeskrivlig! Ärligt talat blir jag nästan tårögd för jag känner mig så tursam och jag vet att andra inte har sån tur att ha bra människor runtom sig, men ni ska veta hur tacksam jag är!
 
Jag känner mig riktigt pepp på livet och det känns som att det bara är ljusare tider framför oss! För att inte tala om att jag ska på Summerburst med några av mina favoriter i juni. Kommer bli grymt!!! :D Och man ser varje dag att det droppar från taknockarna och man blir helt varm för man vet att det snart är sommar! En sommar som förhoppningvis kommer bjuda på mycket skratt, härliga kvällar med familj och vänner samt att man får vara frisk och lycklig helt enkelt. Man behöver varken vara rik eller känd, jag vill bara ha ett år utan bekymmer och stress. Bara vara glad helt enkelt! Hoppas ni också känner att ni är glada, den känslan skulle jag inte byta för något i världen!
 
Hur som helst, nu ska jag ta något att stoppa i magen och göra mig redo för städdag #2 hos Martin. Hann inte klart allt igår så nu ska jag dit och tvätta lite fönster, dammsuga och moppa golvet, sen är lägenheten redo för de nya ägarna! :)
 
Hoppas ni får en härlig påsk med massa god mat och med fina människor runtom er! :*
 
 
Note: haha, skrev ordet "glad" 7 gånger tror jag. Säger väl allt? ;D

skärtorsdag

Idag har jag chillat med Julia! Vi köpte icasallad och satt oss på min balkong i den stekheta solen, så sjukt skönt! Ett tag satt vi i linne!!! Sen åkte hon hem på eftermiddagen och jag & mamma åkte och handlade lite påskmat. :) Nu har vi städat så det är fint till helgen, känns skönt! :)
 
Nu sitter vi i soffan och tittar på tv, men ska strax smörja in mig med lite bus och låta det torka, sen sova! Är så sjukt trött! Vid 20 ikväll kändes det som klockan var runt 23..
 
Imorgon ska jag i alla fall gå och hjälpa Martin att städa ur hans lägenhet då han flyttar ner till kvarteret som även systrarna bor i. Skulle få en liten peng men jag hjälper mer än gärna till. :) Blir nog att gå dit till lunch, för imorgonkväll vid 18 blir det påskmiddag hos Emma. MUMS!
 
Pappa kom förbi idag på frömiddagen med lite påskpresenter; choklad, pengar, tejp och övertäckningsplast. Haha, jag antar att äpplet inte faller så långt från trädet ändå.. Men glad blev jag, för nu nästa vecka så ska jag och mamma måla om köket, ska bli sååå kul! :D Dock åkte dom till Idre idag, pappa, Catherine och Harley. Jag ville verkligen följa med för jag älskar verkligen att vara där uppe. Men nu hade jag så mycket inplanerat redan så jag fick stanna hemma denna gång.
 
Nu är jag lite ljusare i topparna också, trivs faktiskt i det där rödbruna. Blir nog att lägg ai en sån färg efter helgen. :) Hoppas ni får en trevlig påsk allihopa. :*
 
ps. Grattis till LIF, äntligen vaaa? :D

tröööött

Hade en finfin dag med lisa på ballen. Imorgon ska vi ses igen och då hoppas vi att det är sooool igen! :D Vid 18 traskade jag mot syrran, så åkte vi och handlade och sen följde jag med hem och grejade lite hos henne. På fredag blir det god middag där med henne, anders, mamma och mammas särbo. :)
 
Nu är jag toktrött efter att ha städat, kollat på hockey och skrattat så tårarna sprutade! ;D Så ska alldeles strax krypa ner i en nybäddad säng, skönt!!!
 

sommar<3





 

Tryggheten från gamla dagar

Gammal favorit, men får maaaassa vår/sommar-känslor, underbart! Snart kommer lisis hit och gör mig sällskap i solen, grymt!
Håller tummarna att vädret håller i sig till helgen! :)
Kanske vår historia är en fjäril på nål
Vacker att titta på men vingar som inte slår

träning!

Om en halvtimme drar jag med systrarna och tränar lite. Ska bli döskönt!!! Efter det blir det att färga lite hår, igen! haha, men vill bli fin till påsken juuu. :)
 
Har precis kollat klart på en superbra film, Premium Rush (Ride like hell) med Joseph Gordon-Levitt. Seeee den! Nu lär jag ta något att stoppa i magen sen byta om till träningen.
 

emmaboda?

Hade både en riktigt bra helg och en riktigt dålig helg.. Men jag ska egentligen inte klaga, kan ju va värre.. Men jobbigt att gå runt och ha ont hela dagarna..
 
Hur som helst! Idag har jag lunchat med Lisa, supertrevligt som vanligt!! :) Solen skiner och det är vårväder ute så det är ju ett stort plus! Färgade håret igårkväll, eller ja, jag fick hjälp av syrran. Blev helt vit uppe på huvudet, haha såg inte klok ut. Men jag la i en askfärg i morse så nu ser det helt okej ut. Är dock rödbrun i topparna och ljus på huvudet. Men sakta men säkert blir jag ljusare. :} Kanske blir en färgning till, innan lördag, vi får se! :) Är i alla fall suuuupertaggad inför hemvändarhelgen, fy fan va kul det ska bli! :D
 
För övrigt är jag sjukt sugen på Emmaboda i år. Massa bra artister och skulle vara najs att ta en lite roadtraip ner till småland, haha :D Meeeen då ska man ju ha pengar också, vilket inte jag har.. Håller på att spara ihop till summerburst men det försvinner ju pengar så fort man ska ut och härja.. haha, men aja! :) Vi får se hur vart allt slutar.
 

where do I belong?

 Längtar tills löööördag! woooooop

trött

Just nu är jag förbannat trött. Lagomt till att jag skulle börja äta pizza och matchen skulle börja fick jag ont i gallan igen. Örat värker inte längre men hör inte ett dugg.. Verkar lite som att mina krämpor har skift och byter av varandra... Inte är det då kul i alla fall. MEN snart blir det förhoppningsvis ett slut på detta. Jag har fått en remiss till Falun Kirurg- & Orologmottaging, så ska dit den 9 april tror jag det var. Och innan det ska jag till vårdcentralen här i stan och ta massa prover, fråga mig inte varför. Jag antar att det är för att man ska få narkos och sövas? Aja, längtar till allt är över.
 
Det enda bra med denna kväll är väl att min prins ligger troget bredvid mig. Nu ska jag ta en tablett och försöka sova lite. Usch, känns som det kommer bli en lång natt..
 

helvete.....

Alltså ni ska bara veta hur irriterad jag är på min kropp och mitt imunförsvar just nu... Mina senaste nätter har varit ett helvete! Natten till i onsdags fick jag gallsten, sen fick jag en svullen hals, natten därpå mer gallsten och ännu mer svullen hals +förkyldning. Igår var jag rejält svullen i halsen men det släppte på kvällen efter x antal te-koppar och halstabletter. Trodde jag var på väg att bli frisk men fan heller. Vaknade klockan 05 imorse med väääärldens öronvärk.. Gick upp och tog en alvedon och det gav efter. Men vaknade nu igen klockan 07 med samma jävla smärta! Tar en alvedon nu och hoppas på det bästa.. Vet någon vad man kan göra eller om man bara ska ringa vårdcentralen på en gång? :( Har läst om massa luffarkurer på olika sidor nu. Någon som sa att man kunde ta en vetekudde och sätta mot örat och att det då skulle släppa. Provar nog det innan det bli några läkarbesök i alla fall.
 
Som grädde på moset blir man ju inringd på jobb nu på morgonen men inte fan kan jag jobba med öronvärk. Jag får väl antagligen knapra alvedon hela helgen. Ser jag INTE fram emot.. Usch! Lägger mig och kolla på the o.c. och ber om ett mirakel...
 

Bra tisdag!

Haft en riktigt bra dag idag! Men nu är jag heeelt slut! Sov så himla oroligt inatt. Vakanade var och varannan timme och trodde jag försovit mig till något. Var superstressad, vet fan inte varför..
 
Hur som helst! På dagen bjöd jag hit tre fina vänner och bakade en kladdis. Så vi fikade och tjattrade på i några timmar. Sen åkte jag med mamma och Emma hem till världens bästa morfar som fyller 75år idag. Kom nästan precis hem och varit där sedan halv sju, så blev en helkväll. Myspys! Blev bjudna på smörgåstårta, vin, kakor, kaffe och likör, muuums! :>
 
Nu ska jag fixa på min andra blogg lite, min tumblr ni vet? >HÄR< hittar ni den i alla fall, dock endast bilder. :) Imorgon väntar jobb på eftermiddagen. Inte många gånger kvar nu, har gått fort! Sen blir det att somna till en Johan Falk-film, mys! :)
 

Bakischhhh

Blev utgång igår ändå. Hade kvar vin från förra helgen så drack det och det räckte gott och väl kan jag säga! Blev en väldigt trevlig förfest hos rutevik med både gamla och nya vänner!
Vi drog till hotellet och skakade massa rumpa, bäst! Vart en onödig och dyr tur till vhyttan fram och tillbaka efter hotellet också... Menmen!

Vaknade vid tio idag och såg att solen sken fint. Tog med mig nybyggt kaffe och satt mig på verandan och bara njöt av värmen. Sen kom Emma och Anders med bakiskäk och vi kollade på en superbra film! August Rush, sesese!
Nu blir det att kika på the dudesons och sen sova, är toktrött!

Just ja, jag är numera ett ljushuvud aka gul/orange/röd/brun/svarthårig... Haha håller på att bli ljushårig och har så mycket mörk färg i topparna så det tog inget där......


puss på er alla finisar!

Hey you. You are fantastic! You are unique. There is no one else like you on this earth.
Remember to embrace that. Remeber to smile. :)
There's always something to smile about! Enjoy the little things and laugh daily.
Above all else, know that you are loved!!!!

bra torsdag!

Kom hem för ungefär två timmar sedan. Blev inge träning, men blev ett besök hos Catherine med systrarna och Martin! :) Kaffe och massa snack, mysig torsdagskväll i alla fall.

Jobbade ju som sagt på Stureskolan i eftermiddags, gick riktigt bra! Jag vart först lite ställd över allt stim, haha, men jag blev van snabbt! :) Jag hade hand om en tjej lite extra som behövde lite hjälp, go tjej men lite väl bossy. ;> Mina kollegor, som det så fint heter, är också lättsamma och härliga. En av dem hade ju faktiskt mig när jag själv var en liten skitunge på fritids, haha. Hur som helst, det gick bra och ser fram emot att få mer jobb där. (håll tummarna!!!)
 
På eftermiddagen åkte jag och mamma hem till mormor och städade och åt lite mat. Mysigt då det inte händer så ofta. Till helgen vet jag inte helt hundra på vad som händer. Blir ensam hemma då mamma blir borta hela helgen. Men på lördag blir det middag med ett gäng sköna brudar, ser fram emot det fruktansvärt mycket! :) Tror dock jag blir nykter, dåligt med klirr i kassan nu om jag säger så, haha.. Vet fan inte vart jag bränner upp allt! Aja, blir nog en bra helgen hur som helst! :)
 
Skulle inte tacka nej till detta....

Första jobbdagen

Uppe med tuppen idag! Eller ja, nästan i alla fall.. ;) Fick ett samtal nu på morgonen och fick höra att jag ska jobba för första gången på Stureskolan idag, wihoooo! :D Blir lite mjukstart på 3h under eftermiddagen. Ska bli sååå roligt och spännande! Fatta hur många minnen som kommer flyga förbi vid varje krön? Hur som helst, är supertaggad! :D
 
Nu ska jag ta mig lite frukost, sedan duscha och tagga till för jobb. Idag har jag sån lyx att jag får skjuts, dock är det himla fint väder idag men får bli en solig promenad hemmåt istället. :)
 
Sälen, december -12

Don't you worry about a thing

Skön kvällsmusik, lyssna och njut!

enjoy my own company

Jag sitter just nu på mitt rum och bara hänger och lyssnar på bra musik. Alltså, det är roligare än va det låter, haha. Jag älskar det faktiskt. Älskar mitt rum, min musik och mig själv som sällskap. Inga måsten, inga förväntningar och inga bekymmer. Bara lyssna och vara. Haha, låter så sjukt tattigt, men sant är det! :>
 
Ska försöka plocka ihop på rummet lite nu innan läggdags. Jag känner verkligen att jag jobbat idag, dödstrött innan klockan 23. Ändå var det bara 4 timmar, knappt! hahaha....
Imorgonkväll blir det äntligen lite träning. Jag kom in i en ordentlig svacka. Blev sjuk, blev frisk, blev sjuk, blev frisk osv. Sen dog motivationen, men nu är den tillbaka när jag köpt nya träningskläder, awesome! :D Har fortfarande lit ont i halsen när jag sväljer men det ska nog gå fint ändå! Imorgon ska jag vara pigg som en ärta!

resor och framtiden

När man går hemma och inte gör något särskilt om dagarna får man ju lite ångest. Nu efter studenten har jag bara gått här hemma och spenderat ett år hemma i samma land, samma stad och samma bostad.. När man har folk i sin omgivning som reser, rest eller ska ut och resa så blir man ju skapligt sugen själv!
Jag har lovat mig själv att om jag inte har kommit ur mitt lilla hamsterhjul om ett år så ska jag dra ut i världen. Då har jag förhoppningsvis kännt ihop en hacka också! Jag vet att det bara är jag som kan ändra på mitt liv men ändå är jag kanska feg av mig. Skulle jag våga resa ensam? Jag vet inte, men varför inte egentligen? Att resa till de länder jag drömmer om mest i ett halvår skulle ju vara heeelt underbart! Men är ju en bonus om jag får med mig någon.. ;) Fast om andra klarar det ska väl jag också göra det, eller hur? haha :)
 
Nu ska jag hur som helst strax åka och jobba lite. När jag kommer hem får vi se om jag ska titta förbi Catherine och Harley då pappa fortfarande är på Irland och renoverar huset där. Ska bli sååå spännande att resa dit när allt är klart! Jag har ju inte varit där på över 10år nu. Vi får se om jag kanske kan följa med dom i sommar eller hur jag gör. Har ju lite andra sommarplaner också, bl.a. summerburst, roadtrip längst västkusten och MASSOR med nornbesök, haha ;)
 
Aja, fixa det sista nu sen åker vi mot Långshyttan. Puss!
 

just marry me already

Jukka Hilden blir den första finländaren som "Veckans babe". Solklar ju! :*
 
Snyggaste finnen jag vet i alla fall.. MUMS!

Inte tid att bli sjuk. Igen!

Hade minsann en superduperbra utekväll i lördags! Blev ju som sagt middag på halvan för att fira Julia, sen hem till Linnéa och förfesta följt av hemflyttningsfest(?) för Alex och Jonathan, grymt roligt! Vid ett knallade jag mot hotellet och fick finfint välkomnande! :) Tackar hur som helst alla fina som förgyllde kvällen/natten. Dagen efter var inte lika kul kan jag tala om.. haha, men ni vill antagligen inte höra detaljerna.. uääääkk
 
Just nu har jag ont i halsen och nacken.. Legat inne på mitt rum hela dagen och drömt mig bort till fjällen. Kollat på massa snowboardfilmer och längtat som en tok till nästa Sälen-resa! Nu blir det att värma på värmekudden(?) och dricka lite te och hoppas att halsen ger sig. The dudesons gör mig sällskap, det tackar vi för! :>
 

gladis låt

 

Julias dag idag!

Idag är det Julias 20årsdag och det firade vi rejält inatt kan jag säga! Det känns idag.. Hur som helst, GRATTIS min fina fina vän. Vi har hållit ihop i 20år nu och 20år till ska det bli! ;) Hoppas du haft en fin dag och är nöjd över helgen! Puss på dig :*
 


taken over

 

shopping och husvisning

Alltså, soooool! Blir så sjukt peppad av den! Nu kommer strax syrran och hämtar mig så blir det några ärenden på stan följt av lite shopping i borlänge eller västerås! När jag kommer hem blir det att svira om till festkläderna och dra sig mot halvan, ååh vilken bra dag!
 
Imorgon blir det troligen att gå på en husvisning i sala. Ett funkishus som är tillverkat av Fiskarhedenvillan. Ska bli spännande! :D Hoppas jag lever imorgon bara.. ;)
 
Nej nu lär jag fixa det sista innan jag är redo för shopping. :) Ha en bra lördag alla fina!
 
hökarfesten -12
 

tgif

Ååh, vilken fin fredag! Strålande sooool! Helt underbart! Helgen känns som att den kommer bli superduper. Ikväll ska vi ha familjemiddag här hemma och jsg ska alldeles strax börja städa. Imorgon blir det middag på halvan med mina favorittjejer då min fina vän Julia fyller 20bast på söndag, det lär ju bara firas!!! Efter halvan blir dte nog utgång, wiho! :D
 
Hoppas på att det fina vädret håller i sig hela helgen. Nu lär jag börja städa, ha en bra helg allihopa! :*
 

Let's get into all kinds of trouble

 

walk on the wild side

Hej mina solstrålar!
 
Idag är det en riktigt bra dag. Igår var det värre.. Hade vääärldens helvetesdag rent ut sagt.. Efter jag skrivit det senaste inlägget låg jag i sängen och vek mig av både mensvärk och gallsten.. Det suger verkligen musten ur en! Så sov ut idag och så kom Lisa över med lit ebullar så det blev fika på altanen, supermys! Börjar bli lite av en rutin att hon kommer hit och vi fikar på altanen, haha. MEn jag klagar inte!
 
Nu ska jag ta mig något att äta sen rullar bilen iväg till Långshyttan för några timmars jobb igen. När jag kommer hem kanske det blir utgång, haha.. Är inte 100 än, men lutar åt det! :)
 

living the dream......

Mensvärk och gallsten, livin' the dreeeeam! Nej fy farao. Blev värre igårkväll så fick proppa i mig medicin igen. Vaknade upp och kände mig superpigg! Meeen icke då. Efter en timme eller så kryper mensvärken fram och ipren hjälper inte ett skit. Hjälper inte att man är öm i hela höger sida från kramperna inatt heller.. blöhh
 
Nog om den där skiten nu!
Ligger i sängen och tittar på hus här i stan, badrum på ikea och matrecept, haha.. På fredag ska vi nämligen ha middag här hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska laga.. Vill prova på något nytt i alla fall! Funderar på att försöka baka baugetter till också, hm, vi får se hur jag gör! :)
 
 

The impossible

Rysningar... Fy faaan! :_(

update

Hade en riktigt rolig utekväll i fredags med tjejerna! Vi skaka rumpa på hotellet och hade det suuuperkul! Bra musik och glada miner, det gillar vi! :) Lördagen åkte jag med Catherine & Harley (pappa är fortfarande på Irland, 2 veckor till) ut till Husby och hälsade på Farmor och farfar och käkade lite. Mysigt! På kvällen åkte vi hem och kollade på mello och fick även besök av Emma. :)
 
Söndagen blev det mest chill. Emma, Anders och Annsofie kom och hälsade på. Vi fikade och prata massor. Sen åkte jag hem igen på kvällen och sen dess har jag ite gjort mycket alls. Igårkväll kollade jag på hus i södra franktike och Italien, billigt(!) och superfint! Kanske man ska dra sig dit nästa år och hyra ett hus några veckor med fina människor? Frestande!
 
Idag har jag hängt med Lisa en stund. Vi köpte en Solero glass (MUMSSSS) och åt den här hos mig på verandan i solen. Supermys! Vi hämtade även ut våra paket som kommit. Och allt satt bra, toppen!
 
Nu försöker jag plocka ihop här hemma men magen säger ifrån. Vet inte varför den är arg idag.. Inte ätit något konstigt, fast jag har god lust.. Har sånt jäääkla sug för sånt jag int får äta. Vitlök, paprika, gurka, äpplen, åååh så gooott!! Nu vängtar jag på remissen till Falun så jag får prata om operation, funderar hur lång väntetid det är?...
 
Aja, haha, långt inlägg men men. Resten av veckan får vi se vad som händer. :)
 

I need this hole gone

 
Not really sure how to feel about it.
Something in the way you move. Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way. I want you to stay